192
Megin 1 ellenfél az FPS palettán!
-
strebacom #152 Leszedted mégis??
És milyen beállitásokkal használod??------->#146
-
strebacom #151 A console-t az "ö" betüvel hivjátok elö és lehet csalni, pl: god mode--
godmode = 1.000000, stb...
Ha beüttök egy betüt, akkor halványan irja utánna amit lehet, csak találgatni kell és próbálgatni!!! -
Hellsing47 #150 akkor válogass innen
vmelyik csak jó lesz :D -
#149 Valami baj van, mert hibajelentésezik, ha bentvagyok a főellenségnél és F2-t nyomok. -
Hellsing47 #148 +2 Trainer -
#147 Én egy minotaurusz főellenségnél tartok ami bazókázik meg kaszálóval lő. Nagyon nehéz, elfogy a fegyverem meg egy rakást bele kell lőni. Valaki nem tudja az örökélet kódot meg a fegyverkódot, mert sehól sem találom a neten. -
strebacom #146 Annál a résznél nekem is fagyott a game, azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállitásokkal használja a grafikát,ezt azért mert nekem fullon megy de furcsálom hogy egy ilyen game annyira felmelegiti a GTX-et mint pl. a Vegas, de csak akkor ha kint erdös résznél vagyok és ezt nem értem, mert hogy nem egy Crysis grafja van??? -
Kaldor figyu. Nyomogasd a balgombot nekem igy sikerült tovább jutnom -
Köszönöm a segítségedet , sikerült
üdv. Pista -
bigadam #143 nekem is lefagyott ott, de én is át tudtam urani a bal gombbal. Nyomogasd a bal gombot, hátha sikerül.
Amúgy jókis játék ez, csak elég csúnya... -
Szia, A tágyalást hogy lehet áturani. Ajobb egér nem csinálsemmit.
Abal egérre meg kija,hogy Press 'Fire' to skip the movie.
Újra kezdtem és ugyanúgy lefagy -
Joga #141 Üdv !
Nekem is fagyott ezen a helyen; újraindítva a játékot, és a tárgyalás-videót átugorva (jobb egér) ment szépen tovább. -
Sziasztok. nekem lefagya játék. Annál a résznél amikor a zöld jelnél fekszik egy halott, bemegyek a zöld jelbe, és elkezdenek tárgíalni az emm berek. Jönnek az oroszlánok és kifehéredik a képernyőm, és tovább nem megy. Ha tud valaki segitsen. -
Hellsing47 #139 hát lehet nem fogom :) -
#138 sztem ne.... -
#137 xD -
strebacom #136 Hát én leszedtem, nekem tetszik, modjuk annak idején leszedtem ezt egy torrentröl a német vátozatot, az nem futott rendesen, de ez a feljavitott verzió(szerintem), mert ez frankón fut....Ja és angol!!! -
Hellsing47 #135 hmm..elég sok negativ kiritát olvastam =/
nemtom leszedjem -e :DD -
MeTaL #134 omg, mi ez a szar ? :D -
strebacom #133 Most megjelent valami ilyesmi cimmel egy változat:
Vivisector Beast Within-ViSTA
-
Varg #132 Már megoldottam thx !!! -
Varg #131 Nah srácok megszereztem naygnehezen eredetibe a játékot !
Én is osztom a véleményeket, bár én is ilyen " anthro " lények rajzolásával foglalkozom ( mellesleg imádom ) és azzal keresem néha kenyerem ezért tehát kiállok a játék mellet ;P
Aki végigtolta az tud nékem segíteni remélem. Van egy nagy pajzsos bölény, annak kinyírására milyen tippet tudtok adni számomra ? -
Varg #130 Nem igaz hogy senki sem segit :( -
#129 Megnztem a képed de sajnos nem ugrik be rég volt.
-
Varg #128 Szia bendeguz !
Voltam a Mamutban, bementem a Saturnba és a 576-ba és nem volt :( Aztán benéztem a Westendbe a Mediamarkba és ott is megnéztem az 576-ot de ott sem találtal.
Mit ajánlotok hol nézzem meg legközelebb, vagy ti hol vettétek, nagyon megköszönném mert nagyon kéne a game !
Előre is köszönöm a segítséget ! -
Varg #127 Az fasza :D hétvégén lehet rá is halytok. Köszi az infot ;) -
bbendeguz #126 2000 ft volt -
Varg #125 Köszi, és megtudod mondani mennyiért vetted ? -
bbendeguz #124 Sziasztok!
tudátok segíteni abban, hogy hogyan tudunk átjutni egy fából készült kapun, amely mögött található az elérendő félnycsóva és mindez egy katlanba van (itt jelennek meg először a gorillák...)? Mert mi már odatologattuk az összes ládát, megpróbáltuk felrobbantani, de nem tudunk átjutni :(
A segítséget köszönöm!
PP -
bbendeguz #123 Szia én a Mammutban a fukarban vettem meg. -
Varg #122 Sziasztok !
Ti hol jutottatok hozzá az eredeti játékhoz ? Én is megszeretném venni de a CD galaxisban nem találtam :( -
human8 #121 hello mindenki...
én 2 napja vettem a gamet nem hallottm róla....most játszok vele, és osztom a véleményeket...elég béna 1-2 dolog de amúgy bele tudom nagyjából élni magam..meg azért van vmi hangulata nekijje.
na mind1 a kérdésem az lenne: nincs patch hozzá ??vagy valami ski vagy bármi tool ?? -
Elmör #120 Sziasztok!
Ausztriában egy "4 Top Games" nevezetű pakkot vettem, amiben ez a játék is benne van: Vivisector - Beast Within. Olvasgattam véleményeket, talán tetszeni fog. Mindenesetre 4 Euró volt a pakk, szvsz nem pénz érte. Ami volt még benne: Elite Warriors Vietnam, MOB Enforcer, Navy Seals 2 és egy BOS demó.
Az egészben a Suck talán majd a némettel lesz, de reménykedem, hogy angolra lehet majd állítani. -
#119 többet nem is ér xD -
#118 Kis hazánkban a játék a Cool Games sorozat tagjaként 2000ft-ért lesz megvehető. -
#117 Végigtoltam :D -
#116 Külföldi fórumon utánnannéztem kis német tudásommal egyből meglett a megoldás :D
Aki itt majd elakad akkor ahogy a képen van balra lesz egy rom ott lesz egy kapcsoló az nyitja a kaput.
Bejátszásokba tudhatjuk meg kik is vagyunk ha jól vettem ki.
Elvileg SPOILER!!!! ---> Egy hajóval mentünk, ütköztünk akkor még kisbabaként erre a szigetre sodort minket a hullám és beadtak nekünk valamit hogy mit aztmég nem tudom, csak kiderül. Remélem jól vettem ki a történetet ha nem akkor rohadjak meg.
Fejleszteni csak akkor lehet ha a gép kiirja. -
#115 Elakadtam itt:
Azthiszem az 5. pálya a kpu mögött van a checkpoint de nemtudok bejutni :( -
Gabe18 #114 Igen,nekem is ez volt az érzésem hogy valami SS féle játékmenet jön itt létre.Csak én ezt egy reálisabb játéknak gondoltam... -
#113 Valamit motyogott még de nem értettem mit :D
Ő volt az
Életerönk ugyis nő ha lelöjjünk az ellent.Kapunk érte pontokat fejleszthetjük magunkat.
Ez is olyan hent mint a SS2. Folyton az van hogy körbezárnak és jönn csomo ellen kinyirod őket azt mehetsz tovább.
Mindegy egyszer végigtolható.