Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Imádom a játékot , boldogultam is vele EDDIG ...!
elsõ komoly elakadásom ami miatt a segítségeteket kérem a köv.:
Farlom's Hope :
Fõ küld. Shard Winter Silence
ehhez kellene eljutnom Rift -be DE HOL ??? HOGYAN ????
Al küld. Stonecruiser
a törpének robbanószer kellene a sziklához , de ezt csak 2 tûzkõért adná a mocsok Farlom ...
DE NEKEM CSAK KETTÕ VAN ? HOL A HARMADIK ???
eddig a részik az összes ellen kinyírva minden pályán , töbször is körbejártam mindent az elhagyott cuccokért , de most totálisan elakadtam !!!
talán abba menni fog
Sam
1. "Amra and Lea"- Lea sírját megtaláltam és kifosztottam utána beszéltem a darkelf Craig-gel õ azt mondta,hogy keressem Amra sírját a "desrt area of the Darklands"-ban.
DE MELYIK MAP-on????
2. "Shadow crystal"- megvan a gyûrû amivel láthatóvá válnak ezek a shadow-izék, visszamentem pár elõzõ map-re ahol kinyirtam pár shadow-t,az egyiknél volt egy könyv,azt elvittem egy faszihoz(már nem tudom kihez) õ azt mondta:
keressem a "shadow crystal"-t és szedjem ki valami falból ami az "old fortress of the light"-nál található.
DE MELYIK MAP-on?????
Ha tudtok ezekrõl valamit,írjatok! Elõre is kössz!!!!
(991-re)
Ha felrakom, akkor tudok müxik tõle a régi elmentés vagy újat kell kezdenem?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Stoneblade Mountain pályán, északon van 1 nagy kõ, krülötte 3 kis kõtábla. A kõtáblák segítene, hogy milyen sorrendben nyomjam meg a szimbólmokat a nagy kövön, de nem sikerül kitalálnom a kombinációt. Meg tudná valaki mondani?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
mellék:
ha a teljesen bejárod az elkövetkezendõ pályákat megtalálod
vannak olyan küldik mellyeket jóval késõbb tudsz teljesíteni..
-On the Godswall
--A fragment of the artifact
---Take the fragment out of the hiding place (beszakadt bánya környékén kidõlt fa melletti nagy kõ alatt van)
Mellékküldi:
-Head hunt
--Defeat Sergil Twonk (már csak az õ feje kéne)
Tudna valaki profi segíteni? Ott akadtam el, ahol arazolni kell a falon felfele (asszem Godsfall vaggy Godswall), és a pály végén azt mondja a csávó, hogy az beszakadt bányánál (a nagy település alatt), egy kidõlt fa mellett van egy kõ alatt az a valami, amit keres.
Meg a head hunt mellékküldien is hiányzik még 1 fej.
Köszi
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Asszem még1szer nem tudod ua karival végigtolni...
Mi értelme van a hösömnek,most hogy végigtoltam a gamét???
Tudok vele még valamit kezdeni???Mondjuk elöröl az egészet 27-es szintüként?:p
Nagyon tetszene.megt nekem a multi valamitöl megfagy😞
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
amugy szeritnem ne tedd fel a pecset mer csak elrontja a játékot... kb 3 pálya van ahonnan nem tuc továbbjutni a pecs miatt. ugyhogy szvsz várd ki jövõ hétig a 1.10es pecset
Lourker
És a többi küldetés???
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
!!
Flink McWinter merre van???
És ezt a hero potiont kinek kell odaadni és hol??Mert a holt nem irja.
Kellene egy kis segitség.Nagyon vagány a gama,csak nemtok befejezni egy pár küldetést.
-Sandor küldetését,mikor 3 izével kell valamit csinálni,de nemtom hol és melyik pályán vannak😞
-A shadow kristály sem tud,hogy hol és melyik pályán van.De föleg a hol érdekel,mert valami falban lévö repedést ir ha jol emléxem.
-A törpe milyen jelre robbantja fel a köveket?Mert ha odamegyek hozzá akkor arra nem
Elöre is köszi a helpet.
jövõ héten jön ki az 1.10es pecs reméljük akkor már menni fog....
mikor 4.pályáról 5.re megyek kidob a játék... van avalmi 5let mi lehet a baj?
ciao
Tepet
War. War never changes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”