PS Guru - a PS2 Magazin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Mindjárt írok privátot és mail-t, megbeszéljük.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha nem lennék munkanélküli, akkor járnék gyakrabban 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha valakit érdekel, akkor a "körülmények" ki lettek tárgyalva a konzol.hu fórumán a PS Guru topikban.
BTW nálad kb. mikor szokták szállítani és kb. mennyi idõ alatt fogták fel a rendelést (és húzták le a számládról)?
www.youtube.com/aabyssx
Atlapozta ma' valaki? Osze meg az elmenyt 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Felül jobb oldalt lehet kiválasztani menübõl.
Ha itthon 4 rongy megrendelek egy tucatot és árulom 3500-ért

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Hol fizetted elõ 2-ért?!?
Mer' a nálunk árusító kereskedõk 4-ért adják.
www.youtube.com/aabyssx
. Igaz hogy egy szám 2 rongy, de van mellé demoDVD. Visa kártyákkal elõfizethetõ (ez itt a reklám helye
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

De így legalább már az egész házstt sakkban tudom tartani, ha felettem hangoskodnak a gyerekek, jöhet az új karaoke party!!!
.hzx
Vazze, ma elkapott a házmester, hogy nem gond ha hangoskodunk, de könyörökve kér, hogy legközelebb ne énekeljünk
Böjti'bá:Halo-ban rágyúrok és leverlek rendesen, nem lesz menekvés

Nem tudtam mihez hasonlítani az élményt.
Aztán reggel hazafelé eszembe jutott, hogy pont ilyen hanggal verte el múltkor a jég a határt!
Mario Party tényleg lehetett volna. Fõleg amilyen állapotban volt mindenki.😊
De a buli istenes volt.😊)
Én sem láttam már addigra. Egyszerûen csak nem vagytok ellenfelek Halo-ban.
Ismerd el. Nem szégyen. Fantavision-ben meg én vagyok nudli.😊
Holnap kiszambázok a dvd-vel kegyelmedhez.
nem errõl van szó, csak vetésforgó van, most eljöttek olyanok akik multkor nem-reiker, dae, kou-, fõ a változatosság
HALOooooo.... Ehhhh! Szamóca egy játék az!
Inkább egy kis Mario Party-t izzíthattunk volna viselni!

Mer' ha elbírtok viselni, akkor szívesen elmentem volna (pont nem volt otthon a párom hétvégén).
Vagy ez nem ~olyan~ volt? :|
www.youtube.com/aabyssx

Nem is tudom, hogy ki volt az ez elborult HALO-mániás aki paprikapálesszel állított be, mert tudta, hogy csak, ha leitat akkor van esélye legyakni minket

Oks, már kinyomoztam közben, egyeztettem Dea-val is, és kiderült minden.
Na, mennyit ér meg neked
???
Én biztosan nem 😊
Az igaz, hgy be vagy kapcsolva,, de állandóan foglaltat jelez nekem....
A Singstar preview-d is megvan?