Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bankban talált táblákat a templomnegyedben bele tudod illeszteni a fehér kéz bemélyedéseibe.
Majd el lehet olvasni a feliratokat rajta, ami tiszta zagyvaság...

Se XP-t se tárgynyereményt nem kaptam...

Köszi akkor nem is bajlódom vele.

Xalabar adja oda neked a kulcsot, mikor megkér, hogy hozd el a Szelek jogarát!
Igen kicsináltam.
Kérte ugyan hogy hozzam el neki a jogart, de nem tetszett a modora.
Ezért inkább kicsináltam.

Szerintem nem volt kulcs, talán mert el se fogadtam a küldijét.
De a 'levegõs' ládánál igaz nemis néztem, Holnap majd kipróbálom 😊
illetve mareggel...

Empyriában ha a bankból megkapod a kincseket ott van pár tábla névvel ellátva. Azokkal mi a teendõ? eladni nem tudom õket. Lehet van valami más helye? Ja és az Óramû kriptákban van egy kapu az Északi hõsmonumentumnál. Azt nem tudom kinyitni sehogy. Help mert a bolondokházába kötök ki 😊
BBalee Xalazart megölted a pálya végén? Ha még nem voltál ott, akkor ad neked egy kulcsot és ki tudod nyitni a kaput a 3 kevegõérmés ládánál. Majd ott a labirintusban megtaláload a csillag kulcs helyét ami további labirintusba visz 😊
Akkor jó 😊
És hol volt a zár?
Mit csináltál a csillagkulcsal?
Mert nekem nem nyitotta az ajtót sehogy.

Megoldottam már a labirintusban küszködök a számos ládákkal 😊
Én lerajzoltam egy papirra a 7 pontot megszámoztam és mind a 7 fáklyát meggyújtottam egyesével,majd lejegyeztem hogy melyik fáklíya melyiket változtatja, így sokkal egyszerûbb.
Mindegyik fáklya kettõ másikat is befolyásol, igy papíron sokkal gyorsabban meg lehetet csinálni, mint mászkálni a karakterrel össze-vissza(legalábbis nekem).

Szerencsére minden fáklyát pontosan kettõ másik befolyásol. Ez nagyon jó, ugyanis csak az egyiket kell kinyitni, mert ha az összeset megérinted, akkor nyilván az inverze lesz a fáklyák állása, így kinyílik a másik is.

a cél:
1.) az összes fáklya égjen --> egyik láda nyílik
2.) az összes fáklya kialszik --> másik láda nyílik

ugyan csak egyszer jártam erre, de remélem ez a logika marad.

Mellesleg nekem megvolt a csillagkulcs csak nem nyitott ki semmit. <#guluszem1>
ugyan volt egy zárt ajtó, de a mellettelévõ obeliszkbe nem tudta belerakni a kulcsot, mert nem volt csak a kilép menüpont.
Tolán egy újjabb bug, vagy máshol van a zár nemtudom.
Ígyhát nem jutottam be a kincstárba, de a köv. pályára attól még tovább lehet menni, csak az elmemágus cuccokat nem fogod megtalálni az Empiriás mellékküldihez. jó sokat érnek de a pénznek semmi jelentõsége ennyire a végefelé.

Én tegnap szabadítottam ki a másik rúnaharcos fickót(baromi sokáig tartott) a kincstár tuti csak mellékküldetés.

