2504
-
Bence12233 #2464 köüszi:) -
#2463 Először peccseld a játékot 1.52-re :D -
Bence12233 #2462 ez nekem nem jo
-
ZÓÓÓcsi #2461 Parancsolj -
Bence12233 #2460 hellotok
valaki tud adni magyarosítást -
Daddy007 #2459 Áh, már eleve nagyon nehezen tettem fel. Nem tudom mit csinálok, az ordert és a phoenixet végigtoltam, ezt is szeretném, pláne, hogy már a vége felé tartok. -
ZÓÓÓcsi #2458 Akkor patchelni próbáltad?
Mert csak nem kéne félbehagyni egy ilyen remek játékot ^^ -
Daddy007 #2457 Köszi! Ez szuper.
Azt hiszem én pont az alábbiba futottam bele, mert nem tudom meggyújtani egyik fáklyát sem. Szopi, tovább így nem lehet menni.
Ezt kéne meggyújtanom "először" a leírás szerint:
http://www.box.net/shared/rbc4s3948a
6) ... It appears that if you leave the map now, the 4 torches quest will bug unless you are playing the 1.35 version. -
ZÓÓÓcsi #2456 Ja akkor azért nem volt ismerős :D
Mert én csak az alap + phoenix-et toltam végig. -
#2455 Jah, ez a Breath of the Winter kieg :D
http://www.cheatbook.de/wfiles/spellforcetbow.htm
Itt találod :D
De lényeg, hogy a négy fáklyát meg kell gyújtani a hősöddel, és bevédeni, hogy az árnyak ne oltsák el. Részletek a fenti linken. -
Daddy007 #2454 Szia!
Hm. Ez nagyon jó lenne, csak valahogy ebben nincs benne. Az enyém az ARYN campaign, és most néztem meg, a FIREFANGS rész ez. (Amikor el akarom menteni ezt a nevet ajánlja fel...) Szóval hiába mazsizom, ez hiányzik belőle. De az is lehet, hogy ez nem is a Phonix...? Az bioztos, hogy az ARXN campaignt választom ki mikor belépek, de a főképernyőn a Phoenix van... Szóval nem sikerült sajnos, mostanában RISEN-esek, de mindenképp végig szeretném vinni már ezt is! :-)
Úgy érzem egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz, ha talál valaki walkthrought megköszönném, abban megtalálnám szerintem a megoldást és majd megosztom veletek (ha érdekel). -
#2453 Az biztos, hogy ha aktiválod a lángokat, az árnyak nem jelennek meg.
De sehogy sem jut eszembe...
mazsolázd át ezt:
http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=84990 -
ZÓÓÓcsi #2452 Én végigtoltam az alapot meg a phoenixet is de ilyen helyre nem emléxem. -
Daddy007 #2451 Szia!
Nos, itt van két kép az egyik a fáklyákról(1 link), egyiket sem tudom meggyújtani egy kis időre sem, a térkép egyész területén sehol máshol nincs gyújtogatnivaló. A térképet megnéztem, egy kis fákyla ég a bal alsó sarokban(2. link), de ezt sem kioltani sem semmit nem lehet csinálni vele.
Szóval nem tudok gyújtani semmit sem, már mindenhol vannak katonáim, de valahogy itt elakadtam. Ha megnézed a két képet talán felevenedik, te hogy oldottad meg ezt a részt, talán nekem is segítene. 2 hete már hanyagolom a játékot, soha nem szoktam így elakadni, nem is értem mi lehet...:-) Ilyen kis körök vannak a pályán amiből az ellen keletkezik (3. link)
http://www.box.net/shared/dv7pugeii5
http://www.box.net/shared/jqlk06rz2v
http://www.box.net/shared/2x0gaidizq
-
#2450 Fúú, erre emlékszem :D Bár rég volt, így nem vagyok teljesen biztos, de mintha nem EGY hanem több láng lenne. A monumentumod "felett" a térképen van egy kis völgy, ahová fel lehet menni. Ott nézd a talajt, mert az egy térképet ad. Azt hiszem, ehhez a küldetéshez. Lángot több helyen kell gyújtani, és hagyni kell ott pár katonát, hogy ne aludjon el. -
Daddy007 #2449 Basszus most vettem észre az első linket elírtam:
http://www.box.net/shared/20aid94qsr
Ez lesz a jó, erre a küldetésre vonatkozna a kérdés is, szóval nem tudom kihúzni a kardot, már mindent felkutattam semmi... -
ZÓÓÓcsi #2448 Ja igen a necro tud asszem... Nézd meg van-e npc a pályán! Meg ezen nincs portál? Kell legyen. -
Daddy007 #2447 Hát tudod, a dark elfeknél valamelyik tud megidézni ilyeneket és megmaradnak.:-) nem úgy mint a goblinok. Azt összegyűjtöttem egy csonti sereget. :-) Na de napok óta nem tudok tovább menni. nem emlékszel itt mi a fenét kell csinálni? -
ZÓÓÓcsi #2446 Mi ez a sok csontváz? Ilyennel nem találkoztam a játékban, pedig végigtoltam kampányt meg Lan-ba is. -
Daddy007 #2445 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol találom meg azt a helyet, ami a küldetésnél látszik itten?
