2504
-
SaGa Jr #2424 Nem is a Stoneblade Mountain részen van, hanem a Howling Mounds pályán az inner fortress részen. Ott a továbbvezető kapu (Whisper-be visz) környéki falakat nézd át (ha jól emlékszem nem abban a szobában lesz, hanem kicsit É-ÉNy-it irányban, valamelyik átlósan elhelyezkedő falban). Amelyik buherálható akörül lesz egy kék kör ha ráviszed a kurzort. -
ZÓÓÓcsi #2423 Srácok ezt az árnykeresés küldetést az order of dawn-ban hogyan kell megcsinálni? Farlorns hope-on Rigor mondja, hogy egy falrésbe van szorulva az árnykristály, ezt kéne kihúzni.. De hol? Sehol sem találtam..
A Stoneblade mountain pályára ha belépek módosul a küldetésnapló, de semmit sem találok a pályán? Esetleg valakinek sikerült megcsinálni ezt a küldit, mert nekem csak ez az egy nem sikerült :( -
ZÓÓÓcsi #2422 Érdemes! Bár elég hosszú a játék, én 8 napig toltam egyhuzomban és így sikerült teljesen végigtolni... -
#2421 DE nemsokára megint elkezdem csak mostanság az online játékokra kattantam rá (^,^) ! :) -
#2420 Az az igazság hogy mar kb 1éve nyomtam a játékot utoljára szóval nem tudom (^,^) . :D -
ZÓÓÓcsi #2419 Ja most megnéztem én is, a varázslat magyar neve: felszentelés. A paladinok meg a druidák is nyomják. Ütős nekrók ellen valóban. 41-es öreg múmiának esélye sincs ha van már rajta 3 felszentelés, gyakorlatilag közel sem tud jönni hozzám, bár az ütések nem sokat érnek rajta..
Clockwork-ön hol akadtál el? Jó én is elidőztem ott, de meg lehet csinálni a rejtvényeket.. -
ZÓÓÓcsi #2418 Na végre sikerült végigvinni úgy a kieg-el együtt mindent.. Hát nem volt rövid, de megérte!
Végére ilyen konfig alakult ki: könnyű harművészetek 20, könnyű páncél 20, könnyű pengés fegyverek 20, szúrófegyverek 14, nehéz harcművészetek 13, pajzsok 13!
Mivel a játékban lévő zenék egészen jók és nem találtam sehol sem spellforce1 soundtrack-et, ezért készítettem egy game rip-et! Az összes szám nincs benne, csak ami megtetszett azt vettem fel. Nem stúdió minőségű, de azért egészen hallgatható lett! Aki szereti a spellforce, annak ajánlott leszednie.
Letöltés: homemade soundtrack -
#2417 A másik fajta amit kipróbáltam xD nemsokkal külömbözik igazábol ezvolt az első :D.
ICE , BOONS , LIFE
:D pusztítottam vele xD -
#2416 az a fényes lövedék az áldásban (boons) ban van a neve "Hallow" és az élőholtakra hat és ha azt rálövöd egy élőholtra megnyuvad rövid időn belül :)
másrészt hasznos volt a teleport varázslat a boons ban :) téged és a csapatodat hazaportál az elsődleges monument-hez(amelyket előbb
bekapcsoltad)
én lazán végig vittem volna a játék-ot vele de megakadtam a clockworkcrypts pályan :) -
ZÓÓÓcsi #2415 pl: 20-as terület gyógyítással van egy halhatatlan csapatod (manád nem fog elfogyni 40+ szinten)! De a nagy gyógyítás is baromi jó gyakorlatilag az egész életedet visszatölti! Ha meg egyedül megy, akkor fagyaszt.