Hát akkor munkára fel 😊
igen tuco barátom, a kérdésedre nem tud SENKI SE választ adni, mivel ez az egyetlen olyan "rejtvény" a játéknak ezen pályáján, ahol nincs megoldás, tehát nem mindig ugyanaz a kombináció fogja kinyitni.. ha segít, akkor az 1928-as topicom leírja a pályát.. de bõvebb segítséget ehhez az egy rejtvényhez nem igazán tudunk adni -mindki nevében mondva- max annyit amit abban a régi topicban talász.. sok sikert, és jó kísérletezést 😄

üdv.: egy "spellforce rajongó?"
Heló! Újra elkezdtem a Phoenix kiegészítõvel játszani! Az óramûvek kriptában elakadtam ott, ahol 7 mécsest kell kivilágítani és eloltani, hogy felvedd a két ládából a kicset. Múltkor meg tudtan csinálni, már vagy 2 órája görcsölök az egyik ládával. Ha nincs meg a levegõ érme, akkor nincs csillagkulcs és lõttek a kalandnak. Segítsetek! Thx!
spellforce 2 demo? hm.. nem nagyon figyelem mostanság az azzal kapcsolatos fejleményeket.. majd letöltöm.. vmikor.. most neverwinter nights-ra kattantam ismét rá.. ez a játék számomra nagyon kedves.. állandóan ezt nyomom ha van akár szabad 5 percem is, felmegyek a kedvenc szerverre és kinyírok pár ellent .. aztán megyek a dolgomra..
demokkal igaz annyira nem is foglalkozok.. majd ha kijön az eredeti, csak ne legyen olyan bukása, mint pl a dungeon siege játéknál a második rész.. szerintem gyalázat.. ahhoz h teljesítsd a teljes játékmenetet háromszor kell végigvinned egyre erõsödõ nehézségi szinten a játékot.. már a másodiknál halálra untam magam.. szóval remélem a spellforce 2 nem ilyen lesz..
Axon
A kolosszeumban 10 kör van és a vége felé már 48-as szintû penge rémálmok vannak és 50-es szintû démonok. A legértékesebb nyeremény az két darab rúnakõ lesz, ha jól emlékszem egy harcos és egy pap.

Volt a fõmuftinál 3 koponyérme...
Többre számítottam, de a csatlósainál rengeteg méregdrága 18-20-as színtû varázstekercs volt, plusz egy fél-szintépésnyi XP ami miatt megéri kirakni a mozaikot.
Jóvolt ez a bónusz pálya 3 szintet is léptem mire mind a 3 átkot megtörtem 😊

Ez a kolosszeum jópofa de a 3. körben a 45-ös színtû sárkányok kicsinálnak Majd visszajövök, mert egy csomó aranyat lehet nyerni, bár szinte semmire sem költöm el, úgylátom minden cucc ott van a map-en is, amit az árusoknál lehet kapni.
Addigis megpróbálok bejutni a lelkek városába.

Axon
Azon a pályán van egy elf monumentum is. Ott tudsz elfeket gyártani, amelyek fagyasztó gyilaikkal lelassítják a csontikat, így a hõseiddel simán le tudod õket pofozni.

Köszi. Szóval Onix kell... Én kvarcból csináltam az gyengusz volt Onixom sajna nincs.
Még jó hogy nem mentettem el, mert sajnáltam a gólemet.

Rohennek annyi, és most a köv. pályán próbálom a mozaikot kirakni 35/40 es szintû csontik rendesen pofoztak míg a sötét elfjeim csak 24-esek. Az utolsó brigád mindenkit kicsinált még a fõhõst is, csak már nincs több nyersanyag hogy visszavágjak, így most egyesével aprítom õket, aztán kerítek egy onix kristályt... 😊

Axon
Én éppen most töltöm, már mindjárt lent lesz és ki tudom próbálni, de a 2. résznek van saját topikja, így elõször abba írtam. Amint kipróbálom írok a benyomásaimról, de a másik topikba.

Axon
A lelkek városában kétféle gólemet lehet építeni. Az egyik ebbõl az ónix gólem és kell hozzá egy ónix kristály. Na ez a gólem simán lepofozza a sötét tornyokat, mivel azok nem tudják megsebezni.

A Gargoyle körülötti kristályok összetörése után senkinél nem történt semmi, így úgy gondoljuk, hogy ez egy bug a játékban.

