2504
  • Axon
    .bin-est még nem láttam, de nem is értem miért ragaszkodsz hozzá.
    Van BW clone-os, változat, de szörnyen nehéz elindítani. Na meg van sima .iso változat, amit csak a Spellforce - Shadow of the Phoenix kiegészítővel együtt tudsz használni.
    Ajánlom a #1564-es hozzászólás tanulmányozását.
  • Axon
    Szedd le a kodek csomagodat. Néhány kodek pack-nél jelentkeznek ezek a problémák. Vagy ne rakj fel kodek csomagot, hanem egyesével telepítsd az éppen szükséges kodeket, vagy használj megbízható csomagot.
    pl.: KLite
  • golem
    Ezt inkább priviben......
    privi ment....
  • Rayden
    Hellosztok!
    Tud valaki olyan oldalt, vagy ftp-és helyet ahonnan le tudom szedni a SpellForce
    Breath of Winter kiegészítőjét, méghozzá .bin-es változatban.
    Nagyon kellene...
    Előre is köszi!
  • golem
    Segitség!!!!
    A Breath of Winter Firefangs pályáján hogy lehet továbbjutni???
    Akármit csinálok ezek a szemetek csak egyre jönnek......
    Kérlek segitsetek....A guta üt meg mert egyébként csúcs ez a játék.
  • Morfi
    Valaki meg tudná mondani, hogy a Shadow of the Phoenixben, hogy kell tovább menni a Darkwind Keep-től a Dark Jungel-be. Mert nekem valahogy nem nyitja ki a kaput a Sha-k utolsó táboránál.
  • ffxi
    léccí!!! THX

• ffxi
    Empire Earth-nél és Spellforce-nél nem jön be a játék monitoron csak hangot! Mindent csináltam, driver csere, direktX csere, peccseltem'. De mind hiába, vki tud vmit esetleg? Köszönet előre:)

• golem
    Hello
    Végre megkaptam a BOW-t sikerült is feltelepiteni,de elinditani nem.
    Állandóan a cd-t kéri.....Nincs ehhez valami crack???
    Ha valaki tud kérem segitsen,mert még nagyon kezdő vagyok!
    Előre is köszi....
  • Axon
    Én pont odaírtam, hogy nem indítottam el a játékot addig, amíg mindent fel nem tettem. Ezért nem kellett törölnöm a registryből semmit.
    Ha én elindítottam az alapjátékot, már hiába töröltem ki a registryből a kódot, akkor sem volt hajlandó utána feltelepülni semmi.
  • gothic1
    Megoldodott! :)

Csak a blindewrite-os verzio nem akart mukodni. Beszereztem a bin-est es megy szepen! :)
  • greco
    Köszi!Végül megcsináltam az 1.03-as patch nélkül is.Először felraktam az 1.05-öst,majd a 1.11-est.
    A leírásodból annyi hiányzott,h az alap játék installálása után el kell indítani a játékot,beírni a kódot,majd törölni a registryből.Nekem ezek nélkül nem ment...
    Most már jó minden.
  • Axon
    ftp.axelero.hu

username:quante73
    pass:baby27

Itt a spellforce alkönyvtárban megtalálod az 1.03-ast. Sőtt itt van az 1.11-es patc+crack is. Az 1.11-esből csak a patch kell a wsock32.dll semmiképpen sem kell.
  • greco
    Az 1.03-as és az 1.05-ös patch-eket honnan lehet letölteni?Én nem találom sehol.
  • Axon
    Mik a tapasztalatotok, milyen karakterrel a legjobb végigvinni. Én 3-al is belevágtam már (nehéz harcos, nyilazós, earth mágus). Ezeken kívül is van még lehetőség. Jó lenne azzal a karakterrel végig vinni, amelyik a leghasznosabb lesz. Egy tápos harcos, esetleg a távolsági fegyverek mestere, vagy egy jó kis tápos mágus aki hátulról varázsolgat? Na és mágusból négy féle is van. Nem tudok igazából dönteni.
    Mik a tapasztalataitok?
  • Axon
    Nekem is volt hasonló hibaüzenetem.
    Én szeretek minden cd képfile-ból (pl. bin, cue) iso-t készíteni. Így általában 100-150 megával kisebb állományt kapok és simán használható. Az alap két cd-ből is iso-t csináltam és szépen működik, az első kieg (Breath of Winter) BWC klónjából - ami több mint 800 mega - is ISO-t csináltam, így kapva egy 640 megás állományt és természetesen tökéletesen működik. A 2. kiegészítő két bin, cue állományából is iso-t csináltam. Feltelepíteni sikerült is, de indításkor kéri az eredeti cd-t. Nos amikor az ISO-t mountoltam be neki a daemon tools-al akkor írta ki nekem ezt a hibaüzenetet amit neked is. Viszont amikor be mountoltam neki az első cd bin, cue állományát akkor már simán elindult.
  • gothic1
    Nekem meg mindig ez van:

"Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey" "

Szepen felmegy minden el is indulna a jatek tolt egy darabig majd kiirja ezt... Mar kezdek letenni rola, hogy mukodni fog, pedig nagyon jo ez a jatek :(

Csak nekem volt ilyen hibauzenetem? Masnak nem?
  • VGQ
    Na megvagyok.
    Sikerült feltennem.A baj az volt,hogy ugy döntööt az 1x használt dvd-m hogy egyszer csak crc-s lesz rajta a 2es cd iso-ja.Nemtom mitöl,mert itt volt a többi cd között ,és hozzá sem nyultam azon kivül,hogy felvittem haverhoz,és ö ott lehuzta az iso-t rola.itthon meg még másolni sem birtam:D
  • lashy
    Nekem olyan problémám lenne, hogy a játékot végre sikerült felraknom kiegészítőkkel együtt csak... mikor a Shadow of the Phoenix-be az első pályán elérek a városba és bejön az első video és azt befejezi kifagy az egész nem tudok semmit csinálni vele.. valami ötlet???
  • greco
    Kösz!Kipróbálom...
  • Axon
    Leírom én is hogyan sikerült elindítanom:

1. Feltelepítettem az eredeti Spellforce - Order of Dawn (FLT verzió)
    2. A mappában letöröltem az összes file-t kivéve a spellforce.dat-ot, amit átneveztem spellforce.exe-re.
    3. Telepítettem az 1.03-as patchet, majd az 1.05-ös patch-et, majd az 1.11-es patch-et.
    4. Ezután feltelepítettem a Spellforce - Breath of Winter-t. Nekem BWclone verzió van meg, de nem írtam ki cd-re, hanem simán be mountoltam daemon toolsal és feltelepítettem. A telepítés legvégén kérte, hogy tegyem be az eredeti cd-t, de nem foglalkoztam vele.
    5. Ezután telepítettem a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et. A crack könytrár tartalmát bemásoltam a megadott helyre.

Csak ezután indítottam el a játékot és adtam meg a serialt. Fontos, hogy csak a legvégén próbáljuk elindítani a játokot, közben semmiképpen. Amikor feltelepítettük a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et, feltétlenül mountoljuk be a daemon toolsal az 1. cd-t, mert különben keresi az eredeti cd-t.

Ezután mindhárom küldetés tökéletesen játszható (Order of Dawn, Breath of Winter, Shadow of the Phoenix)
  • greco
    Hi!

Olyan cd key kellene nekem, amivel az 1.11-es patch-et fel tudom rakni!
    A mellékelt FAiRLiGHT-os serial nem jó...
  • VGQ
    Nekem valamitöl nem megy:(

sajna nemtom már milyen verzioju az alap spellforce-m,de tuti nem clone cd.és a phonix sem az.

letöröltem az exe-t.
    átneveztem a datot.
    kitöröltem az install.log-bol a dat-os sort.
    ezután el is indul a telepités szépen,de miután kéri a 2es cd-t beteszem ,és az egyik fájlnál porrá fagy az egész install,és nemtom mitöl:(

valakinek nincs 5lete rá?
  • gothic1
    Köszi szépen!

Akkor újra nekikezdek, úgy ahogy írtad, remélem lesz valami belőle.
    A Breath of Winter nálam kimaradt... akkor leszedem azt is mert most látom, hogy van angol verziója, pedig az nforcen nem is láttam.
  • SZEG007
    Ja én egyetlen javitást nem raktam fel
  • SZEG007
    1) Installed FLT release of Spellforce - Order of Dawn
    2) Go to the spellforce directory and delete spellforce.exe
    3) Rename spellforce.dat to spellforce.exe
    4) Open Install.log and remove the reference to spellforce.dat
    5) Installed BWclone of Spellforce - Breath of Winter(ezt mindenképpen ki kell irni)Én egy Ujrairhato TDK-rol raktam fel

Ok. Finally the working recipe:
    You will need (I used these, so this is Your cheklist as well):
    - The image file. Grab it from here: ed2k://|file|040729-Spellforce.Breath.Of.Winter.English.BWClone-[AMiGA2004].tar|800324608|05324C531B24968C2799C90F10C90965|/
    - Daemon tools 3.46. You know where to get it.
    - Alcohol 120% 1.9.2.1705, from a warez store near You.
    - TwinPeak 0.2 Homepage: http://kickme.to/blackcheck Direct link: http://burn-palast.copybase.ch/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=9

