2504
-
#2024 Ha hamar át akarsz menni rajta, akkor olvasd el a #2015-ös beírásom. Gyakorlatilag fél óra alatt megvolt. -
Rusy #2023 Hello axon látom te eléggé belemélyedtél a tárgyak varázslatok kombinációjába, én kb fél éve játszom az alapjátékot, munka barátnő mellett, nem nagyon van rá időm, ráadásul ez egy olyan játék, hogy minimum 1, de 2-3-4 órát érdemes vele játszani, de nagyon jó játék asszem ez megérte a pénzét, a kérdésem az lenne, hogy harcos karakterem van, milyen varázslatokat ajánlanál neki, mert nagyon kevés van úgy látom, mágussal meg még nem nagyon voltam, egyébként, most nagyon nehéz pályán vagyok, alig bírom kinyírni az ellent, biztos valamit nem fejlesztettem jól... -
#2022 Jaj istenem most értem a hirhhedt óramű pályához
Off
Közben Newyorkoztam meg Simbizniceltem egy kicsit
On -
#2021 Utolsó pályán vagyok a csonttemplomban. Itt az elején rögtön van 3 láda ami tele van renmek rúnakövekkel. 5 koponyás érme kell a nyitásukhoz. Mit gondoltok nekem mennyi van? Naná, hogy 9. Végig jártam az összes kereskedőt, de egyiknél sem lehet venni koponyás érmét, pedig a BoW-ban lehetett az elf városban. Játék elmentése, ládanyitás, tartalom megnézése, majd újratöltés, következő láda nyitás. Szóval a 3 db rúnakő
43-as harcos
43-as íjjász
43-as mágus (piros rúnakő)
Ezen felül még a 3 ládában található egy páncél szett 3 darabja (sisak, mellvért, nadrág) Nem rosszak az értékeik, de ha egyszerre van rajtam, akkor 50% al megnő minden tulajdonság. Na ehhez, viszont 15 db koponyás érme kellene.
Most morfondírozok, hogy melyik ládát válasszam, de valószínűleg a harcos lessz az. Íjjászom van 39-es 16 os íjj használattal, bár ennek a 43-as szintűnek 18-as plussz tud íjjpuskát is 18-ast használni. A mágust jó lenne kipróbálni egy hős monumentumnál, milyen varázslatokat is tud.
Szóval bosszankodom rendesen. -
#2020 Utolsó előtti (12-es) pályán vagyok a SoP-ban. Kezdek megnyugodni, hogy tényleg nem kell visszamennem az óramű pályára és ezt megúsztam. Elmondhatnátok, hogy mit lehet találni az óramű pálya kincses kamrájában.
A mostani pályán a gyíklények templomait kell kiiktatnom. Már kettő megvan, de hihetetlenül elkezdtek özönleni. Elértem az 50-es szintet és kész, nem lehet tovább lépni. Ez szörnyen bosszantó, pont most, amikor halomba ölöm a tápos ellenfeleket.
Egy kicsit én is beleuntam ennek a résznek a monotonitásába. Nagyon a vége felé járhatok így nem szivesen hagyom abba, de már örülni fogok ha vége lesz. -
kadoc #2019 he?! mire gondolsz lyan kyj?! h a gép állítsa össze pl ütközetnél a harcosok sorrendjét v. h hány ember rohanjon előre?! természetesen .. nem nincs!! :p -
Lyan Kyj #2018 Az alap játékban van olyan beállítás, hogy a stratégiai részt a gép végezze helyettem? -
kadoc #2017 ahogy mondod.. monoton lett a játék, hiszen végülis.. a karakter design-ja naon meghatározó.. imádtam amikor a sima játékban egy adamantium armorban feszítettem moonsilver warhammer-rel a kezemben és egy vagyán páncélgatyában.. hangulatos.. meg amikor a helm of battle is megvolt tiszta fém voltam :D terminátor.. mert aratott a kari.. a bow is naon élvezetes volt, talán azért mert ezeket a tárgyakat ott is meg lehetett találni.. volt már extra set-tárgy a játékba.. ezért reménykedtem h a sop-ban továbbfejlesztik ezeket.. dehát.. mondjam azt, h lebutították az amugyis szegényes felszerelésarzenált?! varázslóknál, könnyüharcosoknál is minden szinthez 1 gatya, páncél, pajzs,bot stb. tartozik.. naon ratyi szerintem.. semmi kombinálhatóság.. most mit kombináljak?! egy 15-ös szintűt egy 19-essel?! pff.. erről ennyit.. nem is bosszantom magam ennyire már a sop-on inkább megyek pihenek helyette :D -
#2016 Előző beírásom folytatásaként megemlíteném a játékban található tárgyakat.
