2504
-
hegedus15 #2144 A pc guru-hoz kaptam és akármelyik patch-ot töltöm fel nem indul. -
#2143 Kicsit bővebben.
Melyik rész (alapjáték esetleg kiegek?)
Tört verzió vagy eredeti bolti, esetleg újság melléklethez adott verzió?
Melyik patch-et tedted fel?
Ha warez verzió és patchelted, akkor melyik törést töltötted rá?
Szóval részletezd, akkor talán tudunk segíteni. -
hegedus15 #2142 A patch elrontja a játékot help!!!
Amikor felrakom a patchot utánna nem indul a játék.
-
#2141 Köszi, igazad lett.
Az zavart meg, hogy én az északkeleti átjárón jöttem be, de a 17. szintű harcosom bizony túl tudta verekedni magát a csontikon, így eljutottam a várig, sőt még a keleti oldalon lévő másik portálon is átmentem és a szellemig is eljutottam, aki a Baal maszkját keresi...
Szóval teljesen megkerültem volna a várat, ha nem kellett volna visszamenni Baal maszkja miatt a várban lakó fószerhez. :)
Így viszont enyém a két elf és két törpe monument és nagyon örülök, hogy a várban végre komolyabb törpe fejlesztésekhez is hozzájuthattam. :)) Még 1x köszi a segítséget. -
BBalee #2140 Ha északról jössz arról a pályárol ahol a csontikat kellett visszaszorítani erre a páklyára akkor nem Bug, ez normális ugyanis bevan zárva a kapu az élőholt sereg miatt és nem is nyitják ki. Mellesleg mondta is főnök az előző pálya végén, hogy ne menj át a kapun mert az öngyilkosság -Én persze azonnal átmentem de kínszenvedés, mert magasabb szintűek a csontik, de fehérmágiával nem lehetetlen-
Ha dél-nyugatról a törpék földje felöl jössz, akkor az gáz. Ugyanis ha a nyugatikapuhoz közelmész, akkor az emberek megörülnek hogy egy élő embert látnak és azonnal kinyitják. Ez a kopu ugyanis "biztonságos" a csontik nem tudnak idejönni a természeti akadályok miatt. -
#2139 Hali!
Nem tudom, valaki találkozott-e már azzal a problémával, hogy a Greydusk Vale-ben a hegytetőn a város kapui zárva vannak? Ez valami bug? Így nem tudok bemenni valakihez, és megakadtam a végigjátszásban. A Spellforce Platinummal játszom, ami alapból 1.52a peccsel megy...
Help!!! -
tuco #2138 Köszi Kadoc :) valahogy nem lehetne megvesztegetni a csajt? :)) -
kadoc #2137 egyébként ha nem csal az emlékezetem, olvastam hogyha a csajnak odaadod a cuccait és játszol vele akkor vele max döntetlen érhetsz el, szóval örülj neki h sikerült "teljesítened" a dolgokat :D -
kadoc #2136 nem játszottam a zerbite játékkal soha :D megvolt asszem talán 4 figurám.. aztán talán mégegy kellett volna de nem kerestem mer minek.. a sop-ban naot csalódtam meg amint hallom a kettő se nagy durranás szóval.. feledős akkor -.- -
tuco #2135 Na tudtok valami segítséget nyújtani? :) -
tuco #2134 Mesterjáték a neve ésnagyon nehéz. Mindig döntetlen lesz a végeredmény. -
tuco #2133 Kadoc! Ha Tuominak odaadtad a kincseket akkor játszhattál a Zerbitek játékán. Te Meg tudatad verni? Nekem nem sikerült sosem. Újra elrejtették a kincset az Óramű kriptában. Az tudtod, hogy hova? előre is köszi :) -
totya4 #2132 Közbe meg lett oldva... -
#2131 Na mondom a dzsungeles pályán jó sok tp-ot tudok gyűjteni, de 50 a karakter limit hogy a francz enné meg. -
BBalee #2130 Pedig ez működik. Kitartás! :)
Lehet jobb törprúnára lenne szükséged. Tünde városban árusoktól az összes level-hez meg lehet venni a rúnákat. -
fonya #2129 köszi. Ezt próbáltam én is csak lassan irtanak ki. Szóval egy-két csontit sikerült kinyiffantanom... :(
Majd próbálkozom még... Még1X thx
fonya -
BBalee #2128 Az árnyas pálya az egyik kedvencem volt.
Level 27-es csontiknál:
Mivel nincs utánpótlásuk, ezért én egy macska-egér játékkal csináltam ki őket.
Sok idő, kevesebb veszteség, de egy kicsit unalmasabb.
