2504
-
psmith #677 Köszi a crack-et tomo, felraktam, nekem semmi gondom nincs vele.
Braveheart: azt hittem, hogy valahol megjelenik az email cím. azért köszi :)
samatt: a crack-ban van leírás, hogy hogyan kell feltelepíteni. -
Madmaxx #675 Lásd #483! -
Braveheart #673 elküldeném de hova? :) -
tomo #670 itt egy link a megagamesen levo 1.05 os no-cd cucchoz.
http://medstud.pote.hu/~isti/ -
psmith #669 Braveheart: nekem is elküldenéd azt a crack-et? köszi :) -
Braveheart #666 & nem @ :) -
Braveheart #665 mail@crack mant -
#664 na .. feltettem megy minden de már a 2ik pályán gondok vannak :P azért jó a game ;] -
#659 Hivatkozhatnák a #284-es hozzászólásra is. -
#658 Ne haragudj nem akarok kötekedni, de akkor miért nem oda írsz?!
Leírtad a hibáit rendben tudomásul vettük. Nekem pl:egy 1700 XP-n 512Mb és egy szutyok GF4MX-el egyáltalán nem, vagy nagyobb harcoknál minimálisan lassul.(800x600) Ja és eddig még no patch. -
#650 Hupsz sry a 2. problémára rájöttem, de az 1.t továbbra sem tudom -
#649 Hi!
2 kérdésem van, lehet hogy voltak már, sry.
1. Ha alt-tabolok, vagy csak egyszerüen kilépek a gameból, egyszerüen ujraindul a win.. :\
2. Szerintem ebböl adódhat, hogy ezután ha elakarom indítani a gamet, valami hibaüzenettel kivág, és csak reinstall segít.
Help plz, thx -
#646 Épp azért kérdezem, mert ott csak azt írja, hogy striking an enemy, és általában a dex az a rangednél szokott számítani. (DnD szabályrendszerekben is) -
Cat #645 rámész a tulajdonság nevére kiirja melyik mibe számit bele -
Madmaxx #644 jah -
#643 Ugye a dexterity kell a közelharci találatokhoz is? -
Cat #642 nyomd meg a H gombot (hold), akkor nem mozdulnak el a helyükről -
Braveheart #636 Nem a patch itt a gond... az csak az egyik.-.. hanem hogy léassú, csúnya és instabil! -
Madmaxx #635 egyébként right-left-middle-left-middle -
Madmaxx #634 Flann Gondersen egy malachitért. -
Madmaxx #633 3 db van azon a pályán. Kb vizsintesen egyvonalban az elsővel csak mindig nyugatabbra. A térkép közepétől meg keletebbre -
Cat #631 mindegyik ott van
braveheart: nem béta, az már a te egyéni szociális problémád hogy a lopott játékodat nem tudod felpatchelni... -
Madmaxx #629 Ahol a kirakós is van. -
Braveheart #628 Hát de most komolyan... a Warcraft3 SOKKAL szebb, gyorsabb izgalmasabb és stabilabb! Én nekm fogok tobább ezzel a béta-verzióval küszködni! -
Madmaxx #626 majd találsz és visszamész arra a pályára -
Csurcsil #625 Hi!
azon az elso "ork palyan" hol kell beszerezni a tuzkoveket ? egre foldre keresem de nem talalom oket , az osszes enemyt megsemmisitettem mar , a sarkanyt is csak ez a tuzko kene :)
-
Madmaxx #624 Bünteted a JoWooD-ot Braveheart? :) -
Braveheart #623 Baz újraraok erre nekem is az a manipulate or illegal version-os szveg jön be. Most telt be a pohár. Amíg nem csinálják meg normálisan, addig rá se nézek a játékra! -
Cat #622 kavarjál azon a pályán, körbe körbe, meg fogod találni
egyébként kb. a pálya közepén vannak, és egyszerre csak egy, amint lenyomod és visszaviszed a darabkát akkor adja a következőt -
Cat #621 kapcsold ki az Antialiasingot a driverben -
#618 Bocsika, hogy nem olvasgatom végig a témával kapcsolatos felszólallásokat, de olyan problémám van a játékkal, hogy nem igazán szereti az ATI 9500 pro-mat ha jól gondolom ez lehet a hiba. Mit lehet tenni ez ellen? -
#615 Van ICQ-d, vagy MSN-ed? Mert kicsit nagyok a save fájlok. :) -
#614 Na most akkor mi van? Érdemes felrakni a patch -et vagy nem: -
#613 Köszi! Pill mindjárt megy. -
#611 Ha átküldöm a savet megpróbálnál nekem átmenni a portálon, majd elmenteni, és visszaküldeni? -
#609 Valaki segítsen pls!!! Ha küldök valakinek egy Savet közvetlen a portal elöl, akkor átmenne rajta, majd elmentené nekem rögtön a köv portál elején??? -
#608 Hát ez bebuktam asszem!!!!!!! Felraktam az 1.05-ös patchet, majd nem engedett át egy portálon (állandóan kivágott a winbe), ezért uninstalláltam az egészet, majd újrafelraktam az alapjátékot, de amikor loadolni akarom kiír egy baromi hosszú hibaüzenetet, és kivág töltés közben :((( Mit tegyek???? -
#607 Nekem is kifagy az új paccstől :(( -
#606 Köszi. -
Cat #605 ott, ahol beléptél a pályára, az északon lévő portálkapunál