2504
-
kadoc #1904
ez már a spellforce 2-ből egy képecske.. engem kicsit warcraft3-ra és arcanum-ra emlékeztet a kezelhetőség szempontjából.. kíváncsi leszek rá.. nemsokára jön?! ugye, ugye?!?! -
kadoc #1903 hát nem vagyok elragadtatva a set-tárgyaktól a SoP-ban.. mostmár láttam mindet egyben.. és hát.. pff ratyik.. semmi ellenállást, gyorsítást nem adnak a némicske extra stat, védelmi ponton, meg vmi spec tulajdonságon kívül.. amúgy a tulajdonságoknak is pöppet kicsi a valószínűsége.. bár a 25% dupla sebzésre jobb már.. bár csak a halál nevezetű varázslatnál látszik meg inkább, hiszen 20-as szinten az már akkor nem 1160-at, hanem 2320-at sebez ..
remélem a 2-ik részben már javítanak ilyesmiken, v. a normál cuccokhoz adnak vmi extrát inkább.. -
#1902 a #1900 a jó -
#1901 vagy itt -
#1900 az utolsó mentésem SoD-ban -
xem #1899 Hi A SoP-ban A lelkek városában holtalálom a kút örzőjét? illetve azt a nyamvadt álom tolvajt hogy tom levágni igaz a rabját kiszabadítottam az meg elhúzta a csíkot gágogva... már félig levittem az életerejét aztán újból hentelhetem elöről mert ujragyógyítja magát lehet hogy érdemes lett volna megölni azt a hülye tyúkot?
Hehe hasznos az a kis gólem. -
kadoc #1898 sodban mit használtál? milyen karit?! :d kivi vaok.. -
#1897 Új karit kezdtem, ami a SoD-ban szinte tökéletes volt az itt nem vált be... -
#1896 Szevasztok, Armyn, Winterdeep pálya elején elakadtam..., gyenge vagyok(?) 9. szintű k. harcos-elme mágiás gyógyítós. Mi a szisztéma az elején? Előzőnél simán ment de már nem emlékszem -
kadoc #1895 amúgy a legjobb ha van (mostmárcsak volt) két eredeti meg egy crack változat :D
pc gurus, spellforce gold változat, meg egy ilyen dc++-s .. mostmár csak egy van meg :D -
kadoc #1894 német biztonság! -
xem #1893 Hali szeretnék másolatot csinálni a Spell-ről, de bármivel próbálom nem igazán sikerül..... Addig már eljutottam hogy engedi a feltelepítést... De a gém az nem akar indulni.... Jó a biztonsága.. -
#1892 Rakj be egy csak olvaso cd romot, lehetőleg régit és onnan hajtsd meg. Nálam így működik, igaz orig. Az üzeneted egyértelmüen védelmi hiba -
knifemaster #1891 nem orig...ráadásul virtual meghajtóból és cd-re kiírva is sop cd1-et is ezt kapom.A Bow install végén ad egy inicial er??(fffff) féle hibaüzit,csak nem tudom miért.. -
#1890 Orig? -
knifemaster #1889 Találkozott már valaki ezzel a hibaüzenettel?
"Error while verifying the cd. this problem can occour older cdrom drives please cd support tool from the startmenu and check the readme file on the topic eletronic key"
Nemigazán jön össze a kiegek telepítése... -
kadoc #1888 nah mind1.. megoldottam kiszámoltam, megvalósítottam.. megtaláltam azt a karaktert amivel 101%-osan lehet élvezni a játékot, gyakorlatilag elpusztíthatatlan.. akarom mondani, megközelíthetetlen, tömegpusztító, amit csak akartok :D gyógyít, kifogyhatatlan a mannája, a két legerősebb elementális varázslatot birtokolja, röhögve átvágja magát a penge táborokon..
hát így néz ki (ismerős lehet a kezdés, mivel az egy unisex kombo és naon hatásos, mondhatni a legjobb!) - 50-es szintű karakterhez méretezve!!!!!
