Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

axon: el is kell az extra szintlépés, hiszen ha továbbmész egy pályával, ezek a dark elfek már sokkal erõsebbek lesznek, a leggyöszmencsebb, ami ráadásul ritkán is jön az 10-es szintû, az erõsebbek rohamában meg lesz bõven 15-16-17-es szintû gyilkolódög <#vigyor1> szóval, az nem gond, hogyha megpróbálod a lehetõ legtöbb tapasztalatpontot kihozni midenhol .. a legjobb állásomnál 14,5 szinttel (19 órát ültem itt és gyógyítottam a hõsöm miközben gyilkolta a segítõkkel ezen a kapun mértéktelenül kiáramló harocosokat)mentem ilyen dögök ellen, de ha 3-nál több varázsló jött velem szembe .. lehetetlenség volt túlélni.. 3x125-ös sebzés 10 másodperc alatt sok ilyen szint mellett :p ha már megvan az elf torony, amit a Tirganach-ból átmenõ törp-pályán találsz meg, érdemes visszatérni és miközben termeled-vágod-felhasználód a fát, építs be minden bejárót átjárót ahol,ahogy csak tudssz, õrtornyokkal.. 3-4 szint meglesz hamar, ha van egy kis szerencséd és ügyes vagy.. <#buck>
xem, mondod a mailcímed? megpróbálom elküldeni ..
Kadoc a Freemail 25 MB-t
az nem jó?
Axon
Megfogadom a tipped. Már az Order of Dawn-ban is alkalmaztam ezt a módszert 2-3 alkalommal és jelentõs szintlépéseket lehet így elérni.

Faterx
Persze nem írtam de minden addig lelhetõ ork tervem meg van.
Ill hú tényleg most viszagondolva lehet hogy pont munkáso nincs😊
Köszi megnézem
nem lehet, hogy azért ugrik elõ a runatábla, mert elfelejtettél véletlenül orc munkás runát behelyezni? .. több 5letem nincs, ilyen "bug"-gal még sosenem találkoztam :p
Faterx
Örülök hogy örülsz
Másrészt a gyárit nem akarom keverni wa**zzel, ezt tovább ne is feszegessük...

Viszont beleütköztem egy rohadt nagy bug(?)-ba!
Farlom Reménysége, Ork momentumot nem tudom aktiválni, az ikonra mutatva egybõl a Runatábla ugrik elõ<#idiota> Azelõtt angolba nem volt ilyen gond. Újratöltöm stb ragaszkodik a Runatáblához. Vérnyomásom 1000. Micsináljak?
jah gondolom a két ember dunhan és ryowis 😄DDDD gyengusz 9-es szintû harcosok, a goblin is az lesz, dehát legalább lesz két gyors tõre, meg 110%-on küzd alapban :p kezdésnek nem rossz, fõleg ha gyógyítod õt, az egyik, imént említett hõsök vmelyikével..
axon: miután lenyomtad az elfeket, lenyílik egy kapu ahol Grim átment Fial Darg-gal Shal Dun-ba, özönlenek át KIFOGYHATATLAN MENNYISÉGBEN a 7-10-es szintû dark elfek, oda menj be és kezd el ölni õket (azért gyógyíttasd magad vkivel :p).. én kis szerencsével 13,5 szintig nyomtam fel ott magam :p
XEM, tucc vmi módot, hogy átküldjek egy khm.. 15 megás karaktert? <#buck>
Axon
Az álarcos segédjét sikerült megszabadítanom. Van egy goblin rúnám, meg van egy penge rúnám. Még a goblint sem tudnám megidézni, mert nem érte még el a szintem a kívánt értéket, a pengérõl már nem is beszélve, mivel ahhoz meg jóval magassabb szintûnek kellene lennem. Csak ez a kettõ kövem van, meg van két másik ember kövem, akiket már régóta meg tudok idézni.

