2504
-
Kariks #2184 -
Kariks #2183 nem tom hol a táncoló tavasz töredék valami kőbe van 1 kidölt fánál nem találom segítsetek msn [email protected] -
sanyiiiii #2182 Hali!
Ujra feltettem a OoD-t (eredeti, nem gold hanem sima), patchelem 1.52a-ra majd inditanam, de kéri az eredet cd-t pedig bent van... na jo gondolom ez biztos csak goldoz meg kiegekhez jo, uninstall fel megint oszt 1.11. azzalis ugynanez. alabol meg megy . vki help pls!! -
kadoc #2181 nem is tuttam h a pacific assault az spellforce kiegészítő :D lol végülis .. majdnem -
tuco #2180 Az a legújabb Spellforce kiegészítő lenne? :))))))) amúgy nem tudom a kódját, de keress rá a neten és jó lövöldözést! -
Adams13 #2179 Halika megtudnátok adni a MOHPA telepítő kódját??????????
-
kadoc #2178 behalás.. a 2 éves crackelt változat cd kulcsa elindította az origi játékot -.- újra hardcore spellforce éjjel-nappel -
kadoc #2177 hello srácok, visszatérőben lennék :D .. csak megakadtam..
már lassan egy éve ugyebár, hogy játszottam spellforce-t, így ráunva a mostani játékokra előszedtem az origi spellforce gold editiont, feltelepítettem .. invalid cd key -.-' pff .. 1 órán keresztül próbálgattam mindent.. kötőjel, mínusz jel, kisbetű, nagybetű még szóközzel is a kötőjel helyett, i 1-es, nulla o-betű .. de semmi.. ahm.. vmi 5let h mit tudok kezdeni?! (ki nem dobom azért :D) esetleg h kihez tudok ilyesmivel fordulni..
kössz srácok.. -
ironroy #2176 szevasztok!!!!HA VALAKINEK MEGVAN A THE GODFATHER CRACKFILE AKKOR LÉGYSZI KÜLDJÉTEK EL [email protected]!!! már fél éve megvan a játék csak a crck nem!! KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL KÖSZI BENCE -
tuco #2175 Heló! Ha összeszedtem a Zerbite tárgyakat és nem adtam oda Tuominak, akkor hogy jutok el a kincsekhez? -
BBalee #2174 #2171 re akartam klikkelni :) -
BBalee #2173 Bizony az óramű tényleg szigorú :)
Minden szinthez egy tárgy...
Igen ez tényleg így volt, de a másik két részben meg voltak olyan szintek amelyekhez nem is tartozott semmi. Vagy csak én nem találtam? -
BBalee #2172 Az OoD-s azért is jobb volt számomra, mert ott a fehérmágiára is gyúrtam abból is az áldásra, ami nagyon jól jött az élőholtak, és a pengék ellen. Nembeszélve, hogy milyen nagyszerű párosítás a kétkezes kardhasználat és a gyorsharc aura, ami ráadásul a többiekre is hat :)
Míg a BoW-os karakterem egy tiszta harcos volt. Brutális de egyszerű figura csak az izmokra és a kitartásra gyúrt :)
A BoW-os Level 28 volt a másik level 27, de mindkét karakterrel az első pálya végére azonos szinten voltak minimális XP kölönbséggel, így az OoD-nál maradtam. -
#2171 Én az OoD-os karakteremmel kezdtem neki a SoP-nak és nem bántam meg.
Egyébként a BoW kiegészítő után a SoP már nem lesz nagy durranás. Az Óramű nevű pályán pedig lehet, hogy a hajad is ki fog hullani :-)
Az lesz az egyik legrosszabb a SoP-ban, hogy minden szinthez (level) egyetlen tárgy fog tartozni. Tehát például 30-as szintű harcoshoz tartozik egyetlen páncél, egyetlen pajzs, egyetlen kard, egyetlen zúzó fegyver. Ugyan ez vonatkozik a mágusokra is. Ráadásul ez az egyetlen tárgy nem is biztos, hogy jobb az előzőnél, például a 29-es szinten használtaknál. -
#2170 Nekem is szimpatikusabb az OoD-os karakterem. Jobban is tetszik a zöldellő első pálya, mint a BoW kormos, pusztulással sújtott földje.
