2504
-
BBalee #2064 Tegnap végigjátszottam.
Jöhet a 2. rész. :)
Bár a BOW-os karakteremmel még nem próbáltam, de gondolom nagyjából ua, csak nem az Árnyharcost, hanem a Főnixharcost kell a végén kiszabadítani. -
#2063 Igazán elárulhatnád priviben, mivel én már biztos nem fogom újra végigtolni :-) -
#2062 Empyriában hogyan kapod meg a kincseket a bankból. Én elcsaltam a négy titán őrt és úgy fosztottam ki a ládákat és sajnos nem "kaptam" őket :-) -
#2061 Én is hasonlóan jártam el. Először rajzoltam és láttam, hogy nagyon hasonlít az óra számlapjához az elrendezés. Ezért az óráknak megfelelő számokat írtam a papírra. -
kadoc #2060 alapjátékban egyértelműen a nehézfegyverzetek tarolnak, nehézpáncél meg még talán egy pajzs hozzá.. akár zúzófegyver akár nagy penge mind1.. van nagyon jó mind1ikből.. szóval rajtad áll ez a kérdés..
varázslónál a kiegészítőben, mármint a SoP-ban inkább kombot használok, ami tarolt, jég,tüz 20-as szinten, mellé a nekromanta, támasztottam 3-4 penge herceget, terület fagyasztás és a fiúk elvégeztek mindent.. mást nem is nagyon kellett csinálnom.. kb. ennyi :D a többi mágia nagyjából felejtős..
u.i. bbalee-nak: én úgy emléxek h nem volt hangja nálam csak a felirat, mivel ugyebár a programozók is németek és a játék is ott készült ezért gondolom az angolok nem nyukáltak bele v. már nem kaptak rá jogosultságot v. egyéb :D -
Rusy #2059 Hi
Xpt telepítettem alaplapcsere miatt, és elveszett az állásom, elfelejtettem kimenteni, már majdnem a végén voltam több hét játék után, most újrakeztem, harcossal megint, mert majd a kiegekbesn szeretnék mágussal lenni, meg szeretném kérdezni harcossal mire gyúrjak mia legjobb, képesség pengés fegyverek milyen páncél stb és mágusoknál is milyen mágia? -
BBalee #2058 Uma Thurman rajongók a programozók :)
Nálad is németül beszélt kadoc? -
kadoc #2057 A bankban talált táblákat a templomnegyedben bele tudod illeszteni a fehér kéz bemélyedéseibe.
Majd el lehet olvasni a feliratokat rajta, ami tiszta zagyvaság...
Se XP-t se tárgynyereményt nem kaptam...
--> igen, ha elolvasod mindet, találsz egy olyan parancssort köztük amit ha azon a pályán begépelsz a ctrl+ú betüvel lenyíló panelba, ahol rohen átjött a marha sok élőhullájával (persze legyél a legelső troll monumentum közelében), akkor meglátod h mi is ez a bizonyos "húsvéti tojás" amit a játék adni fog neked :D nem árulom el, próbáljátok ki magatok.. nagyon LOL az egész :DDDDD -
tuco #2056 Már csak az Óramű kriptákban kellene azt a kaput kinyitni valahogy, ami attól a zerbittől van nem messze, akinek átadtam Antachar rúnáját. -
tuco #2055 Köszi megnézem hátha lesz valami okosság benne :) A 2 demóját próbáljátok ki! Nagyonnagy okosság. Lesz pár álmatlan éjszakánk :D -
BBalee #2054 A bankban talált táblákat a templomnegyedben bele tudod illeszteni a fehér kéz bemélyedéseibe.
Majd el lehet olvasni a feliratokat rajta, ami tiszta zagyvaság...
Se XP-t se tárgynyereményt nem kaptam...
-
BBalee #2053 Köszi akkor nem is bajlódom vele. -
tuco #2052 Xalabar adja oda neked a kulcsot, mikor megkér, hogy hozd el a Szelek jogarát! -
BBalee #2051 Igen kicsináltam.
Kérte ugyan hogy hozzam el neki a jogart, de nem tetszett a modora.
Ezért inkább kicsináltam.
Szerintem nem volt kulcs, talán mert el se fogadtam a küldijét.