Van egy támadó varázslat is az élet varázslatok között. Nem tudom a nevét, de nekrókra annál nincs jobb! Addig ott rajta marad az ellen-en, amíg meg nem hal és igen komoly sebzése van, ja és többet is rá lehet nyomni az ellenre! Nekrók ellen nincs is jobb! Csak a neve nem ugrik be.. Druidák is varázsolják(fényes lövedék). -
ZÓÓÓcsi #2414 Nagyon jó válogatás! -
ZÓÓÓcsi #2413 Hello! Bocs a késlekedésért, de eddig sajna tanulni kényszerültem a vizsgák miatt..
ON
Ez az! Szeretem a lehetetlen pályákat.. (Óramű, ezt megjegyzem) Tolom is majd a főnixet most már.. -
#2412 A tűz és jég érthető, de az áldás varázslatokat már megkérdőjelezem. Átnéztem most a lehetséges varázslatokat, de nem igazán találtam hasznost közte, talán csak azt az egy rövid ideig tartó sebezhetetlenség varázslatot.
Hogyan gyógyítod magad ha megsérülsz?
Mannád sosem fogyott el? -
#2411 az én végső állomásom : :D ( Jég : 20 , Tűz : 20 , Áldás 20 )
ISTEN KIRÁLY VAGYOK EZEKKEL !!!! :D:D ajánlom nektek is -
#2410 A főnixben kevesebb pálya van és valahogy gyorsabban lehet szinteket lépni. A pályák kb. olyan nehezek mint az alapjátékban, kivéve egyet. Ez az Óramű nevű pálya. Na ez nem hasonlít egyik pályára sem és igazából egy igen tapasztalt kalandjátékost igényel(ne). Ebben a topicban van egy teljes leírás ennek a pályának a végigtolásáról. Azzal néhány óra alatt át tudod magad szenvedni rajta. Nélküle talán soha. -
ZÓÓÓcsi #2409 Jó tudni, hogy nem reménytelen a dolog és van aki foglalkozik még ezekkel a játékokkal.
Jah, vizsgák után gondoltam rá, hogy végigtolom úgy az egész spellforce 1-et, a főnix-el együtt! Talán lesz annyi időm, bár már az alap is baromi hosszú volt..
A főnix mennyire hosszú? Van olyan mint az Order of Dawn? (főnix kampányát még egyszer sem toltam végig) -
#2408 A magyarításportálon olvastam az egyik topicban, hogy sikerült egy programot írni, ami kinyeri a játék szövegeit és állítólag vissza is tudja csomagolni a lefordítottat. Van is jelentkező a fordításra, de ő még dolgozik egy előző fordításon is és különben is tele van vizsgákkal, szóval elég sokára lesz még belőle valami. -
ZÓÓÓcsi #2407 Jól is tetted, hogy a földet nem fejlesztetted ki! Egyedüli jó varázslat ott az agyagláb! Gyakorlatilag minimális manába kerül és több percre megállítja az ellent! Sokat használtam, de azon kívül semmi extra.
Hú ne is mond a 2-őt is kitoltuk coop-ba nem egyszer, még az összes lehetséges set-et is megszereztük az Arena-ban (dragon storm).
Magyarítás mégis lesz? El se hiszem már kezdtem lemondani róla.. Dragon Storm-nak is lesz? -
#2406 Nekem a végső állásom ez lett:
jég 20
tűz 20
élet 8
elme védekező 12
A grafika tényleg nagyon szép még mindig. Amikor először végigtoltam a megjelenése után nem sokkal, akkor még majdnem minimumra kellett állítanom a grafikát az akkori gépemen. ma már szerencsére nem gond mindent maxra állítani és így igazán szép lett a játék.
Jó hírként hallottam, hogy a 2. részt elkezdték lefordítani. Ha kész lesz, akkor azt is végigtolom. Sajnos annyira nem vagyok jó angolból, hogy egy ilyen szövegterjedelmű játékot folyamatosan játszani tudjak, ezért várom hozzá a magyarítást. -
ZÓÓÓcsi #2405 Há mi coop-ba toltuk és volt lehetőségünk többször is végigjátszani a jó pályákat. Én varázslóval majdnem mindegyik 20-as varázslatot megszereztem, egy-két kósza darab van csak 19-es szinten...
