2504
  • xem
    Kéréseim azok még akadnak: Óramű pályánál van egy rácsos ajtó ami nem nyilt ki, 1 kis segítséggel láthatóvá tettem hogy mi lakozik mögötte, tele van ládákkal, ott talán megtalálom a smargd botot, meg valami palástot? vagy a 2 legyőzhetetlen démonnál találtatik meg? igaz már csak 2 db levegő érmém van, s van még vagy 5 láda amit nem tudok kinyitni érmék nélkül. Az óramű az tényleg hosszú pálya.
  • xem
    Elvileg akkor már a sebzésen nem is lehetett volna növelni nem de?
    A pajzsot nem igen hasznosítom de a bot az talán az eddigiek közül nekem ez a legjobb fegyver amit találtam a gém alatt. vagy van ennél jobb? ja igen a törp kalapács ami igen szép sebzést tesz lehetővé igaz 25%os sebességgel. Ezt inkább mellőztem. Tényleg az Ifritnek ha ariát adok akkor mi lesz belőle mert nekem csak 2 volt, szívből meg volt nég ezt adtam neki, lett belőle 1 kis démon, igaz az első komolyabb össze csapásnál otthagyta a fogát, kezdhettem előről.
  • kadoc
    gondolom akkor lenyomtad a tűzangyalt is aki őrzi a shadow blade-t .. aztán mehecc a végső helyre.. ahol az a dög fial darg lődörög.. mocsok egy lény, hiszen ha nincs a kezedben az a nyomi shadow blade, olyant sebez és az élete is ha lenyomod a feléig visszaugrik.. bezzeg ha használod a pengét hamar lenyomod némi támogatással.. de az se szükséges..
  • kadoc
    hát igen.. sőt még adott volna a bot 15 dex-et és 15 str-et is.. meg fire,ice, death magic sebzést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    a pajzs is kira, 105 védelem, 15 minden ellenálláshoz és 15 minden stathoz, vmint 5 v. 10% -kal gyorsabb varázslás :D
  • xem
    Hi A Sop ban a 2. pályán kapok 1 törött pajzsot meg 1 botot, nekem volt két zöld kövem amit bele rakattam elég jó botot kaptam, ezt elvileg lehetett volna fokozni 33-50 a sebzése.
  • Axon
    A BoW-ban most vagyok az "árnyas" pályán, amikor az a sok szürke árny kóborol a pályán és időnként néhány feketévé változik és rámtámad. Nagyon tetszik ez a pálya. Megszereztem a gyűrűt, amitől az összes árny feketévé változott. Jó kis mészárlás volt.
  • kadoc
    vmi exp-t biztos ad hiszen 48-as szintű szörnyek.. semmi tárgyat nem dobnak el.. ne is álmodj róla ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • xem
    Az a 2 legyőzhetetlen démon az ad valamit vagy csak kapok valamicske táppontot? Mert ha nem akkor inkább elfelejtem őket messzíről.
  • kadoc
    a láda kódjai 66,7, és 130 (a démon akkor jön amikor 2,33,v. 10 van választva)
    a hét az könnyű szerintem :D a 66=11*2*3 és a 130=13*5*2
  • xem
    Részletes volt igen, köszönöm. Hát a 2 legyőzhetetlen démon, igen csak annak tűnik. alig bírom megsebezni inkáb elfutottam előlük. Még csak hagyám hogy a fekete ládákat kinyitottam, de a vörösöknél a három ládából 1 et bírtam kinyitni. mivel szorzom a számokat? Ha mind a hatot össze adom se jön ki a 66 főleg nem a 130? A menhir 2 vagy 33 vagy 10 feliratvan de ezekből még csak nem is választhatok ellőtte meg olyat ír hogy rajzot látsz amin 1 démon éppen megeszik 1 ember alakot.