Roppant egyszerűvé teszi a játékot, hogy nehézpáncélosként haladva minden fejlettségi szinthez egyetlen tárgy tartozik.
Például elértem a 13-as nehézpáncél, 13-as pajzs, 13-as nehéz pengés fegyvereket. 13-as szinthez van 1 db sisak, 1 db páncél, 1 db nadrág, 1 db kard, 1 db pajzs és kész. Ugyan ez a többi 14, 15,...20 -as szinten. Minden lépéskor tudtam, hogy egyetlen darab található minden felszerelésből. Ezeket meg lehetett venni a piacon, vagy találni lehetett. Volt olyan, hogy 18-as nehézpáncél szinten még a 16-os sisakot használtam mert jobb volt a védettsége a mágiák ellen, de ezután meguntam a trükközést és ráadtam az összes 18-as cuccot, majd 19-es és 20-as szinten az összes hozzávalót, anélkül, hogy nagyon makiztam volna, hogy mit mivel kombináljak. Sokkal jobb lett volna, ha minden szinthez van 2,3 esetleg 4 vagy mégtöbb tárgy, akkor lett volna értelme a kombinálgatásnak esetleg keresgetésnek, vagy piacozgatásnak. Így igazából semmi kombinációs lehetőség nem volt és nem voltak "szuper" tárgyak és most itt kapcsolódik írásom az előző (#2015-ös) beíráshoz. Nem vagyok biztos benne, hogy akár a "híres" kincses kamrában is találnék valami olyan cuccot, ami nem egyezne meg az eddig találtakkal. Az alapjátékban ilyen nem volt, ott minden szinthez több tárgy is tartozott.
Jelenleg elértem a 20-as nehézpáncél, 20-as pajzs és 20-as pengés fegyvereket. Felvettem az ehhez a szinthez tartozó egyetlen tárgyat minden ruhadarabból és fegyverből és kész...
Most olyan vagyok mint egy 2. világháborús tigris tank. Szörnyen lomha (80 % futás szint), hatalmas páncélzat, szinte sebezhetetlen, és hatalmas tűzerő, 200-asnál kisebbet sebezni sem tudok semmilyen élőlényen. De nem ritka amikor a harci üvöltés speelt elsütve 2000-est ütök. Szerencsére a harc értékét sikerült 120 %-ra feltornázni a pajzs és két gyűrű segítségével. Olyan lassú vagyok, hogy a többiek röhögve elrohannak mellettem és percekig ácsorognak mire odaérek, vagy pedig már javában az öldöklő kűzdelemben hallnak hősi halált, mivel a legyőzhetetlen főnök még a pálya másik végén kocog vörös fejjel fújtatva, izzadva, nyögve, káromkodva :-)
Összefoglalva nagyon úgy néz ki, hogy gagyi szintre le lehetett volna butítani a játékot azzal, hogy a szintlépéskor a játék egyből rám is adta volna a szinthez tartozó egyetlen páncélt, pajzsot, kardot, stb. Így még azzal sem kellett volna piszmogni, hogy az inventoriban rárakosgassam a karakteremre. Pedig nagyon szerettem öltöztetgetni a karakteremet a különféle páncélokba és fegyverekkel felszerelni, mivel teljesen különféle tuljadonságokkal lehetett felruházni ugyanazt a hőst, most ez viszont teljesen elveszett. -
#2015 Köszi a segítséget. Hidd el az is segítség, ha leírod, hogy nem kell foglalkozni valamivel, mert úgy sincs jelentősége, így nem foglalkozom vele tovább.
