2504
-
ai #1504 aproneten adtam fel 1 hirdetést , ott jelentkeztek 5500 a 3 lemez , igaz kicsit használt , de megy -
golem #1503 Nekem is kellene a kieg.Sehol sincs,mindenütt kerestem....
Vajon hol lehet a drágaságom...... -
20Joe #1502 Megmondanád hol jutottál hozzá? Mert engem is inkább az érdekelne. -
ai #1501 a pc-gurus témához annyit , hogy én visszavetettem velük , az újságot , és az árából megvettem eredetiben a 2 cd-s játékot , + a kieget , most nyomom végig másodszorra egy mentalista karakterrel
az új kiegről ki mit tud ? mikor lesz kapható ? -
Darkspell #1500 Őt nem neked kell kinyirni, hanem a pálya elején lévő srácnak. -
atlon #1499 Srácok, ezt az Ismail nevű überbarmot hogy lehet kinyírni? Ha valaki tud, segítsen! -
golem #1498 Boldog Uj Évet és szuper játékokat,bulikat kivánok Mindenkinek!!!! -
spacepunk #1497 BÚJJÉK! [koccintós szmájli] -
20Joe #1496 én pl nem feladtam hogy szarakodjam vele megcsináltam a leírtak alapján, és működödtt is! (egy darabig) aztán azóta a faszom se tudja hogy működtettem mert azóta nem megy. Így most a lotr-tbfme el játszom. Nem egy spellforce, de nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. -
golem #1495 Ébresztőőőőő
Van itt valaki??
Mindenki az uj BOW kieg.játszik?
Legalább mondjatok valamit róla,hogy csorogjon a nyálam. -
golem #1494 A fene egye meg elfogyott a BOW kieg.Cd.
Már csak januárban lesz kaphato a boltokban.Ez van.Illetve ez sincs..
Boldog Karácsonyt mindenkinek,és szuper játékokat.. -
golem #1493 Igy van ez... Szólj hozzá bátran,keményen ami nem tetszik ugyis kivágjuk.Mindezt a demokrácia nevében.Igy nem ronthatod a hangulatukat.Ezért szoktam mondogatni:Semmi hatalmat senkinek... -
spacepunk #1492 Ja, megnyitottam újra a témát és 3 perc múlva zárták...
Fuck... -
spacepunk #1491 Képzeljétek, kinyírták a PCGuru fórumáról a lenti linket (#1489)...
Most úgy látszik nyoma sincs a reklamációknak...
Nem pöcsöltek a PCGurusok...
Ide is jöhetne egy fuck... -
spacepunk #1490 Köszi!
Szóval semmit nem lehet tenni...
+próbálom visszavetetni... -
http://www.pcguru.hu/forum/viewtopic.php?t=1298&postdays=0&postorder=asc&start=15
-
spacepunk #1488 Megvettem én is a PCGurut.
Felraktam, minden simán ment. Látom, 1.11-es verzió.
No, megnéztem a Spellforce oldalán, melyik a legfrissebb peccs. 1.38.
Felraktam, azt azóta nem indul a játék, mert keresi az eredeti CD1-et.
Ötlet? -
#1487 ez rpg vagy stratégiai játék? -
#1486 Az lenne a tuti ha a kovetkezo szamhoz meg azt adnak -
golem #1485 Nem csak megjelent,de már meg is van a drágaságom
Már csak a kiegészitöt kell megvennem. -
spacepunk #1484 -
spacepunk #1483 Hohó!
M E G J E L E N T !!! -
golem #1482 Hello
Karácsonyi örömhir,a PcGuru mellékleteként megjelenik a Spellforce.
Akinek nincs meg az eredeti, érdemes igy megszerezni.A magyaritás ill.a kiegészitö csak az eredetire tehetö fel.A Cdgalaxisban a kieg.2990Ft.Ennyit azért megér..... -
#1481 Szóismétlés rulez :D -
#1480 Nemrég találtam vmi starforce disable progit, írnám a nevét is, de most nem tudom megnézni...
Van valakinek tapasztalata ilyesmi progival?
Nem válna be ennél a proginál esetleg? -
Herkulles #1479 Egyet értek -
antijedi #1478 mini images vagy hasonloval sem lehet működésre birni a kieget? mert kiirás az fullre ménytelen nekem..., ha máshogy sehogy akkor del :) -
#1477 valaki tovább jutott már azon a pályán amelyiken trollok és a narancssárga elfek vannak???? és el kell jutni egy portálhoz!! -
#1476 Nekem marhára bejön ez a game.
-
#1475 Sajna nelem mondjuk nem sikeult kiirni sehogyse a kieget, csak az alapot.
Pedig probaltam mar szerintem az osszes leirassal amik vannak hozza.
A forditas meg halad, igaz lehet hogy csak unokaink fogjak latni :)
71.27% -
#1474 Hello, nekem ma sikerült végre elindítanom Breath of wintert.
A bwc-clone-s verzió cd-re kiírásához jó a mellékelt leírás, de
1. ha telepítve van az nforce-s nvidia ide driver azt le kell szedni. Így indult csak el a Sacred plus is.
2. A Bow-t feltelepíteni csak az eredeti image file-ből tudtam még Daemonnal. Bwc-s az alap is meg a kieg. is természetesen.
3. Az ezeréves Verbatim cd-rw-t is elfogadta.
4. Serialnak ezt használtam :5it0e-rl5fb-32fus-ozhr2-7lgs9
-
golem #1473 Igen ez is valami,csak nagyon kevés.
Már baromi türelmetlen mindenki. Igaz azzal nem lesz előbb kész. -
20Joe #1472 DE leagalább kúszik! Ezt is értékelni kell ez is valami... -
#1471 Szep lassan kuszik a szazalek, ha igy megy tovabb akkor unokaink sem fogjak latni :)
68.25% -
20Joe #1470 Hali!
Ott az a trükk hogy nem azon a portálonm kell átmenni hanem egy másikon, ami a pály masik részén rak ki! Keresgéljél, már mem emlékszem hogy honnan nyílik az a másik. -
#1469 Please help!
Greydusk vale legelején amikor kijövök a aportálból vagy 30 varázsló undead állja az utam.Azonnal meghalok (14.szinten).
A feladat hogy e kéne jutni egy erődítménybe.
Nincs itt valami trükk?
Hogy lehet ezt megcsinálni?
-
#1468 Egy kicsit kaotikus nekem ez a Patch mizéria. Valaki segítsen. Az 1.35 ill. az 1.38 az alapjátékhoz tartozó javítások, v. a küldetéslemezhez? Én még csak az alapjátékkal nyomulok, és az 1.10 van fenn. Az 1.35, ill. 1.38 hoz létezik crack? V. azokat hogy kell felrakni?
Köszönettel: Rhodeus -
Darkspell #1467 Üdv!!
Akit érdekel, látogasson el a spellforce.timba.biz oldalra! Elég sok leírás van már fenn, szinte teljesen magyar nyelven, folyamatosan bővül!
Fórum a www.timba.biz-en belül, akit érdekel a szerepjáték, kukkantson be!
Thx. -
golem #1466 Az alapjátékrol van szó,és sajnos inkább utóbb mint előbb lesz kész.Ahogy olvasom náluk egyre több "vicces" forditással találkoznak...ezeket pedig ujra át kell nézni.
Én is várom nagyon az elkészülést. -
#1465 de mi most az alapjátékról beszélünk?