2504
  • kadoc
    Okvetlen szerezd meg a BoW és a SotP-t, az előző igazán jó télies hangualattal bír - nagy favoritom -, míg az utóbbi összekapcsolja a az alapjáték és a BoW kiegészítőt, vmint bővíti a karaktert 50-es szintig és merőben új lehetőségeket nyit meg..
  • narciska
    Hááááááááát, egy kicsit csalódtam a végében.
    Olyan "sefülesefarka". De legalább nem a szokványos.
    Sajnálom, hogy vége van, bírtam nagyon.
  • kadoc
    Sok sikert a továbbiakban.. lesz izgalom bőven.. bár a spellforce2 és a Dragon Storm után most kicsit "primitívnek" tűnik a spellforce1 (BoW,SoP) menürendszere, de hatalmas élmény volt többször végignyomni őket .. vmelyik pályán emléxem, hogy tudtam építkezni orc ill. elf monumenttel, nah és amikor a SAJÁT két titánom az ellenség gyilkolása helyett egymást keszte aprítani, nah az volt egy epikus csata! :D
  • narciska
    Hogyazajóbüdös....
    Igggen, valóban ott volt. Pedig hányszor átnéztem már az a pályát...
    A fagygólemek tanyájánál volt egy marhanagy fenyő alatt egy láda, amit eddig nem vettem észre. És abban volt egyszál maga ez a nyamvadt rúna.
    Én meg mit szenvedtem nélküle...
    Köszi a tanácsot, ha te nem írod, hogy tutira ott kell lennie, nem néztem volna meg mégegyszer.
  • kadoc
    Onyxshrine lehet az amire te gondolsz? hm.. 2005.májusi mentésemben icegate marsh-nál találkozok ugye craig unshallach-hal, de aztán a köv pályán ez az épület már megvolt, tehát ha ez az amire gondolsz, akkor azt valszeg icegate marsh-ban találod, csak vmerre kifelejtetted..
  • narciska
    Sziasztok! Segítséget kérnék: SpellForce - Order of Dawn ver 1.11
    Icegate March (fagyott mocsarak) pályán kinyírtam mindent, ami mozgott, kifosztottam minden ládát, összeszedtem minden sötételf rúnát. DE! Amikor összeszedett rúnáimmal odamentem a sötételfhez, valami olyasmit mondott, hogy nem rossz, de kéne még...
    Újra átnéztem az egész pályát, de nem találtam többet, nem tudtam befejezni a küldetést. Átmentem a portálon (Southern Godmark - Déli Istenhatár), hátha meg tudom csinálni a következő pályát/küldetést... ott találtam még egykét rúnát, a torony kivételével legyaláztam ott is mindent, kifosztottam mindent. Át a portálon a köv. pályára (Nightwhisper dale - Éjsuttogók völgye) - szokás szerint itt is gyilok és fosztogatás, már volt 6 sötételf rúnám és 16 sötételf épület rúnám. Éppenséggel még mindig tudtam tovább menni (Brething forest - Lélegző erdő), de ezen a pályán már vért izzadok. Ugyanis NINCS olyan sötételf épület rúnám, amivel Aria-t tudnék kitermelni!!! Enélkül meg van a "Szolga", meg van a "Bérgyilkos" katonám. Minden máshoz Aria kéne...
    Ez másnak sem volt, vagy valamit én szúrtam el? Légyszi segítsen aki tud, mert ezen a lélegző erdős pályán megesznek normális sereg nélkül, még hős monumentum sincs...
    Köszi
  • Fodek
    akkor elfut, kösz:)
  • mikszer
    Biztos. nekem Radeon 9550-n megy
  • Fodek
    Egyszerűen el vagyok átkozva... Ami Spellforce1-et letöltök, vagy RIP, vagy vírusos, vagy rosz!!! Akko az lesz, hogy megveszem boltban.... Radeon 9600 Atlantis-on elindul?
  • krizsuli
    A második kiegben van az Order és a Breath of Winter folytatása! A Bow-nál ott tartok hogy ki kell szabadítani azt az elf királynőt akit elfogott a főgonyosz. (Annál a pályánál amihez kell az a fekete kardd) Tud valaki segíteni abban hogy milyen stratégiával csináljam meg? Melyik várral kezdjem az elffel vagy az Orkkal?
  • dregon
    Hát én végig játszottam az Ordet vagy is az alapot de gondolom úgy van hogy aztán jön valami folytatása csak az a baj hogy nem tom meik : (
  • mikszer
    Tényleg... kijátszottam az alapot, de vagy én voltam béna, vagy ényleg se füle-se farka vée van a játéknak... - a főonosz lelépett, én meg maradtam ott, ahol voltam... se nyerél, se game over... most mi van?
  • dregon
    Kösz nekem az a folytatás kell ami az order után van
  • Spline
    Üdv!

Hát ha a történetet akarod folytatni:
    Shadow of the phoenix. Ez a második kiegészítő.

Az első kiegészítő The Breath of Winter, egy teljesen különálló történet.
  • dregon
    Sztem is megéri és nagyon köszönöm de lenne még1 kérdésem az hogy az elsőt kiakasztottam aztán sorban meik rész jön????Csak hogy tudjam követni
  • mikszer
    Hát az alapjáték a Spellforce: The Order of Dawn
    meg van a KÉT kiegészítő (addon):
    - The Breath of Winter
    - Shadow of the Phoenix

Ez a három van kompletten a platinum változatban 4 kilóért. Szerintem simán megéri. Kedvet kaptam, hogy megvegyem a 2-t is. Ha ezeket kijátszottam :)
  • dregon
    Ezer köszönet de az alap játékon az Order of Dawn-ra gondolsz vagy az Order 1 kiegészítő?
  • Spline
    Üdv!

