Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én megmondtam a 981-es hozzászólásomban!
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Érdekes módon viszont a karaktergenerálás után nem volt semmi gubanc, az 1.05-ös engem is kidobott ott mindig.
A Segítségeteket kérném, mert elakadtam. 2-3 oldallal visszább pont volt szó erröl a kérdésrõl de, sajna nem volt elegendõ.
Tehát, Whisper-nél tartok ahol Griffint kéne vissza köldenem Uthar Griffonsteel-hez. Aki kinyaffantja nekem Ingort. Ha jól tudom akkor megkell keresnem egy sírt ami nyugaton van egy hegytetön és 5 erös boszorkány védi + még egy szellem is ha megnézem mi van a sírnál. Miután kinyúvasztottam a kisértetet, kaptam egy levelet és egy nyakláncot ami LEA-é volt. Ezt vissza vittem Lianon-ba akinek kell, de ö tovább küldött. A lényeg az, hogy a sírnál más nem volt. Van egy másikmizéria északon, ahol egy mozaikot kell kiraknom. Ezt szintén megcsináltam és ezekután megint megtámadott pár kisértet. Azokat is levertem, de Griffint nem találom. Lehet, hogy valami alküldetést hagytam ki?(Az angolom nem valami jó).
Ha valaki tudna részletesebb beszámolót adni, hogy mit is kell ehez a küldetéshez tenni, azt nagyon megköszönném. Már jó ideje itt rostokolok.
Elöre is kösz!
Lencso
A dzsungelben minden ehető. Te is.
ja, az a patc amely az edonkey-en volt? az lesz az. méretben nagyobb. viszont azt nem találom sehol. 😞
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sam
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
az a problémám, hogy a quickload nem mûködik. elvileg az F9-nek kéne lennie, de semmit nem csinál, ha megnyomom.
a quicksave (F7) megy rendesen.
Elnézést.
Ha jól értem akkor még nem mûködik a patch, szal elölrõl kell kezdenem vagy megvárom a cracket.
felraktam még régebben az 1.5-ös patchet, játszottam is, de egy pályaátlépésnél állandóan kilép.
Nem tudtok segíteni?
Vagy kezdjem újra?
: Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 02/25/04 :
³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: :
:
³ Number of archives: 5
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included files into your Spellforce: Order of Dawn
installation directory, overwriting any existing files.
Notes
~~~~~
When asked for a cd-key use one of the following:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
3E94L-RWWP2-OUMPX-ORW88-FH3E6
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
Patch Changes
~~~~~~~~~~~~~
- Increased comfort: more than 30 new Bindstones advance the speed of
traveling in the world of SpellForce.
- Increased comfort: Sorting function in the inventory.
- Increased comfort: Now when you remove a hero rune, all the equipment
from this hero is placed back into the inventory.
- New level of difficulty "hard": this level is a new challenge for
everyone who has already played through SpellForce. However, more
enemies also mean more experience...
- New audio-options for surround sound and four speakers.
- Now the elves also possess the construction plan for the archery hall in
multiplayer mode.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
csekkoljátok nforce.nl t hogy mikor jön ki pecs hozzá
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official Spell Force v1.05 Patch.
Replace the original AR.EXE executable with the one from the File Archive.
Extract the SPELLFORCE_C.EXE Patch from the File Archive to the game directory.
Execute SPELLFORCE_C.EXE to play the Game!
Tehát...😊
ja, az a kis file...hmmm.. a Gothic II-nél volt crack. itt..nem tudom, hogy lesz e. lehet, nem is az kavar be.
rejtett és írásvédett is volt a drága.
Oké, "legális másolat": új szókapcsolat a becsületesen neten keresztül megszerzett játékra 😊. Próbáltam én kiszedni mindent, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy valahova eltette magát úgy a registrybe, hogy egy "egyszerû" uninstallal nem lehet kiszedni. Az 1.10-et a hivatalos site-ról szedtem el, nem lehetne vele gond. Tepet:
Természetesen próbáltam, hogy szûz spellforcera rakom rá; nem engedi, akkor írja ki a már általam idézett mondatot az illegális vagy módosított exe-rõl, meg executablesekrõl (phû, magyangol).
Aiguo:
Na akkor szarban vagyok, viszont akkor azt nem értem, hogy bár kis ügyeskedéssel, de hogyan sikerült az elsõ alkalommal felnyomni az 1.05-öst? (csak a rohadék kifagyott, amint egy új pályára akartam menni).
M.A.D. : Erre már õszintén szólva én is gondoltam, mit lehetne tenni?
Mindenkinek köszönöm a segítõkészséget.
Sam
az az AR rejtett file lehet a hibás. a Gothic II. is ilyen védelemmel volt ellátva.
Masik dolog. Ne csak a cdkeyt takaritsd ki a registrybol, hanem minden, a jatekra vonatkozo egyeb bejegyzest, majd rakd fel ujra. Honnan szedted le a peccset? Nem lehet hogy siman csak az a szar? Latva a 105os krekk koruli hisztit, az is lehet hogy olyan helyrol szedted a 110et, amelyre szinten mokas kedvu emberek raktak fel. Ha a hivatalos siterol, akkor ez termeszetesen nem lehet gond. Kollega megvette eredetiben, igy hetfon kiderul hogy o is a hajat tepi e hasonlo gondok miatt, vagy nalad van valami speci problema.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha nem eredeti vagy 1:1 Clone cd rol van telepitve akkor is sikit' mivel nemtalalja az original "Spellforce.exe"-t.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Imádom a játékot , boldogultam is vele EDDIG ...!
elsõ komoly elakadásom ami miatt a segítségeteket kérem a köv.:
Farlom's Hope :
Fõ küld. Shard Winter Silence
ehhez kellene eljutnom Rift -be DE HOL ??? HOGYAN ????
Al küld. Stonecruiser
a törpének robbanószer kellene a sziklához , de ezt csak 2 tûzkõért adná a mocsok Farlom ...
DE NEKEM CSAK KETTÕ VAN ? HOL A HARMADIK ???
eddig a részik az összes ellen kinyírva minden pályán , töbször is körbejártam mindent az elhagyott cuccokért , de most totálisan elakadtam !!!
1.05ösnél is megkellet ezt csinálni