Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<2004. június 15. @ 20:38 - G-San>2004. június 15. @ 20:38 - G-San>
Elkészült hát a nagy mû, a tavalyi év egyik nagy RTS csodájának aranylemezre került a kiegészítése. A Spellforce: Breath of Winter nem csupán 40 órával toldja meg a játékidõt, hanem tartalmaz egy Free Game módot. Itt nem csak egyedül, hanem akár többen is nyomulhatunk a gépek ellen. Persze apróbb módosítások történtek a játékmenetben, és egy-két új egységgel is összefuthatunk. Mindezt Június 25-én élvezhetjük, addig is nézzétek meg a csodálatos dobozképet, a fanatikusabbak innen le is szedhetnek pár gyönyörû háttérképet.
Hátterek (2db)
Info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Ezzel próbálkoztam elõször, de szûz tiszta game esetén is kivág.
Registrybõl minden törölve amiben spellforce szó szerepel.
Na majd nekiesek újra. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem eredeti a jatekod,igaz?😊A gond az, hogy a regi serial blacklisted!
Ha masolt a kovetkezot tedd...
1.Uninstal
2.ujratelepited a jatekot(Neminditod el az alap jatekot!)
3.a legfrissebb patchet felteszed(v1.11)
4.majd johet a crack az 1.11 hez!
s/n:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Ugyanez van az 1.10 és 1.11 patchekkel is.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
select left
selection frame hold left and drag
auto select monster tab (repeat to cycle)
auto select monument M (repeat to cycle)
auto select units of same type ctrl+left
add/remove units to/from selection shift+left
add unit type to selection shift+ctrl+left
focus on battle alert space
open inventory I
pause game P
rotate building placement ctrl+scroll
attack right on target
forced move to destination right
fight while moving to destination ctrl+right
define pathmarks to move along shift+right
follow (group follow chosen unit) shift+right on unit
patrol between defined marks alt+right
define group ctrl+1 to 6
auto select defined group 1 to 6 left on portrait
auto select avatar/hero F1 to F6 left on portrait
focus on group/avatar/hero 2X 1 to 6 or F1 to F6 double left
stop C
hold and attack in hold position H
kill selected unit K
❤️rd person view>3rd person view>
move avatar arrow keys, W A S D
switch view PgDn scroll
scroll map arrow keys hold right,
screen edge
rotate Q E, del end hold right+left
rotate to north T, home
zoom PgUp PgDn scroll
switch view PgUp scroll
(avatar must be on screen)
quicksave F7
quickload F9
options F12
return to main menu esc
Nagyon tetszik 😊
az idiota persze azota is csak áldogál, nem baj, legközelebb varázsló lesz, ott kifejezetten jobb ha nem rohangál 😊
Én speciel nem találtam "kulturáltabb" mogoldást/beállítást...
Persze ettõl még lehet...
A magyar oldal készitöi sem néznek ide? 😊

a gyorsbillentyûket be tudná valaki kopizni. Sajna a manual linkje sem jó már, ha valaki tudna egy ilyen linket adni, az is tökéletes lenne. A H (Hold) betût már írta valaki, de lehet, hogy van más is 😊)
PL az agressziót is szívesen módosítanám.
Elõre is köszi
De hátha leszmajd...
1.11 patch felment, igaz nekem a regisztrybe kellett turkálnom, mert csak úgy nem ment
Tud valaki spellforce magyaritásról?
Még egy kérdés..1.11-verziószámú pachet felrakta már valaki?
További jó játékot!
Csá..
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
. Úgy hat rám mint a japán gyerekekre a shongoku.
Én a jelen követelmények között gyenge géppel rendelkezem, ezért a leggagyibb grafikai beállítással vagyok kénytelen játszani.
És azt szeretném kérdezni hogy mi az a config amin szépen fut a játék?
Mert keményen elgondolkoztatott a játék a gép fejlesztését illetõen!
És az én másfél éves configom megérdemelné.
Érdemes leszedni??
Mi a lényege mit kell benne csinálni???
Next PC upgrade: 2022
Azon a pályán épp az a lényeg hogy a medzúzákat (Guardian vagy mia rák a neve)kikerüld. Meg kell nézni a mozgásukat és el kell osonni melletük.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
annyira nem nehéz, ha elakadtál és gyak az ellen, építs õrtornyokokat, amögött nyugisan tudsz embereket gyûjteni, én pl az egyik küldetésben ahogy haladtam az ellen felé egy szurdokon keresztül, úgy pakoltam le a csapatom elõtt a tornyokat, szóval csináltam egy kis folyosót😊
Help!!!
Nehogymár újra kell kezdenem 1.10alatt és végigvinni még1x, hogy hardon eltudjam kezdeni a gamét?? Akkor törlés lesz, mert simán mégegyszer nincs kedvem elkezdeni.
Vki másnak vmi más ötlet?? , hogy hol lehet a hardot beállítani?
Scarto
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Tano. Úgy csináltam ahogy leírtad. SIkerült is feltenni a patcht. De viszont van egy olyan gondom, h mikor kinyírom hellforge-ot továbbugrik a videóra, és egyszer csak kiakad vmi hibát ír ki. Vmi ötlet h ez miért lehet?
És a másik. Azért tettem fel h eltudjam kezdeni hard fokozatba. Hol az istenbe lehet beállítani h hardon tudjak jáccani a már meglévõ nagy szintû avatárommal??
Thx
Scarto
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
van már valakinek 1.2 patch-e? ha igen honnan tudnám leszedni? köszi...
En tabort epittettem, es lassan lassan, tobb csapat
ment a semmibe mire sikerul elfoglalni a szulohelyeket.
A kari kint alt a lejaratnal, vedte a "falut".
Kozben meg fullos csapatok tamadtak a szulohelyet,
kb 3-4 ilyen fullos csapattal sikerult letolni.
A szulohelynel levo hazat tamadtattam veluk, altalaban
5-6 harcos is elerte elve a 40 bol. Igy 3 hullamba letoltam a szulohelyet, nem termelodtek ujra a maradekot meg a 4. rohammal. Igaz en az elejen auto fejlodesre tettem a karit,
igy nem volt valami eros.
Sam
Másnál nincs ilyen gubanc?
Én is ezzel próbáltam volna magam vígasztalni de nekem annyira nem jön be. Bár a szuperhõs csajszinak meg kell hagyni jó feneke van 😉
Bravo nézd meg mennyi helyed van a C:n... 512-vel már nem swappel... mondjuk nálam közepes a grafika.
Jó ez a játék, de az életkedvemet elveszi, amennyit a pályák között tölt, ráadásul játék közben is idegesítõen swappel.
768Mb RAM-mal szerintetek ez normális vagy nálam van valami gáz?? Patch javíthat ezen?
Kijott valami Sacred vagy mi nevu jatek,
elsore teljesen a Spellforce ra hasonlit.
Nezte mar valaki?
Sam
Sam
Ja, ha már úgy is befejezitek emiatt a játékot, küldjétek el nekem e-mailen a shard of spring dancet, legalább én tudnám folytatni. Aztán ha befejeztem kaptok shard of summer windet ;-)
Sam
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit lehet olyankor csinálni, ha én a Farlorn's Hope pályán a Fyrmirt még a fragment-es MAIN quest megkapása elõtt megöltem, és nem kaptam meg a fragmentet (Summer Shard)? Vagy nem is nála van? Csak mert én közbe tovább mentem, mert azt hittem, az majd egy másik sárkány lesz, de rájöttem, hogy mégse, és nincs kedvem újra legyûrni az egészet. Én 1.05-ös verziót használok!
Légyszi segítsetek! Kösz!