Vivisector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia, A tágyalást hogy lehet áturani. Ajobb egér nem csinálsemmit.
Abal egérre meg kija,hogy Press 'Fire' to skip the movie.
Újra kezdtem és ugyanúgy lefagy
Nekem is fagyott ezen a helyen; újraindítva a játékot, és a tárgyalás-videót átugorva (jobb egér) ment szépen tovább.
Sziasztok. nekem lefagya játék. Annál a résznél amikor a zöld jelnél fekszik egy halott, bemegyek a zöld jelbe, és elkezdenek tárgíalni az emm berek. Jönnek az oroszlánok és kifehéredik a képernyõm, és tovább nem megy. Ha tud valaki segitsen.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nemtom leszedjem -e 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vivisector Beast Within-ViSTA

Én is osztom a véleményeket, bár én is ilyen " anthro " lények rajzolásával foglalkozom ( mellesleg imádom ) és azzal keresem néha kenyerem ezért tehát kiállok a játék mellet ;P
Aki végigtolta az tud nékem segíteni remélem. Van egy nagy pajzsos bölény, annak kinyírására milyen tippet tudtok adni számomra ?
Voltam a Mamutban, bementem a Saturnba és a 576-ba és nem volt 😞 Aztán benéztem a Westendbe a Mediamarkba és ott is megnéztem az 576-ot de ott sem találtal.
Mit ajánlotok hol nézzem meg legközelebb, vagy ti hol vettétek, nagyon megköszönném mert nagyon kéne a game !
Elõre is köszönöm a segítséget !
tudátok segíteni abban, hogy hogyan tudunk átjutni egy fából készült kapun, amely mögött található az elérendõ félnycsóva és mindez egy katlanba van (itt jelennek meg elõször a gorillák...)? Mert mi már odatologattuk az összes ládát, megpróbáltuk felrobbantani, de nem tudunk átjutni 😞
A segítséget köszönöm!
PP
Ti hol jutottatok hozzá az eredeti játékhoz ? Én is megszeretném venni de a CD galaxisban nem találtam 😞
én 2 napja vettem a gamet nem hallottm róla....most játszok vele, és osztom a véleményeket...elég béna 1-2 dolog de amúgy bele tudom nagyjából élni magam..meg azért van vmi hangulata nekijje.
na mind1 a kérdésem az lenne: nincs patch hozzá ??vagy valami ski vagy bármi tool ??
Ausztriában egy "4 Top Games" nevezetû pakkot vettem, amiben ez a játék is benne van: Vivisector - Beast Within. Olvasgattam véleményeket, talán tetszeni fog. Mindenesetre 4 Euró volt a pakk, szvsz nem pénz érte. Ami volt még benne: Elite Warriors Vietnam, MOB Enforcer, Navy Seals 2 és egy BOS demó.
Az egészben a Suck talán majd a némettel lesz, de reménykedem, hogy angolra lehet majd állítani.<#vigyor2>#vigyor2>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Aki itt majd elakad akkor ahogy a képen van balra lesz egy rom ott lesz egy kapcsoló az nyitja a kaput.
Bejátszásokba tudhatjuk meg kik is vagyunk ha jól vettem ki.
Elvileg SPOILER!!!! ---> Egy hajóval mentünk, ütköztünk akkor még kisbabaként erre a szigetre sodort minket a hullám és beadtak nekünk valamit hogy mit aztmég nem tudom, csak kiderül. Remélem jól vettem ki a történetet ha nem akkor rohadjak meg.
Fejleszteni csak akkor lehet ha a gép kiirja.
Next PC upgrade: 2022
Azthiszem az 5. pálya a kpu mögött van a checkpoint de nemtudok bejutni 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Õ volt az
Életerönk ugyis nõ ha lelöjjünk az ellent.Kapunk érte pontokat fejleszthetjük magunkat.
Ez is olyan hent mint a SS2. Folyton az van hogy körbezárnak és jönn csomo ellen kinyirod õket azt mehetsz tovább.
Mindegy egyszer végigtolható.
