Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ez is egy "király" játék, meg is van, úgy átbaszták a fejünket anno', mint a húzat. Az elõzetes videókban LOTR: BOM megszégyenítõ tömeghenteket láthattunk, brutális hagulattal, Warcraft3 hõseit porba alázó karakterekkel egyetembe (jobban belegondolva csak ilyet adtak ki). A végeredmény elég siralmas lett...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Spellforce: BoW GOLD

<2004. június 15. @ 20:38 - G-San>

Elkészült hát a nagy mû, a tavalyi év egyik nagy RTS csodájának aranylemezre került a kiegészítése. A Spellforce: Breath of Winter nem csupán 40 órával toldja meg a játékidõt, hanem tartalmaz egy Free Game módot. Itt nem csak egyedül, hanem akár többen is nyomulhatunk a gépek ellen. Persze apróbb módosítások történtek a játékmenetben, és egy-két új egységgel is összefuthatunk. Mindezt Június 25-én élvezhetjük, addig is nézzétek meg a csodálatos dobozképet, a fanatikusabbak innen le is szedhetnek pár gyönyörû háttérképet.

Hátterek (2db)

Info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Sajnos nem eredeti.

Ezzel próbálkoztam elõször, de szûz tiszta game esetén is kivág.
Registrybõl minden törölve amiben spellforce szó szerepel.

Na majd nekiesek újra. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Szia!
Nem eredeti a jatekod,igaz?😊A gond az, hogy a regi serial blacklisted!
Ha masolt a kovetkezot tedd...

1.Uninstal
2.ujratelepited a jatekot(Neminditod el az alap jatekot!)
3.a legfrissebb patchet felteszed(v1.11)
4.majd johet a crack az 1.11 hez!

s/n:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Mitõl lehet az, hohy friss szûz SpellForce install után 1.03 patch felmegy, de 1.05nél már hibával kidob?
Ugyanez van az 1.10 és 1.11 patchekkel is.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

List of Controls

select left
selection frame hold left and drag
auto select monster tab (repeat to cycle)
auto select monument M (repeat to cycle)
auto select units of same type ctrl+left
add/remove units to/from selection shift+left
add unit type to selection shift+ctrl+left
focus on battle alert space
open inventory I
pause game P
rotate building placement ctrl+scroll

attack right on target
forced move to destination right
fight while moving to destination ctrl+right
define pathmarks to move along shift+right
follow (group follow chosen unit) shift+right on unit
patrol between defined marks alt+right
define group ctrl+1 to 6
auto select defined group 1 to 6 left on portrait
auto select avatar/hero F1 to F6 left on portrait
focus on group/avatar/hero 2X 1 to 6 or F1 to F6 double left
stop C
hold and attack in hold position H
kill selected unit K

❤️rd person view>
move avatar arrow keys, W A S D
switch view PgDn scroll

scroll map arrow keys hold right,
screen edge
rotate Q E, del end hold right+left
rotate to north T, home
zoom PgUp PgDn scroll
switch view PgUp scroll
(avatar must be on screen)

quicksave F7
quickload F9
options F12
return to main menu esc
Hu, már kezdtem azt hinni, hogy végig gyerekjáték lesz. Erre most a Gargoyle-os pályán csak lesek, esélyem sincs...
Nagyon tetszik 😊
az idiota persze azota is csak áldogál, nem baj, legközelebb varázsló lesz, ott kifejezetten jobb ha nem rohangál 😊
Szerintem azért van így hogy folyamatosan nyomonkövesd a vele történõ dolgokat, mivel õ a fõhõs... vagy mifene...
Én speciel nem találtam "kulturáltabb" mogoldást/beállítást...
Persze ettõl még lehet...

Azt hogyan oldjátok meg, hogy az idiota hös (a saját) ne csak álldogáljon, hane avatkozzon be a csatába. Lehet klikkelgetni, de nincs ennél valamivel kulturáltabb megoldás/beállitás?
Én is küldöm kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mikor idõm van rá...

de én folyamatosan nyomom
Senki sem játszik már vele? Ennyire nem tetszik senkinek, csak nekem?
A magyar oldal készitöi sem néznek ide? 😊
Up Up!
Fijjuk,

a gyorsbillentyûket be tudná valaki kopizni. Sajna a manual linkje sem jó már, ha valaki tudna egy ilyen linket adni, az is tökéletes lenne. A H (Hold) betût már írta valaki, de lehet, hogy van más is 😊)
PL az agressziót is szívesen módosítanám.

Elõre is köszi
van valakinek magyar végigjátszása?

