Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Outlander
Kinyírtad már a Farlon-i sárkányt? már nem tudom hogy mi van nála, lehet hogy amit keresel

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

szóval várom a tapasztaltak segítségét , kösz elõre is !
bocs javítok : 3 tûzkõ a robbanószer , de nekem csak 2 van ...
Hy all !
Imádom a játékot , boldogultam is vele EDDIG ...!
elsõ komoly elakadásom ami miatt a segítségeteket kérem a köv.:
Farlom's Hope :
Fõ küld. Shard Winter Silence
ehhez kellene eljutnom Rift -be DE HOL ??? HOGYAN ????
Al küld. Stonecruiser
a törpének robbanószer kellene a sziklához , de ezt csak 2 tûzkõért adná a mocsok Farlom ...
DE NEKEM CSAK KETTÕ VAN ? HOL A HARMADIK ???

eddig a részik az összes ellen kinyírva minden pályán , töbször is körbejártam mindent az elhagyott cuccokért , de most totálisan elakadtam !!!
Tepet
persze hogy nem megy mivel nem crackelted
pár nap és krekk is lesz hozzá

Kijött az 1.10-es, de ugyanaz a problémám: az újonnan felinstallált programot sem tudom upgradelni,mert :" a manipulated or illegal version of the game or the game executables was found". Már azzal is elégedett lennék, ha az 1.05-ös felmenne, mert így gyakran kifagy. Ötlet?
Tepet
samamoto: olvass vissza... én is ott akadtam el és miután leszeded a pecset a savegamek sem fognak menni ugyhogy megkell várni az 1.10es pecset
talán abba menni fog

Hoi! Lassan, de biztosan kezdek megõrülni. Nagyon szépen ment a játék, de aztán felraktam az 1.05-ös patch-t, minek következtében csont nélkül mindig kifagy a Wildland Pass-i átjárónál. Na mondom leszedem, felrakom csak úgy simán, nem érdekel, hogy nem tudok 12 skill felé menni, 1.0-ban végigcsinálom az egészet. Eredmény? Hiába raktam fel újra, nem engedi elindítani a játékot "corrupted or manipulated exe file"-ra hivatkozva, ami nonszensz, hiszen újra installáltam az egészet, így az exe is az eredeti. Természetesen a patch-t sem engedi felrakni. Gondoltam ravasz a kis köcsög és bepakolta magát elrejtõzve valahova a registrybe (xp-nél úgyis akkora a registry, mint Oroszország, könnyen el lehet benne tûnni), és miután manually is eltávolítottam a gamét (tehát külön megnéztem és töröltem a bejegyzett registryket) megint ugyanez volt a probléma. Na mondom ide külsõ segítség kell, letöltöttem a Cleanreget és az AATools-t, de egyik sem tudott segíteni. Itt állok most és nem tudom mit lehetne tenni, hálás lennék bármilyen segítségért, valaki tud valamilyen megoldást?
Sam
Szasztok,sikerült nagynehezen végigvinni,DE két almissziót nem tudtam megcsinálni:
1. "Amra and Lea"- Lea sírját megtaláltam és kifosztottam utána beszéltem a darkelf Craig-gel õ azt mondta,hogy keressem Amra sírját a "desrt area of the Darklands"-ban.
DE MELYIK MAP-on????
2. "Shadow crystal"- megvan a gyûrû amivel láthatóvá válnak ezek a shadow-izék, visszamentem pár elõzõ map-re ahol kinyirtam pár shadow-t,az egyiknél volt egy könyv,azt elvittem egy faszihoz(már nem tudom kihez) õ azt mondta:
keressem a "shadow crystal"-t és szedjem ki valami falból ami az "old fortress of the light"-nál található.
DE MELYIK MAP-on?????
Ha tudtok ezekrõl valamit,írjatok! Elõre is kössz!!!!
A kombináció a kõzáblához: szem-vér-kéz-kéz-vér-szem.
(991-re)
Crazyn
nem

Ha felrakom, akkor tudok müxik tõle a régi elmentés vagy újat kell kezdenem?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

PiszkosFred
Legujabb peccset felraktad?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Crazyn
Nem tudja valki, hogy miért nincs zene és beszéd nálam? Az elején még volt.