Nehéz páncélos, boszorkány mester volna az ideális.
Ami most van az egy könnyû konzerv, fehér mágiával, ill kis távolsági beütéssel 21-es szinten. Az OoD-nal, de elkezdtem a SoP ott is. Még szetemberben.
milyen karaktert szeretnél? és melyiken játszol? sima spellforce? v. a BoW?
Tévesen raktam a távolsági harc képzésre, ill a fehér mágiára. S így 8 skill pontot pazaroltam el. Ezt szeretném kijavítani. Újrakezdeni meg már nemigazán van türelmem.
xem, nem azért, hogy kötözködjek, de ez karakter tervezõ szerintem, és nem fejlesztõ v. szerkesztõ.. már korábban volt szerencsém ehhez a progihoz, de akkorse tuttam semmitse kezdeni vele, csakúgy mint most se, lehet, hogy most balféknek tûnök, de ebben azonkívül, hogy elosztod a pontokat .... hm..
spellforce.fw.hu itt megtalálhatjátok a kari fejlesztõ progit.
örülök, hogy kedvet csináltam hozzá, én szinte megállás nélkül a BoW-t nyomom.. nagyon tetszik.. amit viszont nem értek, hogy mire gondoltál, azzal a kijelentéssel, hogy "nem szeretném keverni a dolgokat"?!<#nemtudom>
Faterx
most hogy így olvasgatlak kedvet csináltál egy kicsit a BoW-nak...
viszont ha origben van meg az alap és a BoW, nem szeretném keverni a dolgokat
karakterszint a BoW-ban is max. 3o-as szint, de hát jobb cuccok vannak és azért nem árt végigvinni azt sem, hiszen szerintem nagyon jó átvezetõ az alap és a SoP között.. tulajdonképpen megmutatja, hogy mibõl mit hogyan.. kezdetleges set tárgyak, újfajta runaharcosok stb.. mellesleg.. el kell hogy mondjam, hogy leálltam egy idõ után - mikor elértem a 47-es szintet és túljutottam a Clockworks Crypt-en- a SoP-ban.. itt a közepénél már nem igazán tetszik, tulajdonképpen azért sem, mert alig van info mit kihez kell vinni, és utazgathacc össze vissza, hogy kövesd a cselekményt..
így én azt a tanulságot vontam le, hogy BoW-t nyomom, amíg ki nem jön a Spellforce 2.. azthiszem "szerelmese lettem" a téli hangulatnak és hát a sárkányok meg a jegesmacik a végén nagyon ott vannak a toppon!!! az eleje nem valami kira, mivelhogy mikor én vagyok kb 12-13-as szintet rohannak felém tucatjával ezek a mocsok Shal Dun-ból érkezõ dark elf-ek, akiknek a varázslója nyomja észnélkül a 125-ös sebzést adó death spelleket.. nah most 13-as szinten nincs semmi cucc ami segíthetne akár csak 1 ilyent is kivédeni.. szóval ebbõl megértelek mcw.. de amúgy.. már korábban írtam, hogy 6 karaktert fejlesztettem ki a BoW-ban 25-28-as szintig, 2-szer már csont végigvittem minden alküldetést és persze a fõküldeséket.. és most kezdtem harmadszor újra .. szerintem vegyél erõt magadon és adj egy kis idõt, hogy belegyere ebbe az újabb stílusba.. úgyértem.. a SoP-ban merõben másfajta élményt fox találni.. már ha találsz.. mert nekem az elején marha érdekes volt, de a végére nem lett nagy eresztés szóval kb. a felénél megálltam.. félretettem késõbbre..
hogy a kérdésedre válaszoljak, nyugodj bele, Magyarországon nem fogod megkapni a Shadow of the Phoenix-et origiban egyetlenegy boltban sem, semmilyen online-shopnál sem.. legközelebbi hely, ahol kapható a SoP origiban, Ausztria, Németország és Anglia - ezekrõl tudok biztosan itt Európában.. de ha megrendeled akár németbõl v. az osztrákoktól is, nemhiszem, hogy a postaköltséget megúszod egy tizesbõl akár.. duplája lesz a játéknak min.
viszont warez-oldalról le tudod szedni kb. 16o forintos sms-ért .. és tökéletesen fog futni, csakúgy mint pl nálam is.. ha gondolod üzenj, adok egy címet ahol fenn vann, v. akár magad is megkeresheted.. <#bohoc>
Faterx
Nekem a BoW annyira nem jött be, hogy a 4. küldinél abbahagytam és újrakezdtem az alapot...
A Fõnixet szeteném megvenni, csak nem tudom hol? orig
McW
Sziasztok! Most vittem végig az OoD-t. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e nekikezdenem a BoW-nek vagy inkább importáljam a karakterem a Fõnixes kiegbe és azt nyomjam? Olvasgattam a fórumot és többen mondták hogy a BoW nem egy nagy szám, viszont lehet jobb karaktert fejleszteni jobb cuccokkal mint az alapjátékban, nem?

