2504
-
#1464 Remek akkor elobb utobb nekialhatok magyarul...
Bar ha ugy van ahogy mondod akkor mernem 100% ot irnak ki?
Vagy a szazalek a hibajavitasra vonatkozik, hogy mar annyit neztek at?
Egyebkent nagyonlassan de novekszik a % :-)
Most tart 66.91% tehat ha 2 nap alatt 0.2% akkor meg jodarabig fog tartani. -
golem #1463 Hello
Elkezdték,készen is van,csak még tesztelik,mert sokan
szorakozásbol hülyeségeket irtak a forditásokba.
Ez ugyanis on-line forditás volt. -
#1462 Nemtom hogyvolt csak annyit tudok hogy meg sehonnan sem tudtam letolteni ergo , addig mindegy hogy keszenvan csak rendezik vagy meg el se kezdtek forditani.
Ertelme onnantol lessz hogyha lehet hasznalni :-)
Addig max remenykedni lehet -
#1461 nem az volt hogy, a alap spellforcnak onlien megcsinállták 100 ra a portálon csak ösze kell még rendezni???? -
#1460 Hat ha tudsz 100% os forditasrol akkor dobhatnal egy linket hozza , mert en meg nemtalalkoztam vele -
#1459 bocsesz,, az alapnak nem 100? csak azt már ki akarják adni vagy mi lecc? -
#1458 A magyaritasok portal szerint 66.71%
csak az a baj hogy lassan no a szazalek :-) -
#1457 Tééleg hol áll a magyarosítás????? -
#1456 Hali! Magyarítást tud nekem valaki adni? -
#1455 Asszontod.... hm...akkor legalább addig ugyanúgy csináltam mint Te. Securom-ból a sima New kell igaz? ha jól értelmeztem. Remélem telepíteni ha már egyszer felment nem kell újra meg újra. Párszor megpróbálom még kiírni, köszi..... -
kHares #1454 Mindent úgy csináltam ahogy írva volt, nem tudom mi maradhat ki szerinted. A 10. lépés után nekem is hiba volt, de aztán azt választottam amit ajánlott. Próbáld újraírhatóra kiírni. Van akinek többszöri írásra sikerül /minden változtatás nélkül/. -
#1453 Hello,
Megtennéd, hogy leírod a gyakorlatban neked pontosan hogyan is sikerült, mert egy-két, lehet fontos részletre nem tér ki ez a leírás. Pl. a 10. lépésben neked is kiírt az Alcohol valami hibát az írás előtt, meg hogy válassz 3 lehetőségből az íráshoz? Egyébként megvan minden program, verzióra pontosan ami kellhet, sőt más verziójúak is... Fel is települ a Bow, de indítás után csak keresi azt a nyamvadt cd-t. -
kHares #1452 A kieg.-et ki kell írni, mégpedig jól. Olvasd el az #1419 hozzászólást, nekem úgy gond nélkül működött.
Crack nem kell -
#1451 Lehet nem szeretik egymást, a kreket meg a fileval együt másold be mindeen könyvtárba, hátha az a másik file is felülakar valamit írni,,, ha nem jön be, akkor töltsd le az alapot, vagy veddd meg a kieget -
#1450 Krekk a cd-n van,de az a sima spellforcehoz jó.Azt felülírom de akkor meg else indul...
Van a krekk melett valami arc3 vagy mi,azmeg nemtudom mire jó. -
#1449 VAn krekk? -
#1448 Plíz valaki segítsen! -
#1447 Létszi segítsetek!
Letöltöttem a Spellforce The Breath of Wintert de nem indul el:( Azt irja hogy original cd kéne neki.Simán telepítettem és nem indul:(
Egyébként a sima Spellforcom eredeti viszont a kieget letöltöttem szal pájret verzió!
Pls valaki segítsen!
Előre is köszi! -
#1446 A Spellforce a C:/Document & Settings -be menti a játékállásokat. Ha leformáztad a C:/-t, akkor már nincsnenek meg. -
Smokk #1445 Sziasztok, kellene egy kis segítség, Most telepítettem ujra az op rendszert és szerettem volna folytatni a jo kis spell force kimentett állásomat de semmi, kér egy serial number-t majd kéri h válasszak egy uj játékost, Na de hol vannak a kimentéseim???????? Tudna vki segíteni, mert már elég messzire jártam és qrva mérges vagyok
Előre is kösz a segítséget -
Rusy #1444 Egyébként a Breath of The Winternek nincs krekkje?
Sima securom van rajta, én úg ytudtam hogy a telepítéssel vannak a gondok, ezekszerint ha feltelepítem, még akkor se biztos hogy fog menni? -
#1443 A "Spellforce the Order Dawn" nekem BlindWrit-al kiírva simán megy, elfogadja a pecseket is 1.35-ig- crack nélkül.
A"Spellforce Breath of Winter"-t az atyaúristennek sem sikerül működőképessé tennem pedig mindent úgy csináltam ahogy az nfo irja.Három cd-t is sikerült elpuskáznom. Feltelepíteni minden gond nélkül sikerül, indításkor viszont kéri az eredeti cd-t.Virtuális cd-ként ugyan ez a helyzet.
Mi lehet a baj? Ha valakinek van tapasztalata, ötlete ossza meg velünk!!