Bementem az óramű pályára. A leírásod nélkül már a legelején feladtam volna és még a játékot is letöröltem volna.
Szóval:
Karokat beállítgattam és így a szemek pályán átjutottam. Aztán jött a 9 láda a 4 zombi között. Ezután jött a fákják meggyújtása és kaptan 3 titánt, na meg megidéztem a hőseimet. Ezután kőfejekbe kőnyelv, démonok kiengedése és legyőzése.
Na itt viszont elválik a te leírásod és az én haladásom. Te valami ládákat emlegettél, de én olyat nem láttam.
Kulcsot megkaptam vagy Urutól vagy a mellette található ládából, már nem emlékszem pontosan. Vissza a 9 ládás terembe és onnan átmenni a csontvázakhoz. Azokat legyőztem és bementem egy sakktábla szerű terembe, ahol nem volt szabad a vérfoltokra és a csontvázakra lépni. Én azért ráléptem és egy jót harcolásztam.
Ezután át egy másik terembe, ahol szintén volt egy hős monomentum, meg itt várt az az ürge és csapata, akit a pálya kezdő videóban láttunk. Kicsit keménykedett, fenyegetőzött és valami hülye küldetésre kényszerített volna, különben nem adja oda a kulcsot a következő ajtóhoz. Szerencsére választható volt, hogy letöröljem a magabisztos vigyort az arcáról, így gyorsan lezúztam őt és csapatát. Ezután az ajtót kinyitva ott volt egy kivezető portál.
Baromira örültem és ész nélkül menekültem erről a ronda pályáról. Most egy olyan helyen vagyok, ahol van egy csomó penge, meg a megláncolt isten, akinek a vérét folyatja az álarcos.
Nem igazán értem, hogy verekedtem át magam ilyen gyorsan az óramű pályán. A te leírásodnak a feléig sem értem. Remélem nem kell ismét visszamennem oda és teljesíteni a többi feladatot.
Az Uru egy kincseskamra előtt állt és azt mondta, hogy mögötte aztán giga-mega szuper cuccok vannak. Na én ezt roppant fenttartásokkal fogadom, mivel eddig is semmirevaló gagyi kacatokat találtam csak. -
kadoc #2014 bizony bizony.. :D muhaha mondhatom én.. sok szituval hasonlóan vagyok én is, bár már többször tapasztaltam.. ezért elmondhatom ha érdekel h mi miért van..
nagyjából emléxek csak mert már 1 hónapja.. nem hazudok! 1 hónapja el se indítottam a spellforce-t egyáltalán.. most formáztam a gépet és még a mentéseket se raktam el.. ugy megharagudtam a SoP-ra.. no mind1.. egyéni szocprob. :D
szóval.. grat a démonokhoz.. várható h akármilyen karakter meghal min. 1-szer a 10 round alatt.. az "elveszett lelkek városa - city of the lost soult" asszem a pálya címe amire gondoltál.. szóval.. hirin az istenek küldönce az az ember akiről beszéltél, egy fekete árnyékember tulajdonképpen.. ő nekemse adott a játék folyamán küldetést, bár végig nem vittem a SoP-ot ezért nemtudom, h van-e vmi funkciója v. ő is egy "befejezetlen küldetéság" ..ne foglalkozz vele szerintem.. aztán a démon és a lélekszívó -ezt amúgy már korábban elmondtam itt a fórumon, de ugylátszik elfelejtetted- ők azért vannak, hogy könnyebb dolgod legyen feltornászni magad az 5o-es szintre -időben felkészülj a kemény csatákra.. ők végeérhetetlenül újratermelődnek és a max. számuk egyidejűleg 3 db.. már emléxem az volt a kérdésed, h adnak-e vmi tárgyat ezek a szörnyek v. csak tapasztalatot.. a válaszom az volt, hogy csak exp-t kapsz tőlük semmi mást sajna :D
a mondatra amit a növényre kattintva láthatunk most nem ugrik be, de emléxek rá, hogy valahol olvastam már a megoldását..
