Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Douli Master
Helló haljátok szavazzatok már hogy mejk rész a jobb SpellForce1
vgy SpellForce2 ??? szerintem 1<#mf1><#mf1><#mf1>

Douli Master
nem tudjátok hogy hogy kell megszerezni leafshade-ban a creepeerblood-ot
???????

Douli Master
hát az volt hogy simán tudtam játszani interneten asztán lassan elkezdett olyanokat irni hogy kapcsoljuk ki a tûzfalat kikapcsoltam és mégsem ment hanem kilépett töltés közben néh néha . de mostanra már egyátalán nem megy !!!! HELP

mikszer
NEm bonyolult. beregisztrálsz, aztán használod 😊
De a játékon belül is mûködnie kéne...<#wow1>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Douli Master
ööö eredeti
de én nem értek a gamespy-hez!!!!!!

mikszer
Próbáld GameSpy-on. Ott se megy? (ja, eredeti?)

Douli Master
helloó valaki mondja már meg hogy mért nem megy az internetes spell ezés ?

Douli Master
hello valaki mondja má meg hogyan kell megszerezni az order of dawn-ban a stone raint ???

Douli Master
fugyu megkell öli a guardokat asztán a háznál kell valamit csinálni !

Douli Master
Helló ha valaki akar segitséget irjón nekem !!!!

Hali! Megint tanácstalan vagyok. A lelkek városában legyõztem az elátkozott õröket, a gyémánt kardokkal összetörtem a kútféleségeket. Most kétfelé tudnék menni. A démonokhoz vezetõ kapu nem nyílik egy elszáradt inda miatt. Az áldozathoz vezetõ kapuhoz meg valamilyen rúnakulcs kellene. Tudom, hogy ezek mellékküldetések, de mostmár szeretném végigcsinálni. HELP!
Szevasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Shadow of the Phoenix-et fel tudom-e raki az alap Spellforce-ra, vagy kell hozzá a Breath of Winter is?

BattleTag: zydar#2910

Köszi, nem egészen így de már sikerült😊
Axon
Két úton lehet eljutni a pengékhez. Valahogy el kell csalni az egyik úton egy darabig, majd mindenféle trükközésekkel (teleportkõ használatával), minél gyorsabban elmenni a másik úton is a pengetábor közelébe. Olyan gyorsan, hogy a kõrisnek a hozzád elvezetõ útja a penge táboron vezessen át, tehát az legyen hozzád a rövidebb út. Igy begyalogol a pengékhez és szétveri az egész tábort.
Nem könnyû megcsinálni, addig kell vele próbálkozni amíg sikerül.

Sziasztok! A lélegzõ erdõ pályán elakadtam. Hogyan lehet rábírni a vérkõrist hogy leszedje a pengék tornyait? Sereget hiába is csinálnék, a tornyok közelébe csak a nagy fa tud menni. Ha elveszem amit õriz, és a tornyok közelébe csalom, akkor is csak engem támad és nem a tornyokat. Valaki tudna segíteni?
Hali!
Ha esetleg még kell info: A sír a Howling mountains (ordító dombok) pályán van, a középsõ törp monumentumtól jobbra, a kis tavacskánál.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl korán mentél oda? - Na ez hülyén hangzott. Úgy értem, hogy én az utolsó elõtti pályáról mentem vissza bevégezni a félbemaradt küldetéseimet, tehát jó sokáig pihentettem (mert nem akadtam rá a sírra). De mire én odajutottam, addigra szép kis had volt ott - élükön valami "minden remény vége" nevû vezérrel és nem adták könnyen az irhájukat!!! Nekem az 1.11 verzió + magyarítás van fent, semmi egyéb patch.
Fodek
senki nem figyel ám rám!