Dregon: A platinum változat 4000 Ft benne az alapjáték és a 2 kiegészítő.
    Szerintem megéri az árát és alapból 1.51-re van peccselve, és le tudsz szedni hozzá magyarítást.
    Szegeden a plázába ottvan az 576 bolt, és ott is megkapod ha van.
  • dregon
    bocs nem 23 hanem 2
  • dregon
    Hello én 1 vissza jövö vagyok már egyzser kiakasztottam az Order Of Dawn-t de a akkor a tesóm rakta fel most megint meg akarom csinálni de én nem tom hol lehet letölteni és végig olvastam az összes írást ott 2-3 ember kérdeztee hogy honnan lehet letölteni és azt mondtaátok hogy vegyék meg nos én olcsón megvenném az Order-t és azt írtátok 23 kiegészítő lemez van hozzá hhogy folytatódjon na ez tökéletes lenne ha olcsó én Szegedi vagyok és nem tudom hol vegyem Plsss HELP előre is thx
  • Csiba1
    Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy hol lehetne megszerezni, letölteni a breath of winter-t? Nagyon jó lenne, ha valaki tudna ebben segíteni... előre is köszönöm!

• ddddd
    Ezer kösz! Sikerült!
  • ddddd
    Köszi, megnézem újra,de nekem az a kapu akkor nem nyílt ki. Azért megpróbálom újra. Már 3 db-ot oda adtam annak az őrnek. Akkor amellett a kapunak ki kéne nyílnia?
  • mikszer
    Az előtte levő pályán van az alak, akinek kell a 4 üveg? Mert arról a pályáról MÉG EGY pályára juthatsz (igen, kelet felé). Menj vissza az alakokhoz egy összekötő kővel (ne portálon menj vissza). Keress a pálya keleti felén (jobb oldal) egy portált. Egy kapu van előtte, ami miután először beszéltél az alakkal, kinyílt. Az új pályán találkozol egy elffel, aki jégvarázsló. Őnála van a hiányzó darab, de még nem adja oda. Ehhez végig kell menned a pályán - illetve a hasadékban. A helyekre ne menj fel, mert enyhén elsöprő túlerő fogad - inkább egy gyors vágta egy nagyobb sereggel a megfelelő stratégia. A pálya túlfelén egy nagyobb démon van, amit az elf le akar győzni, de nem sikerül neki, úgyhogy inkább te győzöd le. Innen vissza kell majd kísérni az elfet az nyugati portálhoz, ahol megkapod a cuccod, és a portálon át visszatérsz azindulási pontra. Innen már oldd meg te :)
  • ddddd
    Sziasztok! A spellforce:The Order of Dawn-nal megakadtam Farlorn reménységében.(amikor a négy üveget kell megszerezni)Megvan már 3, már csak a téli kell,a pályát is már végig vittem,de azt mondja, hogy menjek kelet felé, de arra nincs portál. Amikor felrobbantottam a sziklát(ami nyugaton van)a portál Greyfell-be vezet.De ott már jártam.Please,hogy hogy kell tovább mennem.
  • mikszer
    CTRL+Ú
  • Spline
    Üdv!

Megoldódott a problémám megvettem a platinum változatot.
    Viszont lenne egy kérdésem.
    A konzolt hogy tudod lehívni?
    a ctrl+] próbáltam de semmi, vagyis a ] <- ezt hogy üssem be mer lehet ezt bénáztam el és ezér nem nyílik le a konzol.
    Ha valaki tud valami megoldást azt megköszönném.

Spline
  • krizsuli
    A Bow-nál ott tartok hogy ki kell szabadítani azt az elf csajt. (Annál a pályánál amihez kell az a fekete kardd) Tud valaki segíteni abban hogy milyen stratégiával csináljam meg? Melyik várral kezdjem az elffel vagy az Orkkal?
  • mikszer
    rakd be a cd-t.. ?
  • Fodek
    Pontosan mi a gond, meg minden...? Hátha segíthetünk:)
  • Spline
    Kösz, de semmi változás.
    Egyébként az alap 1.01 se indul el pedig annak simán futni kéne.
    Csak most kéri a cd-t.

Spline
  • ZÓÓÓcsi
    Mondjuk egy crack?
  • Spline
    Üdv!

Régebben játszottam az Order of Dawn-nal és ment simán.
    Most pedig feltettem és semmi else indul és cd-t kér.
    Már próbáltam mindenféle trükköt de semmi.
    Ha tud valaki valamiféle megoldást azt megköszönöm.

Spline
  • SaGa Jr
    Vagy csak megéri azt a 4 rugót 3 program?
  • Fodek
    mindegyik gyereknek itt eredetiben van meg? vagy hazudsz, vagy öregszem
  • Fodek
    Rock 'n' LOL
  • mikszer
    :P
  • Fodek
  • mikszer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy bolt polcáról töltöttem 4000 Ft-ért...
  • Fodek
    Ja és az nem FPS nézet emberek, az TPS, azaz külső nézetes. Amikor lenyomod a SPACE-t.