Vivisector

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát elbénáztam mert én is elakadtam!Létszi segítsen valaki.Hát ott kavargok a völgyben,sehol semmi,mindenki kinyírva,a föld alatti bunker megtisztítva,a liftel felmegyek a toronyba,ahol szintén semmi.Csak azt látom hogy fel kellene jutnom a hídra,de hogyan?Már összevissza mászkáltam de a megoldáshoz lehet hogy ennyire hülye vagyok?Pls seg!!!
köszi de már megcsináltam 😉
1 ébként játszik még valaki ezzel a játékkal?
én most kezdem el ujra mert nagyon bírom az ilyen lényeket ^^
Figyelj nagyon egyszerü a dolgod, te is meg fogsz lepõdni. ezek a betük: K T R U. És hogy hívják a játékban a karakterünket???<#confused>
KURT!
Tehát K U R T a helyes sorrend.
hi segitene valaki.
ott vagyok ahol egy barlangban megvan fagyva egy dinoszaurusz és valamilyen betûket tudok nyomkodni körülötte. meg tudná valaki mondani milyen sorrendben kell megnyomni õket?
elöre is thx
Sziasztok, lenne 1 kérdésem, felvetem a gépfegyvert és gránátot is de enmtudom használni, ha pöegetem fegyvereket a gránátot és a gépfegyvert kihadja...
már nem kell ^^
nem tudja senki??
pls valaki segitsen T_T
pls segitsen valaki
ott mit kell csinálni amikor ilyen nagy füst van az egész pályán elkezdek futni a ponthoz folyamatossan sérülök aztán lehuzok egy kar lerepül valami egy csöröl és az kitör 1 ablakot de ugyan ugy sérülök innen hogyan kell tovább menni vagy merre?_?
pls help elöre is thx
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem alakitanak át benne valamilyen lénnyé?
tudom hülye kérdés de engem ez érdekelidiota]
Hali skacok!
Béna vagyok megragadtam.Ha valaki tud segíteni elõre is kösz!
Hogyan tovább? Toronyból lejöttem a zsilipet az emeleten a csappal kinyítottam és kopp.
Hali
1 kis bibi adodik a játékban,mikor lezuhan a repülö és adamegyek,majd
elhagyom és megyek a következö zöldes izére,mikor odaérek,találok ott
1 embert és 1 fejhalgatos mikrofont,felveszem és beszélgetni kezdek
a másik személlyel,akit majd a farkasok megtámadják és inentöl megszakad
a kép és fehérbe burkolodzik,inentöl se kép és se hang,de a játék fut.
Mitlehet tenni,vagy mi a baj lehet.

A segitséget elöre is köszi.
nekem nem is igazán az idejétmúlt grafikájával van bajom (legalább ez gyorsan fut gyengus gépen is), hanem maga a játék nagyon gagyi... Ez a génkezelt csirkék támadása vmi hihetetlen... És akkor jövünk mi, nagy katonák, aztán jól halomra lõjük õket... Na és mi az a csapda, ami hirtelen kinõ a földbõl, meg a levegõbõl, + köréje furi génkezelt farkasokat küldenek, hogy nyírjuk ki õket, és akkor nem öl meg minket csapda... Na mondjuk ez legalább hoz vmi "hatalmas nagy" változatosságot a játékba xD De véglis ahhoz képest, hogy csak egy egyszerû orosz csapat készítette, elviselhetõ... (vagy nem)
Seth
oké,oké elhiszem neked, többször nem kell leírni hogy szerinted nem rossz 😄

PSN ID.: Beegabor

Illetve igaz, hogy nem egy Crysis, de nem rossz:

Na azért a Crysis tényleg szebb!!!<#fejvakaras><#fejvakaras>

Mondjuk nem egy oblivion, de jó!!!(szerintem!!)<#integet2>

Te milyen graf beállitásokkal nyomod ????<#conf><#conf>

Szerintem jó game és a graf is nagyon jó, föleg 1280*1024-ben fullon!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Seth
faszányos képeket mondtál....vagy azt majd ezekután rakod?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Akkor jó itt van néhány faszányos kép:

Már megvan,ne törjétek magatokat!<#buck>

Sziasztok!Én már az elején elakadtam ott ,ahol bejutok a katonai bázisra.Felmegyek a teherautó tetejére,onnan látok egy lyukat az áramelosztó toronyban,de nem tudok átugrani.Amikor kiirja,hogy connected,az itt mit jelent?

Mondtam én, csak hát sokan leirták ezt a gamet, mielött kipróbálták volna!!Te milyen beállításokkal futtattad,grafra gondoltam???<#conf><#conf>

w77d
Nah gyerekek végigtoltam. Egész jó kis game! A történet a végén lessz jó és izgalmas! Elsõ pillantásra nem éztem volna ki belõle ilyen játékélményt!<#eljen>

tonyr
okok +wan...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
ya igen, ha lemenek, és bemenek az 1ik alagutba, ahonnan a kricsörök ugrálnak a teleportba, kiesek a páyárol, azt dead... KUUL

tonyr
hi, nem naon szoktam, de most elakadtam... a qrwa... wmi tornyban wok, azt teleport, w mi wan ott, és a detonátort kell +keresnem, de nem tok kimenni onnan, ahol a kricsör száyába rakom a kábelt 😛 ha leugrok 1 szinttel leyyebb, na onnan csak 1féle modom tok kimenni > QL... PLZ HELP

Ny Papa

A pajzsos bólény van kikötve.
,ugyanis õ fogja kilõni a kaput. a bölény kikell szabaditani,alába levan kötve. ki kell löni a lábán található, négy vörösen izzó négy szegecset. Jobb egy kicsit távolról sniperrel.

