2504
![](http://www.sg.hu/kep/2003_12/spell.jpg)
-
Az lesz, merthogy senki se mondja meg, hogy honnan töltötte le és senki se rakja fel rapidra, vagy mittomén mire:( -
SaGa Jr #2223 Az FPS egy jókora túlzás. :) Mitől lenne ez a játék First Person Shooter? Van benne First Person nézet is, de nem shooter.
Fodek:
Boltból. Olcsóért meg lehet venni a teljes csomagot (alapjáték és 2 kiegészítője, hogy teljes legyen a sztori). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ti honnan töltöttétek le a játékot? Mert nekem nagyon kéne... -
tuco #2221 Szia! Ez FPS is mert változtathatod a nézetet. De próbáld ki mert nagyon jó! -
Hello!
Ez a játék RPG? -
tuco #2219 Na szerintem felrakom és nyomom újra :D -
BBalee #2218 És ehez mit szólsz: A könyv változtatta meg Rohent. Mivel tudta a "jó" Rohen, hogy hogyan került hozzá, ezért megidézte a főhőst, hogy a "gonosz" Rohenhez megint eljusson a könyv, és "jó" Rohenné válhasson. -
SaGa Jr #2217 Vagy nem haltak meg, csak összeolvadtak. :-) Megannyi magyarázata lehet.
Az első kiegészítő nem ezt a sztorit folytatja de több ismerős szereplő is lesz benne.
A második kiegészítő meg az első történetét viszi tovább. Választhatsz hogy az alapjáték hősével vagy az első kiegészítő főszereplőjével csinálod végig. Más a sztori néhány ponton, más a starthely, ám a végkifejlet a történet szempontjából ugyanaz lesz. Csak a álasztott hősöd sorsa nem lesz mindegy. -
krizsuli #2216 Hi vki megtudja nekem magyarázni hogy most mit jelent a vége? Azt tudtam leszűrni hogy Rohen visszamegy az időben hogy megnyerje a háború (vitte magával a könyvet) de egyvalaki az útjában állt ő maga ezért ellene vonult és mindketten meghaltak a lávában. Ezt tudtam leszűrni. nemtudom hogy igazam van vagy nem de teljesejn belezavarodtam az egészbe. Ja és a kiegészítő ezt a történetet folytatja vagy teljesen újjat kezd? -
Hali!
Valakinek van valami ötlete azzal kapcsolatban, hogy a játék nem indul el?
Csak jön a homokóra, beteszi magát a folyamatok közé, procit is foglal, de nem történik semmi -.-"
Sajna 2k hozzászólást nem tudok elolvasni szóval e miatt nem kell a flame :) Próbáltam keresni, de elég spéci a probléma ahhoz, hogy valami értelmes kulcszót találjak hozzá. -
Előre is THX!!! -
Figyelem!!! Kérlek küldjetek linket, hogy honnan lehetne letölteni a Spellforce The Order of Dawn-t!!! Lehetőleg Rapid Share-eset. -
menzaboy #2212 Bocs hogy 2x írok
hunmilán a konzolt a ctrl+ú val próbáld -
menzaboy #2211 BBalee
igen ot van az a fickó de csak akkor van ott
ha egy másik pákyán elválalsz 1 küldetést
valami sebfertőtlenitőt kell beszerezni
ha azt el válalod akkor ott ál ha nem akkor nincs ot:)
na de nekem is lenne 1 kérdésem
van 1 olyan küldetés aminek a neve Pompás kelme vagy valami hasonló
a lényeg az hogy ehez a ruhához kell 1 sötét pók sejem meg 2 világos a világos valahol a sötétföldön találom meg csak az a baj hogy 1 pókot találtam és az 1 sejmet dobott és már körbe néztem az egész pályát valaki meg tudja mondani hol van a 2 pók? -
BBalee #2210 Az elementálosra már nem emlékszem, lehet ki se nyitottam :) De az 1000-lenyásnál a következő pályán -ahol a "pókos" embert kellet likvidálni- van egy fickó a falu közepén -már nemtudom, hogy mi a neve valami F-betűvel kezdődő:)- aki ismeri a kombinációt és egy kulcsot is ad, de kell neki adni cserébe egy malachitet. A kombinációt nem írja bele a questlogba, vagyis vagy meg kell jegyezni, vagy fel kell írni :)
Ha megvan mindkettő, akkor be kell ütni a kombinációt, majd a kulcsal ki lehet nyitni a ládát. -
Shedow88 #2209 2 köszi meg örök hála, sikerült...
