Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fenébe.Így elrontani egy jó játékot.Most már értem, hogy miért istenítik az Age of Mythologyt és a Warvraft 3-at. Gyönyörû grafika és semmi szaggatás, még egy 700 Mhz-es és 128Mb gépen sem.Na mindegy majd legközelebb. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy s**r a játék, sõt az utóbbi legjobb stratégia és szerepjáték(na jó ez utóbbi nem annyira lévén nem ízig-vérig annak készült).
Sziasztok!
A gondom a következõ: a játékban az árnyékok mindenen keresztül látszanak. Értem ez alatt pl 3rd person módban az ellen által vetett árnyék kitakarja emberemet, Vagy a házak, épületek szó szerint nem látszanak a saját árnyékuktól. Csak az árnyék látszik, meg 1 pici az épület tetejébõl. Gyakorlatilag átlátszó az alja. Másik: ha besötétedik, felülnézetben csak a tereptárgyak sötétednek meg a karakterek, az út, felszín, stb. nem. 3rd personban minden szépen egyszerre sötét, tehát ott rendben van. Ha bárkinek bármi 5lete van lécci írjon! Köszi! radeon 8500le, directx9.0b, ati catalyst 4.3
A gondom a következõ: a játékban az árnyékok mindenen keresztül látszanak. Értem ez alatt pl 3rd person módban az ellen által vetett árnyék kitakarja emberemet, Vagy a házak, épületek szó szerint nem látszanak a saját árnyékuktól. Csak az árnyék látszik, meg 1 pici az épület tetejébõl. Gyakorlatilag átlátszó az alja. Másik: ha besötétedik, felülnézetben csak a tereptárgyak sötétednek meg a karakterek, az út, felszín, stb. nem. 3rd personban minden szépen egyszerre sötét, tehát ott rendben van. Ha bárkinek bármi 5lete van lécci írjon! Köszi! radeon 8500le, directx9.0b, ati catalyst 4.3
Akkor jól ráb@sztam... én már akkor megvizsgáltam azt a fát mielõtt beszéltem volna Vintus-al, talán emiatt nem ajánlja fel most már.
Mentésem meg nincs korábbról... büdös bug miatt be kell fejeznem a vége elõtt nem sokkal 😞((
Megjegyzem a verziora sem lehet fogni mert most már 1.10-es és ugyan az...
Mentésem meg nincs korábbról... büdös bug miatt be kell fejeznem a vége elõtt nem sokkal 😞((
Megjegyzem a verziora sem lehet fogni mert most már 1.10-es és ugyan az...
Vintus azt mondta, hogy a törpebánya melletti egyik furcsa fa alatt rejtette el a szilánkot. Ha nem ajánlja fel a gép az opciót, amikor megvizsgálod a fát, hogy ez lehet az a fa, amirõl Vintus mesélt, akkor szarban vagy és nem tudom, hogy fogod megszerezni a szilánkot.
Sam
Sam
pedig függhet simán...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nekem van egy kis bajom a játékkal. Megnéztem, hogy mekkora gépigény kell neki. Fel is tettem gondoltam nem fog szaggatni, de tévedtem.Már a 4 pályán iszonyatosan akadozik.Egyébként pont olyan gépem van mint amit az ajánlott gépigényhez írnak (nem a minimumhoz), egyetlen kivétellel: 512 Mb helyett ·"csak" 256Mb memórám van.Ennyire nem függhet tõle. Esküszöm mintha egy minimális géppel játszanák. Egyébként pedig jó (lenne) a játék. Tök király a hangulata.
Vintus Lannard meg nem mond már semmit, elsõ találkozáskor mondott de akkor nem figyeltem eléggé 😞
Köszi, megvan a fatörzs, meg a kõ, csak nem tudok vele semmit csinálni. Azt írja törpék bányásztak ott, de ez nekem nem ad ötletet, hogy mit kezdjek vele.
Ha minden igaz egy Vintus nevû csákónál van, Godwall-ban, a ficak egy fatörzs alá van elbújva, a régi törpeváros mellett egy zsákutcábban
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Hey!