a forrás meggyógyít, amúgy lesz egy mellékküldi, amikor vmilyen "eszközben" -kancsó v. váza szerintem- kell abból a szent vízből vinned az "életfa druidájának" -nemtom h ez-e a magyar neve.. druid of the lifetree angolul v. dryad.. már nemtom pontosan :D
a vízköpő hát.. én is szétzúztam minden kristályt a kardokkal azt annyi volt.. nemtom mi a jelentősége.. biztos h ne legyenek ott :D
ennyi kb.. tudom segíteni nem segítettem ezzel az irományommal, de legalább levontál vmi tanulságot, nem kell foglalkozni minden küldetéssel .. ami jön magától azt kész :D
u.i.: azt írtad anno h akkor jöhet a spellforce2 amikor te ezt a SoP-ot befejezted.. na szép.. mire te minden egyes mellékküldetést végigviszel... :DDDD muhaha.. megőszülök.. wihihi.. nah jó szórakozást és Neverwinter Nights tele köszöntsön rátok :D imádom ezt a játékot.. nah peace -
#2013 Nagy nehezem megnyertem az arénában a 10. menetet is, ahol az a 4 db 50-es szintű démont kellett lepofoznom. Az utolsónál éppen csak sikerült, alig marad életerőm, de volt még rajtam 4 db tűzvarázslat, gyógyítani nem tudtam magam és amikor éppen harsogta a bemondó, hogy "nyert rúnaharcos" akkor meghaltam. A rúnakőnél újraéledve viszont felvehettem a nyereményemet.
Kis gondom van a lelkek pályán. Itt van az a terület, ahol az a hadeku játékot lehetne játszani de még nincs meg minden bábum. Ezen a pályán lenne az utolsó mérgezett forrás amit meg kellene tisztítanom a driádtól kapott maggal, de egy ajtó zárja el tőlem, ami előtt egy elszáradt növény van. A növényre rá lehet klikkelni, de nem tudom mit ír ki, mivel ott egy le nem fordított mondat van, ez egy kis hiba a fordítóktól. Szóval nem tudok bejutni. Van még ezen a pályán egy ember, aki fölött egy felkiáltó jel van, de ha oda megyek hozzá beszélni, akkor azt mondja, hogy hagyjam békén.
Ezen a pályán van még két barlang, ami előtt eddig nem volt semmi, most viszont amikor visszamentem (közvetlenül az óramű pálya előtt állok) akkor mindkét barlang előtt megjelent egy szörny. Az egyik előtt egy 50-es démon, a másik előtt meg egy 50-es lélek szívó. Megtámadtam a démont és lepofoztam, de újra jött egy, azután kettő, majd három. Mikor már négy démon jött, akkor gyorsan elmenekültem. Nem tudom mit kell csinálnom ezen a pályán, több helyen is elakadtam. Van ezen a pályán még egy vízköpő ami körül 4 oltár van és szét kellett vágni 4 gyémánt karddal, ezt megcsináltam de semmi nem történt. Van még itt egy forrás is amiből tudok inni, de nem történik semmi. Tiszta rejtély számomra ez a pálya.
Szörnyen bosszantó, hogy a kismillió melléküldetésből még egyetlen egyet sem tudtam megcsinálni. Még mindig nálam van a törött pajzs és bot is. Lassan vége a játéknak és a mellék küldikben egyáltalán nem haladok...
Na most jól kipanaszkodtam magam :-) -
#2012 de nincs betölt gomb? -
#2011 Kilép, betölt -
#2010 nem erre hanem h ha elmenttettem egy játékot akko hol tudom a JÁTÉKON BELÜL betölteni loadolni tod ienek szal hogy???? plz help -
kadoc #2009 úgylátom ezt akkor meg is beszéltük :p -
kadoc #2008 v. nem erre a "visszatöltésre" gondolsz? -
kadoc #2007 hát fogod a mentéseidet aztán bemásolod a dokumentumok/spellforce/save mappába.. ennyi :d nah persze csak akkor fogja a mentéseket elindítani, ha ugyanazt v. újabb verziót használsz mint a mentéseké.. písz jó gémet.. -
#2006 hy!!! plz help me!!! hogy lehet a játékban visszatölteni a mentéseket??? fontos ha lehet hamar plz!!! -
kadoc #2005 a pajzsot sajna csak varázslók, de a botot meg csak harcosok.. :p -
#2004 Nem hittem volna, hogy ennyi menetet lehet nyomni az arénában. Az viszont igaz, hogy rengeteg exp-t lehet szerezni ezzel, na meg szuper tárgyakat és aranyat. Így látva a listát, úgy érzem, hogy vissza fogok menni még az arénában. Pont a 3. menet után fejeztem be a játékot, de egyelőre nem akartam visszamenni az arénába, gondolván, hogy gyenge vagyok a további ellenfelekhez. Amikor elkezdtem az első kört, akkor még 42-es szintű voltam, de közben már 43-asra ugrottam.
