Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló haljátok szavazzatok már hogy mejk rész a jobb SpellForce1
vgy SpellForce2 ??? szerintem 1<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
vgy SpellForce2 ??? szerintem 1<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hát az volt hogy simán tudtam játszani interneten asztán lassan elkezdett olyanokat irni hogy kapcsoljuk ki a tûzfalat kikapcsoltam és mégsem ment hanem kilépett töltés közben néh néha . de mostanra már egyátalán nem megy !!!! HELP
NEm bonyolult. beregisztrálsz, aztán használod 😊
De a játékon belül is mûködnie kéne...<#wow1>#wow1>
De a játékon belül is mûködnie kéne...<#wow1>#wow1>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Hali! Megint tanácstalan vagyok. A lelkek városában legyõztem az elátkozott õröket, a gyémánt kardokkal összetörtem a kútféleségeket. Most kétfelé tudnék menni. A démonokhoz vezetõ kapu nem nyílik egy elszáradt inda miatt. Az áldozathoz vezetõ kapuhoz meg valamilyen rúnakulcs kellene. Tudom, hogy ezek mellékküldetések, de mostmár szeretném végigcsinálni. HELP!
Szevasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Shadow of the Phoenix-et fel tudom-e raki az alap Spellforce-ra, vagy kell hozzá a Breath of Winter is?
Szeretném megkérdezni, hogy a Shadow of the Phoenix-et fel tudom-e raki az alap Spellforce-ra, vagy kell hozzá a Breath of Winter is?
BattleTag: zydar#2910
Köszi, nem egészen így de már sikerült😊
Két úton lehet eljutni a pengékhez. Valahogy el kell csalni az egyik úton egy darabig, majd mindenféle trükközésekkel (teleportkõ használatával), minél gyorsabban elmenni a másik úton is a pengetábor közelébe. Olyan gyorsan, hogy a kõrisnek a hozzád elvezetõ útja a penge táboron vezessen át, tehát az legyen hozzád a rövidebb út. Igy begyalogol a pengékhez és szétveri az egész tábort.
Nem könnyû megcsinálni, addig kell vele próbálkozni amíg sikerül.
Nem könnyû megcsinálni, addig kell vele próbálkozni amíg sikerül.
Sziasztok! A lélegzõ erdõ pályán elakadtam. Hogyan lehet rábírni a vérkõrist hogy leszedje a pengék tornyait? Sereget hiába is csinálnék, a tornyok közelébe csak a nagy fa tud menni. Ha elveszem amit õriz, és a tornyok közelébe csalom, akkor is csak engem támad és nem a tornyokat. Valaki tudna segíteni?
Hali!
Ha esetleg még kell info: A sír a Howling mountains (ordító dombok) pályán van, a középsõ törp monumentumtól jobbra, a kis tavacskánál.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl korán mentél oda? - Na ez hülyén hangzott. Úgy értem, hogy én az utolsó elõtti pályáról mentem vissza bevégezni a félbemaradt küldetéseimet, tehát jó sokáig pihentettem (mert nem akadtam rá a sírra). De mire én odajutottam, addigra szép kis had volt ott - élükön valami "minden remény vége" nevû vezérrel és nem adták könnyen az irhájukat!!! Nekem az 1.11 verzió + magyarítás van fent, semmi egyéb patch.
Ha esetleg még kell info: A sír a Howling mountains (ordító dombok) pályán van, a középsõ törp monumentumtól jobbra, a kis tavacskánál.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl korán mentél oda? - Na ez hülyén hangzott. Úgy értem, hogy én az utolsó elõtti pályáról mentem vissza bevégezni a félbemaradt küldetéseimet, tehát jó sokáig pihentettem (mert nem akadtam rá a sírra). De mire én odajutottam, addigra szép kis had volt ott - élükön valami "minden remény vége" nevû vezérrel és nem adták könnyen az irhájukat!!! Nekem az 1.11 verzió + magyarítás van fent, semmi egyéb patch.