Emlékszik még valaki hol az elsõ Time Shard (Shard of Spring Dance)?
Már 25-ös szinten vagyok de még mindig nincs meg és ugye emiatt nem enged tovább a kapuõr 😞 ... visszaolvastam de csak kérdeseket találok rá.
Emlékszik még valaki hol az elsõ Time Shard (Shard of Spring Dance)?
Már 25-ös szinten vagyok de még mindig nincs meg és ugye emiatt nem enged tovább a kapuõr 😞 ... visszaolvastam de csak kérdeseket találok rá.
Hali!
töröltem a cracket remélem mindenki letöltötte..
Csá!!
töröltem a cracket remélem mindenki letöltötte..
Csá!!
megvan , sikerült , egy gond van : az elõzõ játék (még 1.05-ös )bõl mentett játék betöltésénél az avatáromnál lévõ runaharcosaim kövei eltüntek !!!
ötlet ?
ötlet ?
amúgy egyetlen file az ar nevezetû kavar be lásd:Gothic II.
JoWooD védelem.
JoWooD védelem.
Amit én csináltam ai: újrainstall után a spellforce.dat-ot átneveztem spellforce exe-re, majd az összes fájlt - kivéve a könyvtárakban lévõt - kitöröltem (kb 6-8 darab fájlról van szó mint pl.: ar.exe, binkw32.dll, mss32.dll és hasonlók. Tehát amikor belépsz a spellforce könyvtáradba egyetlen fájl - a spellforce.exe - kell hogy ott árválkodjon plusz természetesen az alkönyvtárak). Ezután futattam az 1.5-ös patch-et, majd egybõl utána az 1.10-est. Utána már csak az 1.10-es crackben lévõ fájlokat másoltam át a spellforce könyvtárba (természetszerûleg felülírva mindent) és tata: mûködik az egész. Ennél érthetõbben nem biztos, hogy le tudom írni. Remélem segített:
Sam
Sam
ezt most nem egészen értem , letne részletesebben ?
kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell (no ez mi ?)
(figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )
(ezt a részt sem igazán étem ...
Szóval lehetne onnan , hogy ujrainstall után vagyunk , és le van töltve a 1.10-es cucc
kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell (no ez mi ?)
(figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )
(ezt a részt sem igazán étem ...
Szóval lehetne onnan , hogy ujrainstall után vagyunk , és le van töltve a 1.10-es cucc
LOL. Épp most olvastam egy másik topicban, hogy a spellforce egy gyenge, siralmas, nulla játék. Szerintetek az illetõ milyen játékkal játszhatott, mert, hogy az nem a Spellforce: The Order of Dawn volt az tuti😊)
Hát nekem eléggé eszi a gépem, de tegnap este úgy rajtamaradtam a gammán hogy fél négykor tudtam csak erõt venni hogy kinyomjam a gépet 

Amúgy, kössz a segítséget! 😊
Leszedem azért. Aztán, megint a gammát.
Leszedem azért. Aztán, megint a gammát.
kössz! így már teljesen érthetõ, de ezeket a procedúrákat kb. 2 hete csináltam (akkor bezzeg senki nem segített) 😊))....szóval már nincs meg a gamma, mert kellett a hely.mivel, én mindig csak bemountolom a dolgokat. 😊tehát, nem írom ki cd-re.
Mad #1083
Hali!
Nem tudom,hogy még mit kell ezen a 1.10 pach-on gyakorolni
Szedd le a cracket az ftp címrõl amit elözõekben megadtam.
törlöd a spellforce.dat file-t,kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell.Választasz egy új cd-key-t és már mükszik is (figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )
Csumi!
Hali!
Nem tudom,hogy még mit kell ezen a 1.10 pach-on gyakorolni
Szedd le a cracket az ftp címrõl amit elözõekben megadtam.
törlöd a spellforce.dat file-t,kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell.Választasz egy új cd-key-t és már mükszik is (figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )
Csumi!
vazze!!! uninstalláltam a gammát.
odáig eljutottam, hogy átnevezem a dat file-t.
a többit nem mertem megtenni. 😊))
ilyet!
odáig eljutottam, hogy átnevezem a dat file-t.
a többit nem mertem megtenni. 😊))
ilyet!