You cannot change your fate... ...No man can

Faterx
Ok
Már csak wide-ét (mondjuk 1280x800) kellene barkácsolnom de azt hiszem ez nem fog menni
Nem tudjátok megmondani hogy lehet azt megcsinálni hogy több fejlesztõ pontot kapjak igy pl kitudjam probálni a többi fejlesztéseket de tudjam használni a régi tudásokat?
mikszer
Nekem mûxik 😊

Faterx
Sziasztok
A CDGalaxisban megvehetõ Platinium kiadással mûxik a magyarítás?
szedd le a végigjátszást, ez asszem leírja lépésrõl lépésre.. már rég használtam, de asszem benne van

http://spellforce.timba.biz/cgi-bin/forum/forum.cgi?num=1149574235/0

sok sikert
Hali.kiprobáltam.a Sir megvan de azt irja ki hogy egy omladozó sir,és nem jelenik meg a szellem!ez bug vagy csak én rontottam el valamit.A küldetésbe az van hogy keressem meg a sirt.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Köszi,most sajnos nem tudom kiprobálni mert nem vagyok itthon de most már biztosan meg fogom megtalálom a sirt

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Fodek
Nem tudja valaki mért nem lehet multizi a The Order of Dawn-al??? Nem lehet rákattintani a csatlakozás gombra.

Hello
The breath of winter kiegben az árnyas pályán el akadtam.Nem találom a templomot, az árnyak meg folyamatosan jönnek.
Valaki segítsen legyen kedves.
S.O.S. Könnyi valaki adja már meg a Spellforce The order of the dawn telepítõ kódját!!!!!

a pálya nevét így fejbõl meg nem mondom neked, de asszem General Korshar volt a fõ mufti és miután leölted a generálisait a kapu lenyílt és özönlöttek az zombik, majd miután lenyomtad azokat is, mehettél Korshar-hoz egy pici "labirintuson" .. nos annak a pályának a közepén van egy tó, a kaputól nem messze, a tó partján egy fa tövénél találod meg amra sírját, de vigyázz, mert emlékezetme szerint egy kellemetlen szörnyike fog elõbukkanni.. remélem a leírás rávezet, hogy hol találod - bocsi de lusta vagyok felrakni megint a game-t csak azért, hogyp pontos pálya nevet mondjak 😄
Hello

Kéne egy kis segítség.Az Amra és Lea (Amra and Lea) mellékküldetésnél
hol találom meg Amra sirját?melyik pályán és merre felé.Már csak ez hiányzik hogy megcsináljam a küldetést..

köszi

Fodek
Megvettem a Platinum Editiont, de nem tudok vele multizni, mert nem lehet rákattintani a csatlakozásra. Valaki kérlem segítsen!

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálam nem mûködött így se. Milyen patch-et raktál te fel? Nálam csak az alap eredeti.
spellforce clean pedig a registry-bõl törli ki a serialt - vmi ilyesmire emléxek régi olvasmányaimból - ha idejétmúltak az infóim sajnálom, ennyit tudtam segíteni
ahoy, kicsit furának találom, hogy az eredeti spellforce TOoD-nal nem fut a két kiegészítõ - azok ilyen crackelt változatok?
ha jól tudom, spellforce.dat és annak átnevezése exe-re csak crackelt TOoD-nál szükséges, ha eredetiben van meg, akkor nincs ilyenre szükséged, csak felrakod az eredeti TOod-t, elindítod, megadod a serial-t, azután tudod telepíteni a kiegészítõt.. szerintem.. ha nem akkor bocsi, de nálam így mûxik:
TOoD- eredeti felrakom, megadom a serialt
BoW- eredeti, tudom telepíteni miután megadtam a serialt a TOoD-nál
SotP- crackelt, minden gond nélkül tudom telepíteni, patch és végül crack
remélem összejön, sok sikert
Sziasztok!!!
Megvan az eredeti spellforce:The Order of Dawn. Az alap önmagában mûködik, de a kiegészítõivel nem. A másik 2 kiegészítõt, hogy lehet felrakni úgy, hogy mûködjön is. Olvastam, hogy a spellforce.dat-ot kell spellforce.exe-re nevezni. De ilyen fájlom nincs a könyvtárban. És mire jó ez a spellforceclean. Válaszotokat elõre köszönöm!!!
nah bocsi, ezt nem spammnak szántam, nemtom miért így küldte el -.-
SotP merõben új lesz karakterisztikailag a TOoD és a BoW-hez képest, aztán ha azokat kivégezted, akkor jöhet a spellforce2-shadow wars és a kiegészítõ dragon storm - sok-sok órányi játékidõ 😄
aztán meg a spellforce 2 shadow wars, majd a kiegészítõ dragon storm 😄 hehe sok-sok órányi játékidõ :p
mikszer
BoW vége felé vagyok 😊 Utána jöhet a SotP <#vigyor3>
Csak szép sorjában...