Nem tudjátok megmondani hogy lehet azt megcsinálni hogy több fejlesztõ pontot kapjak igy pl kitudjam probálni a többi fejlesztéseket de tudjam használni a régi tudásokat?
szedd le a végigjátszást, ez asszem leírja lépésrõl lépésre.. már rég használtam, de asszem benne van
http://spellforce.timba.biz/cgi-bin/forum/forum.cgi?num=1149574235/0
sok sikert
http://spellforce.timba.biz/cgi-bin/forum/forum.cgi?num=1149574235/0
sok sikert
Hali.kiprobáltam.a Sir megvan de azt irja ki hogy egy omladozó sir,és nem jelenik meg a szellem!ez bug vagy csak én rontottam el valamit.A küldetésbe az van hogy keressem meg a sirt.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Köszi,most sajnos nem tudom kiprobálni mert nem vagyok itthon de most már biztosan meg fogom megtalálom a sirt
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Nem tudja valaki mért nem lehet multizi a The Order of Dawn-al??? Nem lehet rákattintani a csatlakozás gombra.
You cannot change your fate... ...No man can
Hello
The breath of winter kiegben az árnyas pályán el akadtam.Nem találom a templomot, az árnyak meg folyamatosan jönnek.
Valaki segítsen legyen kedves.
The breath of winter kiegben az árnyas pályán el akadtam.Nem találom a templomot, az árnyak meg folyamatosan jönnek.
Valaki segítsen legyen kedves.
S.O.S. Könnyi valaki adja már meg a Spellforce The order of the dawn telepítõ kódját!!!!!
a pálya nevét így fejbõl meg nem mondom neked, de asszem General Korshar volt a fõ mufti és miután leölted a generálisait a kapu lenyílt és özönlöttek az zombik, majd miután lenyomtad azokat is, mehettél Korshar-hoz egy pici "labirintuson" .. nos annak a pályának a közepén van egy tó, a kaputól nem messze, a tó partján egy fa tövénél találod meg amra sírját, de vigyázz, mert emlékezetme szerint egy kellemetlen szörnyike fog elõbukkanni.. remélem a leírás rávezet, hogy hol találod - bocsi de lusta vagyok felrakni megint a game-t csak azért, hogyp pontos pálya nevet mondjak 😄
Hello
Kéne egy kis segítség.Az Amra és Lea (Amra and Lea) mellékküldetésnél
hol találom meg Amra sirját?melyik pályán és merre felé.Már csak ez hiányzik hogy megcsináljam a küldetést..
köszi
Kéne egy kis segítség.Az Amra és Lea (Amra and Lea) mellékküldetésnél
hol találom meg Amra sirját?melyik pályán és merre felé.Már csak ez hiányzik hogy megcsináljam a küldetést..
köszi
Megvettem a Platinum Editiont, de nem tudok vele multizni, mert nem lehet rákattintani a csatlakozásra. Valaki kérlem segítsen!
Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálam nem mûködött így se. Milyen patch-et raktál te fel? Nálam csak az alap eredeti.
spellforce clean pedig a registry-bõl törli ki a serialt - vmi ilyesmire emléxek régi olvasmányaimból - ha idejétmúltak az infóim sajnálom, ennyit tudtam segíteni
ahoy, kicsit furának találom, hogy az eredeti spellforce TOoD-nal nem fut a két kiegészítõ - azok ilyen crackelt változatok?
ha jól tudom, spellforce.dat és annak átnevezése exe-re csak crackelt TOoD-nál szükséges, ha eredetiben van meg, akkor nincs ilyenre szükséged, csak felrakod az eredeti TOod-t, elindítod, megadod a serial-t, azután tudod telepíteni a kiegészítõt.. szerintem.. ha nem akkor bocsi, de nálam így mûxik:
TOoD- eredeti felrakom, megadom a serialt
BoW- eredeti, tudom telepíteni miután megadtam a serialt a TOoD-nál
SotP- crackelt, minden gond nélkül tudom telepíteni, patch és végül crack
remélem összejön, sok sikert
ha jól tudom, spellforce.dat és annak átnevezése exe-re csak crackelt TOoD-nál szükséges, ha eredetiben van meg, akkor nincs ilyenre szükséged, csak felrakod az eredeti TOod-t, elindítod, megadod a serial-t, azután tudod telepíteni a kiegészítõt.. szerintem.. ha nem akkor bocsi, de nálam így mûxik:
TOoD- eredeti felrakom, megadom a serialt
BoW- eredeti, tudom telepíteni miután megadtam a serialt a TOoD-nál
SotP- crackelt, minden gond nélkül tudom telepíteni, patch és végül crack
remélem összejön, sok sikert
Sziasztok!!!