Kösz a segítséget Tano, most már nekem is mûködik minden. Végre tudok játszani a biztonsági másolatommal 😊.
Sam
Sam
Nem tudok kapcsolódni: login incorrect. Valaki éppen bent van?
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Hali Mindenki!
Szombaton törlöm a cracket..
Egészségetekre!!
Szombaton törlöm a cracket..
Egészségetekre!!
újból...
ftp.axelero.hu
username:quante73
pass:baby27
(/public_html/cgi-bin/könyvtár alatt)
ftp.axelero.hu
username:quante73
pass:baby27
(/public_html/cgi-bin/könyvtár alatt)
Hali mindenkinek!
a
ftp://[email protected]/public_html/cgi-bin/
címen lesz elérhetõ a crack
a jelszó:baby27
a
ftp://[email protected]/public_html/cgi-bin/
címen lesz elérhetõ a crack
a jelszó:baby27
Lécci valaki mondja meg merre keressem az Amra sírját!!!!!!!!! köszi!!!!!!!!
Hali!
A megagames fórumába olvastam egy megoldást az 1.10-es patch felrakására,kipróbáltam és mûxik! A következõket kell tenni:
-friss telepítés után, a spellforce.dat állományt átnevezni spellforce exe-re
-ezután kitörölni a játék fõkönyvtárából az összes fájlt(nem könyvtárat!!!), kivéve a már átnevezett spellforce.exe-t.
-telepíteni az 1.03-as patchet
-telepíteni az 1.10-es patchet
Nekem minden további nélkül felment, és utána lehet használni a no-cd patchet gimpsrus-os a gamecopyworldrõl
A megagames fórumába olvastam egy megoldást az 1.10-es patch felrakására,kipróbáltam és mûxik! A következõket kell tenni:
-friss telepítés után, a spellforce.dat állományt átnevezni spellforce exe-re
-ezután kitörölni a játék fõkönyvtárából az összes fájlt(nem könyvtárat!!!), kivéve a már átnevezett spellforce.exe-t.
-telepíteni az 1.03-as patchet
-telepíteni az 1.10-es patchet
Nekem minden további nélkül felment, és utána lehet használni a no-cd patchet gimpsrus-os a gamecopyworldrõl
Hi!
Sikerült feltenni valahova?
Sikerült feltenni valahova?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Csak azokat hasznalom amik az NForce-n megjelentek.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
viszont nekem állandóan ki akart lépni a desktopra valami hibaüzenettel, amit mindig lelõttem, szóval lehet, hogy ez a bajom és korrupt lett a savegame.
nekem is ez van rajta, de annál a bizonyos frost marshos az átjárónál kilép...
hogy csináltad?melyik crackkel?érdekelne...
Ez az infoja:
___________ ___________ ________/\ ____________ _____
+----- \_ _____ /___\__ _____/ -\_______ \__\___ /_ |/ / -+
| / ___/ / / / / / / / / _/ _/ |
| __/ / _/ / / __/ __/ / __/ / \ \_ |
| \ /_____ / / \ ______/_____ /_____\ / |
+--- \ / ---- \ / \ / ------ \ / ---------- \ / ----- \ / ---+
\/ \/ \/ \/ \/ \/ (nw!)
ÚÄÄÄÄ FairLight DOX Division Presents: ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Spellforce: Order of Dawn Update 1.10 ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 02/25/04 :
³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: N/A ³
³ Type: [ ] Manual/Reference Card ³ ³ Type: Patch ³
³ [ ] CD/Box Covers ³ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ [ ] Walkthrough ³ ³ ³
³ [ ] Strategy Guide ³ ³ ³
: [ ] Cheat/Trainer ³ ³ :
: Patch ³ ³ ³
³ Number of archives: 5 ³ ³ ³
À¿ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÚÙ
ÀÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included files into your Spellforce: Order of Dawn
installation directory, overwriting any existing files.