Lényege:
A csapatot felsorakoztattam a közelben rengeteg kalapácsdobáló egységgel. A harcosok kellenek pajzsnak az első sorba, de a fő erőt nálam a védelmezők alkották. A harcosokból néhány körülálja az elent ők harcolnak is és a többi csak nézi. Kevés ellenségnél nem gazdaságos a sok harcos, míg a kalapácsdobálók mind egyszerre tud támadni. Az első sorban a közelharci egységek ők mennek a levesbe :) hátul a védelmezők.
Hőssel kicsalok néhányat és elfutok a kivégzőosztag felé felé, a többi a srácok dolga. Így csak egy kevés jött rám egyszerre sokkal egyszerűbb, csak sokáig tart. Ha nincs utánpótlás, akkor simán működik ez a módszer. pl.: mozaik őröket is így csináltam ki. -
fonya #2127 Hát túlmentem az árnyas pályán, nekem is tetszett. Viszont még az abyss pálya előtt megakartam csinálni a fastholme-i tiondria kincse mellékküldetést. Igen ám de a 27-es csontikat nem lehet kinyirni. Ráküldök 80 törpöt (30-40 elit, 30-40 védelmező, pap, vén) csapatban a titánnal kiegészítve. Aztán 18 másodperc alatt lezúzzák a csapatot úgy, hogy egy csonti sem hal meg???
Ezt hogy sikerült valakinek megcsinálni? Mi a trükk??? Barba?
Előre is köszi...
fonya
UI:Jöhet püben is... vagy mailben: [email protected] -
#2126 Na a Délnyugat volt a kulcsszó és minden egyszerűbb lett:)
Kösz -
#2125 Köszi
Igen, egyetlen pozitívumként említeném a menűt és az egységek infóját ami az egyben nagyon hiányzott. Bár ez már kettő.
Másrészt ugyanazzal a graf. beállítással nálam időnként rendsen beszaggat és általában is lassabban fut. A visszatöltés egyszerűbb, viszont jóval lassabb. A grafikájától sem vagyok elájúlva. De a leglényegesebb a hangulat teljes hiánya nálam, ami a SoD-ban volt a legjobb. -
BBalee #2124 Azzal nem kell bajlódni, de ha mégis kiarod nyitni akkor #2046 segíthet. Amikor először voltam ott én ki sem nyitottam a ládákat, de be akartam jutni a kincstárba, ezért később miután végigjátszottam visszatöltöttem és visszamentem az óraműhöz. Akkor már nem lehetet bejutni, állítólag mert a Xalazar adott volna egy kulcsot, csak azt kellett volna válaszolnom, hogy segítek neki. Inkább a harcot választottam, így nem tudtam a keleti kaput kinyitni sehogy, pedig az összes levegő érme és a csillagkulcs is megvolt.
A portál délnyugatra van, arra amerre X. és a bandája vár. Talán azért nem lehet továbbmenni a te esetedben, mert megígérted hogy elhozod a jogarat.
Ezt a választást sajna nem ismerem. :)
Igen a második rész tényleg nem ok, túlságosan leegyszerűsítették és pont azt szedték ki belőle, ami a legjobban tetszett az 1. ben: a fejlődési rendszert.
Jó volt hogy én dönthettem el, hogy milyen attribútumokat növelek (Erő, Bölcsesség ...) Itt meg minden autómatikus, csak azt mondom, hogy mágus vagy harcos és úgy ossza el a pontokat
Minden spellt autómatikusan megkap, nem kellenek az árusok és a varázstekercsek. A jéghullám varázslatért pl. egy csomót tekeregtem az 1-be, mert csak droppokban vannak dúrvább tekercsek, de ehez hozzászoktam egy idő után és a 2. ból már hiányzik. Jó volt keresni a spelleket :) -
#2123 Kipróbálnék 1 játékot neten, este 7-kor
"proba"
Ha valakinek van kedve... -
#2122 Bár ha nem jutok be a kincstárba akkorr hogy jutok tovább? -
#2121 Ja nálam ez a rémálom 2. napja. A hét kapcsolós két ládás helyen vagyok elakadva, közben na mondom elég volt és jól átmentem a csapdán a hőseimmel -nem kellett volna- és jól felülírtam a többször felülírt mentésemet az Óramű elejéről.
Különben másodszor játszom végig a SF-ot, ill. először pont eme pálya miatt hagytam abba.
Az SF2 nálam nagy csalódás... -
BBalee #2120 Tényleg az, de nem kell mindent a leírtak szerint csinálni. Elég ha megölöd Xalabart és az embereit, akkor egyből tovább lehet menni. Legfeljebb nem jutsz be a kincstárba, én se jutottam be.