Elemental magic- 20
Ice- 20
Fire- 20
Mind magic- 12
Defensive- 12
White- 8
Life- 8
-------------------------------
Sta- 57
Wis- 112
Int- 112
Cha- 94
nos.. a mind magic-ből a defensive biztosítja a borzasztóan magas wisdom-ot és biztosítja a végtelen mannát a "meditáció" nevü spell révén, teljesen regenerája a mannádat, még ha 1200 felett van akkor is
a jég és tűz visz mindent, tökéletesen kiegészítik egymást, a jég megállít a tűz pedig oltárit sebez (50-es szintű Rohen-nek esélye se volt egy jégvarázslatot sem rámlőni; van a City of Souls nevű hely, ahol összefutottam egy 50-es szintű "arch demon"-nal, miután megöltem jött 2 másik helyette, majd miután azokat is a túlvilágra küldtem, jött 3, nah még őket is megállítottam ezzel a kombóval, de a második 3-as csoportnál már kicsit visszábbhúzodtam életet max-ra nyomni, majd ismét a vicc kedvéért.. :D - nemtom milyen más kombó tudna ennyi ideig 3 50-es szintű démont fenntartani - amúgy ezek a dögök is nyomnak 200-as tűzsebzést!)
a fehér mágiából az élet, hogy legyen egy kis gyógyítás (greater healing spell miatt), ami úgy kb. 300-400-at gyógyít szerintem már ilyen szinten, ilyen charismával..
remélem kedvet csináltam egy ilyen karakterhez..
u.i.: akit érdekel egy ilyen az jelezze privátban..
-
kadoc #1887 egy apró kérdés: meditáció 10-es szinten van?! v. csak 12-es lélek varázslatnál lehet spell-t vásárni hozzá?! eddig még seholse találtam (leírásokban), csak a 12-es szinthez valót.. ahhoz meg már nagyon sok charisma kell .. -
kadoc #1886 kis kiegészítés.. szerintem nem a csontik tarolják le a törpvárost, hanem amikor először beszélgetsz ragnar undalfskjar-ral megy a beszélgetés, hogy hol van windjalf .. ő elmondja, hogy eltünt és ők is hamarosan el fognak menni..
nos az utolsó pár szóból arra következtetek, hogy nem a csontik nyírják ki őket - mivel npc és nem lehet megölni őket elméletileg - v. rombolják le a city-t.. én fullra kipucoltam a pályát és amikor visszatértem "tiondria kincsei" miatt, akkor se volt ott már a város.. -
#1885 A BoW-ban fogtam magam és visszamentem az első pályára, ahol a sötét elfek elözönlötték a pályát és menekülnöm kellett. Most már jóval táposabb voltam és volt 5 hősöm is. Gigantikus mészárlást rendeztem, de az átjáróból folyamatosan özönlött az utánpótlás. Sikerült feltornáznom magam 18-as szintűre. 17-es szinttől használhattam végre a penge hősömet. Remek harcos, hatalmas mészárlást vitt végbe és az életereje is torony magasan neki a legnagyobb.
Ezután vissza mentem arra a pályára ahova éppen csak benéztem és rögtön elteleportáltam. Itt egy hatalmas törp várost kellett (volna) megvédenem az élőhalottaktól. Nagy volt a megrökönyödésem amikor végre visszamentem, hogy a törp várost porig rombolták az élőhalottak és kezdhettem építeni előlről az egészet, közben a csontvázak megrohamoztak. Egyedül kellett levernem az egész bandát, csak egy hajszálnyi életerőm maradt a végére. Most már van nagy seregem, kész az egész város, nyersanyag rogyásig, titánom is van. Most robbantotta be az átjárót a törpe tűzmester. Az átjáróban rekedt egy rakás 27-es szintű csontváz, akik eddig nem mozdultak és csak 11-15 -ös szintű csontvázak jöttek. Kemény kihívás lesz lepofozni ezt az elit csontváz sereget.
Na itt hagytam tegnap este abba, már alíg várom, hogy folytathassam :-) -
#1884 Na ez így hamar megvolt -
#1883 Hű ez nagyon ravasz de logikus, pironkodom is egy kicsit lehet hogy mégsem vagyok zseni?:D Közben mivel elkóboroltam kezdhetem újból a termelést.
Köszi -
verestamas14 #1882 Helo!