Akit érdekel csináltam pár képet a gamebõl ERRE tessék
Felkéne jutni a szemben lévõ kis utra de képtelen a geci felugrani 😞
Press <~>~> during the game and type in at the console:
godmode 1/0 God mode ON/OFF
giveall All weapons and ammo
weapons All weapons
give Unlimited anno
Viszont a semmibõl megjelenõ ellenfelek igy is tönkreteszik az egész hangulatát...<#shakehead>#shakehead>
Öszintén most nagyon dühös vagyok azokra akik ezt a játékot csinálták.Tipikus példája hogy lehet egy játékba belerakni egy csomó jó dolgot,aztán néhány teljessen értelmetlen dologgal elcseszni az egészet.
Grafika jó.Ma már nem kiemelkedõ de kellõen látványos,és emelett jól fut a gépen.
Hangok terén semmi különös,se rossz se jó,átlag.
Magában a játékmenetben viszont számomra teljessen érthetetlen pontok vannak.
Kezdõdik a fizikával ami teljessen sajátságos.Aszondja valami rekámszöveg errõl hogy "rongybaba effekt"...Hát nem tudom,talán tanulmányozhatnák arrafelé a Half Life 2,Painkiller,vagy Max Payne 2 játékokat ezügyben.Talán feltünne a probléma.Itt meg a hiéna vagy miféle állat az elején fut,beleresztek az oldalába 3-4 lövedeket,erre a hátára dobja magát mintha szemgõl találták volna el.Aztán a koncepcio teljessen követhetetlen.Megyek egy folyosón,elõttem egy halott belelövök,elmozdul a test.Kicsit arréb halott egy dobozon,probaképp belelövök,semmi...
De amugy minek a rongybaba effekt,ha a testek villámgyosan eltünnek?Illetve némelyik villámgyorsan,mások lassabban,számomra szintén felfdezhetetlen rendszer szerint.
De a csúcs nem ez.Sokkal inkább az pl. hogy a fegyvereket nem kell betárazni.Nevetséges.Shotgun 50 töltény,amig van lõjed..."Reload" nincs,mert minek.Géppisztoly 200 töltény,hajrá...Nem tudom nem maradt már idõ egy nyomorult betárazás animációt csinálni fegyverenként?Nem is értem...
Na de fokozzuk a bajokat a legnagyobbra.Ellenfelek megjelenése.Megyek a füves terepen,erre valami nyomi hanghatás kiséretében,a SEMMIBÕL megjelenik 4-5 hiéna.Késõbb ugyanez a tûzfújó tigrisekkel (már ha azok tigrisek,de jelen pillanatban ez lényegtelen szempont).
Vagy pl. szintén a vadon közepén jönnek ezek a tûzfojók,erre négyzet alaban kigyullad körülöttem minden,hogy ne tudjak menekülni.Amikor meg lelövöm õket akkor egybõl elalszik.De miért?Én elhiszem hogy kukacos kérdés,de szeretném tudni hogy már gyullad tûz a rét közepén,aztán alszik el a kellõ pillanatban.
Mert ez igy nekem olyan mintha a Serious Sam játékmenetét belekevernék egy elvileg komoly,jó történettel rendelkezõ játékba.Én nem tudom,csináltak itt pl az elején akkora területeket hogy csak na,mért nem lehet hogy ezek az állatkák ott mászkáljanak csoportokban,vagy ilyenek,és ne a semmibõl teremjenek mint a csoda...
Szoval ezeket a dolgokat nem értem igy az elején,de biztos továbbmegyek benne,mert amugy nem rossz,csak ha nem kevernek bele ilyen dolgokat,hanem simán megcsinálják relisra,akkor máris sokkal jobb lenne.
Csak mert német megjelenés?
De hát ez Starforce,azt nem szokták crackelni,fõleg ilyen német verziókat...
Na mindegy,ettõl függetlenül hülye vagyok.
Mert nálam a DT4+DVD lehuzás modszer nem segit, a starforce megfogja...
Nem vagyok egy gyakorlott torrent letöltõ...
A fostalicska gépemen minden maxon és nem akad.
Elõbb megirom én mint letöltõdik.<#vigyor4>#vigyor4>