Beyond Divinity

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy kell kivinni az elsõ pályát?

Jó ez a game?

kéne nekem beyond divinity magyarosítás
ha tud valaki segíteni...
köszi
Nekem elsõ része jobban bejött, azt azóta is játszom😊

_Atti_
Nemrég eljátszottam vele egy darabig de aztán észrevettem hogy nem nagyon töltögetem már be..talán az volt vele a bajom hogy könnyûn tul könnyû volt nehezebb fokozaton meg állandóan a battlefieldre kellett menni edzeni mert léptem nyomon elakadtam az ellenségek miatt..pedig a sztori meg a maga a világa érdekes.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

EmThor
pc guruhoz kövi teljes játék!

hellósztok mikor lesz diablo3?
Hi!
Légyszíves meséljétek el honnan tudom letölteni a beyond divinity-t mdf- változatban?
Köszi!
Gogo27
valaki talalt mar teleport koveket??.. ami volt a divine divinitybe?

SCARTO .. te az sf2-s scarto vagy???? (sf2 nem a street fighterre gondolok)

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

vazze... és tényleg mükszik, és tényleg csak az izonews-en hirdetett változattal, ami mdf kiterjesztésû. Én elõször az iso-s változattal próbálkoztam de az nem megy

Csak lehúzva megy. Elég a tápot kihúzni.

Tegnap éjfél körül szedtem le egy fizetõs oldalról az izonews-es változatot. Nem akartam felébreszteni a családot a gép szétszedéssel, így megpróbáltam kitiltani az optikai meghajtókat a gépbõl, mind XP, mind BIOS alól. Így nem mûködött, ma megpróbálom kihúzott kábelekkel, ha így sem megy, leszedem a herélt (RIP-elt) változatot a Torrentrõl...

Az izonews félével biztosan megy.

Izonews:

Beyond Divinity MiniImage Clone
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ
[ http://www.beyond-divinity.com/ ]
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Release Date: 13-08-04 ³³ No Of Rars.: CD1 57/807mb ³
³ CD2 37/518mb ³
³ Supplier....: CXZ ³³ Game Type..: RPG ³
³ File Format.: MDF ³³ CD(s)......: 2 CD's ³
³ Protection..: Starforce 3 ³³ Version....: US Retail ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Torrent:
File Size
Beyond Divinity CD1.iso 700.65 Mb
Beyond Divinity CD2.iso 680.35 Mb

Ez nekem két külön változatnak tûnik. A mini image melyikkel megy együtt? (én sajnos egyenlõre csak a torrentes változatot érem el, nekem azzal nem mûködik - igaz nem image-ból installáltam, hanem kiírtam Nero-val, rá is kérdezett, hogy csak akkor fér rá a cd-re, ha engedem neki lezárni...

copass
csatlakozni tudom a MiniImage-hez, azzal mûkxik a leírtak szerint.
Volt más verzióm az nem ment.
a kill-switch is igy van meg és megy az is mint a barom!😄
a cd kiiktatás kell feltétlen,anélkül ott keresi a cd-t!😄

Komplett, angol nyelvû végigjátszás:

http://studwww.ugent.be/~kvloeber/BD/A1/A1LL.html

Üdv.
Valaki játszik ezzel a gammával?
én elkezdtem mert semmi más normális rpg nincs, és amig kijõn a wow, vagy a ds2 addig gondoltam elleszek vele,de
elakadtam benne..
az imp városban vagyok, és valami alkemistát kellene megtalálni..
már minden dungeont, minden helyet bejártam, de semmi..
és csak akkor mehetnék tovább, ha az alkemista megcsinálná az ellenmérget..
légyszi segijjen már valaki aki már megcsinálta..

Solid Snake
Csak a "mini image" van hozzá egyenlõre
Még mindig nincs crack?😞

Solid Snake
Hálás köszönetem
Solid Snake
Hálás köszönetem
lwb
m1 önállóan. nem kiegészítõ, hanem új rész. bár a régihez csak érintõlegesen kapcsolódik.

Solid Snake
Üdv! Ha valaki lenne olyan jó és beírná hogy kell-e hozzá az alapjáték /Divine Divinity/ vagy mûxzik önálloan? THX.
lwb
van fent egy ikon a karakterek feje alatt, amire kattintva kijelöli az összes csapattagot.

hát nemtom elsõ látásra, nagyon nem jött be, majd még játszok vele, a grafika 2004-ben kb a diqblo 2-ével vetekszik, meg egy kicsit olyan sötét dungeon jellegû az eleje nem nagyon jött be, meg mekkora gáz hogy a két emberemet, nem tudom úgy kijelõlni, hogynégyzetet nyomok az egérrel, csak külön külön...
Na mindegy azért még nem töröltem elsõre az iso-kat, majd még egy kicsit nyûstölöm, mer sok játékkal jártam így,hogy elején nem jött be egyáltalán, aztán megismertem, és nagyon jó volt...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Nekem tetszik. Kicsit másabb mint a Divine, -fejlõdés, skillek stb- de hangulatos. Grafika az kb ugyan olyan. A zene nagyon jó. Van pár dolog amit nem értek benne, de még az elején tartok.