Hát igen, énsem találtam sajnos...
De hátha leszmajd...

magyarítás nincs, és szerintem nem is lesz
1.11 patch felment, igaz nekem a regisztrybe kellett turkálnom, mert csak úgy nem ment
Sziasztok!
Tud valaki spellforce magyaritásról?
Még egy kérdés..1.11-verziószámú pachet felrakta már valaki?
További jó játékot!
Csá..
Én is elakadtam a végénél, a Winter silence shardot nem találom, valaki itt már kérdezte de nem válaszolt rá senki, azért ha valaki már teljesítette ezt, válaszoljon. Köszi.
sf2.uw.hu

gvarga12
Nekem 2500+ Barton, 9600XT(128M😎,512MB RAM 1-2 két nem túl fontos részletbõl vissza kellett vennem pl anis. szûrés 16x helyett alacsonyabb árnyék részletesség ... de 32bit 1280x1024-ben elég jól megy 😊. Kérdés a Red Stone Key-t hol találom ???

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nekem nagyot ütött ez a játék, srácok jóideje nem találkoztam ilyen gammával, amit elkezdek játszani és nem bírom abbahagni . Úgy hat rám mint a japán gyerekekre a shongoku.
Én a jelen követelmények között gyenge géppel rendelkezem, ezért a leggagyibb grafikai beállítással vagyok kénytelen játszani.
És azt szeretném kérdezni hogy mi az a config amin szépen fut a játék?

Mert keményen elgondolkoztatott a játék a gép fejlesztését illetõen!
És az én másfél éves configom megérdemelné.

grebber
Jó ez a game???
Érdemes leszedni??
Mi a lényege mit kell benne csinálni???

Next PC upgrade: 2022

http://www.megagames.com/megacheats/S/pc-3478.shtml
Mulandir! 😊
Azon a pályán épp az a lényeg hogy a medzúzákat (Guardian vagy mia rák a neve)kikerüld. Meg kell nézni a mozgásukat és el kell osonni melletük.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

így csináztam meg én is az elõzõ pályát, de most csak a hõseimmel tudok nyomulni egy olyan pályán, ahol csak szörnyikék vannak, meg baziliszkuszok, és nyomban lenyomnak amint ölni kezdem az egyiket. Szóval 10 centit se tudok mozdulni és annyi nekem. Pedig már lecseréztem ütõsebb hõsökre az emberkéimet, de ez sem segített. ezért kéne a cheat. azért kösz...

Randal
olcsi:
annyira nem nehéz, ha elakadtál és gyak az ellen, építs õrtornyokokat, amögött nyugisan tudsz embereket gyûjteni, én pl az egyik küldetésben ahogy haladtam az ellen felé egy szurdokon keresztül, úgy pakoltam le a csapatom elõtt a tornyokat, szóval csináltam egy kis folyosót😊

a gamestarban azt írják, hogy a cheat-eket csak az 1.2 vagy annál frissebbnél lehet használni. Lehet, hogy elírták? Mert 1kissé nehéz nekem a game gondoltam csalnék 1picit, de be sem tudok írni semmit. Vmi 5let?

CalebJoe
Az 1.10-es patch-et nem tudom felrakni mert illegálisnak találja az exe-t. Van hozzá valami crack-elt patch.
Help!!!
HI.

Nehogymár újra kell kezdenem 1.10alatt és végigvinni még1x, hogy hardon eltudjam kezdeni a gamét?? Akkor törlés lesz, mert simán mégegyszer nincs kedvem elkezdeni.
Vki másnak vmi más ötlet?? , hogy hol lehet a hardot beállítani?

Scarto
TopGun
Szerintem egy meglevovel mar sehol, bar remlik valamilyen beallitasi lehetoseg az opciok kozott! ott kutakodj!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hi mindenki.

Tano. Úgy csináltam ahogy leírtad. SIkerült is feltenni a patcht. De viszont van egy olyan gondom, h mikor kinyírom hellforge-ot továbbugrik a videóra, és egyszer csak kiakad vmi hibát ír ki. Vmi ötlet h ez miért lehet?
És a másik. Azért tettem fel h eltudjam kezdeni hard fokozatba. Hol az istenbe lehet beállítani h hardon tudjak jáccani a már meglévõ nagy szintû avatárommal??

Thx
Scarto
TopGun
Meg az 1.10 is most jott ki? mirol beszelsz?? honnan szeded, hogy van uj patch?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hi
van már valakinek 1.2 patch-e? ha igen honnan tudnám leszedni? köszi...

Hi

En tabort epittettem, es lassan lassan, tobb csapat
ment a semmibe mire sikerul elfoglalni a szulohelyeket.
A kari kint alt a lejaratnal, vedte a "falut".
Kozben meg fullos csapatok tamadtak a szulohelyet,
kb 3-4 ilyen fullos csapattal sikerult letolni.
A szulohelynel levo hazat tamadtattam veluk, altalaban
5-6 harcos is elerte elve a 40 bol. Igy 3 hullamba letoltam a szulohelyet, nem termelodtek ujra a maradekot meg a 4. rohammal. Igaz en az elejen auto fejlodesre tettem a karit,
igy nem volt valami eros.
Én berohantam egyedül a démonok telepe végébe és egyenként öltem õket kifele jövet, közben lepusztítva a 3 szülõhelyet, de ez elég macerás és nem túl elegáns befele elrohanni mellettük. Ha tábort csinálsz gyorsan rohand meg õket totemekkel és firemanekkel.