  • kadoc
    u.i.: amúgy elég részletes volt a leírásom v. részletezhettem volna alaposabban?! :DDDDDDDDDDDDDDD
  • kadoc
    meg kell halniuk.. ez a sorsuk.. és neked a szerencséd :D
  • xem
    Eddig csak igen kevés érmém volt mig bele nem dobtam az egyik menhírbe ami 2 kis kaput nyitott ki. Tényleg 1 buzera pálya. Már 1pár doboz cigit elnyomtam míg a negyedéig eljutottam. Ja megjegyzés: ahol van a 9 láda ill a 3 örző járkál, ha kinyitom a ládákat az örők elhaláloznak, ez csak nálam van így?
  • xem
    Köszi a helpet.
    Minek van 6 titán ha csak 3mat enged segítők gyanánt azt nem választhatom
    ki h ki lenne a megfelelő?
  • kadoc
    én most nagyon örlődök rajta, hogy odébbállok.. SoP annyira nem jött be a BoW-t és az OoD-t is rongyra nyomtam, már-már fejből tudom mikor hova merre..
    régi nagy kedvencem volt a Dungeon Siege, a kiegészítője a Legends of Arana.. amit még a mai napig nem játszottam végig.. bár annyira nem becsültem meg mint kellett volna, és egy újabbacska a Neverwinter Nights, Shadows of Undertide meg a Hordes of Underdark kiegészítőkkel.. mindkettőt imádtam, azért mert terveztem is hozzá dolgokat anno.. karakter, pálya, ruhák, kisebb mod-ok stb..
    kijött a Dungeon Siege2 .. leszedtem a másfél gigás demot.. kicsit sok az újítás abban is..fura a grafika szerintem.. többnyire azért mert manapság inkább próbálják a játékokat "optimalizálni" minél szélesebb körben tudják az emberek használni.. azért nem javítanak annyira durvát a grafikán szentem..
    DS2-ben is annyi az új funkció itt a kari képe mellett, h hűha.. Spellforce2 is ilyen lesz.. azért szerettem pedig őket mert egér elég volt.. most meg a kezem a billentyűn végig .. H meg M beüt a mannához és élethez, kijelöl meg stb.. áhh.. neverwinterben akkor használtam a gombokat ha táncoltam a karakterrel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD keringőztünk :DDDDDDDDDDDDDDD
  • kadoc
    u.i.: nagyon rövid üzi lett
  • kadoc
    utálom azt a pályát, gondolom a Clockworks Crypt-re gondolsz.. blöeee.. 9 órát szenvedtem vele, mikor első alkalommal sikerült magam tülküzdeni a sok rejtvényen.. persze egyik helyen nem kaptam meg a kincset, mert vmi ládákat nem megfelelő sorrendben nyitottam ki.. hát pfff mondom még ez is számít?! ehh
    azóta már 2 varázslót elvittem addig a pályáig, de ott megálltam, mert ennyira lassu a menete annak a helynek és annyira utálom amikor már ennyire túlvariálnak vmit.. ne spellforce-nak nevezzék, hanem "Füles" rejtvénynek..
    a szuperkincsek se vmi szuperek..a colosseum meg istenkira.. übernehéz néha..