How-to:
    1. Extract the downloaded tar to rars, the rars to the image finally.
    2. Mount the image in daemon-tools.
    3. Start Alcohol, and the image making wizard within.
    4. Select the drive with the image, set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Maximum read speed is fine, leave it. Click next.
    5. Select a drive where You have at least 2GBytes free space. Set the image format to CloneCD (and not MDS!) and click start.
    6. Wait until ripping is done, then close Alcohol and unmount the image from Daemon tools.
    7. Start TwinPeak. Click 'select CCD image', and select the image You just extracted. Click 'select BWA file' and select the BWA file from step 1. (sfaddon1.bwa, 27 652 bytes). Leave the other settings at default (15 and 710).
    8. Click start, and then OK for the upcoming dialog. Wait until the image is done, and start Alcohol and the image burning wizard within.
    9. Select the patched.ccd that TwinPeak created. Set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Set write speed to 4X.
    10. Insert blank media and start writing.
    11. When done, disable Alcohol's Virtual drive completely, uninstall Daemon tools and all other disc emulators.
    12. Restart computer and You are set. You have a working copy that works with v1.35 patch.

6) Installed BWclone of Spellforce - Shadow of the Phoenix(ezt Alcoholal bemountoltam és simmán ráment)
    7) Copy crack
    Start game and use CD-Key from new release info
    9) Play. Game fully functional at Version 1.52
  • Marcus_
    2 napig birtam idegekkel-pedig az elején nagyon tetszett,sajna nekem ez a z első stratégiai játékom tk az rpg elemek miatt kezdtem el.Nekem rohadt nehéznek tünt az 1 . igazi hadjárat cheat-eltem orba-szájba szivás volt a vége.Persze ez engem ,nem a játékot minősiti.Valszeg nem vagyok vmi nagy stratéga..Sajnáltam ,de inkább uninstall.Remálem a 2-es noob-oknak is játszahó lesz=)
  • gothic1
    Sziasztok! Már teljesen kész vagyok! :(
    Hogy a búbanatba lehet ezt a kieget (Phoenix) elinditani? Valakinek sikerült? Igy tettem fel-

order of dawn,
    fajl torles- dat-ot exere
    1.05 patch, 1.10 patch
    kieg

Minden felment szepen, de amikor inditom a gamet ezt irja ki:

Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey".

Erre meg infokat akar kuldeni a Jowood-nak, ami mundjuk nem hianyzik...

Sikerult valakinek ezt megoldani?

• Marcus_
    hali!
    Valaki tud beszerzést eredeti kiegehez??
    Köcc
  • borso
    A Sharrowdale pályán járok.
  • Rusy
    Hol keresgéled?
    Lehet hogy még nem is jutptál oda ahol van...
  • borso
    Valaki segitsen ha tud. Nem találom sehol Amra sirját. Már két napja keresgélem. Előre is köszi.
  • Marcus_
    hali!
    Ezt a cleanert honnan lehet leszedni?

Köszi
  • kHares
    nekem nem kellett a cleaner. Fölinstalltam az order of dawn-t, a könyvtárból kitörölni mindent kivéve spellforce.dat, majd ezt .exe-re átnevezni. Ez az flt verzióhoz. Elindítottam egy patch-t hogy meglegyenek a letörölt file-ok, én a 1.03-ast, lehet más is müxik. Ezután installtam a Breath of Wintert, majd a SotP-ot. crackkel fölülírni, mountolni az 1-es cd-t. Ezek után elvileg megy.
  • taki007
    nah figy

feltettem az alap gammát, leszdtem ezt a cleanert, elinditottam, vmit kitörölt, de hiába instalálom a SotP-et nem engedi
    ez a bajom
  • j0nNyKa
    spellforcecleaner a spellforcemappaba kell. szimplan lefuttatod, es utana mar telepithetsz.
  • taki007
    nah

feltettem 1.11es peccset elinditottam a spellforcecleaner.exe-t de semmi
    ugyanugy kiirja h nem eredeti. vki helllppp már nem biroooom
  • grebber
    SpellForce 2 hivatalosan

[2005-03-22 @ 21:46 - Berkenye]

Végre hivatalosan is bejelentették a SpellForce 2-t, melynek alcíme: Blend of Perfection. A játékban a klasszikus RPG-elemek mellett RTS sajátosságokkal is találkozhatunk majd, ami miatt az első rész is olyan sikeres volt. Öt hős lehet a segítségedre és közel 100 avatar skill, 3 frakció és azon belül 12 egység közül válogathatunk majd kedvünkre. Hogy mikor? Valamikor ősszel.
    Első képek itt

info: Gamestar
  • tomo
    eMule klienssel ( vagy barmi mas edonkey halozatot tamogato klienssel)
    ed2k://|file|spellforce-breath_of_winter_ENGLISH.ISO|705744896|7F12E94CBDEAF3C7BF77C91BD19534FF|/
  • taki007
    hello

namost nekem abban segitsetek, hogy leszedtem a SotP-et és nem akarja feltenni mert kiirja h nem eredeti. mi a probléma megoldása? válaszokat elöre is thx