Azt a pajzsot és botot még nem javítattam, meg mivel nem akartam sima tárgyakat csinálni belőllük, hanem gondoltam beszerzem a hozzávalókat a szuper tárgyakká válásukhoz.
Ez a botot és pajzsot, nem csak varázslók tudják majd használni? -
#2003 Ha kell, akkor hétvégén nem is alszok, csak a végére érjek :-) -
kadoc #2002 amúgy az arénának semmi köze ahhoz a gladiátorhoz (uzakahn a neve asszem).. mindössze annyi h mindkét helyen lehet exp-t szerezni :D ennyi :D
jah az aréna az érdekes hely..
1.menet : 4 gladiator level 35.
2.menet : 8 divine beasts level 38.
3.menet : 4 draconians level 45
4.menet : 2 Uroks and 2 ogres level 45 and 42.
5.menet : 4 spirits level 45
6.menet : 10 dark elf level 44 and 45.
7.menet : 4 elemental golems level 48.
8.menet : 8 skeletons level 44 and 45.
9.menet : 6 blade soldiers level 25 and 48.
10.menet : 4 red demons level 50.
küldetések: igen nekem is tele volt az egész oldalam és talán ha felét megoldottam a játék 2/3-ad részéig.. viszont az a törött pajzs és bot nagyon brutális ha a 3-3 követ megszerzed hozzájuk .. hihetetlen jó a bot.. de inkább szerezd be ami kell hozzá és ámulj te is.. szerintem a játék legjobb két tárgya ..
-
kadoc #2001 akkor kapd magad össze axon és húzzá bele :D -
#2000 Majd akkor, amikor végigvittem a SoP-ot ;-) -
#1999 Most járok a SoP-ban az arénában. Már 3 szor mentem vissza. Harmadjára 4 db 45-ös szintű sárkányt kellett lenyomnom. Ez már keményebb dió volt mint az első kettő, de sikerült. Negyedjére már nem merek visszamenni, mert biztos 50 körüli szörnyek várnának rám.
Remek tárgyakat és rúnakövet lehet ezért kapni, na meg aranyat bőven.
Nem tudom, hogy ennek az arénának van-e köze a 3. pályán levő városban található gladiátorhoz, aki ha megkérjük, akkor a közeli kis arénában oktat minket. Én ott háromszor kihívtam, majd pillanatok alatt mindig lenyomtam. Ő erre mondott valamit, majd elszaladt. A 3. után meguntam, pedig ez is egy alküldetés.
Másik észrevételem, hogy az alapjátékhoz hasonlóan - vagy azt túlszárnyalva - eszméletlen mennyiségű melléküldetést kaptam már - alíg férnek el egy oldalon -, de egy kivételével a többit nem tudom megcsinálni. Nem találok olyan tárgyakat, vagy összetevőket amiket kérnek, vagy nincs olyan szerkezet, vagy a küldetés kapás után 4-5 pályával még mindig sosem hallott helyre kell eljutni, stb.