Megnézem neked!!!

w77d
Légyszi valaki!!!!!!!!

w77d
Sziasztok! A drm21-es pályán vagyok. Elértem egy nagy vaskapuhóz de nem tudok továbbmenni. akapu túloldalán van a világító zöld izé. Mi itt a teendõ?

Köszi

w77d
egész játszható game, de csak egyszer! A STALKER-ig lehet kitart 😊

Nem rossz game ez ettöl volt már ezerszer rosszabb is.....Még nem jelenik meg a STALKER addig meg jóvan..........<#eljen><#eljen>

DanRyu
Nem is lehet kinyírni.😄

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

A pajzsos bölényt nem szabad kinyírni, mert az segít továbbhaladni, ugyanis õ fogja szétlõni a hatalmas acélkaput. Egyszerûen ki kell szabadítani a lábait rögzítõ acélpántokból úgy hogy ki kell lõnünk a pántokon látható 4 db vörösen izzó szegecset.
Jobb egy kicsit távolabbról sniperrel.

DanRyu
Hálás köszönet a cheatekért.<#alien2>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

No itt is van:

1. Start game.
2. While ingame, hit ' key to access the console.
3. You can now use the following codes:

godmode 1 = Turn ON godmode
godmode 0 = Turn OFF godmode
giveall 1 = Turn ON all weapons with max bullets
giveall 0 = Turn OFF all weapons with max bullets
gui_show_map 1 = Turn ON gui map
gui_show_map 0 = Turn OFF gui map
unlimited_ammo 1 = Turn ON unlimited ammo
unlimited_ammo 0 = Turn OFF unlimited ammo
debug 1 = Turn ON debugmode
debug 0 = Turn OFF debugmode
map drm10 = Jump to level 1
map drm10a = Jump to level 2
map drm11 = Jump to level 3
map drm12 = Jump to level 4
map drm13 = Jump to level 5
map drm14 = Jump to level 6
map drm15 = Jump to level 7
map drm21 = Jump to level 8
map drm21a = Jump to level 9
map drm22 = Jump to level 10
map drm24 = Jump to level 11
map drm25 = Jump to level 12
map drm26 = Jump to level 13
map drm31 = Jump to level 14
map drm31a = Jump to level 15
map drm32 = Jump to level 16
map drm33 = Jump to level 17
map drm34 = Jump to level 18
map drm36 = Jump to level 19
map drm37 = Jump to level 20
map drm41 = Jump to level 21
map drm43 = Jump to level 22
map drm44 = Jump to level 23

DanRyu
ok köszi!

A godmode-hoz az elöbbit, én csak próbálkozom, a többivel, majd utánna nézek és megirom!!!

DanRyu
De mit kell pontosan beírni a konzólba azt nem tudod?

leszedtem ja 😄
de még nem raktam fel 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Leszedted mégis??
És milyen beállitásokkal használod??------->#146
<#conf><#conf>

A console-t az "ö" betüvel hivjátok elö és lehet csalni, pl: god mode--
godmode = 1.000000, stb...
Ha beüttök egy betüt, akkor halványan irja utánna amit lehet, csak találgatni kell és próbálgatni!!!<#eljen><#eljen>

akkor válogass innen
vmelyik csak jó lesz 😄

DanRyu
Valami baj van, mert hibajelentésezik, ha bentvagyok a fõellenségnél és F2-t nyomok.

DanRyu
Én egy minotaurusz fõellenségnél tartok ami bazókázik meg kaszálóval lõ. Nagyon nehéz, elfogy a fegyverem meg egy rakást bele kell lõni. Valaki nem tudja az örökélet kódot meg a fegyverkódot, mert sehól sem találom a neten.

Annál a résznél nekem is fagyott a game, azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállitásokkal használja a grafikát,ezt azért mert nekem fullon megy de furcsálom hogy egy ilyen game annyira felmelegiti a GTX-et mint pl. a Vegas, de csak akkor ha kint erdös résznél vagyok és ezt nem értem, mert hogy nem egy Crysis grafja van???<#conf><#conf>

Ny Papa

Kaldor figyu. Nyomogasd a balgombot nekem igy sikerült tovább jutnom

Ny Papa

Köszönöm a segítségedet , sikerült

üdv. Pista

nekem is lefagyott ott, de én is át tudtam urani a bal gombbal. Nyomogasd a bal gombot, hátha sikerül.
Amúgy jókis játék ez, csak elég csúnya...
Oldal 1 / 4Következő →