Az a gáz, hogy ha lehúzom az ide-t más is vele megy, úgy viszont meg nem érem el a játékot. Szal lehet, hogy mégis kihúzom. Nekem (szvsz) sokkal jobban bejött a divine, mint mondjuk az icewind dale. Nem tudom miért, de nekem sokkal jobban tetszett itt a fejlõdésrendszer megjelenítése. Szal remélem a beyondban sem csalódom. Ezért is akarom annyira!!!😊

lwb
attól függ, mi jön be neked. ez diablosabb, mint a divine. ha a hent hiányzott abból, akkor lehet, hogy ez tecceni fog.

lwb
szerintem is. 😊 de itt full 3d-sek a figurák. mondjuk azt nemtom, hogy ez most jó vagy rossz.

én valahol az elsõ 1/10e tájékán beleuntam és del isostul mindenestûl 😄
de hát ha ez még annális gyengébb ako aszem lese szedem :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hát ez az, elég a power cable-t lehúzni!
power cable = táp kábel
Amúgy nekem a Devine Devinity sem nagyon jött be anno, max csak a grafika miatt, de szerintem ennek rosszabb a grafikája.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

lwb
én végigvittem.

nekem max vodkával ment el és ugyis csak elég döcögõsen...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lwb
mér? az tök jó volt... na jó, nem tök jó, de szódával elment.

divine divinity-nél rosszab? az már gáz 😞

lwb
jáccok vele. rosszabb a divine divinitynél, de nincs semmi szingli rpg manapság, szóval el lehet vele vegetálni. nem egy csúcsjáték, nagyon nehéz és eléggé dungeon-hent jellegû. viszont van benne egy-két jó poén, érdekes szöveg és klassz zene, ami miatt mégiscsak érdemes elbohóckodni vele.
legalábbis, amíg valami értelmes crpg ki nem jön.

lwb
idézet az nfo-ból:
" Now remove power cables from the back of all your cd drives or disable them."

power cable != ide cable

gondolom nem viccbõl írták oda.

Na ne viccelj már, ugye nem gondolog komolyan, hogy a táp kábelen keresztül is felismeri a gép a CD-t, ha az IDE kábel nincs rádugva? 😊)))) a táp kábel nyugodtan maradhat, ill. szerintem a legegyszerûbb ha csak az van lehúzva. Ha nem mûködik a dolog akkor valami más a gond.
Egyébként valaki játszik már a játékkal? Érdemes ezt a sok cécót végigcsinálni miatta?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

lwb
húzd le az áramkábelt is, ne csak az ide-t.

Alcohollal is lehet mountoltatni. Én azzal telepítettem és simán megy (kábelek lehúzva persze) Mondjuk kell vagy 30 másodperc, míg elindul...

lwb
az egész ide-t kell letiltani hozzá, nem csak a drive-ot. (az integrated peripheralsban szokott ez az opció lenni) a szopás csak akkor van, ha más izé is fityeg azon az ide csatornán. mer' az is letiltódik akkor.

AnarchoiD
ES lass csodat tenleg megy a drive lerangatas utan

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mi az, hogy kiírva? Úgy érted, cdre rányomtad, és mûxik?

én nem minigame-el nyomom hanem kiírva...

Hát, nem tok mit csinálni. Mindent úgy csináltam, ahogy javasoltátok, külföldi fórumokon lévõeket is megcsináltam, de semmi. Nem tom mi van. 2 helyrõl is töltöttem le miniimaget, az egyiket onnan, ahonnan a játékot is, de semmi. Nem tudnád elküldeni a mailemre? Lehet, hogy az a gond.

nem a seriallal van a gond, amikor a starforce nem találja az eredeti cd-t akkor azt írja ki lemezkulcshiba, és elõfordul hogy elsõre nem jó, próbál 5ször hatszor, de kiírva nem biztos megy, nem mindegy mivel írtad ki milyen olvasó meg ilyenek, viszont eddig a miniimage mindenkinél ment más straforce 3 játéknál is, úgyhogy próbálkozz, ja és csak 3.46-os daemon tools a jó és all option on....

Vicces, de mikor kiírtam egy újraírhatóra a miniimaget, akkor 100%CPU felhasználtsággal, bár töltöget, viszont, most meg nem fogadja el a serialt. Tud valaki egy generatort, vagy egy oldalt, ahol van pár serial?

Szuper!!!

Megy a games 😊)) Igaz, CD-k lehuzogatásával, de ez annyira nem probléma, mivel nem sûrûn használom õket 😊)). THX a tippeket, 5leteket mindenkinek!

jaja de így mennie kell, eddig mindenkinek ment, de mondom nekem kiírva ment a panzers meg a soldiers, amúgy mini imagét tudsz csinálni, te is, megyitod a védett cd-t asszem cd1 pl ultraisoval, kitörlöd belõle az összes mappát file-t és nem marad "semmi" csak a védett szektorok amit a starforce ellenõriz, és elmented bin-be majd átnevezed aszem img-re, de ha neked volt mellette és nem meg valamit elkursz szerintem...

Ahonnan én töltöttem, (Gamel**), ott rajt volt ez a mini image is. És így sem megy. Szal akkor lehet, hogy csak nálam nem megy. De akkor is egy hülye megoldás ez a cdrom húzogatás. Bár, sajna nincs más.

Oldal 1 / 3Következő →