Crazyn
Most is lenne 1 kérdésem:

A Stoneblade Mountain pályán, északon van 1 nagy kõ, krülötte 3 kis kõtábla. A kõtáblák segítene, hogy milyen sorrendben nyomjam meg a szimbólmokat a nagy kövön, de nem sikerül kitalálnom a kombinációt. Meg tudná valaki mondani?

Crazyn
Meg tudnád esetleg mondani, hogy az melyik pályán volt, mert én már nemtom

Crazyn
Köszi! Sikerült. Most a következõn szenvedek. Kicsit nehéz azal a sok fémonnal meg bazileuskkal meg medussaval.

A Twonk fivérek mind 1 pályán vannak, ott ahol magát a küldetést kapod.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Outlander
fõ: a fragment ha jól emléxem akkor azon a pályán van, a régi törp város mellett lévõ zsákutcában egy hálós fa alatt egy ficaknál...asszem nem adja oda rögtön.
mellék:
ha a teljesen bejárod az elkövetkezendõ pályákat megtalálod

vannak olyan küldik mellyeket jóval késõbb tudsz teljesíteni..

Crazyn
Fõküldi:
-On the Godswall
--A fragment of the artifact
---Take the fragment out of the hiding place (beszakadt bánya környékén kidõlt fa melletti nagy kõ alatt van)

Mellékküldi:
-Head hunt
--Defeat Sergil Twonk (már csak az õ feje kéne)

Outlander
angolul be tudnád írni a küldi címét és leírását? mert ez így nem teljesen 1értelmû..

Crazyn
Hali!
Tudna valaki profi segíteni? Ott akadtam el, ahol arazolni kell a falon felfele (asszem Godsfall vaggy Godswall), és a pály végén azt mondja a csávó, hogy az beszakadt bányánál (a nagy település alatt), egy kidõlt fa mellett van egy kõ alatt az a valami, amit keres.
Meg a head hunt mellékküldien is hiányzik még 1 fej.

Köszi

Outlander
Azon a pályán már meg kéne lennie a gemnek, szóval az elõtti pályák valamelyikén találod meg, érdemes az egész térképet bejárni, úgy sokmindenre ráakadhatsz. A gem biztos hogy nem Mulandirban van(ha farlons hope után van, már nem emléxem), a Guardianokat el kell kerülni, még huszonakárhányas szinten is kicsi az esélye hogy ki tudod nyírni õket...

Szasztok! a farlons hope pályán tartok, ahol az eslõ orc monumenttel találkoztam, orc harcosaim vannak, és építményeim is, viszont orc (munkás) gemet nem találtam. Hol lehet megtalálni az elsõ orc (munkás) gemet? Godwall pályán találtam meg az építmények és a harcosok terveit, de a munkás gemet nem. A következõ a Mulandir nevü pálya, ahol level 22-es guardianok vannak, akiket nem tudok leküzdeni, gondoltam késõbb vissza jövök ide, remélem nem itt van valahol az elsõ orc gem. Ha valaki emlékszik hol találta, irjon! Elõre is kösz
Outlander
Szerintem, mivel sejtetõs a vége, valszeg lesz folytatás, egy kiegészítõ, magas szintû hõsöknek...

De most akkor mire jo hogy van egy 27-es szintü hösöm???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Outlander
És a cuccok fontosak, de örülök hogy tévedtem😊
Asszem még1szer nem tudod ua karival végigtolni...

persze hogy van megoldás.átteleportáltam magam egy kövel a fövárosba és ennyi.Semmi bajom nincs belöle,csak a cuccok nincsenek meg.

Mi értelme van a hösömnek,most hogy végigtoltam a gamét???
Tudok vele még valamit kezdeni???Mondjuk elöröl az egészet 27-es szintüként?:p
Nagyon tetszene.megt nekem a multi valamitöl megfagy😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Outlander
Sajnos ez a küldi nélkülözhetetlen a továbbjutáshoz! Ugyan is itt kell tovább menni, bár lehet hogy van megoldás, de nem hiszem..

