2504
  • keats
    nagyon szepen koszonom megprobalom !!!!
  • BBalee
    Ja igen! Ez engem is megviccelt. :)
  • BBalee
    A kapu az elfeknél akkor nyílik ki, ha a faszellemeket kicsináltad északon a mocsárba. Ha jól emlékszem a mocsárba észak-nyugat felől is be lehet bejutni arra felé amerre a furulyát is találtad. Az egyik főmuftitól elvett kulcs segítségével ki lehet a fenti kaput nyitni a többi egyértelmű.
  • keats
    sziasztok! meg uj vagyok itt es egy kis segitsegre lenne szuksegem....
    elakadtam a breath of winterben az echo swamp pajan nem tudok atmenni a faszellemekhez, a kulcs es a furulya megvan de a masodik sotetelf monumentum mellett nem tudom kinyitani a kaput ...
    legyszi valaki segitsen ...
    elore is koszi!!!
  • Rusy
    Megvan megcsináltam, csak rosszul van leírva a quest, lehet a magyarítás miatt
  • Rusy
    hi van egy olyan küldi hogy meg kell szereznem 3 lény vérét, aztán skarvig a törpétöl liannonban edényt kell szereznem edig ok, de skarvig nincs liannonban vagy hol van?
  • koviking
    HY!
    SpellForce 1-el játszom és azt kérdeném hogy kell multiban játszani saját karakterrel ? és egyáltalán hogy ke ll szerverhez csatlakozni mert nekem nem teszi meg.
  • tuco
    Wáháháháhá csak én rossz példányt vettem mert nem megy :)
  • BBalee
    Igen, én is megvettem már akár csak te :)))
  • tuco
    Bbalee látom már megvan a Spellforce 2. :)
  • c115
    nézzétek meg Spellforce1 es oldalam még kicsit szar de majd javítok rajta:
    www.spellforce1.gportal.hu

ty:Ghkjj
  • vicaf1
    Bocsi, hogy nem szóltam, eszemben volt, csak akkorra már kikapcsoltam a netet és belemerültem a játékba... De hát ez úgyis meglepinek készült:)
  • vicaf1
    Ez nem a hadeko-játék, azt a lelkek városában lehet játszani. A xudoku játék lényege, hogy van pl. egy 10*10-es négyzetrács és 1-től 10-ig kell beírni a számokat úgy, hogy minden szám pszloponként és soronként csak egyszer szerepeljen...A SpellForce-ban ezt 5*5-ös pályán játszuk és színes goblinokkal...:)Ja és a cuccot meg lehet szerezni újra, vagy ne is keressem? Érdekelne, hogy mi van abban a temérdek ládában:D
  • NorbyI
    Sikerült megcsinálni, bár nem tudom miért adta be. Elmentem a sereggel a kapu elől és az avatart is messzebb vittem, aztán egyszer csak jött egy múvi és kinyílt a kapu. Ott aztán ment a szívás 48-as blade-ek, 400-500-at sebeznek. Hamar kellett az utánpótlás.
  • kadoc
    tuomit nem lehet megverni abban a játékban.. amúgy nem hadeku a játék neve?! ilyen kis bábukkal játszotok.. v. azt csak zerboval lehet nyomni? :p