Faterx
Axon, Kadoc
A SF2 demóhoz nem szóltok semmit? Pedig sf rajongóktól elvárná az ember

BBalee bocs már nem emlékszem, majd Kadoc...
Sziasztok!
Egy kis problémám van SOP-ban a lelkek városában Alapjátékból importált karival megyek.
A négy medúza lezúzva kaptam négy gyémántkardot, amivel a Gargoyle körülötti kristályokat össze lehet törni.
Semmi nemtörténik.

Vannak még Fekete tornyok, ami több mint 2000-ret sebez, pont úgy mint a lélegzõ erdõben volt, csak itt nincs ent 😊
Viszont tudok csinálni egy golemet az oltárnál de mitsem ér a tornyok ellen tanácstalan vagyok, amúgy a játék nagyonjó eddig 😊
Na mindegy, irány a Hollóhágó ...

Axon
😄DD
Ugyan...
Nagyon régen itt vagyok már a fórumon. Az viszont igaz, hogy nagyon régóta nem játszottam ennyit egyetlen játékkal sem. Nekem fõleg a 2. vh-s rts-ek a kedvenceim (Sudden Strike, Blitzkrieg), de szeretem az I. vh-s témakört is. Ezen kívûl klasszikus kalandjáték rajongó is vagyok. FPS-ekkel már egyáltalán nem játszok pedig régebben szerettem õket, biztos öregszem :-)

Azt viszont elmondhatjuk, hogy nem túl gyakori a fantasy rts és rpg keveréke mint a Spellforce. Hirtelen nem is jut eszembe másik ilyen jellegû játék.

Tehát fórumról eltünésrõl szó sincs, de ha megnézed ez a topic sem túl aktív már, bár ez nem is nagyon meglepõ, ha a játék kiadási dátumát is figyelembe vesszük. Fellendülés két alkalommal volt. Amikor megjelent a játék teljes magyarítása, és amikor kiadták végre a tökéletes törést az 1.52a verzióhoz.

axon a szavaidból azt vettem ki, h többet nem is fogunk a fórumon látni?! 😄DDD
Axon
Kész! :-)
Végigvittem a SoP-ot.
Belialt lepofoztam, az álarcost pedig már a videobejátszásban öli meg az avatarom meg a másik rúnaharcos a fõnix kõ feltörésével.
A végére kicsit el is teltem a játékkal. Azt hittem, hogy majd egy másik karival is végigtolom, mondjuk egy mágussal, de ez már nem fog megtörténni. Párhuzamosan elkezdtem a BoW-ot egy mágussal, úgy level 10-nél járok vele, de azt is félbehagyom. Kicsit ráuntam erre a játékra. Nagyon hosszú volt, de mindenképpen nagyon jó is volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a végigjátszását.

Axon
Tegnap a legutolsó pálya - valószínûleg - legutolsó helyszíne elõtt kellett abbahagynom. Kiszabadítottam Dariust - remélem jól emlékszem a nevére - aki ki volt láncolva és a vérét folyatták. Azért gondolom, hogy a legvégén vagyok, mert a térkép csak egy nagyon kicsi része nincs felderítve, szinte csak egy szobányi, hacsak nem vár ott egy újabb teleport.
Az utolsó pályán négy fajt is kifejleszthetünk (ember, elf, ork, sötét elf) csak vigyázni kell mert ezek egymást is gyepálják ha közel kerülnek. Én csak az elfekkel és a sötét elfekkel építettem ki a teljes várost. Ez a két kedvenc fajom. Mondjuk érdemesebb õket másként párosítani (ember+elf) vagy (ork+sötét elf) mert így egyszerre is lehet õket vinni. Akkor már akár 160 vagy több katonát is terelgethetünk, csak aztán bírja a monitorkártya a csatákat :-) Az elfekkel simán meg lehet csinálni az egészet. A fagyasztásaikkal bármelyik ellenfelet mozdulatlanná teszik, amíg legyepáljuk. A sötételfek már jóval tovább hadakoztak egy-egy csapat pengével, de azok meg keményebb fickók mint az elfek. Mindkét csapattal könnyen lehet haladni.
Aztán egy portál ugyanazon a pályán, de egy másik helyszinre ahová nem lehet elvinni a sereget. Itt van egy hõs monumentum. Itt már nehezebb haladni és éppen ott tartok, hogy 4 darab penge rémálmot (level 48) kell(ene) lepofozni. Elsõ rohamban minden hõsömet lepofozták és az avatarom éppen csak el tudott szaladni :-)
Szóval itt tartok, egy köpésre a végétõl...

