Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké
még az lehet a probléma, hogy a cd-írod nem tudja ezeket a védelmeket rendesen felírni!!! probáld meg a másik cd-íroval is felírni! vagy rakd bele a másik cd-rom ba és onnan probáld indítani!!!
jó és akkor most fönn van minden de nem megy
én fel tudom telepíteni nem az a gond csak nem engedi elindítani mert azt miondja hogy kell az eredeti cd
de az melyik verzió és honnan tudom leszedni? Mert nekem van egy régebbi nem vágom milyen mert én már cd-n kaptam meg
megtörtént
melyiket?
igen iso-ra
véletlenül nem használsz msn-t? úgy egyszerübb lenne
persze mindig azt használom
már megint beugat hogy tegyem be az eredeti cd-t vagy ezzel telepítsem föl vagy tök mindegy. Vagy van még valami amit tennem kell?
irom mindjart kiderul
ok köszi valószínüleg magamtól nem jöttem volna rá soha az életben

Teendõ!! csak a terület nyelvbeállításnál állítsd át mindkettõ amerikaira!! utána instal és utána már vissza is állíthatod!!!!
LG van egy dvd író meg egy sima cd író is benn
na most meg azt a Pattin-couffint nem találja ezt eljátszotta már egyszer akkor is kiakasztott

köszi meg is van akkor próbálkozom. ja mégy egy kérdés és mire írtad ki rendes cd-re vagy rw-re?
mondjuk nem tudom hogy ezt miért csinálta mert ez volt az elsõ eset hogy zárolt valamilyen mellékletet
igen tényleg most látom hogy ez a szar outlook zárolta az exe-t akkor mégegyszer ha lehetne mert most akkor freemailon keresztül szedem le és bocsi
hú ezt én is kiprobálom
ja megkaptam csak elfelejtetted a mellékletet légyszi küld el megint
a patch az kéne légyszi küld el a [email protected] -ra köszi
már meg van ok
és honnét mert ilyet nem találok
és honnan van?
nemigaz mert elsõre nem akart mûködni de másodszorra tökéleten mûködött(dik)
nem simán
miért neked nem ez van fönn?
az 5.0.3.117-et
hát jó kérdés mikor kiválasztanám ott nekem csak az van hogy automatic és semmi más