Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nem jó?
Ill hú tényleg most viszagondolva lehet hogy pont munkáso nincs😊
Köszi megnézem
Másrészt a gyárit nem akarom keverni wa**zzel, ezt tovább ne is feszegessük...
Viszont beleütköztem egy rohadt nagy bug(?)-ba!
Farlom Reménysége, Ork momentumot nem tudom aktiválni, az ikonra mutatva egybõl a Runatábla ugrik elõ<#idiota>#idiota> Azelõtt angolba nem volt ilyen gond. Újratöltöm stb ragaszkodik a Runatáblához. Vérnyomásom 1000. Micsináljak?
axon: miután lenyomtad az elfeket, lenyílik egy kapu ahol Grim átment Fial Darg-gal Shal Dun-ba, özönlenek át KIFOGYHATATLAN MENNYISÉGBEN a 7-10-es szintû dark elfek, oda menj be és kezd el ölni õket (azért gyógyíttasd magad vkivel :p).. én kis szerencsével 13,5 szintig nyomtam fel ott magam :p
Ami most van az egy könnyû konzerv, fehér mágiával, ill kis távolsági beütéssel 21-es szinten. Az OoD-nal, de elkezdtem a SoP ott is. Még szetemberben.
viszont ha origben van meg az alap és a BoW, nem szeretném keverni a dolgokat
így én azt a tanulságot vontam le, hogy BoW-t nyomom, amíg ki nem jön a Spellforce 2.. azthiszem "szerelmese lettem" a téli hangulatnak és hát a sárkányok meg a jegesmacik a végén nagyon ott vannak a toppon!!! az eleje nem valami kira, mivelhogy mikor én vagyok kb 12-13-as szintet rohannak felém tucatjával ezek a mocsok Shal Dun-ból érkezõ dark elf-ek, akiknek a varázslója nyomja észnélkül a 125-ös sebzést adó death spelleket.. nah most 13-as szinten nincs semmi cucc ami segíthetne akár csak 1 ilyent is kivédeni.. szóval ebbõl megértelek mcw.. de amúgy.. már korábban írtam, hogy 6 karaktert fejlesztettem ki a BoW-ban 25-28-as szintig, 2-szer már csont végigvittem minden alküldetést és persze a fõküldeséket.. és most kezdtem harmadszor újra .. szerintem vegyél erõt magadon és adj egy kis idõt, hogy belegyere ebbe az újabb stílusba.. úgyértem.. a SoP-ban merõben másfajta élményt fox találni.. már ha találsz.. mert nekem az elején marha érdekes volt, de a végére nem lett nagy eresztés szóval kb. a felénél megálltam.. félretettem késõbbre..
hogy a kérdésedre válaszoljak, nyugodj bele, Magyarországon nem fogod megkapni a Shadow of the Phoenix-et origiban egyetlenegy boltban sem, semmilyen online-shopnál sem.. legközelebbi hely, ahol kapható a SoP origiban, Ausztria, Németország és Anglia - ezekrõl tudok biztosan itt Európában.. de ha megrendeled akár németbõl v. az osztrákoktól is, nemhiszem, hogy a postaköltséget megúszod egy tizesbõl akár.. duplája lesz a játéknak min.
viszont warez-oldalról le tudod szedni kb. 16o forintos sms-ért .. és tökéletesen fog futni, csakúgy mint pl nálam is.. ha gondolod üzenj, adok egy címet ahol fenn vann, v. akár magad is megkeresheted.. <#bohoc>#bohoc>
A Fõnixet szeteném megvenni, csak nem tudom hol? orig
Mess with the best, and die like the rest...
u.i.: nekem nem volt problémám a megidézéssel..
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Most csináltam meg a mocsaras pályát (ez a 3. pálya). A végén az állarcosnak kellett vinni a talált tárgyakat. Ez egy melléküldi. Odavittem, örült neki. A küldetés naplóban a melléküldetés minden lépcsõje szürke lett, tehát teljesítve, de nem tünt el a melléküldetés! Na ez már szokatlan. Ezután vissza kell menni (pálya neve nem jut eszembe) az alap pályára és ott a hõs monumentumnál meg kell idézni két hõst. Mikor visszamegyek, akkor az egyik velem jövõ karakter mondja is, hogy idézzek meg két hõst a hõs monumentumnál. Na most jön a bug. Nem tudok ráklikkelni a hõsmonumentumra! Hiába klikkelek rá, olyan mintha nem is lenne ott semmi. Szóval nem tudom kijelölni. Na itt el is akadtam.
Melyik orc tábornál van ez a totem?
Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elűzni kell!
bár én már nagyon sok trükköt megcsináltam - stat pontokat szerkesztettem, egszer sikerült a gyorsaságot is és ellenállásokat megnövelni, úgynevezett 0-ás szintet követelõ (no level restriction) tárgyakat csempészni az invertory-ba stb - és hát õszintén szólva kétlem, hogy lenne a spellforce-hoz egy ilyen progi, már csak azért is, mert nem diablo2 jellege van, tehát a tapasztalat pontokat nagyon szigorúan kezeli a játék-> nem tudsz nagyon 3-4 szintnél többet lépni egy pályán, mint ahogy gondolom azt már észre is vetted esetleg.. nemhinném, hogy csak úgy tudsz vele szerkeszteni egy kb. 28-as szintû karit a semmibõl.. de azért kíváncsian várom/várjuk a visszajelzést..
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Farlon reménységében vagyok és az õsz töredékét keresem. Azt mondja Elwen, hogy valami kiégett fák közelében helyezte el a töredéket. Már bejártam az egész pályát de biztos elkerülte a figyelmemet. Nem találom sehol vagy lehet, hogy nem is ezen a pályán van? Ja meg valami õrrõl is beszél akit megidézett és ez vigyáz a töredékre. Jó lenne ha megtalálnám mert addig nem akarnék továbbmenni!
a nehéz lovagommal megyek, hát 200 felett van a sebzése, a bajom az, hogy még az alacsonyabb szintû 28-30-as csontikat se találja el 4-bõl 4-szer, jó ha 3-szor megcsapom õket, igaz az elég nekik, dehát akkor is .. volt egy felesleges támadási köröm.. varázslók tényleg hasznosak lennének, de csak ha van mellette egy ilyen nehéz lovag, mint az enyém aki elõrerohan és odacsal mindenkit, 3600-as életem van 43-as szinten, nem a legállatabb cuccokkal, csak amit találtam..
Azt én is észrevettem, hogy a lassúbb fegyverek pontosabbak. Most egy könnyû páncélzatú karival vagyok, nagyon gyors fegyverekkel és hihetetlenül idegesítõ, hogy rengetegszer nem sebez.
azt a rohamot, amit ezek a dög sárkányok meg jegesmacik levágtak a végén ... bahh.. naon lol volt :p mégjó, hogy egy 70 fõs seregem ott állt, a hõsömnek mert 2000-res élete!!! meg az 5 szuper rúna harcos mind, 23-as szint felett (illusion hasznos, mert a sok hülye maci megrohamozta a fantomokat, addig gyógyítottam a rászorulókat, a blade princeps tarolt az apróbb szörnyeknél, a két nehézfegyveres törte a csontot, a nyilasom szép sebzést vitt be true shoting-gal)..<#vigyor1>#vigyor1>
ennyibõl pozitív a játék, meg, hogy végre 30-as szinten fejeztem be a játékot.. bár már úgy mentem az uccsó pályára, hogy egy pici egység kell és megvan a 30-as szint, szóval szerintem ez a végtelen sárkánymezõ, meg az utolsó maciroham igencsak megnyomott volna még exp-vel, hogyha lehetett volna :p szószerint mentek a macik a málnásba, amikor osztottam õket jobbra-balra a hõsömmel.. <#mf1>#mf1>
eddig ahányszor játszottam az order of dawn-nal mindig 27-28 körül már befejeztem.. pedig ott még a 32-es szintet is el lehet érni..itt már nem <#duma>#duma>
<#help>#help>apropó, SoP-ot melyik warez-rõl szerezted/szereztétek meg?!
B.U.É.K !!<#bee1>#bee1>
az orc titán dexteritisebb, többször talált célba, ugyan jóval alacsonyabb sebzést okozva, míg az elf titán ritkábban, de magasabb sebzéssel ütötte az orcot, aki a végén menekülõre fogta a dolgot és elsétált onnan..