kis segítség ahhoz az "óraműhöz" (a kombinációk nem változnak!)

északi csapda: jobb bal jobb
    jobb bal jobb
    jobb bal jobb
    az első csapda: jobb jobb bal
    jobb bal jobb
    jobb bal jobb
    (vidd magaddal a szobor nyelvét!!)
    déli csapda: jobb bal jobb
    bal jobb bal
    jobb bal jobb
    a bevágott jelenet kombinációi:
    jobb jobb bal
    jobb jobb jobb
    bal jobb bal

mindezek után beszélj uru-val aki elmondja, h úgy kell a következő helyen kinyitnod a ládákat, h azok a kis mocsok 45-ös szintű dögök ne vegyenek észre (ha jól emléxek 5000-es death magic-et nyomnak)
    meg kell nézned a ládákat, de nem leszel képes kinyitni őket, mivel mindig egy vörös kulcsot fog kérni (a ládák számozása: )
    1 2 3
    4 5 6
    7 8 9
    ebben a sorrendben kell ellenőrizned őket: 5, 1, 8, 2, 4, 3, 6, 7, 9
    megtalálod tuomi botját meg egy levegő érmét
    innen mehetsz tovább északnak, keletnek és délnek, menj északra, ahol látsz egy obeliszket, kattints rá és miután lement a jelenet utánozd le a fáklyákat..
    3 titánt a 6 közül kiszabadítasz, lesz mellette egy hős-monument, idézd meg ankthat segítődet, ekkore megjelenik egy zerbite szellem, beszélj hozzá és add neki antkhar runáját - ekkor segíteni fog a szellem ..
    menj délnek ezután és ölj meg minden pókot, a 45-ös szintű fog adni egy kulcsot, az innen északra levő ajtót fogja nyitni, elérsz egy helyre, ahol használnod kell a "kőnyelvet" h megértsed mit súgnak az obeliszk-fejek.. ölj meg minden démont, megtalálod a csontvázak táborkulcsát, ami a 45-ös őröktől délre van..
    az első dolgod, h a fáklyák kigyújtásával kinyisd a ládákat, körülbelül így néznek ki felülnézetből:
    A B C D A B C D
    láda láda
    E F G H E F G H

a helyes nyitás módja a bal oldalinál: a, g , e és b
    a jobbosnak: e c h és b
    menj majd lefele, kerüld ki a fényt, h nehogy a múmiák előjöjjenek, láda kinyit.. mész jobbra ahol van egy láda 7 váltóval.. mindet le kell kapcsolnod, meg kell találnod a helyes nyitás módját mert leírni lehetetlenség - el fog tartani egy darabig míg rájössz - de ha ez segít asszem a középsőnek a legfelsőnek és a legalsónak kell égnie- , ha sikerült kapsz egy levegő érmét..
    ha végeztél menj tovább, egy zerbite szellem játszadozik a másik felén a kapcsolókkal, próbálva téged összezavarni.. igyekezz becsapni őt, mert van egy törött kar, azt neki kell a másik felén meghúzni, h az összes szem lecsukódjon és gyorsan át tudj futni, amíg a szellem nem vált egy következőt is ..
    nyisd ki a kaput, a ládához használj fel 3 levegő érmét, megtalálod a csillag kulcsot..
    menj vissza oda ahol azok az erős 45-ös őrök vannak, nyugaton találsz egy kaput nyisd ki, ölj meg minden csontit, találkozol xalabar-ral, beszélj fele, fogadd el tőle, h megszerzed neki a botot, majd beszélj ismét és öld meg..
    a kincstártól délre találsz egy kaput nyisd ki és lépj be .. ölj meg mindenkit -idézd meg az 5 hősödet mert szükséged lesz rájuk h aktiváld az 5 monumentet, amik együttesen nyitják a kincstárat..
    menj a kincstárba, keresd meg a ládákat, amik folytatják a 4 nevet, amit már korábban egy obeliszknél olvastál, először ezeket a ládákat nyisd ki, majd a többit.. kb így
    _____láda1_________________láda2
    _____________láda13 (tűzérmével)
    _____láda3_________________láda4