http://www.box.net/shared/8mp9iqmyzi
Még nagy csonti sereget is gyűjtöttem, már minden helyet megnéztem, de semmi...
http://www.box.net/shared/8mp9iqmyzi
Köszi előre is,
D. -
coldon #2444 Vki tudna nekem segiteni,hogy honnét tudnám letöloteni az Order of Dawn-t??már nagyon sok helyen kerestem de föleg fizetös oldalak jöttek elö,vagy olyan torrentek,amiket már nem seedelnek...Elöre is thx a helpet -
SaGa Jr #2443 Azt kihagytam, hogy maga a város a térkép keleti oldalán van, a menekült tábortól északra, a hero monument-től ÉNy-ra, a kis ork falucskától (ahol van egy kovács is) délre, a magaslaton. Egymással szemben lesz két kőkapu és az egyik most kinyílik. -
SaGa Jr #2442 Nem emlékszem már pontosan a dologra de ha minden igaz...
Ez az a rész akar lenni, mikor kinyílik az elfek eddig lezárt városához vezető út (ez közvetelenül azután nyílik meg hogy visszatérsz az echo swamp-ból).
Ott felmész a magaslatra és ott van egy felső (északi) meg egy alsó városrész. Na itt van a keresett elf egy kis lugasnál (az északi részen jó sok jeges elfecskével egyetemben), alaposan bevédve. Őt levered (nehéz meccs lesz mert hatékony haderő az nincs csak mindenféle vacak segítők), aztán elindulsz lefelé a város alsó részéhez ahol a dutyi van.
A térkép északi/ÉK-i részén van a lezárt elf város ahová majd csak ezután fogsz bejutni. -
#2441 Hmmm régen jártam itt, én is reloaded. Végigtoltam az első részt.
A másodiknál viszont kezd egy kicsit lehangolni.
Mirraw Thur: az irja északon van a fő elf, meg a börtön kulcsa. Ott csak zárt kapu van.
Középtájt meg sem a hős sem a segitség nem tud tovább menni a fagyi védelem miatt.
Ki jutott itt tovább és milyen módon..
Hja csit nem kell... -
#2440 :S az nagyon nehéz rész de lehet bugos a játék nekem is kellett már ott újrakezdenem mer hibás volt -.- xs -
#2439 helló emberek megint itt xd
újbol elkezdtem :) és imádom
valaki nemtudja hogyan lehet miltyn tolni együtt ? a játékot mer régen müködött de aztán befuccsolt :/
vagy csak lan-on lehet játszani? :S
-
Gabe1987 #2438 Sziasztok!! Egy kis segítséget szeretnék kérni! A SOTP-ben az Óramű Kriptás pályán már majdnem szinte mindent megcsináltam, de viszont keletre és északra nem tudok menni mert a kapuk levannak zárva! A keleti oldalnál van egy menhir de nem tudok vele mit kezdeni:S Tudnátok segíteni nagyon megköszönném:( -
ZÓÓÓcsi #2437 A tervet kellett volna az előbbi pályákon valahol megszerezned! -
Zarathorn #2436 Ha valaki ere jár az kérem válaszoljon.Az a gondom, hogy (igaz még nagyon az elején járok) amikor átlépek Eloniba a marksmaneket és az épületeiket nem kapom meg pedig már bejártam már mindent megcsináltam minden küldit.
Ahogy utánna olvastam itt már ez az egység és épület elérhető.
Valaki aki tud segítsen.
Ja és nem kalóz hanem eredeti PC GURU-s verzióm van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
ZÓÓÓcsi #2435 1200-as sebzés az nem semmi! Én 400-500-ast tudtam összehozni nehézharcossal, könnyűvel meg 150-200-at (nightmare-be)..
A mozaikot meg úgy izgalmas megcsinálni, ahogy elsőre odakerülsz! Úgy a brutális.
