Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
"Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is."

Na ezzel egyetértek. 😄DD

off:

Én csak annyit tennék hozzá (Pitya - 20Joe), hogy ne is próbáljátok egymást meggyõzni a másik igazáról mert fölösleges. Az egyik így a másik úgy látja jónak, és ez így is van rendjén...
De tartsátok egymás véleményét tiszteletben, úgy hogy nem estek egymás torkának mert valaki szereri az eredetit...

on:

Hali
a Te véleményedet már ismerem, a színvonaladat is.
Másvalakinek érdemi hozzászólása a témához?
Ja és Ollie azt mondtad hogy a warhammer 40k még 2-3 hónap?
Hát nekem már honap meg lesz a Spellforce: BoW-val együtt.Aztán ha kipróbáltam õket majd tudósítok hogy milyen király volt.
Látod most teljesen egyetértünk ne érezd magad rosszúl egyáltalán! Nem azért mondtam hogy estleg beletapossak a pici lelkedbe! Na mindegy zárjuk le a témát! Én csak megkérdeztem hogy van e valakinek egy fölösleges, és nem köteleztem senkit hogy odadja az övét, ha már "pénzbe" került neki, és úgy félti... És visszatérve a "magamfajtákhoz" inkább úgy gondolkoznak hogy több eszük van annál hogy olyan összegeket amiket a játékokért elkérnek kifizessenek. Inkább fizetnek kevesebbet mert hát nem a boltból lopják vagy ilyesmi. Hanem annyit adnak érte amennyit meg ér nekik. Pl.: smsweb, ftp, cd-írás stb... Mert hát tudod az is pénzbe kerül, de mindegy te ezt úgy sem ismered hanem csak bemész a boltba mint egy birka és azt mondod hogy: "AZ KÉREM!" Hát ez van.
Hali
az elsõ pontban egyetértesz, kösz
a másodikra Te vagy az élõ példa, de már én is kaptam levelet, hogy adjam oda x cucc cd-kulcsát, mert az illetõé nem mûködik
a harmadik szerintem is hülyeség, mindenki arra b@sza el a pénzét, amire akarja. A magadfajták úgy gondolják, nem vesznek meg semmit - de nehogy már én érezzem magam rosszul, mert más a véleményem, mint a tiétek...
_Atti_
OFF:lol..
"nincs harag" utána meg
"különben is csak az ilyen magad fajták gondolkodnak így"
megaztán az a barátságos szmájli😄
ON: amugy hallottam már errõl a játékról de nem jutottam odáig hogy megszerezném..namost elmentem a honlapra,meg olvasgattam a topikot és mostmár érdekel..
ha jól emléem WCO-n fentvan de vmi miatt most nemmüxik az oldal...vhol máshol megvan még?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nincs harag. Nem is cikizésnek szántam fõleg hogy õ kezdte hogy miért nem veszem meg eredetiben. Különben meg baszok megvenni, de ezt már lejebb már leírtam. Lényegében csak az elsõ ponttal értek egyet veled a többi hülyeség! És különben is csak az ilyen magad fajták gondolkodnak így! És én Ollie-t azért kérdeztem meg hogy odaadná e mert tudtam hogy nem játszik vele neten akkór meg miért fájna neki(neked!) hogy adadja vagy nem. Na ez meg az én véleményem volt.
Hali
most akkor ez az új divat ezen a fórumon? Cikizitek azokat, akiknek eredeti játékuk van? Csak mert én is megkaptam mástól, másik topicban, hogy "te gazdag vagy, telik eredetire".
1, senkinek semmi köze a másik anyagi helyzetéhez, vagy hogy honnan van eredeti játéka
2, ne nézzétek már hülyének a másikat, hogy vegyen neked cd-kulcsot, amivel majd te játszol
3, szerintem szinte mindenki megvehetné a játékot eredetiben, ha nem az lenne a szíve vágya,, hogy a megjelenés másnapján játsszon szinte az összes új játékkal, hiszen a legtöbb játék ára elég elfogadható szintre süllyed egy idõ után. Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is.
Bocs, de már ideje volt kiadni a mérgem.
gothic1
Köszi nektek! Akkor ott fogom keresni Mulandirban!

nalátod mondtam

Megtaláltam a griffet jupppéé

Megtaláltam a griffet, jupppéé

Renben, fogok élni vele ha akadás lesz

És különben ennyire gazdag vagy hogy meg tudsz venni mindent eredetiben? Mert nekem lenne rá pénzem, de nem vagyok kibékülve az árakkal amiket itthon kérnek értük. Ezért én úgy vagyok vele hogy nem vagyok hajlandó érte pénzt adni. Ja és ez nem függ össze becstelenséggel...
Ez van így jártam. De szerintem nem lett volna kötelezõ megvenni...
ollie
Bocsi, de nekem pénzbe került, és mivel a cd kulcs a lényeg, ezért nem szívesen adnám oda. Ja és nem miattad, mert senkinek sem adnám oda.

