2504
  • Axon
    Szerintem ő az első pályán van a városban. Egy lépcső tetején áll nem messze két kereskedőtől.
  • sylvanor
    valaki tud segíteni? csak annyi, hogy van a küldi ami ami a Flink McWinter nevű csávóhoz kell elmennem, de elfelejetttem, hogy hol találkoztam vele és nem is találom
  • mellon
    Az első végigjátszáskor nekem is feltorlódott pár mellékküldetés, amit a játék második felében oldottam meg. Pl. kaptam is érte jó rézpénzt aminek akkor már szinte semmi hasznát nem vettem :)
    A hőseid biztos örülnek majd a páncélnak. Nálam is előfordult, hogy nem tudtam az egyiket (vagy mindkettőt) hordani, és így az egyik hősöm majdhogynem erősebb lett mint én :)
  • Axon
    Most olvasom, hogy ez a Craig (Amra páncélja küldetésben) a Fagyott mocsarakban található, ahol még nem voltam, úgyhogy várnom kell addig amíg ide sodor a főküldetés.
    Mindenesetre megnéztem Amra páncéljának leírását és azt sem használhatom varázsló karakterrel.
  • Axon
    Köszi a segítséget, ki fogom próbálni. Tegnap játszottam vagy 3 órát a játékkal és most csak a mellékküldetésekre koncentráltam, mert már volt ott vagy tíz is a listában.
    Jelenleg a hasadéknál vagyok és 23-as szintű varázslóval tolom (első végigjátszáskor mindkét alkalommal harcossal voltam) Sikerült megszereznem az árnyküldetésből származó szuper páncélt, ami az első végigjátszáskor kimaradt. Remek kis páncél, de sajnos a varázsló karakterem nem tudja használni, mert közelharci képesség kell hozzá. Ráadtam az egyik rúnaharcosomra.
    gyakorlatilag 3 alküldetés maradt. A 3. pályán kellene áriafagyot találni, de még nem sikerült (ez elég régi alküldetés). Amra páncélja küldetésnél jelenleg beszélnem kellene valakivel (nevét most nem tudnám megmondani), de nem tudom melyik pályán találom.
    Tegnap próbálkoztam megint a kőpenge hegységben a monolittal és a ládával, de nem jártam sikerrel.
    Igen jól mondod, az a láda lesz ott ÉNY-on. Mindenesetre visszamegyek és megkeresem az általad említett sírokat.
  • mellon
    Angol nyelvű végigjátszást pl. a Gamefaqson találhatsz.

Azt hiszem tudok segíteni mindkét kérdésben. Először a láda. Ha ez a láda a pálya ÉNY-i részén van akkor a hozzá való kulcsot a monolitos küldetés után kapod meg .
    Ha megérinted a monolitot akkor látsz pár szimbólumot. Ezeket kell sorba rendezni. A monolit közelében van (ha jól emlékszem)4 sír. Ha ezekre ráklikkelsz kapni fogsz segítséget, hogy milyen sorrendben kell megérinteni a szimbólumokat a monoliton. Ha jól elolvasod a segítségeket nem lesz nehéz dolgod ennél a minirejtvénynél.
  • Axon
    Nincs meg valakinek a végigjátszás? Megnéznék benne egy-két dolgot.
    A kőpenge hegységben van egy monolit, amire ha ráklikkelek, akkor 3 kapcsolót lehet állítgatni, de eddig sehol sem találtam hozzá utalást miként kell azokat beállítani, pedig már Farlom reménységében vagyok, az pedig vagy 7-8 pályával később van.
    Szintén a kőpenge hegységben van egy láda, amit nem tudok kinyitni mert kék kör jelenik meg ha rámutatok. Biztos valami melléküldetéshez tartozna, de szintén nem volt hozzá eddig utalás és félő, hogy már nem is lesz.
  • Freeda Krueger
    Üdv.
    Talán már volt,de a negyedik bankpecsétet honnan lehet megszerezni?
    Az Empyriai bankhoz.
  • Axon
    Köszi a tippeket. Megpróbálom megkeresni.