Számomra ez szörnyen bosszantó, mert az alapjátékban is úgy volt, hogy egy csomó alküldetést a legvégére sikerült megcsinálni és az érte kapott "szuper tágy" vagy már nem is volt olyan szuper, vagy már alíg tudtad használni, mivel majdnem vége volt a játéknak. Itt viszont a küldetések első lépéseit sem tudtam még teljesíteni. -
kadoc #1998 tom ez nem az a topic, de mikor jön már ki az az istenverte spellforce2???????? -
Yoki #1997 köszi -
#1996 Winter -
Yoki #1995 hello
megtudnátok mondani hogy melyik az elsö kiegészitölemez
a shadow of the phoenix vagy breath Of winter
-
#1994 Köszi
Úgy emlékszem a törpe berobbantós a 2. erödnél volt. Vagy itt is lesz? A fekete toronnyal sehogy sem bírok, na azt majd valahogy megoldom...
Különben 39-es 11-es könnyűharcos és 12/élet-aurás vagyok, ezzel eddig nem volt gond -
kadoc #1993 amúgy azon a húsvéti pályán van egy "húsvéti tojás" .. bár azt majd akkor árulom el, hogyha már megszerezted empyriában a bankból a 7 követ, ami a szerkesztők nevét viseli.. -
kadoc #1992 nem komplikált, vigyél oda 2 v. 3 troll walking fortres-t akik -SoP jellegzetesség- távolsági képességgel rendelkeznek, ha megállítód őket picivel a torony hatótávolságán kívül akkor köveket zúdítanak a toronyra és hamar le is darálják azt, nem fognak sebesülni hiszen hatótávolságon kívül maradnak..
aztán asszem ez az a hely, amikor az előző erődben találkozol egy törppel aki átrobbantja neked a kaput..csakhát.. utánna ami jön az nem lesz piskóta.. tiszta múmia had támad meg - akik ugyebár nagyonis rezisztensek a közelharci sérülésre, ezért jókora troll had kell majd oda, v. ha mágussal mész - bár a karakter kép nem ezt mutatja, hiszen dawn platet nem tudnak mágusok hordani- szórhatod a tömegpusztító spelleket rájuk.. -
#1991 A 4. erőd -
kadoc #1990 ha már birtoklod a blizzard-ot 12-es szintű jégvihart, akkor nyírd ki vele magad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Zotyoo #1989 Nem, csak pozitív spelleket rakhatok rájuk :( -
tomo #1988 nyillal nem tod lelovoldozni oket? -
Zotyoo #1987 'k't próbáltam, nem működik, és az őrök nem mozdulnak, mert arra akarnak menni amerre én vagyok, általában ilyenkor egy helycserével megoldják, de most totál beállt az egész, mint valami fogralmi dugó, és ráadásul előtte tök rég mentettem.
A poén az, hogy legelöszőr egy nyúllal akadtam össze aztán vártam, hogy odébb megy, de nem tette, aztán a másik oldalról meg jött az őr. Azóta mind2 oldalra beállt még 1-1 őr, most 5en vagyunk szépen sorban, és én vagyok középen. Sajna nem úgy tűnik, hogy meg fognak mozdulni :( -
kadoc #1986 hol mi?! sorry.. de asszem lemaradtam.. hol hol van a 4. erőd?! mármint erre a rohen-esre gondolsz?! hát ahol bemész a 3-ba attól nem messze már nyílik is a 4-hez vezető út kapuja.. learatod a közeledő elleneket.. aztán indul a banzáj.. 2db 5o-es szintű t-rex csonti majd rohen egy félseregnyi nyúzotthullával.. rohenre fókuszálj.. vhogy próbáld megbénítani, én amikor mágussal mentem..lefagyasztottam, hiszed v. se 1 lövéshez nem volt elég ideje, mert mire kiengedett volna a fagyasztásból 2 másikat tuttam rálőni.. a 80 fős troll champion-ok troll titan ledarálták a csontikat és a végére kb. 62 fővel vonultam a maroknyi troll ellen, akiknél találtam némi értékesebb cuccot.. nem nagy szám.. de hasznos egy ideig.. -
kadoc #1985 ha a karakteredre kattintasz és megnyomod a k betüt lehet felteszi a kérdést h valóban meg akarod-e ölni - segítőknél ez működik,nemtom avatar-nál műxik-e.. egy próbát megér.. amúgy ahogy odamentek a tirganach-i őrök, úgy arrébb is kell állniuk, hiszen mozgó npc .. ha valahogy odakerültek el is kell tünniük 1 idő után :D