14-es szintûek voltak, az orc titán 7-12-es intervallumban sebezete az elfet, míg az elf 10-16 között.. nagyon fej-fej mellett haladtak és tényleg csak minimális volt a különbség, szóval lehet, hogy csak szerencsével nyert az elfem <#vigyor2>#vigyor2>
kicsit csalódtam az orc-ban mert aszittem erõsebb lesz - a hallottak alapján - de szerintem erõben akkor is a troll titán az erõsebb, majd a törp titán, aki viszont nem mindig akar célt találni <#buck>#buck>
az védelmi tornyuk.. hát nem olyan satnya szó mi szó :p bár szerintem ha birtokolhatnál penge fajt, akkor szerintem nem kapnál ilyen erõs tornyokat, hanem vmi lebutított fajtát .. lást például, hogy az elfek titánja se egy tökös vérbükk, mint aki szétcsapja a tornyokat - sõt tégedis, hogyha ellopod a drága, féltet, zöld kövecskéjét-, hanem vmi vénecske cseresznyefa <#nyes>#nyes>
amugy most indulok elõször a BoW-ban az Abyss nevezetû pályára, pedig már 6 darab 26-28-as szintû karaktert játszottam el eddig, magyarul 6-szor kezdtem elõrõl anélkül, hogy végigvittem volna és szinte az összes karakter ki van fejlesztve.. :p szánalmas 😄DD egyik se teccik igazán, habár.. hm..amivel most megyek végre valahára nem az én 5letem, lényegében koppintottam vkirõl 😄 -sorry axon <#vigyor>#vigyor>- de nemrossz .. 28-as szintû még per pillanat, 80-as str, sta, 55-ös dex és agi értékek.. heavy armor, shield, blunt weapons 12-es szinten, 2-es szinten light combat arts a berserk és a blessing miatt..
egykezes zúzófegyverem 22-28-as sebzésû, sajna lassúcska 80%-os.. dehát a legendary ring of northman, adamantium armor, meg a frozen time ring és a stormbreaker shield ad némi plusszt <#bohoc>#bohoc> így már elviselhetõbb.. aztán ott van a tarsojomban egy moonsilver warhammer 18-40-es sebzéssel (90%-os sebesség), de semmivel sem külömb az egykezesem sebzésénél..
amúgy én úgy vettem észre - kérlek javítsatok ki ha tévedek v. hibás a megfigyelésem -, hogy minél gyorsabb a fegyver annál nagyobb a támadás elvétésének a lehetõsége, mintha lassú fegyverrel biztosabban találná el a célt.. én így vettem észre, aztán lehet, hogy nem igaz ..
annak nagyon tudnék örülni és tudnám is értékelni, hogyha a spellforce 2-ben, ha elérnél egy bizonyos szintet harcosként, kaphatnál griff madarat, v. ilyesmit.. és akkor griff harcosként nyomulhatnál..durvás lenne..hihi álmodozom
viszont ami a legjobb lenne, ha lennének különbözõ hangok az avatar-hoz, meg változatosabb hajstílus, ruhakinézet és méginkább, ha lennének plussz ruhatárak, mint pl a cipõ, kesztyû, nyakék..piercing <#mf1>#mf1> -az uccsó csak vicc
Na így már beugrott :-)
Készítettem is belõle egyszer, de akkor már nem is volt rá szükség, mert legyõztem az összes ellenséget, így nem is maradt meg bennem a figura.
Nagyjából egyet értek az értékeléseddel. Amit én nem vettem észre, hogy a törpök szintet lépnek. Ez fel sem tünt. A törp gyógyító tényleg nagyon gyenge, én alíg láttam gyógyítani.
A sötét elfek védelmi épülete(i) - mivel itt kettõ is van - magasan a legjobbak. 5-6 belõle megakaszt egy közepes rohamot is. Ennél jobb védelmi épülete már csak a pengéknek van, de az legyõzhetetlen :-(
hogyha van egy nyilas harcos mondjuk egy 12-20-as sebzésû nyíllal a kezében, kb. 75-80 erõvel használva a true shot-ot és az elite marksman felszerelést a BoW-ból akkor van 30% esély rá, hogy ekkorákat sebezzen..
2, hát igen, igazat adok abban, hogy minden fajból van hasznos ..
elfeknél a gyógyítók tényleg naon ott vannak, fõleg a druidák akik, ha jól emléxek akkor képesek aura of light-ot használni élõholtak ellen, v. aura of healing-et, de az utóbbiban már nem vagyok biztos..nah és persze a wintermage-ek, akik az ice burst-öt használják, hm.. 30-40 ilyen emberke komoly sérüléseket tud okozni az ellenségben (fõleg ha erdõs tájon harcolsz, nem is fogy a mannájuk, életüket visszatöltik erdõnél táborozva) .. <#eplus2>#eplus2> titán az olyan so-so.. elmegy (aura of fast fight-ja van?!)
a nyilász épületek aratnak, mivel végtelen fát tudnak készíteni az elfek, így kb. 1 óra alatt tökéletes, többszintû védelmi falat lehet ezekbõl felhúzni, szépen rendszerben kiépítve õket.. jah és a fagyasztó épületek is királyok.. <#vigyor1>#vigyor1> szóval elfek-hez ennyit tudok hozzáfûzni -> <#worship>#worship> <#worship>#worship> 5-bõl 6 csillag!!