Farkasokkal nem volt gondom, egyedül levágtam őket az avatarral.. Inkább a "kis" goblinokkal gyült meg a bajom, na oda kellett a sereg. Varázsolni, meg nem tudtam, mert harcossal mentem! -
SaGa Jr #2434 A Clockwork sokaknak azért szivatós, mert ott bizony sokkal többet kell gondolkodni, nem elég harcolni, problémamegoldás itt sokkalta nagyobb hangsúlyt kap.
A Mosaic megoldására nem kényszerít senki azon a szinten. Bármikor visszamehetsz később is. Akkor lényegesen könnyebb a dolog. :)
Részemről a megoldás az volt, hogy a mosaic-hoz vezető terület minden lehetséges szabad helyét beépítettem tornyokkal (bénítók szigorúan, mivel a black magic ellenállásuk iszonyat nagy az alap torony meg olyan jellegű sebzést nyomat). Emellett szigorúan az öngyógyító közelharci egységeket (a kopasz srácokat meg a deathknight bandát) vetettem be ellenük. Ők ha eltalálnak valakit és sebzik akkor gyógyulnak. Bár a fejlesztett assassin sem volt rossz, mert leölése után hajlamos volt a sérült ellenfeleket is magával vinni a pusztulásba. Nyílván egy jól megválogatott kísérőcsapat is sokat tud segíteni (íjászt felesleges vinni ide, inkább 2 pap, meg warriorok, esetleg 1 fighter).
De persze egy jóféle élőholt elhárító aura, vagy az élőholtsebző varázslat chain változata is nagy segítség tud lenni (mindkettő Light Magic - Boons ismeretet igényel).
A farkasok meg alaphelyzetben sem kihívások. Legalábbis Ice magic mellett nagyon nem. Area Freeze, esetleg egy kis blizzard a nyakukba (a chain iceburst sem rossz) és míg vacognak, addig lezúzni körülöttük az épületeket. De rendszeresen bevált az a taktika is, hogy felhúztam valahol a közelben egy bénítós tornyot meg egy simát, odaraktam a hadat és egy karakterrel elcsaltam a farkasok közül párat. Míg bénák voltak leabálták őket a náluk gyengébb egységek. A fejlesztett Titán meg önmagában bármikor könnyedén leszámolt bármely ellenféllel az ottaniak közül. Időnként kapott egy gyógyítást, de vígan gyalázta lefelé a bundásokat. :)
A Zerbite cuccosokat meg érdemes csak akkor feltölteni, ha van 3 db kristály hozzá. A bot úgy nagyon masszív (egszerre nyomat iceburst, fireburst és death hatást), nem egy nagyot sebző alkalmatosság ugyan (38-as szint kell hozzá és valami 35-40 körül sebezget alaphelyzetben) de a plusz hatások miatt nálam ez maradt a végső fegyver, hiába volt nagyobb alapsebzésű fegyverzetem is. A végén, a sebzés négyszerezős set megléte mellett, strength aurával összejött még Nightmare ellen is az 1200 körüli sebzés ezzel az aranyossal (nem túl gyakran persze, mert alapból kemény 10% esély volt, amit 15%-ra sikerült felvinni másik set egy gyűrűjével).
A végső helyszínen meg elküldtem mindkét oldalra 2-2 élőholt gyilkoló chain varázslatot (gondoltam ha már egyszer feltámasztottak, akkor csak hat rájuk a varázslat és bejött) és 2-2 chain iceburst-öt. Ez elég volt, hogy senki ne varázsolgasson a gonosz Belial mutánsra, hanem csak álljanak a nagy varázslók alig élve, tétlenül. Ezek után Belial kapott egy fagyasztást és nekiesett az egész banda, leverve őkelmét mielőtt kiolvadt volna. -
ZÓÓÓcsi #2433 Hmm. Ezt nem tudtam. -
ZÓÓÓcsi #2432 Ja a nyúzottaknál kezdetben mindig meghalt valaki, de közelharcban nem jelentettek veszélyt.. A nagy démonokat meg ráhagytam röpke 30 perc után lement egy mili az életéből, a zerbite botba meg csak 1 tear-t raktam (a pajzsba van 2).
