2504
-
#2344 JAjajajajaja !!!! -
ashead #2343 A free játékmódnál van a 3 nagy térkép, azthiszem 30-as szintűek. -
ZÓÓÓcsi #2342 Dehogy veszekedünk!
Csak megdumáltuk, hogy ezt a játékot fölösleges kódokkal játszani. (bár melyik érdemes?)
Igaz Spellmaster? (Douli) -
#2341 ööö semmi csak kérdeztem veszekedtek vagy gond van veletek ilyesmi !!! -
ZÓÓÓcsi #2340 Ez most kinek szól? -
#2339 hey nagy a baj mi? -
#2338 most megértettelek bocs !!!! -
ZÓÓÓcsi #2337 Kössz a tippet! -
#2336 hát vedd meg a spellforce platinum edítiont!!!!!!!!!!!!
-
ZÓÓÓcsi #2335 Na az a rész hiányzik sajna nekem. -
#2334 én nem kodókkal nyomom de ez igen !!!!!!
most vittem át tök könnyen most már csak a breath of winter vár rám
-
ZÓÓÓcsi #2333 Nehogy mar kodokkal nyomjatok! -
#2332 na müködött ?? -
#2331 ha nemjó akkor =Application:SetGodMode (1)
-
#2330 ö a helyes köd (((Apllication:SetGodMode(1)))))
és igy tovább -
Nimrodelf #2329 Hello! most kezdtem el nemrég nyomni a breath of wintert. Most a Nevershade Frontier pályán vagyok és már a kaput is megnyitttam, de mivel nem sok időm van (és egy hónap múlva már semennyi sem lesz) cheatelni akartam. Leszedtem a szükséges cheateket és az ablakot is meg tudom nyitni, de mikor beírom őket hibát ír ki. Nekem az 1.52-es verzió van meg. A hibaüzenet a következő:
Beírom pl., hogy GiveMeGoods
a hibaüzenet: error: `=' expected;
last token read: `<eof>' at line 1 in string "GiveMeGoods"
Ha beírom, hogy GiveMeGoods (99999)
a hibaüzenet: error: attempt to call global `GiveMeGoods' (a nil value)
stack traceback: 1: main of string "GiveMeGoods (99999)" at line 1.
Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne használni a kódokat? -
ZÓÓÓcsi #2328 Háhá!! Dobják a jó cuccokat, csak nagyon ritkán. Egyik kari 34, másik 36-on van, így poénból elmentünk az uccsó pályára(rpg). Ott egy 47-es fa ellen harcoltunk egy óráig, meg 45-ös pókok ellen! Vicces volt...
Csak az a baj, hogy ilyen szinteken már túl lassan fejlődik a kari! -
#2327 én már clock work cripts-is eljutottam de ott elekadtam mindig a phoenixben !!!!! -
Sillia #2326 Én még meg sem próbáltam, nemrég kezdtem újra a Phoenixet, talán most sikerül eljutnom odáig. Tuomit másnak sem sikerült még legyőznie, nem tudom így van-e értelme az egésznek.. -
tuco #2325 Sillia! Toumit sosem tudtam legyőzni a játékban, akárhogy próbáltam. Elvileg ha nyersz csak úgy lehet a hagyatékhoz eljutni. -
#2324 ööööööööööööööööö ugy emlékszem !
Farlon's Hope asszem !!! onnan !!
-
sosi81 #2323 A spellforce platinum kiadásban hol találom azt a bizonyos 3 gigantikus térképet? Mert a dvd-n sehol nem találom... Vagy én vagyok vak?! -
Sillia #2322 Hali. Megvan valakinek a Phoenix küldetés master.map file-ja? A labirintusból Toumit követve lehet egy mester pályára jutni, de a játék nem tartalmazza ennek a pályának a map-ját. Ha valakinek meglenne, írjon.
Köszi
-
ZÓÓÓcsi #2321 Mikor dobnak 12.szint feletti cuccokat? Tudod pl.: nehéz harcművészetek 15 stb... -
#2320 Nem értem!!!amugy tényleg 50-es a max szint !!!! ird le értelmesen aztán segít a spell master !!!!! -
ZÓÓÓcsi #2319 Hello!
Van itt olyan fanatikus aki végig tolta a freeplay-t? Tudtommal 50 szint a max, mi ketten nyomjuk coop-ba és 34/32 szinteken vagyunk tesómmal. Na már most az lenne a kérdésem, hogy 12+-os cuccokat mikortól kezdenek osztani, mert eddig nem igazán jöttek... És ilyen szinteken már elkéne! -
#2318 Hát kódok nélkül sokkal könnyebb a játék még a phoenix rész is !!!!! -
#2317 HALLOD, SRÁC?!!!!!!!4444 KATTT!!4 -
#2316 AHHHHHH OLYAN KÁR HOGY NEM FOLYTATJÁK A RÉGI SPELL FORCE-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2315 hogy kelll képet feltölteni ????????? -
#2314 haljátok skacok valamelykötök nem tudja hogy tudjátok vannak ilyen demófilmek a neten a spellforcéból amiben másképp vetik be a varázslatokat meg ujj mágiák vannak kiváncsi vagyok hogy kell berakni a játékba hogy én is csinálhassak ujj varázslatokat vagy az a spellforce gold ??????????????????, -
#2313 nem is volt ojan erös a soulforger az egy szerintem könnnyü amugy tényleg nem akarja valaki összemérni velem az erejét én akarok lenni a lagnagyobb spelforce varázsló !!! -
#2312 hogylehet eggyüt végigvinii a singleplyert ???? !!!! -
#2311 ja a spellforce 2. elrontja az egyet ahoz képest szar elöre megnézheted mien mágiáid lesznek tök szar !!!!!!!4 -
Sillia #2310 Hali!
Kellene az Irfitnek még egy áriakristály, de sehol nem találok:( Az elsőt már nem emlékszem hol szereztem, a második a bronz óriásnál volt. Már minden pályát újra átböngésztem, de sehol semmi. Amúgy már a Csont templomnál vagyok tehát hamarosan vége. Szeretném az Irfitet magam mellé, mert az Arénában gyógyítja a titánokat. Csak kellene még egy áriakristály. Help!! -
ZÓÓÓcsi #2309 Azért nem rossz a 2, csak az 1 jobb...
Mi végigtoltuk ketten coop-ba..
Amúgy most az 1-et toljuk és úgy a 15-dik pálya körül (a 45-ből) volt egy olyan csata, hogy ketté állt mindenem: egyetlen betörési pont az ellentől (egy városkapu) és mindig annyian jöttek és olyan gyorsan, hogy mire legyaktuk az egyik hullámot(kat), már ott is volt a másik! Nem túlzok: legalább egy órás folyamatos hent volt! Ha nem nyomom a területi gyógyítást, nem éltük volna túl...
Nagyon bejön a game, ilyen nem igazán volt a 2-ben. Ott is voltak nagy csaták, de ez simán fölülmúlja! -
ZÓÓÓcsi #2308 Igaz!
Hiába állítottam be a karaktereknél a "majd én fejlesztem, ha szintet lép" opciót, azok mindig automatán elosztották a pontokat... (a 2-ben).
Ez a rúnás megoldás szerintem is jobb! -
BBalee #2307 A fejlődési rendszert kihagytad.
Simán az 1. a jobb. ;) -
#2306 akkor meg se veszem a 2-t... -
ZÓÓÓcsi #2305 Egyértelműen az 1! Történetben, zenében, hangulatban!