kihalt a fórum... bizony.. lényegében én már itt se vagyok.. de nem én alkottam a jelenlévő többséget hanem a többiek.. nah peace és jó gamezést..
  • vicaf1
    Azt próbáltad, hogy az árnyharcossal(vagy főnixharcossal, amelyikkel itt találkozol...) mész elé?
  • NorbyI
    Igen próbáltam a közelébe menni de semmi reakció, tuti hogy nem kulccsal kell kinyitni mert nincs körülötte kék kör ha a kurzort ráviszem, szerintem ezt valamelyik NPC akttiválhatja, vagy egy küldetés. Nem maradt ötletem, már az egész pályát körbejártam.
  • vicaf1
    Sziasztok megint. Odaadtam Tuominak a cuccokat, elindult a Zerbitek hagyatékáért, én utánamentem, most meg kell vele kűzdenem egy Xudoku-szerű játékban. Eddig a legjobb eredményem a döntetlen, erre a teljes felszerelést újra elrejtették... A kérdésem az, hogy meg lehet egyáltalán verni Tuomit, vagy keressem meg újra a cuccost és menjek vissza vele, követelve a hagyatékot??
  • vicaf1
    Húú én azt most fejeztem be, de nem emlékszem pontosan...mindenesetre nekem nem okozott gondot... Szerintem vagy kinyílik magától, ha közel mész(de ezt biztos próbáltad), vagy valakinél tuti megtalálod hozzá a kulcsot. Beszélni csak az árnyharcossal (ha OoD-os karakterrel viszed) és Craig-el tudsz...
  • NorbyI
    Üdv mindenkinek.
    Először a játék során megakadtam, és félek hogy valamit rosszul csináltam mert sehogy sem tudok tovább menni. Szal SoP-ban a Clockwork Crypt utáni pályán vagyok, ha jól tudom akkor Darkwind Keep a pálya neve. A feladat az hogy ki kell iktatni minden ellenséget a folyó partján. Ehhez elf és törp monument van segítségül, plusz jön pár ember az elején Uru városából szintén segítségül.
    Na a pályát megtisztítottam viszont van egy kapu amit nem tudok kinyitni de erre kéne tovább menni. A pályán nem lehet senkivel sem beszélni így nincs aki kinyissa. Esetleg van valakinek ötlet, nem szeretném újra kezdeni az egész pályát, bár szerintem ez sem segítene.
  • tuco
    Egy pici kis sírkő a cél :)
  • BBalee
    Hát tényleg nem vagyunk sokan.
    Néha még felnézek hátha valami válltozás van, de lényegében tényleg kihalt:(
    Szóval Amra rucija a Howling Mounts(ordító dombok) on van. Nem lehet nem észrevenni, mert rengeteg őr őrzi a sírt. Ott ahol az erőd is volt, csak vissza kell menni és teli lesz a sír környéke szellemekkel...
  • vicaf1
    Sziasztok, mi az, kihalt a fórum? Mindenki SpellForce-ozik???
    Amúgy OoD-os karakterrel is végig lehet vinni, mivel találkozni fogsz egy másik rúnaharcossal, akinél ott van az árnypenge...
    Ja, és egy kérdés: Hol van az OoD-ban Amra sírja...úgy értem melyik térképen?
  • vicaf1
    Ezer köszönet, végülis tényleg kézenfekvő, totál bamba vagyok...Na megyek is játszani, most már legalább továbbjutok...3 órát tököltem ott...
  • BBalee
    Fa a Driadhoz akarsz eljutni(a nő fa alatt) akkor jófelé indultál, de ne kezdj ki az őrökkel, még túl erősek ennyire az elején.
    Kerüld meg őket délről a fal mellett a kutyusok felé, majd látni fogod hogy van egy lyuk rajta és ott lehet bemenni.
    Ha jólemlékszemm, akkor nem a kastély a cél, hanem a kertben lévő portál elérése.
  • vicaf1
    Sziasztok!Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan lehet Empyriában bejutni a kastélyba? Mert tele van őrökkel, azokat nem nagyon akarom kinyírni, bal oldalon lehet ugyan egy őrrel beszélni, de nem enged be, ha sokat csesztetem, akkor meg rámtámad a társaival együtt...Lécci segítsetek!!!
  • tuco
    De amúhy át lehet menni OOD-s karakterrel?
  • tuco
    BBalee tudtam én ezt csak néztem, hogy figyelsz e :-)
  • BBalee
    Ja bocs!
    félre lehet érteni.