Már csak két kérdésem lenne.
Hogylehet kinyitni azt a dobozt, ahol 1000 lenyát kellett bedobni egy oltárba?
És azon a pályán ahol van a földelementál , ott is van egy doboz. -
BBalee #2208 Itt a baj! :)
Nem a Northern Windwalls déli kapuján kell átmenni, mert ott nem lehet, az csak egy vicc mert onnan támadnak a csontik... :)
Southern Windwallsból is át lehet menni Greydusk Valeba és akkor a fal másik oldalán leszel. Két monument is lesz és rengeteg nyersanyag egy 80 fős seregnek.
Velük kellet volna a keleti és északi csontikat kicsinálni. Ennyivel egyszerűbb lesz most neked, mert szerintem őket már a főhősöddel kicsináltad NW felöl. :) -
Shedow88 #2207 Sajna van egy kis ziccer...
Nor. Windwalls(a pálya elejétől)
Két portál van(Southem Windwalls, Greydusk)
Southem-ben megcsináltam mindet.
Irány Stoneblade(egy pajzsot meg a earthblad-et megkapta)
Csak ezután mentem át Nor. Windwalls-ból(Déli kapu)
Északon vagyok, Greyduskban a kapuk zárva...(Mit tegyek??? -
Hi mindenki!
Kellene 1 kis segítség. Az OoD-hez kellene cheat. Az 1.52 van meg, viszont amit a neten találtam cheat nem működik. A ,,ctrl + ]" nem jó. Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj? Előre is köszi. -
BBalee #2205 Ha jól sejtem, akkor átmentél azon a kapun, amelyiken nem kellet volna, és így kihagytál néhány pályát. Az előző pályán nem egy három hullámban támadó élőholt sereget kellet visszatartanod, majd a déli portálhoz visszaszorítani? Mert ha igen, akkor a déli portálon nem lett volna áthaladnod, hanem a keletin. De ezt mondja a tábor vezére is, ha jól emlékszem. Itt a törpék felé kell menni keletre és nem a csontikhoz délre. Ha ezt az utat követed, akkor nem északról, hanem dél-nyugatról közelíted a várost. Így a falak túlsó oldalán leszel, és beszélhetsz a fickóval... -
Shedow88 #2204 Please Help!
Gravedusk Valey-ben beszélnem kéne Urias-sal.
Akapu zárva van.
Mit tegyek???
Ha valaki tud, segítsen... -
tuco #2203 Az orkok tűzmestere elég hatékony azon a pályán a múmiák ellen. -
Na igen... :)
Mindenképpen végignyomom, már azt se tudom, hány órám fekszik a játékban, de azért kicsit gáz, amikor a level 40-es hősömmel futkosok három gézbetekert múmia elől. -
tuco #2201 Amiga ne add fel! Ha már egy párszor végigjátszottad könnyebben fog menni az egész -
Köszi, túljutottam. A következő pályán van egy humán monument, most azzal szórakozom. -
WaltR #2199 Problémát megoldottam,mostmár minden oké. -
SaGa Jr #2198 Nálam nem volt ilyen jellegű gond (Platinum editionnal játszottam). Ott összesen egy helyről jöttek a csontik (ezt a helyet nem torlaszolta csak el az óriás), de mivel ott már állt két kődobáló torony meg ott lebzselt a titánom, az megoldotta a gondot. Nem is jött be onnan senki.