Megvan az eredeti spellforce:The Order of Dawn. Az alap önmagában mûködik, de a kiegészítõivel nem. A másik 2 kiegészítõt, hogy lehet felrakni úgy, hogy mûködjön is. Olvastam, hogy a spellforce.dat-ot kell spellforce.exe-re nevezni. De ilyen fájlom nincs a könyvtárban. És mire jó ez a spellforceclean. Válaszotokat elõre köszönöm!!!
Megvan az eredeti spellforce:The Order of Dawn. Az alap önmagában mûködik, de a kiegészítõivel nem. A másik 2 kiegészítõt, hogy lehet felrakni úgy, hogy mûködjön is. Olvastam, hogy a spellforce.dat-ot kell spellforce.exe-re nevezni. De ilyen fájlom nincs a könyvtárban. És mire jó ez a spellforceclean. Válaszotokat elõre köszönöm!!!
nah bocsi, ezt nem spammnak szántam, nemtom miért így küldte el -.-
SotP merõben új lesz karakterisztikailag a TOoD és a BoW-hez képest, aztán ha azokat kivégezted, akkor jöhet a spellforce2-shadow wars és a kiegészítõ dragon storm - sok-sok órányi játékidõ 😄
aztán meg a spellforce 2 shadow wars, majd a kiegészítõ dragon storm 😄 hehe sok-sok órányi játékidõ :p
BoW vége felé vagyok 😊 Utána jöhet a SotP <#vigyor3>#vigyor3>
Csak szép sorjában...
Csak szép sorjában...
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Okvetlen szerezd meg a BoW és a SotP-t, az elõzõ igazán jó télies hangualattal bír - nagy favoritom -, míg az utóbbi összekapcsolja a az alapjáték és a BoW kiegészítõt, vmint bõvíti a karaktert 50-es szintig és merõben új lehetõségeket nyit meg..
Hááááááááát, egy kicsit csalódtam a végében.
Olyan "sefülesefarka". De legalább nem a szokványos.
Sajnálom, hogy vége van, bírtam nagyon.
Olyan "sefülesefarka". De legalább nem a szokványos.
Sajnálom, hogy vége van, bírtam nagyon.
Sok sikert a továbbiakban.. lesz izgalom bõven.. bár a spellforce2 és a Dragon Storm után most kicsit "primitívnek" tûnik a spellforce1 (BoW,SoP) menürendszere, de hatalmas élmény volt többször végignyomni õket .. vmelyik pályán emléxem, hogy tudtam építkezni orc ill. elf monumenttel, nah és amikor a SAJÁT két titánom az ellenség gyilkolása helyett egymást keszte aprítani, nah az volt egy epikus csata! 😄
Hogyazajóbüdös....
Igggen, valóban ott volt. Pedig hányszor átnéztem már az a pályát...
A fagygólemek tanyájánál volt egy marhanagy fenyõ alatt egy láda, amit eddig nem vettem észre. És abban volt egyszál maga ez a nyamvadt rúna.
Én meg mit szenvedtem nélküle...
Köszi a tanácsot, ha te nem írod, hogy tutira ott kell lennie, nem néztem volna meg mégegyszer.
Igggen, valóban ott volt. Pedig hányszor átnéztem már az a pályát...
A fagygólemek tanyájánál volt egy marhanagy fenyõ alatt egy láda, amit eddig nem vettem észre. És abban volt egyszál maga ez a nyamvadt rúna.
Én meg mit szenvedtem nélküle...
