Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baromi nagy! 1.szintû kari lépett 2 szintet egy 31-es törp megölése után, természetesen az 50-es karival nyírtuk ki...<#mf1>

BattleTag: zydar#2910

Sziasztok. Szerintetek van arra valami lehetõség hogy én vigyen el a smaragd cuccokat a Zerbit szellemnek? A csaló Tuominak nem akarom odaadni, de nekem ki sem nyílik a rács az óramû kriptákban.
Dehogy kódokkal!!!
Fölnyomtunk tesómmal két kari 50-es szintre, majd kezdtünk egy újat és az új (1.szintû) karaktert támogatjuk az 50-es szintûvel!
Érted már?

Douli Master
Egy 1-es szintü megsem bír öli egy 30-ast !!!!
Hééé csak nem kódokkal nyomod?<#szomoru2><#felkialtas><#felkialtas><#bdead><#duma><#confused><#confused><#confused><#confused>

Csak az Order of down-t vittem végig mágussal meg harcossal!
A mentéseim elszálltak, úgyhogy a shadow of the phoenix-et még nem! Tudom vannak elõre definiált karakterek, melyekkel lehet folytatni, de az nem az igazi...
Most inkább ketten nyomulunk. Tesóm egy harcost, én egy mágust fejlesztünk galyra, majd mindketten kezdünk egy újat és egymás 50. szintû karijaival fogjuk támogatni az új hõsöket. Kiváncsi vagyok egy 1.szintû hõs mennyit fog fejlõdni 30-as szintû szörnyektõl!!<#eplus2>

Darkfire Mage
Oké !!!!!<#eljen><#eljen>
Amugy nem toltuk még végig csak élvezzük a játékot lol !<#szomoru2><#wink>

Amugy végigvitted a singleplayer részeket ???<#kerdes><#confused><#conf>

Freegame-re gondoltam.
A "JA JA JA" pedig arra értetted, hogy végigtoltátok?

ui.: van az "válasz erre" gomb, na azt használni kéne, így tudni fogjuk kinek írsz választ!

Darkfire Mage
JA JA JA én mi is de mi freegameban <#nevetes1><#nevetes1><#kacsint><#nyes>!!!!
Tényleg ZÓÓÓcsi ti hogy tudjátok coopban játszani ????
<#worship><#worship><#kerdes>

Nagyon kemény ez a free mód! 41. szinten vagyunk tesómmal 2-en nyomjuk coop-ba.
Van aki végigtolta? Mert már rengeteget játszottunk vele eddig is...

Darkfire Mage
Amugy senkinek sem kell segitség ??????
<#nevetes1><#nemtudom><#conf><#conf>

Douli Master
JAjajajajaja !!!!

A free játékmódnál van a 3 nagy térkép, azthiszem 30-as szintûek.

Dehogy veszekedünk!
Csak megdumáltuk, hogy ezt a játékot fölösleges kódokkal játszani. (bár melyik érdemes?)
Igaz Spellmaster? (Douli)

Darkfire Mage
ööö semmi csak kérdeztem veszekedtek vagy gond van veletek ilyesmi !!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ez most kinek szól?

Darkfire Mage
hey nagy a baj mi?

Douli Master
most megértettelek bocs !!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Kössz a tippet!

Douli Master
hát vedd meg a spellforce platinum edítiont!!!!!!!!!!!!
<#taps><#taps><#hawaii>

Na az a rész hiányzik sajna nekem.

Douli Master
én nem kodókkal nyomom de ez igen !!!!!!
most vittem át tök könnyen most már csak a breath of winter vár rám

Nehogy mar kodokkal nyomjatok!

Douli Master
<#szomoru1><#szomoru1> na müködött ??

Douli Master
ha nemjó akkor =Application:SetGodMode (1)

Douli Master
ö a helyes köd (((Apllication:SetGodMode(1)))))
és igy tovább

Hello! most kezdtem el nemrég nyomni a breath of wintert. Most a Nevershade Frontier pályán vagyok és már a kaput is megnyitttam, de mivel nem sok idõm van (és egy hónap múlva már semennyi sem lesz) cheatelni akartam. Leszedtem a szükséges cheateket és az ablakot is meg tudom nyitni, de mikor beírom õket hibát ír ki. Nekem az 1.52-es verzió van meg. A hibaüzenet a következõ:
Beírom pl., hogy GiveMeGoods
a hibaüzenet: error: `=' expected;
last token read: `<eof>' at line 1 in string "GiveMeGoods"
Ha beírom, hogy GiveMeGoods (99999)
a hibaüzenet: error: attempt to call global `GiveMeGoods' (a nil value)
stack traceback: 1: main of string "GiveMeGoods (99999)" at line 1.
Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne használni a kódokat?
Háhá!! Dobják a jó cuccokat, csak nagyon ritkán. Egyik kari 34, másik 36-on van, így poénból elmentünk az uccsó pályára(rpg)<#zavart1>. Ott egy 47-es fa ellen harcoltunk egy óráig, meg 45-ös pókok ellen! Vicces volt...
Csak az a baj, hogy ilyen szinteken már túl lassan fejlõdik a kari!