A félmunkát nem rád, hanem az árnyharcosra értettem akit később meg kell menteni, elvégre az az ő feladata:)
  • BBalee
    Oh Nem,
    A történet szerint a BoW-os karakter kezd azon a ponton, az OoD-s pedig a fekete part-on (Blackwater coast) és csak a második pálya a közös az Onix partjai.
    Így a bejárat az Onix partjain van, de az OoD-s karaktert az a portál nem a lelkek városába viszi, hanem nyilván vissza a feketeparthoz.

A lelkek városában azon a ponton egy másik Frial Dragot is meg kell ölni, amit csak az árnypengével lehetséges, ezért nincs értelme átmenni OoD-s karakterrel.

A két szál csak később fut össze a történet során, ugyanis az árnypengére mégegyszer szükség lesz.
  • tuco
    BBalee ezt hogy érted? Már valahol megcsináltam ha nem a Bow-os karakterrel kezdtem? Nem emlékszek rá.
  • BBalee
    Szerintem nem lehet átjutni OoD-s karakterrel.

Azért nem, mert ha a BoW-os karakterrel kezded a játékot, akkor pont azon a részen kezdesz. Az lesz az első pálya.
    A másik rúnaharcosnak már ekkorra meg kellett hogy csinálja azt a részt.
    Félmunkát végzett a srác :)
  • tuco
    Sikerült lejátszani de elég volt. Ha nem nyertem kaptam mindeng egy smaragdot. 4 gyűlt össze. A végén megvertem Zerbót és nekem adta a sisakját!
  • Axon
    Tényleg erre én is emlékszem, csak elfeljetettem megkérdezni, hogyan is lehet odajutni, mivel nekem sem sikerült.

Egyébként sikerült valakinek lejátszani egy menet Hadekut? Nekem hiányzott egy bábúm és ezért nem tudtam.
  • tuco
    Heló! A Lelkek városának nyugati részén látszik, hogy a keleti részen is van élet. Hogy lehet oda átjutni?
  • Axon
    Köszi az infót, akkor jól elcsesztem a banki pályát. Én igazi csontagyú harcosként nekiestem a titánoknak és addig pofoztam őket amíg mozogni bírtak, aztán pedig kifosztottam a ládákat.
    Mondjuk a tárgyak tényleg nagyon gatyik voltak.
  • tuco
    Hi! A négy smaragdszemet hogy találom meg az óramű kriptákban?
  • BBalee
    Hát én csak arra tudtam rávenni hogy kövessen, de lehet azért mert női karakterrel játszottam :)

Mellesleg kisértetiesen hasonlít Uma Thurmanra a Kill Bill ből. A Crasy 88-es jelenetben volt így öltözve,
    és a Hatari Hanzo kardjával aprította félkézzel a japán testőröket. :)

Ő is elbukott elsőre, de felébredt a kómából és bosszútállt.
    Ki is próbáltam, legyártottam az őrült 88-ast (10 db troll) és itt is Kido győzött az 1000 körüli sebzéseivel :)
    A kőtáblákon is csupa filmes utalások voltak pl.:
    Let the spice flow. --> Dűne.
    Why did i take the blue pril --> Mátrix.

Tényleg!
    Ha férfi karakterrel játszunk, akkor is férfi lesz az árnyharcos akit meg kell menteni?
  • kadoc
    szóval kapsz egy fallen hero nevezetű hölgyet, hogyha a táblákat a helyükre helyezve a konzolba beírod a parancssort amit a táblák olvasása közben megtalálsz, cuki sárga és fekete sztreccsruciban feszít, értelmes arccal német beütéssel és egy csodás könnyü pengével a kezében.. :D aztán adhatsz neki parancsot mit csináljon.. :D próba cseresznye :pppp wihihih
  • BBalee
    Azért nem mert bekapcsolt a riasztó.

A hadjárat során össze lehet szedni 4 db banki pecsétet, amivel a bank 4 sarkában lévő obeliszkek segítségével ki lehet kapcsolni a riasztót.
    Így az őrök semlegesek maradnak és el lehet hozni a kincseket.

kincseket?
    Volt mindegyikből már vagy 4-5 db, szóval mitsem ért :)))
    egyedül a táblák miatt érdekes.