2504
-
#2304 Helló haljátok szavazzatok már hogy mejk rész a jobb SpellForce1
vgy SpellForce2 ??? szerintem 1 -
#2303 nem tudjátok hogy hogy kell megszerezni leafshade-ban a creepeerblood-ot
??????? -
#2302 hát az volt hogy simán tudtam játszani interneten asztán lassan elkezdett olyanokat irni hogy kapcsoljuk ki a tűzfalat kikapcsoltam és mégsem ment hanem kilépett töltés közben néh néha . de mostanra már egyátalán nem megy !!!! HELP -
#2301 NEm bonyolult. beregisztrálsz, aztán használod :)
De a játékon belül is működnie kéne... -
#2300 ööö eredeti
de én nem értek a gamespy-hez!!!!!! -
#2299 Próbáld GameSpy-on. Ott se megy? (ja, eredeti?) -
#2298 helloó valaki mondja már meg hogy mért nem megy az internetes spell ezés ?
-
#2297 hello valaki mondja má meg hogyan kell megszerezni az order of dawn-ban a stone raint ???
-
#2296 fugyu megkell öli a guardokat asztán a háznál kell valamit csinálni !
-
#2295 Helló ha valaki akar segitséget irjón nekem !!!!
-
Sillia #2294 Hali! Megint tanácstalan vagyok. A lelkek városában legyőztem az elátkozott őröket, a gyémánt kardokkal összetörtem a kútféleségeket. Most kétfelé tudnék menni. A démonokhoz vezető kapu nem nyílik egy elszáradt inda miatt. Az áldozathoz vezető kapuhoz meg valamilyen rúnakulcs kellene. Tudom, hogy ezek mellékküldetések, de mostmár szeretném végigcsinálni. HELP! -
ZÓÓÓcsi #2293 Szevasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Shadow of the Phoenix-et fel tudom-e raki az alap Spellforce-ra, vagy kell hozzá a Breath of Winter is? -
Sillia #2292 Köszi, nem egészen így de már sikerült:) -
#2291 Két úton lehet eljutni a pengékhez. Valahogy el kell csalni az egyik úton egy darabig, majd mindenféle trükközésekkel (teleportkő használatával), minél gyorsabban elmenni a másik úton is a pengetábor közelébe. Olyan gyorsan, hogy a kőrisnek a hozzád elvezető útja a penge táboron vezessen át, tehát az legyen hozzád a rövidebb út. Igy begyalogol a pengékhez és szétveri az egész tábort.
Nem könnyű megcsinálni, addig kell vele próbálkozni amíg sikerül. -
Sillia #2290 Sziasztok! A lélegző erdő pályán elakadtam. Hogyan lehet rábírni a vérkőrist hogy leszedje a pengék tornyait? Sereget hiába is csinálnék, a tornyok közelébe csak a nagy fa tud menni. Ha elveszem amit őriz, és a tornyok közelébe csalom, akkor is csak engem támad és nem a tornyokat. Valaki tudna segíteni? -
narciska #2289 Hali!
Ha esetleg még kell info: A sír a Howling mountains (ordító dombok) pályán van, a középső törp monumentumtól jobbra, a kis tavacskánál.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl korán mentél oda? - Na ez hülyén hangzott. Úgy értem, hogy én az utolsó előtti pályáról mentem vissza bevégezni a félbemaradt küldetéseimet, tehát jó sokáig pihentettem (mert nem akadtam rá a sírra). De mire én odajutottam, addigra szép kis had volt ott - élükön valami "minden remény vége" nevű vezérrel és nem adták könnyen az irhájukat!!! Nekem az 1.11 verzió + magyarítás van fent, semmi egyéb patch. -
#2288 senki nem figyel ám rám! -
#2287 Ok
Már csak wide-ét (mondjuk 1280x800) kellene barkácsolnom de azt hiszem ez nem fog menni -
shadar619 #2286 Nem tudjátok megmondani hogy lehet azt megcsinálni hogy több fejlesztő pontot kapjak igy pl kitudjam probálni a többi fejlesztéseket de tudjam használni a régi tudásokat? -
#2285 Nekem műxik :) -
#2284 Sziasztok
A CDGalaxisban megvehető Platinium kiadással műxik a magyarítás? -
kadoc #2283 szedd le a végigjátszást, ez asszem leírja lépésről lépésre.. már rég használtam, de asszem benne van
http://spellforce.timba.biz/cgi-bin/forum/forum.cgi?num=1149574235/0
sok sikert -
derboy #2282 Hali.kiprobáltam.a Sir megvan de azt irja ki hogy egy omladozó sir,és nem jelenik meg a szellem!ez bug vagy csak én rontottam el valamit.A küldetésbe az van hogy keressem meg a sirt. -
derboy #2281 Köszi,most sajnos nem tudom kiprobálni mert nem vagyok itthon de most már biztosan meg fogom megtalálom a sirt -
#2280 Nem tudja valaki mért nem lehet multizi a The Order of Dawn-al??? Nem lehet rákattintani a csatlakozás gombra. -
tzkazi #2279 Hello
The breath of winter kiegben az árnyas pályán el akadtam.Nem találom a templomot, az árnyak meg folyamatosan jönnek.
