Az ígéret földje: AMERIKA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért van arra fele annyi szegény ember?

Rincewind
Hát ja, egy talpraesett ember ott megcsinálhatja a szerencséjét. 😊

Dj N-Ice
Amerikát a lehetõség hazájának nevezném inkább😊

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Lynx_TWL
nemtom😄

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
de miért ne ? 😄

Lynx_TWL
nem😊 nem kötelezõ olajért harcolni😊

๏̯͡๏﴿

Rincewind
Picit nagyobb szüksége is van rá, nem? 😊
mindenesetre magyarország a GDP 1.7%át költi a hadseregre, amerikai meg több mint 4%át (europai átlag 1.8-2.5% között mozog)

Rincewind
25-ször akkora ország
50-szer nagyobb költségvetéssel
Tikal
plusz 250 millios ország, legnagyobb gazdasági powa, érdekesnek érdekes, de semmi több 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ehh

O0D:
😄DDDDDD

Biztos nem tetszik az amcsiknak hogy a magyar jogaszok is hasonlo farsangi ruhaba oltoznek mint az oveik 😄DD

#118: LOL
irakban az autokat arab gyerekek hajtjak horcsog kerekben, es ezek be vizipipaztak hajtas elott. hiaba utotte oket a fek, csak futottak.

Hajrá Dózsa György!

FtranX
van ez így. 😊

PResident Evil
az amcsik lelõtték az angolokat... 😄

Két dolgot hasonlítsatok össze, tökérdekes:

Tegnap elfogadták Magyarország költségvetését: 2004 évi bevételi elõirányzata 5481,5 milliárd forint, kiadási elõirányzata 6132,4 milliárd forint.

Bush tegnap aláirta az amerikai katonai költségvetést, ami rekordméretû, 2%al magasabb a tavalyi összegnél: 402 milliárd dollár.

A magyar költségvetés bevétele 5500 mrd ft, azaz 25 milliárd dollár, azaz az amerikaiak 16x annyit költenek katonákra, mint egész magyarország mindenfajta bevétele 😊

én pl. a régi amerikai kocsikat imádom, belair a kedvencem

magyarul kivégezték öket

szép 😊

Lynx_TWL
magyarul?😄

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
nem volt kivégzés, de akkora balfaszok voltak, mert csak figyelmeztetõ lövéseket adtak le, erre meg szarrá sorozták az "ellent" akire asszitték h irakiak erre cska viszonozták a tüzet...

Amerikában a gyerekeket nem is a szüleik nevelik, hanem aupairek... igy meg nem kapnak semmijen nevelést

😊))

I.C.ram
Már lassan BAN-t is kaphatnának a sok TKzásért az IRAK szerverrõl 😄
The Garrett
jaja 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
LOL! 😄 Csak viccelt 😊
nemtom... de most mondja PresidentEvil hogy kivégzés volt

PResident Evil
hááát... kivégzés

I.C.ram
Már miért végeznék ki az amerikai katonák az angolokat?? 😄DDD
véletlen lõtték öket? vagy kivégzés volt? vagymi?

PResident Evil
láttam egy elég durva dokumentum filmet amikor az angolokat lelõtték az amcsik... de akkora poén volt...

mondom én sok lesz a ROE... (legfeljebb elvesztenek néhány honort, igaz Garett?)

I.C.ram
De bazz! Nem tünik fel, hogy több társuk halt meg a saját embereiktõl, mint ahányat az irakiak lelöttek??? Ugyanúgy ezt is lelõhették véletlenül, mintahogy az 50valahány társukat.
amerikai butaság, köztudott

Punker
nem ez lenne az elsõ eset mikor tévedésbõl lõnek le valakit az amcsik, pl a dán operatõr akinek a kameráját rakétának nézzték

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
Ja tuti azért ment ki irakba hogy öngyilkos legyen. Itthon eltervezte hogy kimegy irakba és egy amcsi ellenõrzési pontnál nem fog megállni. Mennyivel királyabb öngyilkosság mint a tizedikröl kiugrás vagy gyógyszerezés😄

V9ykn8_TZL0

hát ja... viszont ha nem állt meg akkor öngyilkos akart lenni

Davidus
Akkor írd le nekem hogy megértsem hogy lehet valakit egy ellenõrzõ pontnál tévedésbõl lelõni. Ott ha megállsz igazoltatnak ha nem állsz meg lelõnek. Hol lehet itt tévedni?

V9ykn8_TZL0

hát számomra mind a 3 eset bûzlik...

szerintem azért ferditik el a történteket, hogy medgyesi nehogy felháborodjon, és bosszúból kilövessen 3 nukleáris töletet amerika felé

Punker
hát nem tudom eddig ezt hallottuk:
1. hír : a konvojban haladó srácot lelõtték
2. hír : balesetben halt meg ill. autóbalesetben hallt meg
3. hír : nem állt meg és ezért lõtték le

ezek után nekem nem igazán hihetõ hogy nem állt meg és azért lõtték le, ha így lett volna akkor nem mondják azt hogy autóbalesetben hallt meg. szerintem tévedésbõl lelõtték és nem akarják el ismerni hogy õk a hibásak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
Nem én azt mondom ami szerintem volt.

V9ykn8_TZL0

Punker
azt akarod mondani hogy pillanatnyilag ezt mondják. igaz?

gondolták legyen értelme hogy ilyen messze eljöttek, meg puska van a kezükben

na ezt elb***tam 😄DD

Davidus
Mi az hogy tévedtek? Ara mentek hogy na ma lelõnek egy irakit? Aki nem áll meg azt lelövik. A koma nem állt meg hát lelõtték. ennyi

V9ykn8_TZL0

a topic-ot csak moderátor tudja megváltoztatni?

dehogynem õ volt a hibás, magyar diákokat utálják...

I.C.ram
Ne legyél már hülye... Egyszerûen tévedtek, de nem a diák volt a hibás!