Nem tudná valaki leírni a cd kulcsot?
Én elhagytam a kézikönyvem. -
kadoc #1881 látom számotokra is idegen Firune neve, lehet h csak egy olyan szereplő, akinél kifelejtették a küldetést :D
-
#1880 Én is sokat sz'ptam azon a pályán.
Ha megfigyeled az utolsó penge táborhoz (ahol a tornyok vannak) két úton lehet eljutni. Menj az avataroddal az egyik végére, miközben a vérkőrist megtámadod a sötételfjeiddel. Ezután pedig menekülj velük az ellenkező irányba. A vérkőris elkezdi üldözni őket. Ne menj túl messze tőlle, mert akkor abbahagyja az üldözést és néha oda is mehetsz egy-egy csapás erejéig. Így csald el a penge tábor másik oldalára (ne oda ahol az avatarod van. Ezután mészároltasd le a katonáidat (nem érdemes 2-3 nál többet bevetni a vérkőris elcsalására). Majd megint elindul az avatarod felé a vérkőris, de a legrövidebb út már a penge táboron vezet. Ott majd kitombolja magát. -
#1879 Na ez így sem ment -
#1878 Na most azt olvasom a prohardveren hogy legjobb meghalni (a Kőris közben kiírtja a tornyokat), több pontot ad mint amennyit vesztek. Holnap kipróbálom. -
#1877 Jól van akkor nem emlékszel most már harmadszor irom hogy a tornyokat hogy kéne kikerülni -
kadoc #1876 jó kérdés.. de régen játszottam már azt a pályát.. uff.. most asszem megfogtál :D ahh nem megvan.. van egy szép zöld színű kövecskéje, amit vmi oltárnál őrizget.. lopd el és fuss a tornyok felé.. kerüld ki őket, ami a tölgy útjába kerül ellenség el fogja pusztítani.. -
#1875 (stoneblade mountaint csak úgy mondtam, ja a pajzsos.)
A tölgyet meg hogy tudom a tornyok szétv. bírni ha nem férek a tornyokhoz? Ez a problémám! -
kadoc #1874 hányas számú pálya az "árnyerdő"? .. ha az az amire én gondolok, akkor pedig a nagy "tölgyet" kell odacsalni, h szétverje a tornyokat.. de gondolom ezt csak azután lehet, amikor már egyetlenegy ellenség sincs a pályán..
kőpenge?! azaz a stoneblade mountain?! ahol marha sok troll másik oldalról marha sok minotaurusz jön, hogyha....?!
amúgy ott nincs is semmilyen törp páncélla.. törp van..de nem páncélt ad, hanem pajzsot, tworsnik v. vmi ilyesmi a neve.. gombákat kér asszem..
-
#1873 na jó megyek tovább kőpengézni addig... -
#1872 Tudós barátaimtól kérdezem hogy az Árnyerdőben miként lehet a portálhoz eljutni? A táborokat kinyírtam a 25. karimmal, kb 3 óra alatt összehoztam az 50 fős csapatot -de minek-, ha a tornyokon túl nem tudok menni?! A Tölgyet nem tudom túlcsalni a tornyokon. Meguntam és mérgemben átmentem a Kőpengébe a törpéhez megszerezni a páncélhoz valókat. De majd hogyan tovább? Jól elakadtam. Magam szeretem meoldani a feledatokat, az benne a játék de olyan borzasztó lassú, vontatott távgyaloglós, hogy kezd elmenni a kedvem a kísérletezésektől... -
kadoc #1871 ennyi idő után esett le, hogy nincs sok esélye -egy idő után a játékban- egy harcosnak :D (se páncél,se pajzs, se a legjobb lándzsa, semmi nem segít)..
nemtom ti hányszor vittétek végig és mennyit szenvedtetek, de én véletlen keveredtem egy dzsungelbe, ami tele volt pengékkel meg ilyen gyíkokkal..