A hegyvidéken özönlő múmiák kiiktatásához meg elég az épületeiket lerombolni a hegyen. Onnantól nem jön több belőlük, legfeljebb az előre beállított új hullámuk. De az mindenképpen jönni fog.
-
Elakadtam a SoP-ban, de kicsit ki is frusztrálódtam.
A pálya elején egy alvó óriás megkér, hogy zavarjam el a goblinokat. Ez még oké. Ezután fizetség gyanánt felajánlja, hogy elbarikádozza azokat a barlangokat, ahonnét néha csontvázak attackolják troll kolóniámat. De nem minden barlangot tömött be! Na jó, mondom. A maradékkal elbánok. Leszedtem a régi várat védő két fekete tornyot is, és itt ért a következő meglepetés. Özönlöttek ki a skeletonok szinte a semmiből és végiggyaloulták magukat a birodalmamon.
Nem érintett volna olyan fájdalmasan, de már előtte is volt egy mellékküldetés, ahol sárkányokra kellett vadászni, plusz egy főküldiben troll hordárokat átsegíteni a sivatagon miközben hegyekben ömlöttek a múmiák... Kicsit kezd elfogyni a türelmem ehhez a játékhoz. Pedig amúgy annyira jó. -
WaltR #2196 Sziasztok! Segítség kellene a Spell force Shadow of the phoneix, meg a SF Winter telepítéséhez. Az alapjátékot hiába telepítem fel, utóbbiakat nem tudom feltelepíteni,mert azt irja ki hogy manipulated or illegal version..blabla. Mit tegyek, hogy e problémát megoldjam? -
tuco #2195 Szerintem az egyik, hanem az egyetlen legjobb játék, ami le tud kötni! De hát ízlések és pofonok. -
Gabe19 #2194 Értem, de azért köszi!!:) -
SaGa Jr #2193 Esetleg szótár bősz lapozgatása? Magyar nyelvű végigjátszásról nem tudok. Mondjuk amilyen lineáris az egész, nem is kell hozzá semminemű végigjátszás. Csak menni kell előre és ebből áll a játék. Gondolkodnivalót nem nagyon ad. :( -
Gabe19 #2192 Hello SaGa Jr!! Köszi szépen nagyon a segitséget csak az a baj, hogy nem nagyon értem az angolt esetleg nem tudsz vagy tud valaki magyar végigjátszást a gamehoz. Előre is köszi -
SaGa Jr #2191 SpellForce BoW végigjátszás -
Gabe19 #2190 sziasztok!! A Spellforce Breath of Winter-hez nem tudna valaki egy végigjátszást adni?? Előre is köszi -
Cyberdevil #2189 THX -
BBalee #2188 Igen, RTS + RPG.
Az RTS-ben hat különböző fajokból lehet idézni egységeket:
Ember,elf,törpe,drow,ork és ogre. Fajonként más erősségük van. pl.: Orkoknak a tűz, Elfeknek a jég, Sötételfnek a nekromancia stb...
Lehet közelharcos, íjász, varázsló, taktikai egységeket -pl. orkoknál dobos, aki javítja a morált- idézni.
A lényeg mint minden RTS-nél építeni egy jó nagy és sokféle egységből álló csapatot és le kell zúzni az elent. :)
-
Cyberdevil #2187 Mielött megszerezném ezt a játékot lenne 1 kérdésem: Ugye a játék Rpg és RTS, az rts részben mit kell, mit lehet csinálni??? -
tuco #2186 Heló Kariks! A régi törpe városban ha bent vagy akkor bal oldalt találsz egy kis helyet ahol ha bemensz, megtalálod a kidőlt fát. Istenfalnál keresd! -
Kariks #2185 segítsetek táncoló tavasz töredék spell fore