Ennyire a végefelé semmi értelme a kincseknek, és már bitos megvan az összes amit találhatsz. A pénznek meg semmi szerepe nincs hisz minden meglelhető a droppokban.
A level 50-es őröket ki kell óvatosan kerülni, ha megas a fekete mágia védelmed és jó vagy közelharcban, akkor ki is lehet nyírni, mert közelharcban gyengék és nem varázsolnak. A legtöbb csapda nem is halálos át lehet futni, legfeljebb néhány élőholt megtámad. Némi XP-ért kinyírod őket és továbbmész, de el is lehet futni mert baromi lassúak.
Igy csak pár perc a rémálom :)
-
#2119 Ez az Óramű pálya 1 rémálom -
Marcus_ #2118 Talán tedd fel az 1.52a patchet mag a magyarítást hozzá... -
fonya #2117 Engem is érdekelne a BOW végigjátszása. Igazából a Firefangs pályán nyomulok, de az árnyakat már unom... Az 1.35 eredeti verzióval nyomulok. Valahol olvastam valami bugról ezen a pályán ennél a verziónál?
előre is köszi...
végigjátszás e-mailben: [email protected] -
Marcus_ #2116 Hello!
A két kiegészítőhöz tudtok végigjátszás valahol?
Kösz -
totya4 #2115 Fuha, olvasom hogy kész rémálom ez a Spellforce TOOD telepítés, hát tényleg az.
Havernál nem boldogulunk vele. Kipróbálás céljából fairlight bácsi "előzetese" kerülne terítékre, kiírva nero-val cd-re, opsys XP, gép nforce2 chipsetes AthlonXP, alcohol nincs fenn, daemon nincs fenn, automatikusan induló programok tiltva, de miután a telepítő bekéri az útvonalat, egy kicsi homokóra, majd semmi. A telepítő kilőhető, de valami deadjowood.exe bennragad, ami miatt ki kell kapcsolni a gépet erőszakkal mert magától nem áll le. Ötlet? :) -
Zoleeex #2114 csátok ha lehetne valaki küldje már az alap játék-nak az utlosó videoját (extro.bik), mert az enyém sajna rossz és kiváncsi vagyok a végére. -
tuco #2113 Megnézem thx! -
kadoc #2112 ahol a Halit lovagoknak segítesz kivédeni a 3 nagy élőhalott rohamot.. erre a pályára kell később visszatérned, mi is a neven?! northern windwalls?! v. pedig a howling mounds-ra, ahol ugye csak törp-bázist tudsz építeni és miután felszámoltad korshar 5 vezérének kicsi csapatait, egy kapu nyílik le,ahonnan özönlenek a zombik... bocsi de már v. egy éve nem játszottam a sima spellforce-szal.. -
tuco #2111 Hol találtad meg az árnyakat? -
tuco #2110 Heló! Hol kaptad ezt a könyvet Gerebere? -
gerebere #2109 Köszönet a segítségért BBalee!
Még ha tudtam is volna hol van a fény erőd akkor is keresgethettem volna egy darabig azt a kis falrészt.
Még egyszer kösz :-) -
BBalee #2108 Hali gerebere!
A Howling Mounts(ordító dombok) map-on van.
Ez az a map ahol az erődbe egy külön portállal kell bejutni és a nem vihetted magaddal a sereget amivel végiggyilkoltad a pályát. Ez erőd belselyében volt egy Heroes Momunemt az nyújtott segítséget.
A kristály a falban lesz. Ha jólemlékszem a Következő pályára nyíló portál közelében. -
gerebere #2107 Szia Kadoc!
Látom te ezen a fórumon nagyon népszerű vagy, gondolom párszor végigvitted már a játékot ezért tőled kérnék egy kis segítséget. Persze ha más is tudja a megoldást nyugodtan írhat!
Szóval egy mellékküldetésnél akadtam el ami az árnyakról szól. Mikor már legyilkoltam az összes árnyat és megtaláltam egy könyvet róluk egy tag elküldött egy bizonyos fény erődbe ahonnan szivárognak átt a másvilágról az árnyak. Állítólag ott van valami töredék a falban amit ki kell húzni. Egyetlen gondom van csak, hogy hol van ez a fény erőd?
Előre is kösz mindenkinek a segítséget. -
kadoc #2106 nem mulandirban van, hanem az észak-keletre levő lenyitott kapun keresztül át egy démonoktól hemzsegő pálya végén kiszabadított jég-varázslótól (Talia)kapod meg, cserébe h kimented a démon-lord csapdájából.. -
tzkazi #2105 Sziasztok! Valaki kérem segítsen: elakadtam Mulandirba. Nem tudom,hogy a "Tél csend töredék" merre van!A másik 3 töredék amit kér az őr meg van.
Előre is köszönöm a segítséget