Notes
~~~~~
When asked for a cd-key use one of the following:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
3E94L-RWWP2-OUMPX-ORW88-FH3E6
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
Patch Changes
~~~~~~~~~~~~~
- Increased comfort: more than 30 new Bindstones advance the speed of
traveling in the world of SpellForce.
- Increased comfort: Sorting function in the inventory.
- Increased comfort: Now when you remove a hero rune, all the equipment
from this hero is placed back into the inventory.
- New level of difficulty "hard": this level is a new challenge for
everyone who has already played through SpellForce. However, more
enemies also mean more experience...
- New audio-options for surround sound and four speakers.
- Now the elves also possess the construction plan for the archery hall in
multiplayer mode.
___________ ___________ ________/\ ____________ _____
+----- \_ _____ /___\__ _____/ -\_______ \__\___ /_ |/ / -+
| / ___/ / / / / / / / / _/ _/ |
| __/ / _/ / / __/ __/ / __/ / \ \_ |
| \ /_____ / / \ ______/_____ /_____\ / |
+--- \ / ---- \ / \ / ------ \ / ---------- \ / ----- \ / ---+
\/ \/ \/ \/ \/ \/ (nw!)
ÚÄÄÄÄ FairLight DOX Division Presents: ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Spellforce: Order of Dawn Update 1.10 ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 02/25/04 :
³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: N/A ³
³ Type: [ ] Manual/Reference Card ³ ³ Type: Patch ³
³ [ ] CD/Box Covers ³ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ [ ] Walkthrough ³ ³ ³
³ [ ] Strategy Guide ³ ³ ³
: [ ] Cheat/Trainer ³ ³ :
:
³ Number of archives: 5 ³ ³ ³
À¿ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÚÙ
ÀÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included files into your Spellforce: Order of Dawn
installation directory, overwriting any existing files.
Notes
~~~~~
When asked for a cd-key use one of the following:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
3E94L-RWWP2-OUMPX-ORW88-FH3E6
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
Patch Changes
~~~~~~~~~~~~~
- Increased comfort: more than 30 new Bindstones advance the speed of
traveling in the world of SpellForce.
- Increased comfort: Sorting function in the inventory.
- Increased comfort: Now when you remove a hero rune, all the equipment
from this hero is placed back into the inventory.
- New level of difficulty "hard": this level is a new challenge for
everyone who has already played through SpellForce. However, more
enemies also mean more experience...
- New audio-options for surround sound and four speakers.
- Now the elves also possess the construction plan for the archery hall in
multiplayer mode.
Hali mindenkinek!
Ha valakit érdekel a Spellforce_Order_Of_Dawn_Update_1.10-FLTDOX.rar akkor adjatok meg nekem egy tárhely címet,és felrakom,hogy elérhetõ legyen kb 21 mb..
Nekem mûködik.
Ha valakit érdekel a Spellforce_Order_Of_Dawn_Update_1.10-FLTDOX.rar akkor adjatok meg nekem egy tárhely címet,és felrakom,hogy elérhetõ legyen kb 21 mb..
Nekem mûködik.
Hell!
lécci valaki mondja meg pontosan hol van Amra sírja!Ár meguntam a keresgetést.
köszi!
lécci valaki mondja meg pontosan hol van Amra sírja!Ár meguntam a keresgetést.
köszi!
Sziasztok! nekem szuperul mukodik az 1.10-es patch-update.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Letörlöm a játékot tökig, aztán újrainstallálom, mégis azt írja ki, hogy módosított exe-t talált, honnan a ló****-ból tudja, hogy nem eredeti a játék? Már vagy ötvenszer átnéztem a registryt, miegyéb, megõrülök. A legelsõ alkalommal nem volt semmi gond, most meg baszik mûködni. Help!!
Sam
Sam
2. Farlorn's Hope Mulandirból elérhetõ (a térkép távolabbi bal sarkában van a portál)
3. Greyfellben a hisztis leányzó (akinek Thurgon(?) levelét kell odaadni, az erõd bal felsõ sarkában) vmilyen pókszövetbõl készített egyszer nadrágot nekem, de semmi extra nem volt abban..