nálam az ilyenek h tárgykeresés meg szintlépés nem okoz -már- gondot, mindig olyan karakterrel játszok amilyennel csak szeretnék.. 😄
kadoc bocsánat, köszönöm szépen a válaszokat, igen akkor jól sejtettem hogy ennyi az össz varázslat harcos karakternél, a két kieggel még nem játszottam, még mindig az alapjátékot tolom, majd szerintem végig fogom nyomni mágussal is, vagy akkor a kiegeket úgy kezdem, megpróbálom lekûzdeni ezt a pályát, a baj az hogy tárgyakkal elég elõrehaladott állapotban vagyok, de még nem bírom felvenni õket, megfelelõ szintem még nincs meg hozzá...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

khm khm.. azért én is itt vagyok ám, attól független h nem írok 😄DDDDDDDDDDDDD
alapjátékban egyértelmûen tarolnak a pusztító harcosok, fõleg a nehézpáncélzatú.. adamantium armor, fine steelclaud graves, helm of battle, legendary ring of northmen frozen time, és a kezébe egy nagy zúzófegyver v. penge pl. moonsilver warhammer, warcry, berserk, meg a gyógyítás spell és mehetsz tarolni a pengetáborokba.. magas str és sta .. jó dex és egy kevéske agi ami kell, de az már nem olyan fontos..de a SoP-ban egyértelmûen a mágusoké a világ.. tömegpusztító jellegüket teljes mértékben elnyerik és epikus varázslatokra tesznek szert, pl tömeg fagyasztás 😄 durva .. lefagyasztok mindenkit aztán egy blizzard (jégesõ a népre aztán hadd szokják).. kis nekro képesség h támassz SoP-ban 4 penge herceget, akik ilyen 2oo-as sebzéssel osztanak a népek között.. 😄 muhaha.. élveztem a csatákat.. kár h ennyire elcseszték a tárgyakat és fegyvereket.. még a végén annyira tudtam volna élvezni mint a simát v. a BoW-t.. bár nálam az a téli vidék meg a jegesmackók .. uramisten.. törpök ellen.. imádtam.. de azért ha kérdésed van fordulj nyugodtan axonhoz.. nála jó (jobb?) kezeben vagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD lol
Faterx
Persze kösz már elõre kinyomtattam.
Axon
Én harcos karakterrel nem vettem fel mágikus tulajdonságokat.
A harcos az alapjátékban a 8-dik szintig kap összesen négy darab varázslatot automatikusan. Ezek vannak végig az egész játékban.

Axon
Ha hamar át akarsz menni rajta, akkor olvasd el a #2015-ös beírásom. Gyakorlatilag fél óra alatt megvolt.

Hello axon látom te eléggé belemélyedtél a tárgyak varázslatok kombinációjába, én kb fél éve játszom az alapjátékot, munka barátnõ mellett, nem nagyon van rá idõm, ráadásul ez egy olyan játék, hogy minimum 1, de 2-3-4 órát érdemes vele játszani, de nagyon jó játék asszem ez megérte a pénzét, a kérdésem az lenne, hogy harcos karakterem van, milyen varázslatokat ajánlanál neki, mert nagyon kevés van úgy látom, mágussal meg még nem nagyon voltam, egyébként, most nagyon nehéz pályán vagyok, alig bírom kinyírni az ellent, biztos valamit nem fejlesztettem jól...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Faterx
Jaj istenem most értem a hirhhedt óramû pályához