láda5___________________________láda6
    láda7___________________________láda8

_____láda9_________________láda10
    _____láda11________________láda12

nyitási sorrend: 8-3-12-7-4-11-5-10-1-6-9
    elméletileg 1 ládát nem tudsz majd kinyitni, de az nem is fontos, mivel csak egy ékkő van benne..
    ha kinyitod a ládát 3 levegő érmével, ki tutod nyitni az átjárót a csillag kulccsal, és kapsz még egy puzzle játékot :D
    öld meg a dögöket h megkapd a föld érmét, átmehetsz egy másik portálon egy helyre, ahol 2 48-as szintű démon vár, egyszerre egyet probálj meg megölni.. nem lesz könnyű .. nekem kb. 3,5 órába tellett.. The Indestructible a neve a dögnek.. magyarul asszem elpusztíthatatlan v. sebezhetetlen .. nos ha varázsló vagy szerintem hamarabb le lehet nyomni őket, de harcossal csináltam és úristen.. talán ha könnyű harcos vagy és birtokolod már a kritikus ütést, talán azzal sikerül lenyomni.. életük kb. 8000 szerintem.. ha nem több..
    a többi nyitási módot nem írom le.. könnyen rájössz.. egyiknél összeadással kapod meg a ládát nyitó számot, másiknál pedig szorzást .. némelyik szám kiszabadítja a démont, ő már nem olyan kemény mint az előzőek.. :D hál istennek.. mivel összeszedted a cuccokat odaadhatod tuominak empyria-ban .. ad egy szép kis summát.. 500 v. 5ooo aranyat asszem.. de akár meg is tarthatod magadnak a cuccokat hogyha lélekvarázsló vagy..

asszem kb. ennyi dióhéjban :D

• Axon
    Mindenesetre azért érdekelni fog ha megjelenik nálunk. Azokat a játékokat meg szoktam venni, amelyek nagyon tetszenek. Ez pedig az egyik legjobban bejövős játék az utóbbi időben. Nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára olyan játék, amellyel ennyit játszottam volna. Csak nagyon régi játékok jutnak eszembe, amelyeket még manapság is előveszek, bár túl sok ideig ma már nem kötnek le, valószínűleg azért mert rongyosra játszottam őket valamikor.
  • kadoc
    nincs a leírások alapján semmi extra a Platinumhoz -mindössze 3:1 kiadás, meg olcsóbb mint külön-külön-, hacsak a legfrisebb patchek nem számítanak annak, dehát azok is fenn vannak a neten mivel már a SoP is több mint 1 éves ..
  • Axon
    "u.i.: van egy olyan félelmem, hogy alig-alig fog hasonlítani a sima játékra .. tartok tőle, hogy túl sok lesz a gyökeres változtatás.."

Na pontosan én is ettől tartok. Így volt ez az egyik nagy kedvencemmel a Settlers sorozattal is. 4. részig nagyon rendben volt, majd kiadták az 5. részt. Borzasztó! Semmiben nem hasonlított az elődjeihez. Egy sima rts-t csináltak belőle. Maga a játék, mint rts nem volt rossz, de nem kellett volna settlers-nek nevezni.
  • Axon
    Mit takar pontosan ez a SpellForce Platinum kiadás?
    Csak az alapjáték és a két kieg, vagy esetleg extra dolgok is vannak benne?
  • Axon
    Azóta újrakezdtem.
    Koponyás érméket lehet venni különféle árusoknál az elf városban.
    Megcsináltam újra a pályát, majd elmentem Jégomlás pályára, ahol a 17-18-as szintű sötét elfek vannak. Folyton az ork emlékmű mellé teleportálnak. Odaraktam a hőseimet meg vagy 30 ork sámánt és megállás nélkül megy a hent, így sikerült 24-es szintűre feltornásznom magam, de megfontolom, hogy újra visszamegyek és otthagyom a gépet egy jó órára, addig biztos felmegy 26-os szintűre is.
    Nos újra visszamentem a ládákhoz és ott kellett abbahagynom, módszeresen akarom kibontani őket. Állástmentek majd érméket dobok. Sajnos nincs annyi érmém, hogy minden ládát kinyissak, így állás betöltés és más ládák kinyitása fog következni. Írom miben mi van és a végén majd csak azokat nyitom ki ami nekem a legmegfelelőbbek. Ennyi cheat-ot megengedek magamnak :-)
  • xem
    Üdv mki.
    Valaki már 100%ig megcsinálta az Óra mű pályát a SoP-ban?
    A kincstár ajtajánál van 5 kőfej azt kinyitni kész rémálom, a labirintusban találtam 2 menhirt amin 1, 11 szóból csak 4 olvasható, azzal mivan?.
    A másikon meg valami csillag alakú tárgy kell hozzá, de azt hol találom? Ha valaki tud segíteni annak megköszönném.
  • rotator
    Ez van. Azóta megszereztem a Platinumot "máshonnan", Securom volt rajta... :P
  • kadoc
    mikor jön már a spellforce 2 - shadow wars?!