Mess with the best, and die like the rest...

axon: ez az a pálya, ahol a végén whorim táborát kell lepusztítanod ahhoz, hogy ryovis runáját megtaláld a hullájában?! mert ha igen, akkor a mellékküldetés a maszkosnál azért nem tûnik el, mivel elméletileg õ arra kér meg téged, hogy van egy goblin tábor fent a hegytetõn, ahol rabul ejtették az õ kereskedõjét értékes cuccokkal, a feladatod kiszabadítani õt, nah most kapsz tõle egy "nyers runát", ami ha kinyírod a nagyobbik goblint, akkor megtalálod az "eszenciáját" a hullájában, és a nyers runából automatikusan a karaktered egy "goblin alvó runát" fog mixelni, amit a maszkos aktivál némi kis abrakadabra varázslattal neked .. szóval a lényeg a lényeg, hogy azért nem tûnik el a küldetés, mert még legalább 4 v. 5 ilyen abrakadabrát fog késõbb csinálni, amint haladsz elõre a sztoriban.. pl.: blade minion, bladeweaver, blade princeps, kyra (nyilas elf), shan alduir asszem (22-es szintû dark elf warlock) runáit is el kell vinned hozzá..<#hehe>
asszem arra gondolsz, hogy grim mondja, hogy idézd meg a két összegyüjtött 9-es szintû runaharcost, ryovis meg nemtom ki a másik .. jah, az elsõ pályára kell menned, és a még zárt kaputól - ahol az elfek állnak - nem messze levõ oltárnál kell õket megidézni.. utánna lefele menned ahol van az a kis tábor is, ott kapsz még pár emberkét segítségként.. aztán mehecc elfeket nyírbálni..
u.i.: nekem nem volt problémám a megidézéssel..
upsz semmi, már látom h írtál.. sorry 😄 én is vakcsi vaok 😄 muhahaha
farlorn reménységében, a térkép közepén van egy monument, körbevéve sziklákkal, két szorosnál lehet megközelíteni, egyik felõl van egy kisebb ember tábor õrtornyokkal, másik oldalon van az a bizonyos szikla ami alatt ott van a "kristály"..
Megtaláltam! Hogy lehettem ennyire vak???? Köszi a segítséget!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Axon
Úgy látszik bugos a BoW.
Most csináltam meg a mocsaras pályát (ez a 3. pálya). A végén az állarcosnak kellett vinni a talált tárgyakat. Ez egy melléküldi. Odavittem, örült neki. A küldetés naplóban a melléküldetés minden lépcsõje szürke lett, tehát teljesítve, de nem tünt el a melléküldetés! Na ez már szokatlan. Ezután vissza kell menni (pálya neve nem jut eszembe) az alap pályára és ott a hõs monumentumnál meg kell idézni két hõst. Mikor visszamegyek, akkor az egyik velem jövõ karakter mondja is, hogy idézzek meg két hõst a hõs monumentumnál. Na most jön a bug. Nem tudok ráklikkelni a hõsmonumentumra! Hiába klikkelek rá, olyan mintha nem is lenne ott semmi. Szóval nem tudom kijelölni. Na itt el is akadtam.

Lavey
Kadok!

Melyik orc tábornál van ez a totem?

Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elűzni kell!

talán nem ártana azt a bizonyos "karakter szerkesztõ" programot megosztani velünk, mivel több szem, többet lát, több próbálkozó, több....szerencsével jár netán..
bár én már nagyon sok trükköt megcsináltam - stat pontokat szerkesztettem, egszer sikerült a gyorsaságot is és ellenállásokat megnövelni, úgynevezett 0-ás szintet követelõ (no level restriction) tárgyakat csempészni az invertory-ba stb - és hát õszintén szólva kétlem, hogy lenne a spellforce-hoz egy ilyen progi, már csak azért is, mert nem diablo2 jellege van, tehát a tapasztalat pontokat nagyon szigorúan kezeli a játék-> nem tudsz nagyon 3-4 szintnél többet lépni egy pályán, mint ahogy gondolom azt már észre is vetted esetleg.. nemhinném, hogy csak úgy tudsz vele szerkeszteni egy kb. 28-as szintû karit a semmibõl.. de azért kíváncsian várom/várjuk a visszajelzést..
Farlorn's Hope-ban azt a bizonyos kristályt az orc táborodtól egy köpésra találod, csodálom még nem vetted észre azt a nagy szikla szerû totemet, hogy amikor az egeret ráviszed akkor ilyen kék körrel jelöli.. nah az alatt van a kristály, szóval klikk a hatalmas kõre, és légy óvatos, mert egy 20-21-es szintü jég-elementál fog kiugrani..
?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Sziasztok!
Farlon reménységében vagyok és az õsz töredékét keresem. Azt mondja Elwen, hogy valami kiégett fák közelében helyezte el a töredéket. Már bejártam az egész pályát de biztos elkerülte a figyelmemet. Nem találom sehol vagy lehet, hogy nem is ezen a pályán van? Ja meg valami õrrõl is beszél akit megidézett és ez vigyáz a töredékre. Jó lenne ha megtalálnám mert addig nem akarnék továbbmenni!