Off
Közben Newyorkoztam meg Simbizniceltem egy kicsit
On
Axon
Utolsó pályán vagyok a csonttemplomban. Itt az elején rögtön van 3 láda ami tele van renmek rúnakövekkel. 5 koponyás érme kell a nyitásukhoz. Mit gondoltok nekem mennyi van? Naná, hogy 9. Végig jártam az összes kereskedõt, de egyiknél sem lehet venni koponyás érmét, pedig a BoW-ban lehetett az elf városban. Játék elmentése, ládanyitás, tartalom megnézése, majd újratöltés, következõ láda nyitás. Szóval a 3 db rúnakõ
43-as harcos
43-as íjjász
43-as mágus (piros rúnakõ)
Ezen felül még a 3 ládában található egy páncél szett 3 darabja (sisak, mellvért, nadrág) Nem rosszak az értékeik, de ha egyszerre van rajtam, akkor 50% al megnõ minden tulajdonság. Na ehhez, viszont 15 db koponyás érme kellene.
Most morfondírozok, hogy melyik ládát válasszam, de valószínûleg a harcos lessz az. Íjjászom van 39-es 16 os íjj használattal, bár ennek a 43-as szintûnek 18-as plussz tud íjjpuskát is 18-ast használni. A mágust jó lenne kipróbálni egy hõs monumentumnál, milyen varázslatokat is tud.
Szóval bosszankodom rendesen.

Axon
Utolsó elõtti (12-es) pályán vagyok a SoP-ban. Kezdek megnyugodni, hogy tényleg nem kell visszamennem az óramû pályára és ezt megúsztam. Elmondhatnátok, hogy mit lehet találni az óramû pálya kincses kamrájában.

A mostani pályán a gyíklények templomait kell kiiktatnom. Már kettõ megvan, de hihetetlenül elkezdtek özönleni. Elértem az 50-es szintet és kész, nem lehet tovább lépni. Ez szörnyen bosszantó, pont most, amikor halomba ölöm a tápos ellenfeleket.
Egy kicsit én is beleuntam ennek a résznek a monotonitásába. Nagyon a vége felé járhatok így nem szivesen hagyom abba, de már örülni fogok ha vége lesz.

he?! mire gondolsz lyan kyj?! h a gép állítsa össze pl ütközetnél a harcosok sorrendjét v. h hány ember rohanjon elõre?! természetesen .. nem nincs!! :p
Az alap játékban van olyan beállítás, hogy a stratégiai részt a gép végezze helyettem?