Nálam nincs, szépen fut minden pedig 512 ram van csak a gépben. Viszont kérdésem lenne hozzátok emberek: azt ugye mindnyájan tudjuk, hogy néha könnyebb egy pályát megcsinálni, ha egyedül verem szét a szörnyek fejét és bázisát, mint ha tábort kezdenék el építeni, hiszem akkor azonnal elkezdõdik a szörnyeknél is a "szörnytermelés". Most jutottam le a Rift pályához és nem tudom melyik lenne a jobb? Most próbáltam ki, építettem egy bázist, de elég nagy számban özönlenek a Firelingek, Master of Fire-ok, Slave of Fire-ok stb. lehet, hogy egyedül kellett volna nekiugrani és akkor nem lennének ennyien? Ti hogyan csináltátok?

Sam
C:-n van kb 250GB szabad helyem. Ráadásul Raid 0-ba vannak kötve a vinyók, úgyhogy elég gyors is.
Másnál nincs ilyen gubanc?
Sacred szerintem sehol nincs a Spell Force-hoz. Grafikája is szerény... meg kevésbé stratégia.
Én is ezzel próbáltam volna magam vígasztalni de nekem annyira nem jön be. Bár a szuperhõs csajszinak meg kell hagyni jó feneke van 😉
Bravo nézd meg mennyi helyed van a C:n... 512-vel már nem swappel... mondjuk nálam közepes a grafika.

Sziasztok!

Jó ez a játék, de az életkedvemet elveszi, amennyit a pályák között tölt, ráadásul játék közben is idegesítõen swappel.

768Mb RAM-mal szerintetek ez normális vagy nálam van valami gáz?? Patch javíthat ezen?
Faterx
Az nem valami, hanem A SACRED
Hi

Kijott valami Sacred vagy mi nevu jatek,
elsore teljesen a Spellforce ra hasonlit.
Nezte mar valaki?
Oké, tévedtem. Most néztem meg és egyrészt Faurungnak hívják a sárkányt, másrészt nincs benne a könyvemben a time shardos küldetés. Hol kapom meg?

Sam
Õszintén szólva direkt elõre mentettem még mielõtt megöltem volna a sárkányt, úgyhogy annyira nem vészes a helyzetem, de azt áruljátok már el, hogy kitõl kapom ezt a küldetést, mert akkor elmegyek hozzá elõször és csak utána nyírom ki a nagy gyíkot. (Azt hittem elõször, hogy arról a bizbasz tükörnek a shardjáról beszélünk, amelyért annyira lelkesedett Godswallban Hokan jobbkeze. Mert ha arról, akkor nem értem, hogy nem volt a sárkánynál shard, hiszen nekem ez a küldetés "benne van a könyvben".)

Sam
Arról a sárkányról beszéltem. Akkor ezek szerint én is feladhatom. Kár érte.
Sam én nem tudlak megnyugtatni mert én a szigeten tomboló Fyrmirtõl loptam a shard of summer windet, miután megöltem persze. Úgy látszik nagyot szív ebben a játékban aki elõre dolgozik, parancs nélkül.
Ja, ha már úgy is befejezitek emiatt a játékot, küldjétek el nekem e-mailen a shard of spring dancet, legalább én tudnám folytatni. Aztán ha befejeztem kaptok shard of summer windet ;-)

Akkor mégegyszer minime: arról a sárkányról beszélsz, amelyik a Farlorn's Hope pálya északi részén van egy csomó drakeling társaságában a Briarswolves fõ táborától nem messze? Mert én most öltem meg, de nem találtam sem nála, sem a közelében lévõ ládában shardot. Valaki, aki járt már itt az megnyugtathatna, hogy nem is kellett volna nála lennie. Kösz.

Sam
Akkor asszem hasonló cipõben járunk... én úgy oldottam meg, hogy félretettem a játékot :-I

Üdv!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit lehet olyankor csinálni, ha én a Farlorn's Hope pályán a Fyrmirt még a fragment-es MAIN quest megkapása elõtt megöltem, és nem kaptam meg a fragmentet (Summer Shard)? Vagy nem is nála van? Csak mert én közbe tovább mentem, mert azt hittem, az majd egy másik sárkány lesz, de rájöttem, hogy mégse, és nincs kedvem újra legyûrni az egészet. Én 1.05-ös verziót használok!

Légyszi segítsetek! Kösz!
Bocs a Warcraft 3-ért, elírtam.