Igen saba30-nak igaza van Mulandirban van tényleg és ott kell keleten keresni.
Hát emlékeim szerint Mulandiben (ahol a medusák vannak)kell keleten átmenni Rifbe (ezt a kaput én is sokat kerestem)
gothic1
A Farlons hope nevu palyan vagyok, ott ahol eloszor lehetet hasznalni az orkokat, es ahol a kereskedo van a palya kozepen...Mar kinyirtam a 20-as szintu sarkanyt osszeszedtem amit kellett, mennek at a masik palyara a Riftbe, de gozom sincs rola hol kell atmenni. Azt irja menjek keletre es a portalon keresztul eljutok ebbe a Riftbe, de keleten csak azt a portalt talaltam meg ami visszavisz Mulandirba. Hogy lehet erre a Rift nevu helyre eljutni? Emlekszik valaki?

ha elakadsz valahol nyugodtan kiálcs majd segítek ha tudok
ok nincs mit
thx megérkezett, megyek meg is nézem, még 1x thx

elküldtem...
az ftp szerverem felhasználó nevét és kódját talán nem fogom megadni sorry
küldd el mailbe, [email protected] vagy [email protected]

akkor adj egy helyet ahova felrakjam
Ez sem jó...a vinchesterrõl adod az elérési utat akkor más nem látja szerintem

Jaja de ha így jobban tetszik egy másik kép!

Én már bejártam tudtommal minden lehetséges helyet, és nem találtam egyik dombtetõn sem...
A mágus manusnak meg keményen nekiindultam, mire varázsolt egyet és már végem is volt, még mielõtt észre vettem volna
Tehát mindenképpen kell a csákónak a griffje, mert a ruhát meg a kardot nem veszi el (gondolom hiányzik a griff...) tõlem.

Na ne viccelj ott van a griff a domb tetején! De ha megnézed a térképet akkor is be tudod határolni!
Aha értem. Kár pedig szívesen játszanék vele neten.
Hát én csak a piros x-et látom, sajna...

Nekem nincsen sajna...
Az én configom már gyengus a játékhoz (eléggé akadozik ha nagyobb a banda a képen, persze a leggyengébb beállításon), és nem tudom mikor tudok majd újítani.

Ja tényleg Yoz véletlenül nincsen eredeti Spellforce cd kúlcsod? Mert ha van és nem használod neten akkor szívesen venném ha átdobnád mailban. Thx. Lejjebb már feltüntettem a címet.

hoppá elírtam
Itt keresd!

Szerencsére rájöttem...
Most a Whisper nevü pályán keresem a griffet a csókának, csak nem találom...

Látod pedig most akartam megnézni... Akkor most már nem kell.
Sikerült a trükkös láda...kellett egy kulcs is hozzá.
Az élet apró örömei

aha nekem az se jött be igazán...
Viszont ha nem netezel akkor igazán elküldhetnéd a kódodat hamár eredeti és nem használod ki a multi részét.
ollie
Még a single-t is csak kipróbáltam, még nem volt idõm vele játszani. A W40k egy RTS terméseztesen, és a Homeworld készítõi csinálják (a HW a másik nagy kedvencem).

Te is elmentél aludni Ollie?
Értem és az milyen játék lesz? Ja és ha már eredetid van, kipróbáltad már neten? És ha igen neked is az a véleményed mint gothic-nak?
Nem volt vita. De majd szerzek egy kódolt valahonnan. És jó éjt Gothic.
gothic1
Meg nem probaltam multiban, tenyleg meg nincs jogom teljesen leirni.. no mentem...

ollie
A GC-ben pont az a jó, hogy nem építhetsz, mert akkot kell igazán taktikáznod! Ez még durvább volt az elsõ részben. A W40k-t meg ne keresd, még 2-3 hónap mire megjelenik.

gothic1
vegul is az a jo jatek ami tetszik es kesz tok mindegy hogy miert 😊 Mi a francnak elemezgetem itt ... Ha neked multiban tetszik a Spellforce akkor vedd meg a boltban es hajra! 😊

No en meg bestrategiazom magam az agyba ... vita lezarva... bye

Nem vagyok csak vicceltem. És próbáltad már egyáltalán lanban vagy neten?
gothic1
Nem ezt mondtam...en azt mondtam, hogy a warcrafthoz kepest gyenge a spellforce multiban es nem azt hogy te vagy gyenge... ne legy ennyire erzekeny! 😊