De a BoW vége... na az nagyon tetszett. Pici, de megindító videó volt annyi harc után. Az OoD végén kicsit becsapva éreztem magam. Jó is, hogy rehabilitálhatom a karakterem. :-) -
BBalee #2169 Gratula
Szinte mindegy, hogy melyikkel kezdesz, mert minimális különbség van a játékmenetben, és a pályák is ugyanazok az első kivételével.
Ez azért van, mert pontosan ott folytatja mindkettőnél, ahol az előző részt abbahagytad.
Néhány átvezető persze más lesz, mert a célok is mások a két karakternél. :)
Az a kérdés, hogy neked melyik volt a szimpatikusabb?
Én az OoD-set választottam, a BoW-ossal még nem vittem végig a Phoenixet csak elkezdtem. -
#2168 Sikeresen befejeztem a BoW-t, most kezdődne a SoP.
Már az elején gondom van, vacilálok azon, melyik karakteremmel toljam a gamét. Az OoD-ban kigyúrt, vagy a BoW-os harcossal (mindkettő 27. szintű). Szerintetek melyik vonalat érdemesebb folytatni?
Örömmel láttam, hogy a fegyverei és a páncéljai mindkét karakternek megmaradtak, noha az eszköztárban lévő felszereléseket valóban elvette a game. -
tuco #2167 Már megcsináltam. Kihagytam egy csontváz bandát és ott volt a górénál a lélekkő! -
tuco #2166 Elakadtam az alap résznél, pedig már azt sme tudom hanyadjára csinálom végig :)) nem találom az öt lélekkő egyikét. Lehet végigjárok minden pályát, hátha összejön :)) -
Athossss #2165 Nem az újság verzió.
És szabályosan távolítottam el mert nem maradt semmi a regisztrációban. Ez tuti mert ha elindítom és írok be kódot akkor amiatt reklamál hogy hibás kód van a regisztrációban, szóval biztos h nem az unistallal van a gond...
Próbálok szerezni spellforceclean.exe-t és megnézem azzal, de ha tudnál nekem egy linket mondani azt megköszönném. -
BBalee #2164 Ez az újságmellékletes verzióval volt, vagy nem?
Kell egy spellforceclean.exe programot indítani, az majd helyrepofozza. -
#2163 Nem, valóban nem volt még ilyen problémám.
Szabályosan távolítottad el a programot az újratelepítés előtt? Mert pont az a gond, hogy a játék az első indítás után teleszemeteli a registryt és ezért szövegel, ha rátelepíted valamelyik kieget. Egy szabályos uninstall viszont elvileg kitakarítja a registryt. -
Athossss #2162 Ja és ugyan ezt írja ki amikor a 1.52-es patchetet is felakarom tenni...
gondolom ilyennel akkor nem találkoztál még?? -
Athossss #2161 Így sem megy...
Error:manipulated version found
A manipulated or illegal version of the game or the game executables was found.
Please uninstall the game and reinstall from the original CD.
ezt írja ki nekem mindig amikor el akarom kezdeni a telepítést -
#2160 Újra kell telepítened az egészet.
Felrakod az alpjátokot, de NEM indítod el, majd erre rakod rá a Breath of Winter-t és ezután már el tudod indítani a játékot.
Ha ki akarod próbálni a második kieget is, akkor jobban jársz, ha a Breath of Winter telepítése után egyből rátelepíted azt is és csak EZUTÁN indítod el a játékot. Így meglesz az alap is és mindkét kieg is. -
Athossss #2159 Hello The Fugitive!
pályát tudsz lépni az összekötő kövekkel csak ÚJ (ahol még nem jártál, ha mégis akkor ami nagyon jó trükköd lehet :D meg kell osztanod velünk is :D) pályára nem tudsz lépni. De a TP nem csökken csak ha újra éledsz (ahogy BBalee mondta)
Nekem viszont lenne egy kérdésem azokhoz akik már próbálkoztak a Breath of Winter-rel is...