Amúgy Jég 20, Tűz 20, Föld 20 és Élet 10 a konfigurációm.
A legtöbbet én is a jéghullámot használtam, de hóvihar, tűzvihar is elég kemény 20-dik szinten már, persze eszik is a manát! Már nem emlékszem pontosan, de 230-240 manát elevett a hóviharom.
Amilyen varázslatok még tetszettek: agyagláb, tűzhullám, összes gólem, valamint a köd, meg a világosítás poén: volt hogy benyomtam vagy 10-et mindkettőből, erre tesóm az órráig sem látott harcossal olyan világos ködfelhő volt.. :)
Hozzátenném, hogy szerintem még mindig gyönyörű a játék grafikája, holott már van vagy 5 éves. -
#2404 A hétvégén sikerült végigtolnom.
Nekem 1200 mana fölött volt már az értékem, de rengeteget kellett varázsolnom, így mindig hamar elfogyott. Nagyon sokszor kellett használnom a meditáció varázslatot, talán nélküle végig sem tudtam volna tolni.
A legjobb varázslatom egy 17-es szintű területre ható fagyasztás varázslat volt. valamikor a vége felé találtam és nem is volt belőle sem kisebb sem nagyobb szintű a teljes játékban. Az utolsó előtti dzsungeles pályát és az utolsót szintén nem tudtam volna végigtolni nélküle. Hatalmas előnye, hogy csak az ellenségre hat a saját egységeket nem fagyasztja mint a jégeső varázslat. 46-os és 48-as penge és gyík ellenfeleket is simán lefagyasztotta elég hosszú időre, sőt az utolsó pálya főellenségét is simán le tudta fagyasztani.
Szerintem elég problémás az, hogy egy-egy képességhez tartozó varázslatok közül csak a 3-4 legalapabbat lehet megvásárolni az árusoktól 1-20-as szintig. A többi igazán hasznos varázslatot véletlen szerűen találhatod meg a pályákon, ha megtalálod egyáltalán. Én majdnem végigtoltam az egész játékot, mire kaptam egyáltalán ezt a területre ható varázslatot, amiről nem is tudtam, hogy létezik.
A jéghullám és a hóvihar varázslatokból például (ezek talán a leghasznosabb fagy varázslatok) csak egy 11-es és egy 12-es szintű varázslatom volt végig az egész játékban, azokat is még az alapjátékból (Order of Dawn) hoztam magammal. -
ZÓÓÓcsi #2403 Meditáció nélkül is varázsolhatsz korlátlanul! 900 mana már nem kevés, de valóban jó kis varázslat az. -
#2402 Én most érkeztem arra a fránya óramű kriptába. Ezt a pályát nagyon utáltam első végigjátszásra is.
A varázslóm 44-es szintű.
jég 17
tűz 15
élet 8
elme védekező 12
Pont a 44-dik szinten sikerült végre elérnem a 12-es szintű elme varázslatok közül a védekezőt. Ez azért fontos, mert 12-es szinttől van a meditáció varázslat, ami egy pillanat alatt feltölti a teljes manna készletet (ami most nekem kb. 900-as mennyiségű). Így végre bátran, korlátlanul varázsolgathatok. -
mukidoki82 #2401 Üdv. Sajnos én is csak angol nyelvű végigjátszást tudok, de olvasd végig ezt a fórumot, hátha választ találsz a problémádra. Ha nem menne, akkor meg írj a fórumra és elkezdünk fordítani. -
#2400 Valaki tudna segíteni, beakadtam a mellékküldetéseknél a Spellforca: Order of a dawn-ban. Ha valaki tud valami oldalt, ahova magyar nyelven van leírva, hogyan kell teljesíteni a küldetéseket, kérem írja le. -
#2399 Nincs kétféle befejezése, csak egy. -
#2398 Az alapjátékra kell rátelepíteni a két kiegészítőt, majd ezután patchelni az 1.52-es patchel. Ezután elindítva a játékot, menüből választható az alapjáték és a két kiegészítő is. Ezután crackeled.