De a 'levegős' ládánál igaz nemis néztem, Holnap majd kipróbálom :)
illetve mareggel... -
tuco #2050 Empyriában ha a bankból megkapod a kincseket ott van pár tábla névvel ellátva. Azokkal mi a teendő? eladni nem tudom őket. Lehet van valami más helye? Ja és az Óramű kriptákban van egy kapu az Északi hősmonumentumnál. Azt nem tudom kinyitni sehogy. Help mert a bolondokházába kötök ki :) -
tuco #2049 BBalee Xalazart megölted a pálya végén? Ha még nem voltál ott, akkor ad neked egy kulcsot és ki tudod nyitni a kaput a 3 kevegőérmés ládánál. Majd ott a labirintusban megtaláload a csillag kulcs helyét ami további labirintusba visz :) -
BBalee #2048 Akkor jó :)
És hol volt a zár?
Mit csináltál a csillagkulcsal?
Mert nekem nem nyitotta az ajtót sehogy.
-
tuco #2047 Megoldottam már a labirintusban küszködök a számos ládákkal :) -
BBalee #2046 Én lerajzoltam egy papirra a 7 pontot megszámoztam és mind a 7 fáklyát meggyújtottam egyesével,majd lejegyeztem hogy melyik fáklíya melyiket változtatja, így sokkal egyszerűbb.
Mindegyik fáklya kettő másikat is befolyásol, igy papíron sokkal gyorsabban meg lehetet csinálni, mint mászkálni a karakterrel össze-vissza(legalábbis nekem).
Szerencsére minden fáklyát pontosan kettő másik befolyásol. Ez nagyon jó, ugyanis csak az egyiket kell kinyitni, mert ha az összeset megérinted, akkor nyilván az inverze lesz a fáklyák állása, így kinyílik a másik is.
a cél:
1.) az összes fáklya égjen --> egyik láda nyílik
2.) az összes fáklya kialszik --> másik láda nyílik
ugyan csak egyszer jártam erre, de remélem ez a logika marad.
Mellesleg nekem megvolt a csillagkulcs csak nem nyitott ki semmit.
ugyan volt egy zárt ajtó, de a mellettelévő obeliszkbe nem tudta belerakni a kulcsot, mert nem volt csak a kilép menüpont.
Tolán egy újjabb bug, vagy máshol van a zár nemtudom.
Ígyhát nem jutottam be a kincstárba, de a köv. pályára attól még tovább lehet menni, csak az elmemágus cuccokat nem fogod megtalálni az Empiriás mellékküldihez. jó sokat érnek de a pénznek semmi jelentősége ennyire a végefelé.
Én tegnap szabadítottam ki a másik rúnaharcos fickót(baromi sokáig tartott) a kincstár tuti csak mellékküldetés. -
tuco #2045 Hát akkor munkára fel :) -
kadoc #2044 igen tuco barátom, a kérdésedre nem tud SENKI SE választ adni, mivel ez az egyetlen olyan "rejtvény" a játéknak ezen pályáján, ahol nincs megoldás, tehát nem mindig ugyanaz a kombináció fogja kinyitni.. ha segít, akkor az 1928-as topicom leírja a pályát.. de bővebb segítséget ehhez az egy rejtvényhez nem igazán tudunk adni -mindki nevében mondva- max annyit amit abban a régi topicban talász.. sok sikert, és jó kísérletezést :D
üdv.: egy "spellforce rajongó?" -
tuco #2043 Heló! Újra elkezdtem a Phoenix kiegészítővel játszani! Az óraművek kriptában elakadtam ott, ahol 7 mécsest kell kivilágítani és eloltani, hogy felvedd a két ládából a kicset. Múltkor meg tudtan csinálni, már vagy 2 órája görcsölök az egyik ládával. Ha nincs meg a levegő érme, akkor nincs csillagkulcs és lőttek a kalandnak. Segítsetek! Thx! -
kadoc #2042 spellforce 2 demo? hm.. nem nagyon figyelem mostanság az azzal kapcsolatos fejleményeket.. majd letöltöm.. vmikor.. most neverwinter nights-ra kattantam ismét rá.. ez a játék számomra nagyon kedves.. állandóan ezt nyomom ha van akár szabad 5 percem is, felmegyek a kedvenc szerverre és kinyírok pár ellent .. aztán megyek a dolgomra..
demokkal igaz annyira nem is foglalkozok.. majd ha kijön az eredeti, csak ne legyen olyan bukása, mint pl a dungeon siege játéknál a második rész.. szerintem gyalázat.. ahhoz h teljesítsd a teljes játékmenetet háromszor kell végigvinned egyre erősödő nehézségi szinten a játékot.. már a másodiknál halálra untam magam.. szóval remélem a spellforce 2 nem ilyen lesz.. -
#2041 A kolosszeumban 10 kör van és a vége felé már 48-as szintű penge rémálmok vannak és 50-es szintű démonok. A legértékesebb nyeremény az két darab rúnakő lesz, ha jól emlékszem egy harcos és egy pap. -
BBalee #2040 Volt a főmuftinál 3 koponyérme...