-
Frail #1442 Ja és még valami: ha a főmenüben lépsz ki a játékból, ati kártyákon a következő indításnál gyakran csak fekete képernyő ugrik elő. Megoldás: program becsukása windows feladatkezelővel vagy második indításnál alt+tab után ugyanitt az átvált gombbal kell visszalépni a játékba. -
Frail #1441 Mint kisült, a greydusk vale pálya bugos, amit az 1.35-ös patchben javítottak. Felraktam rá az 1.38-at, persze azzal az istennek sem indul, így reinstall, amikor is kiderült, hogy az alábbi módszer, amit az előző postban írtam, mégsem annyira működik, ami az install részt illeti. (A fairlightos tood és a blindwrite image mellé adott leírás + serial viszont tényleg jó.) A bow-t végül úgy sikerült telepíteni, hogy tiszta install után a program könyvtárból mindent kiszedtem a mappákon és a spellforce.dat-on kívül, az utóbbit átneveztem spellforce.exe-re, erre rá az 1.05 patch (planetspellforce-on van pl.), aztán install bow, rá pedig a v1.30-->1.35 patch, így továbbmegy a greydusk vale pálya is. Az 1.38-as patch már variál vmit az ar.exe-n is, így nem fogadja el a kiírt cd-t. Ja, és akik még próbálkoznának, nekem csak minden 3.-4. alkalommal indul be, máskor old cd player vagy authenticity check failed errorok jönnek. Amúgy a fenti install módszert direkt 2x is kipróbáltam, tuti működik. -
Frail #1440 ahham...szóval az előzőt folytatva: belőnöm a bow-t, hátha megkímélek másokat hasonló tortúráktól: az order of dawn fairlight/flt verziója jó, lehet rá telepíteni a bow-t. Semmi patchet nem raktam fel, a spellforce.exe-t lecseréltem az eredeti order cd exe-re (google, dc,... fellelhető, nekem eredetileg spellforce_c.exe néven lett meg). A többit pedig simán a bow mellé pakolt info file alapján csináltam, blindwrite 4.5.7, újraírható cd-re (nem volt cd-r80-as kéznél, így overburn), az első cd-t nem fogadta el, a második próbálkozás (csont ugyanolyan cd-re, ugyanazok a beállítások) ellenben már működött. Amit a német csókáktól vártok, azzal nem fogtok messzire menni, ha jól sejtem, az animalx-es módszerről van szó. A warezes verzió, ami neten forog, eleve így jött ki.
Ha valaki rájön, hogyan lehet virtuális meghajtóval elindítani, tegye közzé plíz! Próbálkoztam kismillió emulátorral, hálózati meghajtóval,..., semmi :( -
Frail #1439 2 nap szenvedés után csak sikerült belőnöm -
#1438 Igen, elkészült, most már tesztelik. Reméljük hamarosan elérhető lesz mindenki számára.
Magyarítások portál -
#1437 Spellforce magyarosítás létezik? -
#1436 áhh, ez frankó de remélem ebben az új kiadásban nem lesz benne ez a köcsög cd error mert beperelem a céget -
20Joe #1435 Sziasztok Sir Lemming üzije:
(WithinGames) A *GameStar *Hibrid-Kakukk Radarfelderítő különítménye jeleket fogott, miközben lehallgatták a fészkeiknek helyet adó fák gyökérhullámait. A megszerzett információ alapján a *Jowood *mégegyszer hivatalosan bejelentette a Spellforce aranykiadását. A csomagocska különlegessége, hogy a fő játék mellett benne lesz a Breath of Winter küldetéslemez, mindkettő a legújabb állapotba szervízelten.
Aki még nem birtokolja egyik részt sem, annak jó ötlet várnia, hogy egyben kebelezze be a finom falatokat. Szeptember végén kerülhet markunkba a drágaszág.
-------------------------------
Már fenem rá a fogam.
Kijött egy kép is ami rengeteg co-op mapot mutogatott.
Jó lenne összehozni majd egy coop mókárét, ha meglesz.
Lehet addig jegelem eredetit. Nem kell izgulni a többivel, lewarezolják egybe az egészet. :))
Addig is kitartás...
-
samatto #1434 hm az ezeréves sony cd-olvasóval megy -
Lsire #1433 Helló
Lenne egy nagy kérésem!! Megkaptam a kiegészítést (iso), Blindwrite-os változatot. Kiirva vagy mountolva disk2 cimkével két *.cab van. Mit kell tennem segítsetek lécci??
Elöre is köszi. -
greco #1432 Töltsd le a patin-couffin-t és menni fog.
Egyébként még nekem sem sikerült egy felinstallálható cd-t összehozni. :-( -
#1431 na én mégegyszer kiírom újrairhatóra és kipróbálom mégegyszer mindkét meghajtóba
amúgy mi az a cd író progi amit mondtok? nem mindegy neki mivel írom ki?
na majd később visszatérek de most lépnem kell, hy! -
samatto #1430 elkezdi betölteni és kb 1perc mulva kiirja -
#1429 Akkor rakd át a másik cd-romba!!! ez már jó jel!!!! nekem is ezt csinálTA átraktama másik cd-romba és ment!! 8) -
20Joe #1428 mi írja azt?
-
samatto #1427 basszus,most meg azt irja,hogy öreg a cd-driver -
20Joe #1426 Hello krisz ha gondolod én szívesen elküldöm neked ha adsz egy mail címet viszont meg ha nem akarod ide írni akkor meg dobj egyet az enyémre [email protected]. -
#1425 Hi all! Na én visszaolvastam már, de még midnig nem értem :(! Nekem is ez a cds baj van... Tehát akkor Blindwrite-tal kéne kiirni!? Letötlöttem a 5.2.3.136 verziót de inditás után vmi hibaüzenettet ad. Gondolom kéne neki a patch.... De azt meg fingom sincs hogy honnét szedjem le, + hogy melyiket. :) SZal MRDevil ha tudod, akkor adj egy cimet ahonnét le tudnám kapni, vagy küld el nekem please!:)