Ha jól emlékszem a spellforceclean.exe a registryből távolítja el a széria számot. ha telepítésnél vagy az azutáni indításnál reklamál az invalid serial number miatt, akkor próbálkozhatsz vele. -
sylvanor #2397 ja és most jutott eszembe azután hogy az előzőt már elkültem:
az alapjátéknak ténleg 2féle befejezése van? bátyám aszonta hogy valami cuccot összerakok vagy mi a rák, akkor máshogy fejeződik be a game, de sztem ez baromság.
de nem fogm röngtön kijátszás után ujrajátszai hogy ezt megtudjam szoval megintcsak várok válaszokat, ty. -
sylvanor #2396 és megegy valami, remélem kapok választ, mert ez a forum kihalóban van már kicsit.
feltelepítem a shadow of phoenixet és a breath of wintert , utána fel kell rakni a 1.52 patchet, nah a patch az mégis meik nek a patck-e? vagy azzal az alapjátékot kell felpatcholni?
aztán meg van a 1.52 crackfile, na annál kb ugyanez a kérdés.
jah és mégvalami, van itt egy ilyen hogy spellforceclean.exe ezzel mia teendő, mert az oké hogy info szakra járok középsuliba, de attol még ezeket a dolgokot egyáltalán nem szükséges tudom, hogy ez meg ez a patch ehez való, ha nincs is semmi mellékelt szöveg ozá, mivel hogy most lényegében 3 gameról van szó, nem 1ről.
várok válaszokat. -
sylvanor #2395 a magyaritasok.hu-ról szokta leszedni minden gamehoz a cuccot, de amugy meg egyébként mininova-ról szoktam tölteni, mer ott beirok keresőbe vmit akkor több oladlt kiad és seed menyiség szerint sorrendbe rakom, de most ez nem jött be, mer összvissz 2 torrent volt fenn a kiegekkel, és szinte semennyi feltöltö, szoval ty a linket.
(bár ezt se uploadolik olyan nagyon rengetegen) -
#2394 Ajánlom neked a torrent oldalakat. Onnan letöltheted.
Itt egy remek torrent kereső.
Magyarítást a játékhoz ezen az oldalon találsz. Mind a 3 részt magyarítja.
A Phoenix a közvetlen folytatása az alapjátéknak. Itt viheted tovább a karakteredet. A breath of winterben ismét nulláról kell kezdened egy karaktert fejleszteni, de megéri mert nagyon jó kis játék és ha ezt is végigvitted, akkor ezután érdemes kezdeni a Phoenixet, mert akkor választhatsz, hogy melyik karaktereddel akarod kezdeni a játékot az alapjátékéval vagy a breath of winter-es karaktereddel. Ez azért sem mindegy, mert ilyenkor más-más helyszínen kezdesz, más történeti szálon, attól függően, hogy honnan hoztad a karakteredet. Na ez persze csak az első pályára igaz, mert a 2. pályától már azonos a történet, de a vége felé ki kell szabadítanod az egyik pályán a másik karakteredet. Azaz ha az Order of Dawn-os kariddal kezded a Phoenixet, akkor a breath of winter-es karidat kell kiszabadítanod (vagy természetesen fordítva). Nem tudom, hogy akkor mi van, ha nem tolod végig a breath of winter-t. Akkor nem tudom kit is kell (vagy kell-e egyáltalán) kiszabadítani. -
sylvanor #2393 valaki pls tudna adni linket hogy honna tudnám letölteni a breath of wintert, ja mega phoenix of ......-t is.
mer most fejeztem be a spellforcet, max 28as lvl 12es skillek meg minden és kicsit befejezetlenül lett vége a játéknak, bemegy az a köcsög a kapun, aztán jön a video és hopp véga van.