Többre számítottam, de a csatlósainál rengeteg méregdrága 18-20-as színtű varázstekercs volt, plusz egy fél-szintépésnyi XP ami miatt megéri kirakni a mozaikot.
Jóvolt ez a bónusz pálya 3 szintet is léptem mire mind a 3 átkot megtörtem :)
Ez a kolosszeum jópofa de a 3. körben a 45-ös színtű sárkányok kicsinálnak Majd visszajövök, mert egy csomó aranyat lehet nyerni, bár szinte semmire sem költöm el, úgylátom minden cucc ott van a map-en is, amit az árusoknál lehet kapni.
Addigis megpróbálok bejutni a lelkek városába.
-
#2039 Azon a pályán van egy elf monumentum is. Ott tudsz elfeket gyártani, amelyek fagyasztó gyilaikkal lelassítják a csontikat, így a hőseiddel simán le tudod őket pofozni. -
BBalee #2038 Köszi. Szóval Onix kell... Én kvarcból csináltam az gyengusz volt Onixom sajna nincs.
Még jó hogy nem mentettem el, mert sajnáltam a gólemet.
Rohennek annyi, és most a köv. pályán próbálom a mozaikot kirakni 35/40 es szintű csontik rendesen pofoztak míg a sötét elfjeim csak 24-esek. Az utolsó brigád mindenkit kicsinált még a főhőst is, csak már nincs több nyersanyag hogy visszavágjak, így most egyesével aprítom őket, aztán kerítek egy onix kristályt... :) -
#2037 Én éppen most töltöm, már mindjárt lent lesz és ki tudom próbálni, de a 2. résznek van saját topikja, így először abba írtam. Amint kipróbálom írok a benyomásaimról, de a másik topikba. -
#2036 A lelkek városában kétféle gólemet lehet építeni. Az egyik ebből az ónix gólem és kell hozzá egy ónix kristály. Na ez a gólem simán lepofozza a sötét tornyokat, mivel azok nem tudják megsebezni.
A Gargoyle körülötti kristályok összetörése után senkinél nem történt semmi, így úgy gondoljuk, hogy ez egy bug a játékban. -
#2035 Axon, Kadoc
A SF2 demóhoz nem szóltok semmit? Pedig sf rajongóktól elvárná az ember
BBalee bocs már nem emlékszem, majd Kadoc... -
BBalee #2034 Sziasztok!
Egy kis problémám van SOP-ban a lelkek városában Alapjátékból importált karival megyek.
A négy medúza lezúzva kaptam négy gyémántkardot, amivel a Gargoyle körülötti kristályokat össze lehet törni.
Semmi nemtörténik.
Vannak még Fekete tornyok, ami több mint 2000-ret sebez, pont úgy mint a lélegző erdőben volt, csak itt nincs ent :)
Viszont tudok csinálni egy golemet az oltárnál de mitsem ér a tornyok ellen tanácstalan vagyok, amúgy a játék nagyonjó eddig :)
Na mindegy, irány a Hollóhágó ... -
#2033 :DDD
Ugyan...
Nagyon régen itt vagyok már a fórumon. Az viszont igaz, hogy nagyon régóta nem játszottam ennyit egyetlen játékkal sem. Nekem főleg a 2. vh-s rts-ek a kedvenceim (Sudden Strike, Blitzkrieg), de szeretem az I. vh-s témakört is. Ezen kívűl klasszikus kalandjáték rajongó is vagyok. FPS-ekkel már egyáltalán nem játszok pedig régebben szerettem őket, biztos öregszem :-)
Azt viszont elmondhatjuk, hogy nem túl gyakori a fantasy rts és rpg keveréke mint a Spellforce. Hirtelen nem is jut eszembe másik ilyen jellegű játék.
Tehát fórumról eltünésről szó sincs, de ha megnézed ez a topic sem túl aktív már, bár ez nem is nagyon meglepő, ha a játék kiadási dátumát is figyelembe vesszük. Fellendülés két alkalommal volt. Amikor megjelent a játék teljes magyarítása, és amikor kiadták végre a tökéletes törést az 1.52a verzióhoz. -
kadoc #2032 axon a szavaidból azt vettem ki, h többet nem is fogunk a fórumon látni?! :DDDD -
#2031 Kész! :-)
Végigvittem a SoP-ot.
Belialt lepofoztam, az álarcost pedig már a videobejátszásban öli meg az avatarom meg a másik rúnaharcos a főnix kő feltörésével.
