Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Shadow of te Fhoenix játékot játszom, a főnix hadjárat végét. A főgonoszt kell legyőzni, a Beliol nevű valamit. Mivel itt csak a hőseim lehetnek, ezekkel próbálkoztam, nem megy. Tud valaki segíteni?
Valaki emlékszik még erre a pályára? Kár hogy nincs róla végigjátszás a youtube-on..
A lényeg, hogy 2 útvonalon is lehet haladni. Az a lényeg, hogy úgy kell elcsalogatni, hogy te a tornyok egyik oldalán legyél, õ pedig a másik irányból próbáljon utánad menni, így át kelljen mennie a tornyok között. amint a tornyok megtámadják, a vérbükk odamegy és lerombolja õket.
Az universe verzió van meg az meg ha jól tudom a legutóbbi patcht tartalmazza.
Remélem valaki tud segíteni minél hamarabb
Az óramû kriptáknál vagyok, és nem tudok bejutni a "labirintusba", hogy a kõfejek elkezdjenek világítani. Minden ládát megcsináltam és mindenhová bejutottam kivéve a labirintusba. Oda megyek a mehnirh-hez és valamit be kéne dobni vagy kulcs kell hozzá? Hol lehet megtalálni a nyitó tárgyat?
Platinum Editionom van, és a SoP-részénél, a második pályán, az embereknek miért nem töltõdik a manája? Ez egy olyan dolog amit a patch javít, vagy a pályán nincsenek meg a feltételek? (terep viszony stb...)
Mert ki van minden fejlesztve, de semmit nem tölt, pedig a leírásokban említi a gyorsabb mana regenerációt.
tudom, hogy nem egy mai játék, de magával ragadó, így most ezzel játszom.
kérdésem az lenne, hogy van-e a játékhoz kamera módosító, mert ez a mostani elég közeli, jó lenne egy távolabbi.
Illetve van-e olyan valami, ami a "ködöt" eltünteti? Az zavar, hogy ha visszamegyek egy olyan pályára, ahol már játszottam, ott sem látom a pályát, újra fel kell fedeznem.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Azért köszönöm, hogy leírtad a véleményedet.
Kár, hogy ez ilyen. Szívesen vennék még meg olyan régi játékokat amik érdekelnek, de ha nincs rá garancia, hogy megy-e windows7-nél vagy nem, akkor inkább letöltöm torrentrõl, aztán ott majd kiderül, hogy egyáltalán megvegyem-e.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Azért írom ezt a hozzáaszólást, mert van egy szomorú tapasztalatom. A fórumokon senki nem tudott segíteni és nagyrészt azért, mert alig használ valaki win 7-et, a nagy többség még win xp-t használ és ott nincsenek ilyen problémák. Szóval nem biztos, hogy kapsz választ a problémádra.
Akik viszont win 7-et használnak, azok csak a legújabb játékokkal nyomulnak, azoknál meg nincs gond a win 7-el, csak ezeknél a régebbi játékoknál.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A game megy windows 7-es rendszeren?
Flinstalláûltam kipatcheltem 1.52a-ig a maximumig, és amikor el akarom indítani ezt írja ki
"Conflict: a kernel problem has occured. Please disable all Anti-Virus programs and debuggers."
Hiába kapcsolom ki az aniti virust, semmi.
A jowood oldalán írt valaki errõ, hogy ezt tapasztalta, de nem tudtam sokmindent kivenni, a lényeg az volt, hogy nem sikerült megoldania.
Crackeckrõl is beszéltek, de nekem eredeti van úgyhogy nem lehet ilyesmi baja...
Csak a sima The Order of Dawn van meg.
Valaki tudna segíteni?
Elõre is thx!
Valaki el tudná nekem küldeni a két kieg végigjátszását?
Elõre is nagyon köszi
[email protected]
(SpellForce: The Order of Dawn,SpellForce: The Breath of Winter, SpellForce: Shadow of the Phoenix)
Next PC upgrade: 2022
Van egy eladó Spellforce Platinum Edition játékom (The Order of Dawn + 2 kieg), eredeti, karcmentes lemez, tokkal, borítóval, serial (neten nem volt használva). 1000 Ft + pktg. Ha valakit érdekel PM-ben jelezze.
Az SF Fönix Szurdok pályájánm hogy lehet a Fekete Tornyokat hatástalanítani?
<#confused>#confused>
BattleTag: zydar#2910
valaki tud adni magyarosítást
Mert csak nem kéne félbehagyni egy ilyen remek játékot ^^
Azt hiszem én pont az alábbiba futottam bele, mert nem tudom meggyújtani egyik fáklyát sem. Szopi, tovább így nem lehet menni.
Ezt kéne meggyújtanom "elõször" a leírás szerint:
http://www.box.net/shared/rbc4s3948a
6) ... It appears that if you leave the map now, the 4 torches quest will bug unless you are playing the 1.35 version.
Mert én csak az alap + phoenix-et toltam végig.