Hali találtam 1 kari fejlesztõ progit, mert eltoltam a fejlesztését. Hogy lehet használni? Mert van 1 17. szintû könnyû páncélosom s Arma páncéljához nehéz páncél képzetség kell. Tudna valaki segíteni hogy hogyan kell a karaktert módosítani, hogy mûködni is tudjon? Elõre is kösz a segítséget.
köszi😄<#vigyor2>
http://www.spellforce.timba.biz/elso.htm ott pedig a küldetések.. sok sikert.. jó játékot <#wave>
az order of dawn-hoz
melyik részéhez? order of dawn , breath of winter, v. a shadow of the phoenix-hez?
a játékhoz valahonnan le lehet tölteni a végigjátszását??????????<#help>
ez a sop eccerûen hihetetlen, annyira ütõs fegyverek vannak, persze egyikse large blunt egykezes.. miért is lenne, tõr, 19-es képzettségi szinten lehet használni 20-28 sebzés, 118%, death hatással.. ehh.. asszem kipróbálom a piercing heavy armoros karim, hiszen nekivaló fegyver akad, lásd: 16-os képzettségi szinthez találtam már 44-55-ös sebzésû 85%-os dárda szerû fegyvert, most azzal tarolnék, hiszen az eddig talált egyik legerõsebb fegyver, simán nyomok majd 300-400-as sebzést normálon <#boxer>
a nehéz lovagommal megyek, hát 200 felett van a sebzése, a bajom az, hogy még az alacsonyabb szintû 28-30-as csontikat se találja el 4-bõl 4-szer, jó ha 3-szor megcsapom õket, igaz az elég nekik, dehát akkor is .. volt egy felesleges támadási köröm.. varázslók tényleg hasznosak lennének, de csak ha van mellette egy ilyen nehéz lovag, mint az enyém aki elõrerohan és odacsal mindenkit, 3600-as életem van 43-as szinten, nem a legállatabb cuccokkal, csak amit találtam..
Axon
Mikor elõször loptam el a vérbükk kövecskéjét nekem támadt és én leáltam vele harcolni. Sikerült lenyomnom, de csak egy hajszálnyi életem maradt, mondhatni szerencsém volt. A hõsöm természetesen egyedül volt.
Azt én is észrevettem, hogy a lassúbb fegyverek pontosabbak. Most egy könnyû páncélzatú karival vagyok, nagyon gyors fegyverekkel és hihetetlenül idegesítõ, hogy rengetegszer nem sebez.

