Az ígéret földje: AMERIKA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme a teljes hír:
Elfogták a Parlament felrobbantásával fenyegetõzõ diákot
MTI
2003. október 31., péntek 14:49
A rendõrség elfogta azt a középiskolást, aki a rendõrséghez, az országgyûléshez és több televíziós mûsorhoz küldött elektronikus levelében a Parlament és a Magyar Nemzeti Bank épületének felrobbantásával fenyegetõzött.
Az elektronikus üzenetet október 28-án küldték, a levél írója magát "mocskos terroristának" nevezi és közli, november 4-én fel fogja robbantani a Parlamentet egy repülõvel és a Magyar Nemzeti Bankot egy pokolgéppel, ha nem mond le a kormány.
Bin Laden után szabadon
A levelet írója "Jolgi Bin Laden után szabadon" aláírással jegyezte - közölte az Országos Rendõr-fõkapitányság internet-csoportjának vezetõje.
Peszleg Tibor õrnagy elmondta: a fenyegetõzõt csütörtökön fogták el. Kihallgatásán a vidéki középiskola diákja beismerte, hogy õ küldte iskolatársának postafiókjáról a levelet, amit viccnek szánt és nem gondolta, hogy komolyan veszik.
Közveszéllyel fenyegetés
A fiú ellen közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt indult eljárás, de vélhetõen amiatt is felelõsségre vonják, hogy jogosulatlanul használta fel iskolatársa címét.
Peszleg Tibor megjegyezte, ez az elsõ eset, hogy ilyen fenyegetõ levelet kaptak, és az, hogy egy nap alatt elfogták a levél küldõjét, azt bizonyítja, "nem lehet eltûnni az internet látszólagos névtelensége mögött".
más mailcimérõl küldte a leveleket, de a saját gépérõl 😄DDD, 2-5 évig terjedõ szabadságvesztésre is itélhetik, de lehet hogy megussza annyival hogy elküldik a suliból. hülye pancser.
)''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
V9ykn8_TZL0
pont ettõl olyan szar ez az egész, hogy mindenki azt hiszi, hogy õ aztán nem-nem soha, semmi csúnya dolgot, aztán...hát, õ sem jobb a Deákné vásznánál...
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
a többi mese.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mikor a háborúban egymás irtották az angolok meg az amik, akkor is ugye az volt, hogy nem álltak meg a figyelmeztetõlövésre.
Gondolj bele ez olyan, mintha egy ország megszállná Magyarországot, és irányítaná, csak azért hogy kilopják az összes gyulai kolbászt!
V9ykn8_TZL0
:/
Amerika és a békefenntartás kérdésében nem fogunk egyetérteni, ugyhogy sz.tem ne is beszéljünk róla. 😉
MEg kipróbáltuk a földrengést is... anyám akkorát parázott mikor elöntötte a víz a metró elját hogy nemigaz 😄 ki kellett mennie.
Tulsokat az emberekrõl nemtudok mondani mer elég kicsi voltam, és nemigazán beszéltem senkivel. Arra viszont emlékszem hogy eszméletlenül tulsúlyos volt a nagy többség.
Az tetszik nagyon nekem az amcsikban, hogy baromi nacionalisták (jó értelemben) Tehát az ünnepeiket nagyon tisztelik, meg bármit megtennének a hazájukért. Ezzel szemben Magyarországon bujkálni kell a kokárdával, mert lefasistáznak meg lemiépeseznek stb. Ebbõl nekem kicsit elegem van. Meg lassan ott tartunk, hogy az egész államot eladják...
Nekem a 15 dolláros PS2 gamezok hiányoznak nagyon.
Mézes csirke itthon is van amúgy. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De Mr. Okostojás pont errõl tanult most az isiben biztos és nyitott egy topikot, "mér ne" alapon... :-))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nesztek a nagy amerikagyûlölõ 😄DDDD
Különben minden néprõl hülyeség sztereotípiákat alkotni, de ha mindenképp kell, akkor szerintem az amcsik az átlagosnál szimpatikusabbak.
Persze abban az országban rengeteg kultúra találkozik.. de én tudnék ott élni, az biztos, pl. Austinban. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Elsõ amerikai napunk:
Ottani idõ szerint éjfél Little Rock-i reptér, autókölcsönzés. Koma szépen beül és elmagyarázza mi hol van az autón. Bõröndöt segített bepakolni, ilyesmi. Oké ez tényleg üzleti dolog volt, mert kapott borravalót. 😛
Másfél óra autókázás, mire elérünk Texarkana-ba. De az amerikai közlekedési rendszer elsõre kurvára átláthatatlan, így nem találjuk a lentebb már említett motelt. Nem kamu: egy órát keröngõztünk, de egyszerûen nem találtuk meg, közben majdnem elkaptak a rendõrök egy szabálytalan megfordulásért és megismertük a híresen pocsék amcsi kávét. 😊 Sajnos nem vágtuk annyira az angolt, hogy 100%-ra értsük mikor útbaigazítanak minket, így mindig valamerre elkavarodtunk. Ekkor már több, mint 24 órája voltunk talpon. Erre az egyik koma, akitõl megkérdeztük, látta rajtunk, hogy már alig álltunk a lábunkon. Szépen beült az autójába, mondta kövessük és átkocsikázott az egész városon miattunk, hogy megmutassa nekünk a motelt. Önzetlenül, de persze ezért egy Tokaji Aszu volt a jutalma egyébként, meg is lepõdött nem számított viszonzásra. 😊
Ezekkel a hülye történetekkel csak azt a akrom hangsúlyozni, hogy szerintem a nagy átlag amerikai nem öncélúan, hanem természetébõl fakadóan olyan mosolygós és kedves. Nem a filmekbõl meg a nagyvárosi lakosságból kell kiindulni, azok biztos gázak, olyannal nem sokkal találkoztam.