Más: sokan mondjátok, hogy a clockwork a legszemetebb pálya. Szerintem meg a Lángoló hegyek! 1. próba rendben van - kimented a hercegnőket - könnyű, 2.próba a 30-32-es farkasok ellen már nem volt gyerekjáték, főleg ha hagyod őket termelődni, de a 3.próba azokkal a kis goblinokkal 34-35-ös szinten vannak, hát vért izzattam mire lenyomtam őket.. Ezen a pályán asszem 24-es nightelf-ekkel megy az ember, hát van egy kis szintkülönbség! Na meg ott van még az a mozaikos játék.. Utolsó darabnál keresztbe lenyelték a 74 fős csapatomat (ebben nincsenek benne a kísértetek, meg a feltámasztott lények). Ugyanmár 40-45-ös csontik vs. 24-es csapat ellen??! Szerintem ez volt a leghúzósabb pálya az egész játékban.. -
#2431 A nyúzottak maguktól is meghalnak ha kinyitod mind a 9 ládát. -
SaGa Jr #2430 Ki lehet nyírni a nagy démonokat is. Sőt, jóval könnyebb is mint a 45-ös szintű nyúzottakat. A démon ugyanis csak üt (Zerbite bottal, benne 3 tear-el, meg a karakteren egy ice shield+ aura of eternity kombóval elég könnyen ment a dolog, bár időnként mikor megfagyott a célpont, akkor gyógyította magán a karakter), míg a nyúzott, ha nem sikerül gyorsan lerohanni, akkor varázsol és laza 5000-es sebzéssel indít. Ütésben viszont tényleg harmatgyenge.
Az a középső láda is szorzatos és szorzatnál is ugyanaz lesz a végeredmény, mint ha a kérdéses számokat összeadnád. Ebben az egy esetben legalábbis. -
ZÓÓÓcsi #2429 Jah, hogy a vörösnél szorzás van.. A vicc az, hogy a középső ládát összeadásal is ki lehet nyitni (2+3+1 = 2*3*1), ezért nem gondoltam erre..
A 2 rondaságot nem lehet legyőzni, nem is próbáltam, de el lehet előlük futni. Viszont a 3 nyúzott manust (50. szint) kinyírtam, ugyan nem volt könnyű, de sikerült, úgyhogy azok már nem idegesítenek tovább :)
Kösz a segítséget! -
SaGa Jr #2428 Valóban a 2 nagy, vörös rondaság által őrzött ládákban van a keresett cuccos. Kell legyen egy bot, egy sapka, egy köntös meg egy
A feketéből speciel 13-at kell kihozni a számzár feltöréséhez, a vörösből 330-at. Namost a fekete részlegében összeadásról van szó, a vörösnél meg szorzás zajlik (3*5*2*11 például 330). Ezzel a szisztémával kell kihozni a kérdéses számokat, hogy a bennlévő ládák nyithatóak legyenek. Ja igen, előbb nyisd ki a teremben lévő ládákat, majd utána, mielőtt távozol, állítsd be a megfelelő számsort. Akkor fogod tudni kinyitni a nagy rondaságoknál lévő számzáras ládát.
A keresett cuccosok közül meg 3 darab van azon a részen ahol az a 2 rondaság található a sok kis teremmel meg a 3 kapuval (a két fontos láda kinyitásához kell 3 víz, 1 föld, 1 tűz és 1 levegő érme, ebből a 3 víz kell a bal alsóhoz, a másik három a felette lévőhöz). A számzárasban van a pajzs. A mellette lévőben van a köntös, az efelett lévő szobában található ládában meg a sapka. A bot nem itt található, hanem abban a nagy teremben, ahol 9 láda van és köztük 3 db nyúzott manus mászkálgat, akiket jobb elkerülni. Ott meg a dolog nyitja, hogy a megfelelő sorrendben vizsgálja meg az ember a ládákat és jutalmul kap egy kulcsot. Aztán lehet nyitogatni a ládákat és az egyikben ott lesz a bot. -
ZÓÓÓcsi #2427 Nekem nem is sikerült :(
Jártam a pályákat, minden árnyat kinyírtam, de semmi.. így már csak könnyebb lesz, hogy tudom merre van.
Más: empyriában van egy Touri, vagy ilyesmi nevezetű hölgyemény, akinek a clockwork-ön kell összegyűjteni egy szettet. Na ebből csak 2 sikerült (bot, meg a pajzs). Gondolom a másik kettő abban a pár ládában lehet, amit nem tudtam kinyitni. Különféle számozott oszlopok érintésével lehet kinyitni őket (ha még emlékeztek), csak a vörösből 130, meg ilyen nagy számokat kellene kiraknom, holott a maximális kirakható összeg 60-as nagyságrendű. Na erre nem tudtam rájönni hogyan kell... A többi rejtvényt gond nélkül megcsináltam. -
#2426 Én nem régen vittem végig és pont ott lesz ahol leírtad. Tényleg nagyon nehéz észrevenni. -
ZÓÓÓcsi #2425 Huh, köszönöm a gyors választ! Azon a pályán is körülnéztem és nem nagyon találtam kattintható részt... Na majd figyelmesebben körülnézek. Kösz a segítséget!