jah egy tanács, ha vki most kezdené szerintem varázslóval menjen, naon hasznos lesz az area spell .. muhahah elemental mage-k rlzz!!! :p
nagyon tömör ütõs ez a SoP nem tudom abbahagyni, már 22 órája megállás nélkül játszom és kiesnek a szemeim mert még nem aludtam .. muhahaha.. naon coollll
jujjj jujjj.. megtaláltam ezt a kis hamis SoP-ot én is, most tart perpé a 30. zip-nél az elsõ cd-nél.. jujj jujjj de durva hurréééjjjj 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nah béfejeztem eztet a süket BoW-t.. annyira a vége nem volt gagyi.. a legjobban egyértelmûen a törpös pályák jöttek be.. mint pl a leguccsó is ilyen <#mf1>
azt a rohamot, amit ezek a dög sárkányok meg jegesmacik levágtak a végén ... bahh.. naon lol volt :p mégjó, hogy egy 70 fõs seregem ott állt, a hõsömnek mert 2000-res élete!!! meg az 5 szuper rúna harcos mind, 23-as szint felett (illusion hasznos, mert a sok hülye maci megrohamozta a fantomokat, addig gyógyítottam a rászorulókat, a blade princeps tarolt az apróbb szörnyeknél, a két nehézfegyveres törte a csontot, a nyilasom szép sebzést vitt be true shoting-gal)..<#vigyor1>
ennyibõl pozitív a játék, meg, hogy végre 30-as szinten fejeztem be a játékot.. bár már úgy mentem az uccsó pályára, hogy egy pici egység kell és megvan a 30-as szint, szóval szerintem ez a végtelen sárkánymezõ, meg az utolsó maciroham igencsak megnyomott volna még exp-vel, hogyha lehetett volna :p szószerint mentek a macik a málnásba, amikor osztottam õket jobbra-balra a hõsömmel.. <#mf1>
eddig ahányszor játszottam az order of dawn-nal mindig 27-28 körül már befejeztem.. pedig ott még a 32-es szintet is el lehet érni..itt már nem <#duma>
<#help>apropó, SoP-ot melyik warez-rõl szerezted/szereztétek meg?!
B.U.É.K !!<#bee1>
vki harcoltatott már saját titánokat egymás ellen?! én tegnap egymásnak eresztettem az elf titánomat az orc titánomnak és meglepõdtem a végeredményen.. <#hamm>
az orc titán dexteritisebb, többször talált célba, ugyan jóval alacsonyabb sebzést okozva, míg az elf titán ritkábban, de magasabb sebzéssel ütötte az orcot, aki a végén menekülõre fogta a dolgot és elsétált onnan..
14-es szintûek voltak, az orc titán 7-12-es intervallumban sebezete az elfet, míg az elf 10-16 között.. nagyon fej-fej mellett haladtak és tényleg csak minimális volt a különbség, szóval lehet, hogy csak szerencsével nyert az elfem <#vigyor2>
kicsit csalódtam az orc-ban mert aszittem erõsebb lesz - a hallottak alapján - de szerintem erõben akkor is a troll titán az erõsebb, majd a törp titán, aki viszont nem mindig akar célt találni <#buck>
pengék muhaha :p majd mikor a BoW-ban vezethetsz hõsként blade minion-t, bladeweaver-t, meg blade princeps-et.. muhaha <#eplus2> kicsit lassúnak tünnek nekem, dehát ilyen a 100%-on történõ harc :p amugy az agi meg a dex kicsit alacsony, dehát ez van, ha a többi pontot a str-re és stra-ra nyomják.. <#ejnye1>a védelmük azért nemrossz, 150,250,350-es AC tyûûha :p
az védelmi tornyuk.. hát nem olyan satnya szó mi szó :p bár szerintem ha birtokolhatnál penge fajt, akkor szerintem nem kapnál ilyen erõs tornyokat, hanem vmi lebutított fajtát .. lást például, hogy az elfek titánja se egy tökös vérbükk, mint aki szétcsapja a tornyokat - sõt tégedis, hogyha ellopod a drága, féltet, zöld kövecskéjét-, hanem vmi vénecske cseresznyefa <#nyes>
amugy most indulok elõször a BoW-ban az Abyss nevezetû pályára, pedig már 6 darab 26-28-as szintû karaktert játszottam el eddig, magyarul 6-szor kezdtem elõrõl anélkül, hogy végigvittem volna és szinte az összes karakter ki van fejlesztve.. :p szánalmas 😄DD egyik se teccik igazán, habár.. hm..amivel most megyek végre valahára nem az én 5letem, lényegében koppintottam vkirõl 😄 -sorry axon <#vigyor>- de nemrossz .. 28-as szintû még per pillanat, 80-as str, sta, 55-ös dex és agi értékek.. heavy armor, shield, blunt weapons 12-es szinten, 2-es szinten light combat arts a berserk és a blessing miatt..
egykezes zúzófegyverem 22-28-as sebzésû, sajna lassúcska 80%-os.. dehát a legendary ring of northman, adamantium armor, meg a frozen time ring és a stormbreaker shield ad némi plusszt <#bohoc> így már elviselhetõbb.. aztán ott van a tarsojomban egy moonsilver warhammer 18-40-es sebzéssel (90%-os sebesség), de semmivel sem külömb az egykezesem sebzésénél..
amúgy én úgy vettem észre - kérlek javítsatok ki ha tévedek v. hibás a megfigyelésem -, hogy minél gyorsabb a fegyver annál nagyobb a támadás elvétésének a lehetõsége, mintha lassú fegyverrel biztosabban találná el a célt.. én így vettem észre, aztán lehet, hogy nem igaz ..