Köszi a tanácsot, ha te nem írod, hogy tutira ott kell lennie, nem néztem volna meg mégegyszer.
Onyxshrine lehet az amire te gondolsz? hm.. 2005.májusi mentésemben icegate marsh-nál találkozok ugye craig unshallach-hal, de aztán a köv pályán ez az épület már megvolt, tehát ha ez az amire gondolsz, akkor azt valszeg icegate marsh-ban találod, csak vmerre kifelejtetted..
Sziasztok! Segítséget kérnék: SpellForce - Order of Dawn ver 1.11
Icegate March (fagyott mocsarak) pályán kinyírtam mindent, ami mozgott, kifosztottam minden ládát, összeszedtem minden sötételf rúnát. DE! Amikor összeszedett rúnáimmal odamentem a sötételfhez, valami olyasmit mondott, hogy nem rossz, de kéne még...
Újra átnéztem az egész pályát, de nem találtam többet, nem tudtam befejezni a küldetést. Átmentem a portálon (Southern Godmark - Déli Istenhatár), hátha meg tudom csinálni a következõ pályát/küldetést... ott találtam még egykét rúnát, a torony kivételével legyaláztam ott is mindent, kifosztottam mindent. Át a portálon a köv. pályára (Nightwhisper dale - Éjsuttogók völgye) - szokás szerint itt is gyilok és fosztogatás, már volt 6 sötételf rúnám és 16 sötételf épület rúnám. Éppenséggel még mindig tudtam tovább menni (Brething forest - Lélegzõ erdõ), de ezen a pályán már vért izzadok. Ugyanis NINCS olyan sötételf épület rúnám, amivel Aria-t tudnék kitermelni!!! Enélkül meg van a "Szolga", meg van a "Bérgyilkos" katonám. Minden máshoz Aria kéne...
Ez másnak sem volt, vagy valamit én szúrtam el? Légyszi segítsen aki tud, mert ezen a lélegzõ erdõs pályán megesznek normális sereg nélkül, még hõs monumentum sincs...
Köszi
Icegate March (fagyott mocsarak) pályán kinyírtam mindent, ami mozgott, kifosztottam minden ládát, összeszedtem minden sötételf rúnát. DE! Amikor összeszedett rúnáimmal odamentem a sötételfhez, valami olyasmit mondott, hogy nem rossz, de kéne még...
Újra átnéztem az egész pályát, de nem találtam többet, nem tudtam befejezni a küldetést. Átmentem a portálon (Southern Godmark - Déli Istenhatár), hátha meg tudom csinálni a következõ pályát/küldetést... ott találtam még egykét rúnát, a torony kivételével legyaláztam ott is mindent, kifosztottam mindent. Át a portálon a köv. pályára (Nightwhisper dale - Éjsuttogók völgye) - szokás szerint itt is gyilok és fosztogatás, már volt 6 sötételf rúnám és 16 sötételf épület rúnám. Éppenséggel még mindig tudtam tovább menni (Brething forest - Lélegzõ erdõ), de ezen a pályán már vért izzadok. Ugyanis NINCS olyan sötételf épület rúnám, amivel Aria-t tudnék kitermelni!!! Enélkül meg van a "Szolga", meg van a "Bérgyilkos" katonám. Minden máshoz Aria kéne...
Ez másnak sem volt, vagy valamit én szúrtam el? Légyszi segítsen aki tud, mert ezen a lélegzõ erdõs pályán megesznek normális sereg nélkül, még hõs monumentum sincs...
Köszi
Egyszerûen el vagyok átkozva... Ami Spellforce1-et letöltök, vagy RIP, vagy vírusos, vagy rosz!!! Akko az lesz, hogy megveszem boltban.... Radeon 9600 Atlantis-on elindul?
A második kiegben van az Order és a Breath of Winter folytatása! A Bow-nál ott tartok hogy ki kell szabadítani azt az elf királynõt akit elfogott a fõgonyosz. (Annál a pályánál amihez kell az a fekete kardd) Tud valaki segíteni abban hogy milyen stratégiával csináljam meg? Melyik várral kezdjem az elffel vagy az Orkkal?