u.i.: van egy olyan félelmem, hogy alig-alig fog hasonlítani a sima játékra .. tartok tőle, hogy túl sok lesz a gyökeres változtatás..
  • kadoc
    egyenlőre még a spellforce - shadow of the phoenix sem kapható origiben, nemhogy a platinum ami a két kiegészítőt is magában foglalja az alapjáték mellett :DDDDDDD ez a mi kis hazánk :DDD muhaha..
  • rotator
    Vagy mégse. :) Az USA-ban azzal jött ki... Hát mindegy, akkor marad az alternatív beszerzési forrás.
  • rotator
    Hm, talán mégsem olyan jó ötlet, mert StarForce-os a drága...
  • rotator
    Gyerekek! SpellForce Platinum nem várható kis hazánkban?
  • kadoc
    hát .. az egész játék folyamán kapsz érméket, de a legtöbbet kétségkívül shal dunban kapod, bár ezek star és moon érmék többnyire.. de mint ahogy észrevettem, miután letisztítod a városokat és elteleportálod magad, majd visszajössz, van a pályán 1 v. 2 olyan pont ahol továbbra is jönnek át valahonnan ellenségek - a troll monumenttől nem messze pl egy biztos van - ..
    a legértékesebb ládákba mindig több érme kell és ezek azok, amelyekbe a koponya érmék kellenek.. huhu :DDD
  • Axon
    A BoW-ban most vagyok a sötét elfek városában. Itt van az a két teleport, amin özönlöttek az első pályára és a jégomlás pályára. Megszüntettem a teleport kapu előtti sötét elf csapatokat, de ezután is özönlenek a másik két pályára. Ezen a pályán továbbmenve bejutok egy palotába, ahol van egy csomó láda tele szuper cucokkal. Sajnos nagyon elcsesztem a dolgot és alíg tudtam kinyitni néhányat. Mindegyikbe két érme kell, de nekem némelyikhez egy volt és abból dobáltam be többet is. Sajnos nem nyílt ki a láda, de elpocsékoltam egy csomó érmét. Itt megöltem Grimm-et az árulót és átmentem az árnyak pályájára azért a kardért ami a főmufti megöléséhez kell. Annyira bosszant, hogy elpocsékoltam az érméket, hogy lehet újrakezdem az egész pályát, mivel van egy mentésem a pálya elejéről.
  • kadoc
    ezt a klippet asszem pont tegnap szedtem le, emberek városa?! :D
  • Faterx
    A világ legkissebb videjója
  • Faterx
    kis Sf2 videócska
  • Faterx
    Csak úgy mondom hogy starfoceos lesz.
    Nekem most a Heroes bétát sem sikerül aktiválnom
  • xem
    Jók a spell2 képek, de kicsit warcraft dezsavűm lenne tőle. Vagy csak mert még az ork hadjárati részről vannak többségében képek. Igazán kidobhatnának 1 kis kedvcsináló demót csak úgy szimplán.
  • Faterx
    ja most látom Te szúrtad be...
  • Faterx
    Jobb gomb, kép mejelenítése. Használjon FF-ot
  • kadoc
    u.i.: azokat az értékeket nem értem a karakter képe alatt élet még elmenne ha a kari 30-as szintű lenne, de 2000-2500 manna, meg 5000 v. 5500-as védelem?!

u.i.: kifelejtettem ezt a képet (engem a diablo2 sorcerer csajára emlékeztet)
    http://media.pc.gamespy.com/media/736/736884/img_2993216.html
  • kadoc
    hm.. ti látjátok a linket?! mert nálam egy fehér lapon piros x van.. pff ezt se tuttam megoldani?! :D
    http://media.pc.gamespy.com/media/736/736884/img_2993231.html <- talán majd így