annak nagyon tudnék örülni és tudnám is értékelni, hogyha a spellforce 2-ben, ha elérnél egy bizonyos szintet harcosként, kaphatnál griff madarat, v. ilyesmit.. és akkor griff harcosként nyomulhatnál..durvás lenne..hihi álmodozom

viszont ami a legjobb lenne, ha lennének különbözõ hangok az avatar-hoz, meg változatosabb hajstílus, ruhakinézet és méginkább, ha lennének plussz ruhatárak, mint pl a cipõ, kesztyû, nyakék..piercing <#mf1> -az uccsó csak vicc
Axon
"u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szõrös testû egyszemû óriás, bunkóssal a kezében"

Na így már beugrott :-)
Készítettem is belõle egyszer, de akkor már nem is volt rá szükség, mert legyõztem az összes ellenséget, így nem is maradt meg bennem a figura.

Nagyjából egyet értek az értékeléseddel. Amit én nem vettem észre, hogy a törpök szintet lépnek. Ez fel sem tünt. A törp gyógyító tényleg nagyon gyenge, én alíg láttam gyógyítani.
A sötét elfek védelmi épülete(i) - mivel itt kettõ is van - magasan a legjobbak. 5-6 belõle megakaszt egy közepes rohamot is. Ennél jobb védelmi épülete már csak a pengéknek van, de az legyõzhetetlen :-(

1,hm.. kár hogy a nyilasok nem vmi hasznos avatar-ok a játékban saját célra, ha segítõk között van egy 25-ös szintû az már tud aratni, hiszen ha jól számoltam akkor õk közel 500-as sebzést is képesek bevinni egyes lövésekkel.. kis szerencsével persze.. dehát esély van rá nem is kevés..
hogyha van egy nyilas harcos mondjuk egy 12-20-as sebzésû nyíllal a kezében, kb. 75-80 erõvel használva a true shot-ot és az elite marksman felszerelést a BoW-ból akkor van 30% esély rá, hogy ekkorákat sebezzen..

2, hát igen, igazat adok abban, hogy minden fajból van hasznos ..

elfeknél a gyógyítók tényleg naon ott vannak, fõleg a druidák akik, ha jól emléxek akkor képesek aura of light-ot használni élõholtak ellen, v. aura of healing-et, de az utóbbiban már nem vagyok biztos..nah és persze a wintermage-ek, akik az ice burst-öt használják, hm.. 30-40 ilyen emberke komoly sérüléseket tud okozni az ellenségben (fõleg ha erdõs tájon harcolsz, nem is fogy a mannájuk, életüket visszatöltik erdõnél táborozva) .. <#eplus2> titán az olyan so-so.. elmegy (aura of fast fight-ja van?!)
a nyilász épületek aratnak, mivel végtelen fát tudnak készíteni az elfek, így kb. 1 óra alatt tökéletes, többszintû védelmi falat lehet ezekbõl felhúzni, szépen rendszerben kiépítve õket.. jah és a fagyasztó épületek is királyok.. <#vigyor1> szóval elfek-hez ennyit tudok hozzáfûzni -> <#worship> <#worship> 5-bõl 6 csillag!!

embereknél a paladin-ok is ott vannak, a titán gagyi szentem.. white hand hasznos épület!! nyilász tornyok lassúak meg nem jól elhelyezhetõek.. a mentalist shockwave-ve kira tömegben használva :p 5-bõl 5 csillag..

törpöket mint már montam imádom, kár, hogy a battle priest ilyen light-osan gyógyít elvétve.. és kár, hogy nincs védelmi épületük.. hiányolom.. 5-bõl 4 csillag mivel szintet lépnek és erõsödnek..

orc-oknál szeretem a fire master-t aki 3 ellenséget is tud sebezni fire burst-tel.. a dudások naon viccesek 😄 ilyen war cry hatást tudnak..dehát nem mindig hasznos, csak ha van sok spearman aki 3 ellenséget tud sebezni és ha még nagyobbat is sebez akkor durvás :p 5-bõl 3 csillag..