  • mellon
    Hmmm. Elég nehéz. Azt tudom, hogy a Druida utolsóként kerül hozzád az Elfek közül. A Greydusk Vale pályán már nálad kell hogy legyen. 99% hogy vagy a Southern Windwalls vagy Stoneblade Mountain pályán van.
    Southern Windwallson én a keleti portál közelében keresném, vagy pedig a hegyen (sárkány közelében ill. a törpe szellemeknél).
    A Stoneblade Mountain pályán szerintem 2 lehetséges hely jön számításba.
    1. A pálya nyugati részén a minotaurusz tábor.
    2. A pálya a keleti részén a troll tábor.

Próbáld ezt a 2 pályát újra átnézni.
  • Axon
    Régebben végig vittem az alapjátékot és mindkét kiegészítőjét. Mostanában újra elővettem. Régebben nehéz páncélos és könnyű páncélos katonával toltam végig, most egy mágust próbálok összerakni. Már 15-ös szintű vagyok és a 9. pályán járok. A problémám az, hogy az elf fajhoz nincs druidám. Minden épület megvan már rég és minden egység is, kivéve a druidát. Egyszerűen valahol nem vettem fel, vagy nem vásároltam meg egy kereskedőnél. Nem tudom hol maradhatott el. Már többször is végigmentem a régebbi pályákon, hátha találok egy ki nem nyitott ládát, de semmi.
  • Douli Master
    amugy én tök könnyen kinyirtam a fymirt ,,,egyszerü az én teknikám ........csak löttem 5másodpercenként rá 11 jeggolyot és ennyi :D ugyanigy az ulátert :D
  • Douli Master
    héé nincs valakinek kedve internetes freegameban tolni eggyütt a játékot ? ha igen szoljatok :D
  • Fertov
    Hellosztok! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy a Szürkealkony völgyébe, mikor megérkezem van egy nagysereg azokat lerázom, mert a küldi azt mondja juss el a bázisig. A tábor az egy hegygerincen fekszik, minden ellenséget kikerültem és elis jutottam. A tábor kapuja zárva van és nem tudok bemenni:S. Nem tudom, hogy tudnék bejuttni, minden szörnyet kinyírtam szinte a pályán csak a kapunál maradt meg a sereg, aki ott vár rám. A másik pedig nem messze a két hegy között lévő csontik. Ha valaki tudna segíteni megköszöném. A kaput, hogy lehet kinyitni bejutni egyáltalán?
  • krizsuli
    MInd1 meg van oldva :)
  • krizsuli
    Hello! Elakadtam a Shadow of the phoenix dzsungeles pályájában (ez már a végefele van 48-as szintű vagyok)! Annyi pengehullám jön, hogy nemtom megcsinálni :( A kódok meg nem működnek valamiért :(! Valaki segítene hogy mi a pálya trükje?
  • sanyx
  • sanyx
  • sanyx
    am a magyaritásba sok elírás van egyik aire emlékszem,h a adrihának kellet 3féle vér vmi démon pók meg asszem sárkány visszem neki s azt mondja nekem,h a skarvik-tól szerezzem meg ezüst tálat lianonban, pedig a skarvig a törpék városában éldegél:) mind1 igy is ezerköszönet akik lefordították:)
  • sanyx
    ojajjj annyira nagy játék ez a spell force!:) imádom! még az össszes mellék küldetést is végig vittem:D de már jó rég! most sajna nincs olyan gépem,h toljam a spellforce 2:( majd rem lesz egy kis pénz s veszek egy tuti gépet amin még a spellforce3-is simán elindul :D. amugy én a fymir a sárkánnyal senkinek se volt baja nehéz harcosként?:D én nekem szerencsére volt még 5 skillem s a ijjászatot kitanultam:D de aztán fekete mágusként végig vittem s azzal simány kinyirtam:D mérgezés+életcsapolás(180) :)
  • Douli Master
    Az egészet amit elmondtál !
  • ZÓÓÓcsi
    De mit?