Valaki segítsen legyen kedves. -
Sir William 5 #2278 S.O.S. Könnyi valaki adja már meg a Spellforce The order of the dawn telepítő kódját!!!!! -
BBalee #2277 #2083 -
kadoc #2276 a pálya nevét így fejből meg nem mondom neked, de asszem General Korshar volt a fő mufti és miután leölted a generálisait a kapu lenyílt és özönlöttek az zombik, majd miután lenyomtad azokat is, mehettél Korshar-hoz egy pici "labirintuson" .. nos annak a pályának a közepén van egy tó, a kaputól nem messze, a tó partján egy fa tövénél találod meg amra sírját, de vigyázz, mert emlékezetme szerint egy kellemetlen szörnyike fog előbukkanni.. remélem a leírás rávezet, hogy hol találod - bocsi de lusta vagyok felrakni megint a game-t csak azért, hogyp pontos pálya nevet mondjak :D -
derboy #2275 Hello
Kéne egy kis segítség.Az Amra és Lea (Amra and Lea) mellékküldetésnél
hol találom meg Amra sirját?melyik pályán és merre felé.Már csak ez hiányzik hogy megcsináljam a küldetést..
köszi -
#2274 Megvettem a Platinum Editiont, de nem tudok vele multizni, mert nem lehet rákattintani a csatlakozásra. Valaki kérlem segítsen! -
ddddd #2273 Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!! -
ddddd #2272 Nálam nem működött így se. Milyen patch-et raktál te fel? Nálam csak az alap eredeti. -
kadoc #2271 spellforce clean pedig a registry-ből törli ki a serialt - vmi ilyesmire emléxek régi olvasmányaimból - ha idejétmúltak az infóim sajnálom, ennyit tudtam segíteni -
kadoc #2270 ahoy, kicsit furának találom, hogy az eredeti spellforce TOoD-nal nem fut a két kiegészítő - azok ilyen crackelt változatok?
ha jól tudom, spellforce.dat és annak átnevezése exe-re csak crackelt TOoD-nál szükséges, ha eredetiben van meg, akkor nincs ilyenre szükséged, csak felrakod az eredeti TOod-t, elindítod, megadod a serial-t, azután tudod telepíteni a kiegészítőt.. szerintem.. ha nem akkor bocsi, de nálam így műxik:
TOoD- eredeti felrakom, megadom a serialt
BoW- eredeti, tudom telepíteni miután megadtam a serialt a TOoD-nál
SotP- crackelt, minden gond nélkül tudom telepíteni, patch és végül crack
remélem összejön, sok sikert -
ddddd #2269 Sziasztok!!!
Megvan az eredeti spellforce:The Order of Dawn. Az alap önmagában működik, de a kiegészítőivel nem. A másik 2 kiegészítőt, hogy lehet felrakni úgy, hogy működjön is. Olvastam, hogy a spellforce.dat-ot kell spellforce.exe-re nevezni. De ilyen fájlom nincs a könyvtárban. És mire jó ez a spellforceclean. Válaszotokat előre köszönöm!!! -
kadoc #2268 nah bocsi, ezt nem spammnak szántam, nemtom miért így küldte el -.- -
kadoc #2267 SotP merőben új lesz karakterisztikailag a TOoD és a BoW-hez képest, aztán ha azokat kivégezted, akkor jöhet a spellforce2-shadow wars és a kiegészítő dragon storm - sok-sok órányi játékidő :D -
kadoc #2266 aztán meg a spellforce 2 shadow wars, majd a kiegészítő dragon storm :D hehe sok-sok órányi játékidő :p -
#2265 BoW vége felé vagyok :) Utána jöhet a SotP
Csak szép sorjában...