ahogy mondod.. monoton lett a játék, hiszen végülis.. a karakter design-ja naon meghatározó.. imádtam amikor a sima játékban egy adamantium armorban feszítettem moonsilver warhammer-rel a kezemben és egy vagyán páncélgatyában.. hangulatos.. meg amikor a helm of battle is megvolt tiszta fém voltam 😄 terminátor.. mert aratott a kari.. a bow is naon élvezetes volt, talán azért mert ezeket a tárgyakat ott is meg lehetett találni.. volt már extra set-tárgy a játékba.. ezért reménykedtem h a sop-ban továbbfejlesztik ezeket.. dehát.. mondjam azt, h lebutították az amugyis szegényes felszerelésarzenált?! varázslóknál, könnyüharcosoknál is minden szinthez 1 gatya, páncél, pajzs,bot stb. tartozik.. naon ratyi szerintem.. semmi kombinálhatóság.. most mit kombináljak?! egy 15-ös szintût egy 19-essel?! pff.. errõl ennyit.. nem is bosszantom magam ennyire már a sop-on inkább megyek pihenek helyette 😄
Axon
Elõzõ beírásom folytatásaként megemlíteném a játékban található tárgyakat.
Roppant egyszerûvé teszi a játékot, hogy nehézpáncélosként haladva minden fejlettségi szinthez egyetlen tárgy tartozik.
Például elértem a 13-as nehézpáncél, 13-as pajzs, 13-as nehéz pengés fegyvereket. 13-as szinthez van 1 db sisak, 1 db páncél, 1 db nadrág, 1 db kard, 1 db pajzs és kész. Ugyan ez a többi 14, 15,...20 -as szinten. Minden lépéskor tudtam, hogy egyetlen darab található minden felszerelésbõl. Ezeket meg lehetett venni a piacon, vagy találni lehetett. Volt olyan, hogy 18-as nehézpáncél szinten még a 16-os sisakot használtam mert jobb volt a védettsége a mágiák ellen, de ezután meguntam a trükközést és ráadtam az összes 18-as cuccot, majd 19-es és 20-as szinten az összes hozzávalót, anélkül, hogy nagyon makiztam volna, hogy mit mivel kombináljak. Sokkal jobb lett volna, ha minden szinthez van 2,3 esetleg 4 vagy mégtöbb tárgy, akkor lett volna értelme a kombinálgatásnak esetleg keresgetésnek, vagy piacozgatásnak. Így igazából semmi kombinációs lehetõség nem volt és nem voltak "szuper" tárgyak és most itt kapcsolódik írásom az elõzõ (#2015-ös) beíráshoz. Nem vagyok biztos benne, hogy akár a "híres" kincses kamrában is találnék valami olyan cuccot, ami nem egyezne meg az eddig találtakkal. Az alapjátékban ilyen nem volt, ott minden szinthez több tárgy is tartozott.
Jelenleg elértem a 20-as nehézpáncél, 20-as pajzs és 20-as pengés fegyvereket. Felvettem az ehhez a szinthez tartozó egyetlen tárgyat minden ruhadarabból és fegyverbõl és kész...
Most olyan vagyok mint egy 2. világháborús tigris tank. Szörnyen lomha (80 % futás szint), hatalmas páncélzat, szinte sebezhetetlen, és hatalmas tûzerõ, 200-asnál kisebbet sebezni sem tudok semmilyen élõlényen. De nem ritka amikor a harci üvöltés speelt elsütve 2000-est ütök. Szerencsére a harc értékét sikerült 120 %-ra feltornázni a pajzs és két gyûrû segítségével. Olyan lassú vagyok, hogy a többiek röhögve elrohannak mellettem és percekig ácsorognak mire odaérek, vagy pedig már javában az öldöklõ kûzdelemben hallnak hõsi halált, mivel a legyõzhetetlen fõnök még a pálya másik végén kocog vörös fejjel fújtatva, izzadva, nyögve, káromkodva :-)

Összefoglalva nagyon úgy néz ki, hogy gagyi szintre le lehetett volna butítani a játékot azzal, hogy a szintlépéskor a játék egybõl rám is adta volna a szinthez tartozó egyetlen páncélt, pajzsot, kardot, stb. Így még azzal sem kellett volna piszmogni, hogy az inventoriban rárakosgassam a karakteremre. Pedig nagyon szerettem öltöztetgetni a karakteremet a különféle páncélokba és fegyverekkel felszerelni, mivel teljesen különféle tuljadonságokkal lehetett felruházni ugyanazt a hõst, most ez viszont teljesen elveszett.

Axon
Köszi a segítséget. Hidd el az is segítség, ha leírod, hogy nem kell foglalkozni valamivel, mert úgy sincs jelentõsége, így nem foglalkozom vele tovább.
Bementem az óramû pályára. A leírásod nélkül már a legelején feladtam volna és még a játékot is letöröltem volna.

Szóval:
Karokat beállítgattam és így a szemek pályán átjutottam. Aztán jött a 9 láda a 4 zombi között. Ezután jött a fákják meggyújtása és kaptan 3 titánt, na meg megidéztem a hõseimet. Ezután kõfejekbe kõnyelv, démonok kiengedése és legyõzése.