trollokat tényleg ritkán lehet használni és még sokáig is tart kiépíteni velük egy ütõs hadsereget, hiszen a champion-t kb. 1-1,5 percig készíti .. bahh =)
de a stone thrower épület király, hatalmasat sebez.. 5-bõl 4 csillag.. semmi gyógyító-egységük nincs sajna <#gunyos1>

és végül a sötét elfek, hát õk.. nem is tudom, sok sõt naon sok hasznos tulajdonságuk van, mégse naon szeretem õket, csak a védelmi épületeket, de azokat .. úristen 5-bõl 6 csillagot adnék rá..
tulajdonképpen az idegel bennük, hogy hamar elfogy a manna, ha aura of lifetap-et használnak, ha meghal a warlock akkor ilyen hülye gyenge pókká változik át -amitõl én mérgezést várnék el, de még ilyent nem nagyon láttam-, vagy, hogy csak éjfélkor tudnak visszatérni a halálból, meg ez a sok gyenge csonti meg goblin amit támasztanak.. idegel.. bár a spectre hasznos jószág, de az is kimúlik egy idõ után, ha meg nem ölik .. és a manna is kifogy.. pff..
szóval a védelmi épületük miatt adnék nekik 4-et az 5 csillagból

u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szõrös testû egyszemû óriás, bunkóssal a kezében <#ravasz1>
Axon
Kedvenc fajom?
Talán így most a sötét elfeket mondanám, de ez nem teljesen igaz. Igazi kedvenc fajom talán nincs is, hanem mindegyikbõl vannak kedvenceim.
Sokáig az emberek voltak a kedvenceim, de ott a titánt nem volt túl használható, abszolult kedvencem a paladin volt. Az elfeknél a fagyasztós ijjász abszolult kedvenc volt, na meg itt több gyógyító egység is volt, felbecsülhetetlen értékûek. A törpéket nem szerettem, mert szinte minden egység közelharci egység volt, de a titánjuk szerintem az egyik legjobb. Az orkoknál egyértelmûen a sámán a kedvenc a fájdalom varázslattal, de ott hatalmas arc a dobos, aki ész nélkül verni kezdi a dobokat harc közben. Jókat vigyorogtam rajta. Az ork titán a másik kedvenc titánom - a törp mellett - roppant használható volt a végtelen pengeáradat feltartására. A trollokat alíg lehetett használni, mivel 1-2 küldetésben lehetett õket termelni és akkor is volt mellettük másik faj. A trollok közül egyedül a kõhajítót építettem, remek távolsági egység. A troll titánra hirtelen nem is emlékszem.
A sötét elfeknek erõs közelharci egységeik vannak, a varázslóik pedig a legerõsebbek (fájdalom varázslat, goblin idézés, csontváz feltámasztás, halál után is életre kelnek, szóval hihetetlenül hasznosak). A titánjuk viszont nem túl hasznos, az emberek titánjával tudnám egy lapon említeni.

Axon
Akkor nagyjából jól vettem le a történet végét, mert én is hasonló következtetésre jutottam, csak nem találtam túl sok értelmét.

A Shadow of the Phoenix nekem warez verzióban van meg. Ha jól tudom sehol sem lehet megvásárolni. Nekem tökéletesen fut a warez verziójú Shadow of the Phoenix 1.52a patch-el és rátöltve a magyarítás, bár azt csak elindítottam és vagy 15-20 percet toltam a kíváncsiság kedvéért, mivel elõtte még a BoW-ot végig akarom vinni.
Az alapjátékot végig vittem, meg a BoW-ot is úgy harmadáig, de még egyszer sem fagyott, nem volt semmi problémám.

"Belekezdtem a BOW-ba. Hát elég gagyi az alapjáték precizen kidolgozott története után. Már a 3. pályán vagyok, de még mindig "nemtörténik" semmi. Szóval elég vacak" - egyetértek, ahogy visszagondolok az alapjátékra jóval élvezetesebbnek gondolom, mint ez a kiegészítõt.. nem igazán lehet táborozgatni.. túl gyors a menete, meg hát.. túl nagy a hangsúly a hülye "runa hero-zokon" .. alapjáték sokkal cool-abb, mégha nincs is annyi fegyver meg kacat benne..

u.i.: nektek melyik a kedvenc "fajotok"? én törp és troll
törp: tud szintet lépni ha kinyír egy ellenfelet
troll: hatalmas fizikai erõvel rendelkezik és ha megszerez mindenféle "upgrade"-et az épületek révén akkor majdhogynem akkorát sebez mint a harcosom <#mf1>