  • Douli Master
    Ezt nemértem eggyátalán !
  • ZÓÓÓcsi
    Próbáld csak! Így gyakorlatilag bármennyi karaktert tudsz csinálni, mert a fejlődési idő nagyon rövid.
  • Darkfire Mage
    Te ZÓÓÓcsi klassz megoldás de kissé fura !!! de klassz megis probálom !
  • ZÓÓÓcsi
    Parancsolj: katt!
  • pozsonyimafia
    hello mindenkinek egy kis segitséget szeretnék kérni meg van a spellforce the oder of dawn 1.52 játék de mikor crackelem akor bejon a menu és utána kilép tudna valaki segiteni vagy egy oldalt adni ahol lehet tolteni elöre is koszonom......
  • ZÓÓÓcsi
    Hey már második karikkal is 37-dik szinten vagyunk. 35-ös munkás szinten nagyon kemény a csapat! Gyakorlatilag nincs olyan pálya amit ne tudnék velünk egyedül megcsinálni. 50-es karival bevédek egy állást a magas szintű csapattal, a kis karakterrel meg annyi a feladat, hogy ott kell állni és elkölteni a skill pontokat, mert percenként szintet lép! Nagyon király!
    Utolsó pályákat érdemes így kifarmolni és rövid idő alatt ki lehet maxolni még egy karaktert! Mindenkinek ajánlom, akit érdekel még a játék! (persze nem árt hozzá LAN)
  • ZÓÓÓcsi
    Ez most komoly? Mondtam hogy az 50-essel!
  • Darkfire Mage
    És hogy ötétek meg ?
  • ZÓÓÓcsi
    Baromi nagy! 1.szintű kari lépett 2 szintet egy 31-es törp megölése után, természetesen az 50-es karival nyírtuk ki...
  • Sillia
    Sziasztok. Szerintetek van arra valami lehetőség hogy én vigyen el a smaragd cuccokat a Zerbit szellemnek? A csaló Tuominak nem akarom odaadni, de nekem ki sem nyílik a rács az óramű kriptákban.
  • ZÓÓÓcsi
    Dehogy kódokkal!!!
    Fölnyomtunk tesómmal két kari 50-es szintre, majd kezdtünk egy újat és az új (1.szintű) karaktert támogatjuk az 50-es szintűvel!
    Érted már?
  • Douli Master
    Egy 1-es szintü megsem bír öli egy 30-ast !!!!
    Hééé csak nem kódokkal nyomod?
  • ZÓÓÓcsi
    Csak az Order of down-t vittem végig mágussal meg harcossal!
    A mentéseim elszálltak, úgyhogy a shadow of the phoenix-et még nem! Tudom vannak előre definiált karakterek, melyekkel lehet folytatni, de az nem az igazi...
    Most inkább ketten nyomulunk. Tesóm egy harcost, én egy mágust fejlesztünk galyra, majd mindketten kezdünk egy újat és egymás 50. szintű karijaival fogjuk támogatni az új hősöket. Kiváncsi vagyok egy 1.szintű hős mennyit fog fejlődni 30-as szintű szörnyektől!!
  • Darkfire Mage
    Oké !!!!!
    Amugy nem toltuk még végig csak élvezzük a játékot lol !

Amugy végigvitted a singleplayer részeket ???
  • ZÓÓÓcsi
    Freegame-re gondoltam.
    A "JA JA JA" pedig arra értetted, hogy végigtoltátok?

ui.: van az "válasz erre" gomb, na azt használni kéne, így tudni fogjuk kinek írsz választ!
  • Darkfire Mage
    JA JA JA én mi is de mi freegameban !!!!
    Tényleg ZÓÓÓcsi ti hogy tudjátok coopban játszani ????
  • ZÓÓÓcsi
    Nagyon kemény ez a free mód! 41. szinten vagyunk tesómmal 2-en nyomjuk coop-ba.
    Van aki végigtolta? Mert már rengeteget játszottunk vele eddig is...
  • Darkfire Mage
    Amugy senkinek sem kell segitség ??????