pengék 25-ös szinttől felfelé.. de a 25-ösök a leggyenguszabbak (lehet emlékeztek a blade defenderekre az OoD-ból)
már kezdem sejteni, hogy miért olvastam más fórumokon, hogy valóban tökéletesíteni kell a karaktert.. de a varázslókra gondoltak, hiszen ők a játék végére tömeg-pusztítók!! circle mage érzés fog el néha :D
nem azért hogy fitogtassak, hanem azért hogy kedvet csináljak hozzá!!!!!! néhány példa amit én is használgatok :D
nem naon szeretem a varázslókat, de a harcosokra mivel ráuntam más már nem maradt.. szóval kipróbáltam a karit amit már korábban itt is leírtam, 20-as jég ,20-as halál és nekromanta.. bár a halált inkább a tűzzel helyettesítettem a tömegpusztítás céljából (fájdalom területe gyenge.. 12-es szinten 48-as sebzés.. egyedül a halál ami érne vmit, de lassu varázslat.. két másodperc.. sok.. nincs annyi időm, míg az ellenfeleket lefagyasztom el kell sütnöm még 2 környi varázslatot, és abba a halál már nem fér bele..) a tüz tökéletes!!
szóval a kari amivel játszok, 20-as szintű jég és tűz és 20-as nekromanta (életszívás 280 20-as szinten!! , és tudok erős pengéket támasztani, a csontvázak,goblinok, spectre-k mellé bár az utóbbiakat nem használom)
szóval a tökéletes kombo, támasztok kb 2 jéggólemet (nem pedig elementált), 2 pengét ellenséget lefagyasztom a "fagyasztás területe" (area freeze) nevü spellemmel, a tömmit a fiúkra bízom :D kevés mannába kerül, és nincs ami ellenállna nekem :D nincs más dolgom, mint 5 másodpercenként után-fagyasztani, addig pedig némi kis tüzzel-életelszívással-jéggel odapörkölök.. :DDDD
védelmem 494 körül van varázslóval! :D életem 4100-as .. a manna 850 körüli.. bár tudnám növelni jóval 1200 fölé is, dehát jobb a magas inteligencia a gyorsabb regenerálás miatt, másrészt az magasabb életpontok miatt és a "rezisztencia" miatt.. ellenállásom 72 a jég és tüz ellen, 82 a halál és 87 a lélek varázslatok ellen :D varázslás sebessége 140%-on van.. bár ezt is tudnám növelni, de mint már montam, van ami fontosabb számomra.. :D
nagyon élvezem a játékot így, kár, hogy a mannára azért mindig oda kell figyelni.. növekedhetne olyan mértékben mint az életpont..
u.i.: hozzászólás?! szívesen várok minden 5letet.. minden tanács hasznos lehet -
xem #1870 Na mindenkit megtámogattak a Pengék, vagy a Darkelfek, netán a Csontik?
Nincs egy ember se a "gáton"?
-
xem #1869 Tényleg nem találni jó fegyvereket, ill páncélokat A set gyüjtögetés meg nem igazán kifizetödő. Azok se addnak sok bonuszt. Egyáltalán van benne valami különleges fegyver vagy páncél a SoP-ban? A lándzsák még csak jó lennének, de ahoz könnyű szuró fegyver és nehéz képzetség kellPont nem erre specifikálódtam. -
xem #1868 Ok megvan csak kiszurta a szemem, a fránya 2 kutya. Nem is eset le csak most hogy ha a Bow-ból kezdem a Sop-t akkor az avatarom gonosz személy. -
kadoc #1867 haho?! éltek még skacok?! :d -
kadoc #1866 ő vajon ki?! pontosabban, Firune?! Tirganach városában egy ilyen vörösses szinezetű páncélban és scimitar típusú karddal a kezében álldogál.. ő ad valamifajta küldetést?! -mert én ahányszor visszamentem a városkába sose tudtam hozzá beszélni - v. ő csak egyfajta "névvel rendelkező városlakó"?!
-
xem #1865 Ujra kezdtem a SoP-t csak úgy az íze végett, már elfelejtettem milyen volt. Empyrában elakadtam az angol verzióval valamiért jobban ment, vagy csak az zavar hogy magyar :D. Na a lényeg már félig bent vok a palotában de nem kaptam több instrukciót. A palota örség 45ös szintű még én csak 33 . Csalni meg nincs kedvem az nem úgy nem izgalmas... Szenvedni akarok. Addig is gyilkolok!