Douli Master
én már clock work cripts-is eljutottam de ott elekadtam mindig a phoenixben !!!!!<#buck><#buck><#vigyor3>

Én még meg sem próbáltam, nemrég kezdtem újra a Phoenixet, talán most sikerül eljutnom odáig. Tuomit másnak sem sikerült még legyõznie, nem tudom így van-e értelme az egésznek..
Sillia! Toumit sosem tudtam legyõzni a játékban, akárhogy próbáltam. Elvileg ha nyersz csak úgy lehet a hagyatékhoz eljutni.
Douli Master
ööööööööööööööööö ugy emlékszem !
Farlon's Hope asszem !!! onnan !!
<#buck>

A spellforce platinum kiadásban hol találom azt a bizonyos 3 gigantikus térképet? Mert a dvd-n sehol nem találom... Vagy én vagyok vak?!
Hali. Megvan valakinek a Phoenix küldetés master.map file-ja? A labirintusból Toumit követve lehet egy mester pályára jutni, de a játék nem tartalmazza ennek a pályának a map-ját. Ha valakinek meglenne, írjon.
Köszi
Mikor dobnak 12.szint feletti cuccokat? Tudod pl.: nehéz harcmûvészetek 15 stb...

Douli Master
Nem értem!!!amugy tényleg 50-es a max szint !!!! ird le értelmesen aztán segít a spell master !!!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#hawaii>

Hello!
Van itt olyan fanatikus aki végig tolta a freeplay-t? Tudtommal 50 szint a max, mi ketten nyomjuk coop-ba és 34/32 szinteken vagyunk tesómmal. Na már most az lenne a kérdésem, hogy 12+-os cuccokat mikortól kezdenek osztani, mert eddig nem igazán jöttek... És ilyen szinteken már elkéne!

Douli Master
Hát kódok nélkül sokkal könnyebb a játék még a phoenix rész is !!!!!<#levele><#vigyor4><#vigyor4>

Dragooon
HALLOD, SRÁC?!!!!!!!4444 KATTT!!4

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Douli Master
AHHHHHH OLYAN KÁR HOGY NEM FOLYTATJÁK A RÉGI SPELL FORCE-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Douli Master
hogy kelll képet feltölteni ?????????

Douli Master
haljátok skacok valamelykötök nem tudja hogy tudjátok vannak ilyen demófilmek a neten a spellforcéból amiben másképp vetik be a varázslatokat meg ujj mágiák vannak kiváncsi vagyok hogy kell berakni a játékba hogy én is csinálhassak ujj varázslatokat vagy az a spellforce gold ??????????????????,<#violent><#violent><#confused><#confused>

Douli Master
nem is volt ojan erös a soulforger az egy szerintem könnnyü amugy tényleg nem akarja valaki összemérni velem az erejét én akarok lenni a lagnagyobb spelforce varázsló !!!

Douli Master
hogylehet eggyüt végigvinii a singleplyert ???? !!!!<#gun><#gun><#gun>

Douli Master
ja a spellforce 2. elrontja az egyet ahoz képest szar elöre megnézheted mien mágiáid lesznek tök szar !!!!!!!4

Hali!
Kellene az Irfitnek még egy áriakristály, de sehol nem találok😞 Az elsõt már nem emlékszem hol szereztem, a második a bronz óriásnál volt. Már minden pályát újra átböngésztem, de sehol semmi. Amúgy már a Csont templomnál vagyok tehát hamarosan vége. Szeretném az Irfitet magam mellé, mert az Arénában gyógyítja a titánokat. Csak kellene még egy áriakristály. Help!!
Azért nem rossz a 2, csak az 1 jobb...
Mi végigtoltuk ketten coop-ba..
Amúgy most az 1-et toljuk és úgy a 15-dik pálya körül (a 45-bõl) volt egy olyan csata, hogy ketté állt mindenem: egyetlen betörési pont az ellentõl (egy városkapu) és mindig annyian jöttek és olyan gyorsan, hogy mire legyaktuk az egyik hullámot(kat), már ott is volt a másik! Nem túlzok: legalább egy órás folyamatos hent volt!<#gun> Ha nem nyomom a területi gyógyítást, nem éltük volna túl...
Nagyon bejön a game, ilyen nem igazán volt a 2-ben. Ott is voltak nagy csaták, de ez simán fölülmúlja!<#eljen>

Igaz! <#worship>
Hiába állítottam be a karaktereknél a "majd én fejlesztem, ha szintet lép" opciót, azok mindig automatán elosztották a pontokat... (a 2-ben).
Ez a rúnás megoldás szerintem is jobb!

A fejlõdési rendszert kihagytad.
Simán az 1. a jobb. 😉

mikszer
akkor meg se veszem a 2-t... <#buck>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Egyértelmûen az 1! Történetben, zenében, hangulatban!