Na itt viszont elválik a te leírásod és az én haladásom. Te valami ládákat emlegettél, de én olyat nem láttam.

Kulcsot megkaptam vagy Urutól vagy a mellette található ládából, már nem emlékszem pontosan. Vissza a 9 ládás terembe és onnan átmenni a csontvázakhoz. Azokat legyõztem és bementem egy sakktábla szerû terembe, ahol nem volt szabad a vérfoltokra és a csontvázakra lépni. Én azért ráléptem és egy jót harcolásztam.
Ezután át egy másik terembe, ahol szintén volt egy hõs monomentum, meg itt várt az az ürge és csapata, akit a pálya kezdõ videóban láttunk. Kicsit keménykedett, fenyegetõzött és valami hülye küldetésre kényszerített volna, különben nem adja oda a kulcsot a következõ ajtóhoz. Szerencsére választható volt, hogy letöröljem a magabisztos vigyort az arcáról, így gyorsan lezúztam õt és csapatát. Ezután az ajtót kinyitva ott volt egy kivezetõ portál.
Baromira örültem és ész nélkül menekültem errõl a ronda pályáról. Most egy olyan helyen vagyok, ahol van egy csomó penge, meg a megláncolt isten, akinek a vérét folyatja az álarcos.
Nem igazán értem, hogy verekedtem át magam ilyen gyorsan az óramû pályán. A te leírásodnak a feléig sem értem. Remélem nem kell ismét visszamennem oda és teljesíteni a többi feladatot.
Az Uru egy kincseskamra elõtt állt és azt mondta, hogy mögötte aztán giga-mega szuper cuccok vannak. Na én ezt roppant fenttartásokkal fogadom, mivel eddig is semmirevaló gagyi kacatokat találtam csak.

bizony bizony.. 😄 muhaha mondhatom én.. sok szituval hasonlóan vagyok én is, bár már többször tapasztaltam.. ezért elmondhatom ha érdekel h mi miért van..
nagyjából emléxek csak mert már 1 hónapja.. nem hazudok! 1 hónapja el se indítottam a spellforce-t egyáltalán.. most formáztam a gépet és még a mentéseket se raktam el.. ugy megharagudtam a SoP-ra.. no mind1.. egyéni szocprob. 😄
szóval.. grat a démonokhoz.. várható h akármilyen karakter meghal min. 1-szer a 10 round alatt.. az "elveszett lelkek városa - city of the lost soult" asszem a pálya címe amire gondoltál.. szóval.. hirin az istenek küldönce az az ember akirõl beszéltél, egy fekete árnyékember tulajdonképpen.. õ nekemse adott a játék folyamán küldetést, bár végig nem vittem a SoP-ot ezért nemtudom, h van-e vmi funkciója v. õ is egy "befejezetlen küldetéság" ..ne foglalkozz vele szerintem.. aztán a démon és a lélekszívó -ezt amúgy már korábban elmondtam itt a fórumon, de ugylátszik elfelejtetted- õk azért vannak, hogy könnyebb dolgod legyen feltornászni magad az 5o-es szintre -idõben felkészülj a kemény csatákra.. õk végeérhetetlenül újratermelõdnek és a max. számuk egyidejûleg 3 db.. már emléxem az volt a kérdésed, h adnak-e vmi tárgyat ezek a szörnyek v. csak tapasztalatot.. a válaszom az volt, hogy csak exp-t kapsz tõlük semmi mást sajna 😄
a mondatra amit a növényre kattintva láthatunk most nem ugrik be, de emléxek rá, hogy valahol olvastam már a megoldását..
a forrás meggyógyít, amúgy lesz egy mellékküldi, amikor vmilyen "eszközben" -kancsó v. váza szerintem- kell abból a szent vízbõl vinned az "életfa druidájának" -nemtom h ez-e a magyar neve.. druid of the lifetree angolul v. dryad.. már nemtom pontosan 😄
a vízköpõ hát.. én is szétzúztam minden kristályt a kardokkal azt annyi volt.. nemtom mi a jelentõsége.. biztos h ne legyenek ott 😄
ennyi kb.. tudom segíteni nem segítettem ezzel az irományommal, de legalább levontál vmi tanulságot, nem kell foglalkozni minden küldetéssel .. ami jön magától azt kész 😄
u.i.: azt írtad anno h akkor jöhet a spellforce2 amikor te ezt a SoP-ot befejezted.. na szép.. mire te minden egyes mellékküldetést végigviszel... 😄DDD muhaha.. megõszülök.. wihihi.. nah jó szórakozást és Neverwinter Nights tele köszöntsön rátok 😄 imádom ezt a játékot.. nah peace
Axon
Nagy nehezem megnyertem az arénában a 10. menetet is, ahol az a 4 db 50-es szintû démont kellett lepofoznom. Az utolsónál éppen csak sikerült, alig marad életerõm, de volt még rajtam 4 db tûzvarázslat, gyógyítani nem tudtam magam és amikor éppen harsogta a bemondó, hogy "nyert rúnaharcos" akkor meghaltam. A rúnakõnél újraéledve viszont felvehettem a nyereményemet.