Okvetlen szerezd meg a BoW és a SotP-t, az elõzõ igazán jó télies hangualattal bír - nagy favoritom -, míg az utóbbi összekapcsolja a az alapjáték és a BoW kiegészítõt, vmint bõvíti a karaktert 50-es szintig és merõben új lehetõségeket nyit meg..
Hááááááááát, egy kicsit csalódtam a végében.
Olyan "sefülesefarka". De legalább nem a szokványos.
Sajnálom, hogy vége van, bírtam nagyon.
Sok sikert a továbbiakban.. lesz izgalom bõven.. bár a spellforce2 és a Dragon Storm után most kicsit "primitívnek" tûnik a spellforce1 (BoW,SoP) menürendszere, de hatalmas élmény volt többször végignyomni õket .. vmelyik pályán emléxem, hogy tudtam építkezni orc ill. elf monumenttel, nah és amikor a SAJÁT két titánom az ellenség gyilkolása helyett egymást keszte aprítani, nah az volt egy epikus csata! 😄
Hogyazajóbüdös....
Igggen, valóban ott volt. Pedig hányszor átnéztem már az a pályát...
A fagygólemek tanyájánál volt egy marhanagy fenyõ alatt egy láda, amit eddig nem vettem észre. És abban volt egyszál maga ez a nyamvadt rúna.
Én meg mit szenvedtem nélküle...
Köszi a tanácsot, ha te nem írod, hogy tutira ott kell lennie, nem néztem volna meg mégegyszer.
Onyxshrine lehet az amire te gondolsz? hm.. 2005.májusi mentésemben icegate marsh-nál találkozok ugye craig unshallach-hal, de aztán a köv pályán ez az épület már megvolt, tehát ha ez az amire gondolsz, akkor azt valszeg icegate marsh-ban találod, csak vmerre kifelejtetted..
Sziasztok! Segítséget kérnék: SpellForce - Order of Dawn ver 1.11
Icegate March (fagyott mocsarak) pályán kinyírtam mindent, ami mozgott, kifosztottam minden ládát, összeszedtem minden sötételf rúnát. DE! Amikor összeszedett rúnáimmal odamentem a sötételfhez, valami olyasmit mondott, hogy nem rossz, de kéne még...
Újra átnéztem az egész pályát, de nem találtam többet, nem tudtam befejezni a küldetést. Átmentem a portálon (Southern Godmark - Déli Istenhatár), hátha meg tudom csinálni a következõ pályát/küldetést... ott találtam még egykét rúnát, a torony kivételével legyaláztam ott is mindent, kifosztottam mindent. Át a portálon a köv. pályára (Nightwhisper dale - Éjsuttogók völgye) - szokás szerint itt is gyilok és fosztogatás, már volt 6 sötételf rúnám és 16 sötételf épület rúnám. Éppenséggel még mindig tudtam tovább menni (Brething forest - Lélegzõ erdõ), de ezen a pályán már vért izzadok. Ugyanis NINCS olyan sötételf épület rúnám, amivel Aria-t tudnék kitermelni!!! Enélkül meg van a "Szolga", meg van a "Bérgyilkos" katonám. Minden máshoz Aria kéne...
Ez másnak sem volt, vagy valamit én szúrtam el? Légyszi segítsen aki tud, mert ezen a lélegzõ erdõs pályán megesznek normális sereg nélkül, még hõs monumentum sincs...
Köszi
Fodek
akkor elfut, kösz😊

mikszer
Biztos. nekem Radeon 9550-n megy

Fodek
Egyszerûen el vagyok átkozva... Ami Spellforce1-et letöltök, vagy RIP, vagy vírusos, vagy rosz!!! Akko az lesz, hogy megveszem boltban.... Radeon 9600 Atlantis-on elindul?

A második kiegben van az Order és a Breath of Winter folytatása! A Bow-nál ott tartok hogy ki kell szabadítani azt az elf királynõt akit elfogott a fõgonyosz. (Annál a pályánál amihez kell az a fekete kardd) Tud valaki segíteni abban hogy milyen stratégiával csináljam meg? Melyik várral kezdjem az elffel vagy az Orkkal?