Tepet
mester: de. ki kell szedni elõtte registrybõl a cd key-t különben nem fogadja el.
amugy szeritnem ne tedd fel a pecset mer csak elrontja a játékot... kb 3 pálya van ahonnan nem tuc továbbjutni a pecs miatt. ugyhogy szvsz várd ki jövõ hétig a 1.10es pecset

Nektek nem volt olyan probémátok az 1.05 patch installásakor hogy nem fogadta el a cd-keyt amit az alap game installjakor használtatok?

Lourker

Akkor azt már buktam😞

És a többi küldetés???

Outlander
Hali! A lényeg az, hogy mikor megindul a kövek felé ne szólj hozzá, csak fuss utánna és várj, magától hozzádszól, a karid magától fedezékbe megy, majd nemskára robban a szikla, én hozzászóltam közben, úgyhogy vissza kellett töltenem az állást...

De a köveknél csak megáll és ne akarja felrobbantani.Ez az én bajom.Valami "jelre" vár,de nemtom mi az.Már régen tul mentem rajta,csak vannak tárgyak mögött azok kellenének.

#955 éen ezeket a kodokat találtam a gamezhez..
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
#968 Hali! párszor kérdezgetni kell,aztán elindul magátol kövekhez..
Ja van még 2!!

Flink McWinter merre van???
És ezt a hero potiont kinek kell odaadni és hol??Mert a holt nem irja.

Hi.
Kellene egy kis segitség.Nagyon vagány a gama,csak nemtok befejezni egy pár küldetést.

-Sandor küldetését,mikor 3 izével kell valamit csinálni,de nemtom hol és melyik pályán vannak😞
-A shadow kristály sem tud,hogy hol és melyik pályán van.De föleg a hol érdekel,mert valami falban lévö repedést ir ha jol emléxem.
-A törpe milyen jelre robbantja fel a köveket?Mert ha odamegyek hozzá akkor arra nem

Elöre is köszi a helpet.

Tepet
ahogy elnézem a pecs lesz a gond viszont ha leszedem a pecset akkor nem müxik a mentés.
jövõ héten jön ki az 1.10es pecs reméljük akkor már menni fog....

Tepet
most viszont bajban vagyok 😞
mikor 4.pályáról 5.re megyek kidob a játék... van avalmi 5let mi lehet a baj?
ciao
Tepet

Tepet
én 1.05öst használok
tény hogy csak a crack exejével tudom elinditani a játékot de megy

Ugyanez van nálam is...

War. War never changes.

PiszkosFred
Felejtsd el a 105os peccset, hacsak nincs hozza egy normalis krekked...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok! Lenne egy problémám... segítséget szerenték kérni... Mindent megcsináltam az 1.05-ös patcheléssel kapcsolatban és a crackel kapcsolatban úgy, ahogyan kell és itt le van írva... A gáz az, hogy intro után bejön a loading kép és inicializálgat és az initializing platformnál kilép a desktopra... Srácok, mi lehet a probléma? Elõre is köszi!!!!
csinálj 40-50 sámánt, azok sérülés nélkül legyaláznak 4-5 démont

Köszi a segítséget, tényleg ott volt!
Outlander
Azon a pályán van, keresd a pálya dél-nyugati negyedében, egy hegy tetõn, ahová a romváros mellett kell fölmenni, vigyázz egy szellem védi!

Senki? Valaki csak végigvitte.
Sziasztok! Elakadtam, valaki segítsen legyen szíves! Az a feladat hogy griffint kéne vissza köldenem Huldarhoz vagy kinek. (ezen a pályán van ingor akit csak õ tud megölni és meg kell szereznem neki a kardját, páncélját és griffint(erre nem jöttem rá micsoda, griff madár?! ) Hol van ez a hiányzó láncszem, egyáltalán ezen a pályán? Gondolom igen, de merre? Már mindenhol jártam.. Kösz a helpet!!
gazo

CS,kellene egy serial number,ha nem gond,plz!!!