Amikor felakarom telepíteni azt írja h invalid password-öm van lépjek be a játékba írjam át és utána telepítsem...Ez csak nálam van vagy mindenkinélé így volt? Ha meg nem írok be kódot hisztizik h nem oroginal a game Szóval úgysem megy.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni??? -
BBalee #2158 Úgytudom, hogy csak akkor megy lejebb a TP ha újraéledsz. Az utazások során ilyet nem tapasztaltam. -
The Fugitive #2157 Kösz már megoldottam, valami malachite-ot kellett neki vinni, aztán jó lett. hmm én viszont az összekötő kövekkel is tudok pályát lépni! ezért nem értem, hogy mi a különbség köztük. bár most valamelyik oldalon azt olvastam, hogy ha az összekötő köveket használom, akkor lejjebb megy a tapasztalatom. remélem nem :S :) -
BBalee #2156 Vinni kell neki valamit, a questologban benne van a neve a tárgynak (nemtudom már hogy mi volt) aszem az volt az update. -
BBalee #2155 A portál lasabb, mert csak egy helyen jöhetsz ki. Az összekötő kövekkel bárhová elteleportálhatsz azon kövek között, ahol a követ már aktiváltad (és nem zúzta még szét az elenség).
Összekötővel viszont nem tudsz új pályára lépni, azt csak a porállal lehet. -
The Fugitive #2154 Na végülis jó lett. :)
most olyan kérdésem lenne, hogy: mi a különbség, hogy portállal utazok, vagy hogy összekötőkövekkel? van valami előnye hátránya az biztos nem? -
Yoz #2153 Nekem is volt hasonló élményem egy masik esetben (kőtábla lefordítása topázért cserébe), szerintem bug és nem sok mindent lehet vele kezdeni... -
The Fugitive #2152 Hali!
van egy kis gondom a játékban, és nem tudom, hogy mi lehet ez. talán egy kis bug?
az a helyzet, hogy van az a Flann Godersen nevű kereskedő, akit kissé összever az ellenség, és emiatt az áruját kénytelen elhagyni, de egy ládikába zárja be. na a feladatom az, hogy megtudjam tőle a láda nyitó kódját, de nem hajlandó elárulni. a játék kiirja, hogy a küldetési napló módosult, de nem változik benne semmi, olyan mintha nem is találkoztam/beszéltem volna azzal az emberrel, mert az is aktív marad, hogy találjam meg, és a többi opció is. mi lehet a gond?
ha valami kell neki, akkor ne mondjátok meg, csak annyit, hogy nyugodtan játszak tovább, majd idővel jó lesz. csak hát érdekes számomra, hogy azt irja ki, hogy módosult a napló, aztán meg mégse... -
#2151 Köszi szépen! -
BBalee #2150 Ha nem tévedek, akkor e az a pálya ahol egy katonának össze kell szedni a páncélját, kardját és a Grifmadarát.
Ha jól emlékszem, akkor délnyugatra van a heroes monument környékén és valami hegytetőre kellet felmenni.
Egy kis harc és máris szabad a madárka.
Megjegyzem egy ütős 80 fős sereggel is végig lehet vinni ezt a pályát, de akkor nem lesz kész a quest és kevesebb XP-t kapsz. -
#2149 Sziasztok! A Spellforce nevű játékban hol van Uthar griffmadara? Köszönöm a választ előre is! :) -
jano1 #2148 Azóta már megvettem a gold változatot, most azzal játszom. -
hegedus15 #2147 Ja és kössz akkor nem kisérletezem tovább. -
hegedus15 #2146 Nem akarsz multizni?
Nem nagyon tudok mással mert álltalában más verzióval játszik mindenki és így nem eged játzani. -
jano1 #2145 Hali
A pc guru-s verzióhoz nem megy fel egyik javítás sem, én is próbáltam.