Kis gondom van a lelkek pályán. Itt van az a terület, ahol az a hadeku játékot lehetne játszani de még nincs meg minden bábum. Ezen a pályán lenne az utolsó mérgezett forrás amit meg kellene tisztítanom a driádtól kapott maggal, de egy ajtó zárja el tõlem, ami elõtt egy elszáradt növény van. A növényre rá lehet klikkelni, de nem tudom mit ír ki, mivel ott egy le nem fordított mondat van, ez egy kis hiba a fordítóktól. Szóval nem tudok bejutni. Van még ezen a pályán egy ember, aki fölött egy felkiáltó jel van, de ha oda megyek hozzá beszélni, akkor azt mondja, hogy hagyjam békén.
Ezen a pályán van még két barlang, ami elõtt eddig nem volt semmi, most viszont amikor visszamentem (közvetlenül az óramû pálya elõtt állok) akkor mindkét barlang elõtt megjelent egy szörny. Az egyik elõtt egy 50-es démon, a másik elõtt meg egy 50-es lélek szívó. Megtámadtam a démont és lepofoztam, de újra jött egy, azután kettõ, majd három. Mikor már négy démon jött, akkor gyorsan elmenekültem. Nem tudom mit kell csinálnom ezen a pályán, több helyen is elakadtam. Van ezen a pályán még egy vízköpõ ami körül 4 oltár van és szét kellett vágni 4 gyémánt karddal, ezt megcsináltam de semmi nem történt. Van még itt egy forrás is amibõl tudok inni, de nem történik semmi. Tiszta rejtély számomra ez a pálya.

Szörnyen bosszantó, hogy a kismillió melléküldetésbõl még egyetlen egyet sem tudtam megcsinálni. Még mindig nálam van a törött pajzs és bot is. Lassan vége a játéknak és a mellék küldikben egyáltalán nem haladok...

Na most jól kipanaszkodtam magam :-)

tomee14
de nincs betölt gomb?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Faterx
Kilép, betölt
tomee14
nem erre hanem h ha elmenttettem egy játékot akko hol tudom a JÁTÉKON BELÜL betölteni loadolni tod ienek szal hogy???? plz help

úgylátom ezt akkor meg is beszéltük :p
v. nem erre a "visszatöltésre" gondolsz?
hát fogod a mentéseidet aztán bemásolod a dokumentumok/spellforce/save mappába.. ennyi :d nah persze csak akkor fogja a mentéseket elindítani, ha ugyanazt v. újabb verziót használsz mint a mentéseké.. písz jó gémet..
tomee14
hy!!! plz help me!!! hogy lehet a játékban visszatölteni a mentéseket??? fontos ha lehet hamar plz!!!

a pajzsot sajna csak varázslók, de a botot meg csak harcosok.. :p