Valaki pls linket, jah meg akkor már magyarítást is pls, 3 vagy mennyi év alatt csak lett mind2 kieg hez magyarítás.
ty.
egyébként atomjól fejeződött be a game számomra, tök erős voltam, 12es természet azonbelül 12es jég, 12es fehér azon belül 12es élet.
a gyógyítás aurán kivül soha semmi nem volt bekapcsolva, mer az sokkal de sokkal jobb auz összes többi healnél.
amikor meg harc volt akkor benyomzam mindig azt a fagyasztáshullámot vagy mit, amivel 4-5 egységre is ráment a fagyaszttás akár.
de ugye nem kell majd ujrakezdenem a jáétékot, hanem folytathatom ezt.
és pls valaki adjon linket.
-
#2392 Elme mágia védekező azért kell, mert 12-es szinttől használható a meditáció nevű varázslat, ami teljesen feltölti a mannát akár nulláról maximumig, így korlátlanul lehet varázsolgatni.
Eleve úgy kezdtem bele a játékba, hogy majd a főnixet is végigtolom és ott a játék elején csak az elme mágiát fogom folyamatosan fejleszteni 12-es szintig. A varázslat már benne is van a varázskönyvemben. -
ZÓÓÓcsi #2391 Amúgy a nyáron volt időm és tesómmal végigtoltuk coop-ba 3 karakterrel, tehát 3db 50-es karink van fejenként (má dicsekedjek kicsit), de a kampányra nem tudtam rászánni magam (volt más game is), pedig nagyszerű ez a játék! Ami leginkább megfogott, az a zenéje. Szerintem nagyon illik bele... -
ZÓÓÓcsi #2390 "elme védekező 2" - ez minek? Akkor már inkább élet 10 nem? -
#2389 Én már legalább egy hónapja tolom ezt a játékot. Nekem is nagyon kevés időm van rá. -
ZÓÓÓcsi #2388 Én anno csináltam 2 karit is, de sajna letöröltem őket, így a fönix-et csak generált karival tudnám nyomni, ami nem az igazi...
Újat indítani meg nem volt időm! Majd egyszer, ha rengeted szabad időm lesz (a remény azért még él)...
Amúgy elég hosszú a játék, én első alkalommal úgy 9-10 nap alatt vittem végig. -
#2387 Mikor elsőnek végig toltam én is így csináltam. Sőt, most is legyilkoltam az összes falu, összes tigris szörnyét, de az épületeket nem romboltam le. Szidtam is magam ezután. Olyan régen játszottam már végig, hogy erre a pályára már nem emlékeztem pontosan, csak a vérkőrisre és arra, hogyan kell odacsalogatni a pengék táborába.
Mindenesetre most az utolsó pálya legelején vagyok és remélem lesz időm a 4 napos ünnepen végigtolni. A legjobb az egészben az, hogy ugyanezzel a karakterrel folytathatom a főnixes kiegészítőt. -
ZÓÓÓcsi #2386 Én azt a pályát úgy csináltam meg, hogy nem raktam be rúnát sehova, tehát nem teremnek újra a tigrisek. Elcsaltam őket és kinyírtam a fél pályát így. Majd ezután kezdtem el építkezni és lényegesen könnyebb volt, de még fél pályányi szörnnyel is húzós volt.. -
#2385 Végre az utolsó pályán vagyok. Eddig az előző pályával szarakodtam torony magasan a legtöbbet. az a pálya amelyiken a vérkőris van. Írtózatosan sokáig tartott mire azoknak a tigris szörnyeknek felszámoltam a falvait.
28-as szintű a varázslóm.
jég 12
tűz 12
élet 8
elme védekező 2