embereknél a paladin-ok is ott vannak, a titán gagyi szentem.. white hand hasznos épület!! nyilász tornyok lassúak meg nem jól elhelyezhetõek.. a mentalist shockwave-ve kira tömegben használva :p 5-bõl 5 csillag..
törpöket mint már montam imádom, kár, hogy a battle priest ilyen light-osan gyógyít elvétve.. és kár, hogy nincs védelmi épületük.. hiányolom.. 5-bõl 4 csillag mivel szintet lépnek és erõsödnek..
orc-oknál szeretem a fire master-t aki 3 ellenséget is tud sebezni fire burst-tel.. a dudások naon viccesek 😄 ilyen war cry hatást tudnak..dehát nem mindig hasznos, csak ha van sok spearman aki 3 ellenséget tud sebezni és ha még nagyobbat is sebez akkor durvás :p 5-bõl 3 csillag..
trollokat tényleg ritkán lehet használni és még sokáig is tart kiépíteni velük egy ütõs hadsereget, hiszen a champion-t kb. 1-1,5 percig készíti .. bahh =)
de a stone thrower épület király, hatalmasat sebez.. 5-bõl 4 csillag.. semmi gyógyító-egységük nincs sajna <#gunyos1>#gunyos1>
és végül a sötét elfek, hát õk.. nem is tudom, sok sõt naon sok hasznos tulajdonságuk van, mégse naon szeretem õket, csak a védelmi épületeket, de azokat .. úristen 5-bõl 6 csillagot adnék rá..
tulajdonképpen az idegel bennük, hogy hamar elfogy a manna, ha aura of lifetap-et használnak, ha meghal a warlock akkor ilyen hülye gyenge pókká változik át -amitõl én mérgezést várnék el, de még ilyent nem nagyon láttam-, vagy, hogy csak éjfélkor tudnak visszatérni a halálból, meg ez a sok gyenge csonti meg goblin amit támasztanak.. idegel.. bár a spectre hasznos jószág, de az is kimúlik egy idõ után, ha meg nem ölik .. és a manna is kifogy.. pff..
szóval a védelmi épületük miatt adnék nekik 4-et az 5 csillagból
u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szõrös testû egyszemû óriás, bunkóssal a kezében <#ravasz1>#ravasz1>
Talán így most a sötét elfeket mondanám, de ez nem teljesen igaz. Igazi kedvenc fajom talán nincs is, hanem mindegyikbõl vannak kedvenceim.
Sokáig az emberek voltak a kedvenceim, de ott a titánt nem volt túl használható, abszolult kedvencem a paladin volt. Az elfeknél a fagyasztós ijjász abszolult kedvenc volt, na meg itt több gyógyító egység is volt, felbecsülhetetlen értékûek. A törpéket nem szerettem, mert szinte minden egység közelharci egység volt, de a titánjuk szerintem az egyik legjobb. Az orkoknál egyértelmûen a sámán a kedvenc a fájdalom varázslattal, de ott hatalmas arc a dobos, aki ész nélkül verni kezdi a dobokat harc közben. Jókat vigyorogtam rajta. Az ork titán a másik kedvenc titánom - a törp mellett - roppant használható volt a végtelen pengeáradat feltartására. A trollokat alíg lehetett használni, mivel 1-2 küldetésben lehetett õket termelni és akkor is volt mellettük másik faj. A trollok közül egyedül a kõhajítót építettem, remek távolsági egység. A troll titánra hirtelen nem is emlékszem.
A sötét elfeknek erõs közelharci egységeik vannak, a varázslóik pedig a legerõsebbek (fájdalom varázslat, goblin idézés, csontváz feltámasztás, halál után is életre kelnek, szóval hihetetlenül hasznosak). A titánjuk viszont nem túl hasznos, az emberek titánjával tudnám egy lapon említeni.
A Shadow of the Phoenix nekem warez verzióban van meg. Ha jól tudom sehol sem lehet megvásárolni. Nekem tökéletesen fut a warez verziójú Shadow of the Phoenix 1.52a patch-el és rátöltve a magyarítás, bár azt csak elindítottam és vagy 15-20 percet toltam a kíváncsiság kedvéért, mivel elõtte még a BoW-ot végig akarom vinni.
Az alapjátékot végig vittem, meg a BoW-ot is úgy harmadáig, de még egyszer sem fagyott, nem volt semmi problémám.
u.i.: nektek melyik a kedvenc "fajotok"? én törp és troll
törp: tud szintet lépni ha kinyír egy ellenfelet
troll: hatalmas fizikai erõvel rendelkezik és ha megszerez mindenféle "upgrade"-et az épületek révén akkor majdhogynem akkorát sebez mint a harcosom <#mf1>#mf1>