A végére kicsit el is teltem a játékkal. Azt hittem, hogy majd egy másik karival is végigtolom, mondjuk egy mágussal, de ez már nem fog megtörténni. Párhuzamosan elkezdtem a BoW-ot egy mágussal, úgy level 10-nél járok vele, de azt is félbehagyom. Kicsit ráuntam erre a játékra. Nagyon hosszú volt, de mindenképpen nagyon jó is volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a végigjátszását. -
#2030 Tegnap a legutolsó pálya - valószínűleg - legutolsó helyszíne előtt kellett abbahagynom. Kiszabadítottam Dariust - remélem jól emlékszem a nevére - aki ki volt láncolva és a vérét folyatták. Azért gondolom, hogy a legvégén vagyok, mert a térkép csak egy nagyon kicsi része nincs felderítve, szinte csak egy szobányi, hacsak nem vár ott egy újabb teleport.
Az utolsó pályán négy fajt is kifejleszthetünk (ember, elf, ork, sötét elf) csak vigyázni kell mert ezek egymást is gyepálják ha közel kerülnek. Én csak az elfekkel és a sötét elfekkel építettem ki a teljes várost. Ez a két kedvenc fajom. Mondjuk érdemesebb őket másként párosítani (ember+elf) vagy (ork+sötét elf) mert így egyszerre is lehet őket vinni. Akkor már akár 160 vagy több katonát is terelgethetünk, csak aztán bírja a monitorkártya a csatákat :-) Az elfekkel simán meg lehet csinálni az egészet. A fagyasztásaikkal bármelyik ellenfelet mozdulatlanná teszik, amíg legyepáljuk. A sötételfek már jóval tovább hadakoztak egy-egy csapat pengével, de azok meg keményebb fickók mint az elfek. Mindkét csapattal könnyen lehet haladni.
Aztán egy portál ugyanazon a pályán, de egy másik helyszinre ahová nem lehet elvinni a sereget. Itt van egy hős monumentum. Itt már nehezebb haladni és éppen ott tartok, hogy 4 darab penge rémálmot (level 48) kell(ene) lepofozni. Első rohamban minden hősömet lepofozták és az avatarom éppen csak el tudott szaladni :-)
Szóval itt tartok, egy köpésre a végétől... -
kadoc #2029 nálam az ilyenek h tárgykeresés meg szintlépés nem okoz -már- gondot, mindig olyan karakterrel játszok amilyennel csak szeretnék.. :D -
Rusy #2028 kadoc bocsánat, köszönöm szépen a válaszokat, igen akkor jól sejtettem hogy ennyi az össz varázslat harcos karakternél, a két kieggel még nem játszottam, még mindig az alapjátékot tolom, majd szerintem végig fogom nyomni mágussal is, vagy akkor a kiegeket úgy kezdem, megpróbálom lekűzdeni ezt a pályát, a baj az hogy tárgyakkal elég előrehaladott állapotban vagyok, de még nem bírom felvenni őket, megfelelő szintem még nincs meg hozzá... -
kadoc #2027 khm khm.. azért én is itt vagyok ám, attól független h nem írok :DDDDDDDDDDDDDD
alapjátékban egyértelműen tarolnak a pusztító harcosok, főleg a nehézpáncélzatú.. adamantium armor, fine steelclaud graves, helm of battle, legendary ring of northmen frozen time, és a kezébe egy nagy zúzófegyver v. penge pl. moonsilver warhammer, warcry, berserk, meg a gyógyítás spell és mehetsz tarolni a pengetáborokba.. magas str és sta .. jó dex és egy kevéske agi ami kell, de az már nem olyan fontos..de a SoP-ban egyértelműen a mágusoké a világ.. tömegpusztító jellegüket teljes mértékben elnyerik és epikus varázslatokra tesznek szert, pl tömeg fagyasztás :D durva .. lefagyasztok mindenkit aztán egy blizzard (jégeső a népre aztán hadd szokják).. kis nekro képesség h támassz SoP-ban 4 penge herceget, akik ilyen 2oo-as sebzéssel osztanak a népek között.. :D muhaha.. élveztem a csatákat.. kár h ennyire elcseszték a tárgyakat és fegyvereket.. még a végén annyira tudtam volna élvezni mint a simát v. a BoW-t.. bár nálam az a téli vidék meg a jegesmackók .. uramisten.. törpök ellen.. imádtam.. de azért ha kérdésed van fordulj nyugodtan axonhoz.. nála jó (jobb?) kezeben vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDD lol -
#2026 Persze kösz már előre kinyomtattam. -
#2025 Én harcos karakterrel nem vettem fel mágikus tulajdonságokat.
A harcos az alapjátékban a 8-dik szintig kap összesen négy darab varázslatot automatikusan. Ezek vannak végig az egész játékban.