1. Godwall: az elsõ falu utáni lépcsõ alatti területet én a lépcsõ mentén végigrakosgattam elf íjásztornyokkal és azok fedetezében percek alatt fel lehet érni.. Szerintem nem a nyílpuskás fószerrel van a baj, anélkül is agresszíven támadnak.
3. Greyfellben a hisztis leányzó (akinek Thurgon(?) levelét kell odaadni, az erõd bal felsõ sarkában) vmilyen pókszövetbõl készített egyszer nadrágot nekem, de semmi extra nem volt abban..
1. Godwall: az elsõ falu utáni lépcsõ alatti területet én a lépcsõ mentén végigrakosgattam elf íjásztornyokkal és azok fedetezében percek alatt fel lehet érni.. Szerintem nem a nyílpuskás fószerrel van a baj, anélkül is agresszíven támadnak.
Szasztok!
Látom, most nagyon patcheltek, de azért beirom a bajomat, hátha lesz valakinek 2 perce az én gondomra is.
1. Godwallnál vagyok, elkezdtem az elf tábort tápolni, közben felugrottam az elsö lépcsöre, és felszabaditottam az elsö falut. Köszönték szépen, meg minden, csakhogy elszaladt egy nyilpuskás fószer. Egy istennek nem értem utol, pedig sejtettem, hogy rossz vége lesz. Na, 10 perc se telt el, jöttek ám csapatostól. 3-4 támadást visszavertem, a törpök faluját is bevettem, ott kiépitettem egy kis örtornyos védelmet, de annyian jöttek a végén, több hullámban, hogy kész lettem.
Jól sejtem, hogy itt nem szabad hagyni, hogy az örszem visszajusson, és riadóztassa a többieket?
2. Vissza kéne jutnom egy küldetés miatt Farlorn's Hope-ba. De a bindstone célállomásait nézegetve nem találok ilyen célpontot. Remélem, hogy nem felejtettem el kinyitni ott. Melyik waypointra menjek ehhez a farlorn's hopehoz?
3. Kinyirtam itt az elözö pályán egy áttetszö szinü pókot. Eldobott egy selymet. Tudom, hogy ezt kérte valaki tölem korábban, de most nincs a questek között. Ilyenkor mivan? 😊
Köszi elöre is!
Látom, most nagyon patcheltek, de azért beirom a bajomat, hátha lesz valakinek 2 perce az én gondomra is.
1. Godwallnál vagyok, elkezdtem az elf tábort tápolni, közben felugrottam az elsö lépcsöre, és felszabaditottam az elsö falut. Köszönték szépen, meg minden, csakhogy elszaladt egy nyilpuskás fószer. Egy istennek nem értem utol, pedig sejtettem, hogy rossz vége lesz. Na, 10 perc se telt el, jöttek ám csapatostól. 3-4 támadást visszavertem, a törpök faluját is bevettem, ott kiépitettem egy kis örtornyos védelmet, de annyian jöttek a végén, több hullámban, hogy kész lettem.
Jól sejtem, hogy itt nem szabad hagyni, hogy az örszem visszajusson, és riadóztassa a többieket?
2. Vissza kéne jutnom egy küldetés miatt Farlorn's Hope-ba. De a bindstone célállomásait nézegetve nem találok ilyen célpontot. Remélem, hogy nem felejtettem el kinyitni ott. Melyik waypointra menjek ehhez a farlorn's hopehoz?
3. Kinyirtam itt az elözö pályán egy áttetszö szinü pókot. Eldobott egy selymet. Tudom, hogy ezt kérte valaki tölem korábban, de most nincs a questek között. Ilyenkor mivan? 😊
Köszi elöre is!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ja, elõtte kell, de nekem nem rakta fel az 1.1-et, mert illegális anyámtyúkját (exe-t) talált, szal lehet neked sem fog menni.
az 1.10nocdfixedexe bemásolása elõtt kell 1.10-es peccset eléinstallálni, vagy már maga ez peccseli fel?csak mert nem akarom kétszer telepíteni