192
Megin 1 ellenfél az FPS palettán!
  • strebacom
    Leszedted mégis??
    És milyen beállitásokkal használod??------->#146
  • strebacom
    A console-t az "ö" betüvel hivjátok elö és lehet csalni, pl: god mode--
    godmode = 1.000000, stb...
    Ha beüttök egy betüt, akkor halványan irja utánna amit lehet, csak találgatni kell és próbálgatni!!!
  • Hellsing47
    akkor válogass innen
    vmelyik csak jó lesz :D
  • DanRyu
    Valami baj van, mert hibajelentésezik, ha bentvagyok a főellenségnél és F2-t nyomok.
  • Hellsing47
    +2 Trainer
  • DanRyu
    Én egy minotaurusz főellenségnél tartok ami bazókázik meg kaszálóval lő. Nagyon nehéz, elfogy a fegyverem meg egy rakást bele kell lőni. Valaki nem tudja az örökélet kódot meg a fegyverkódot, mert sehól sem találom a neten.
  • strebacom
    Annál a résznél nekem is fagyott a game, azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállitásokkal használja a grafikát,ezt azért mert nekem fullon megy de furcsálom hogy egy ilyen game annyira felmelegiti a GTX-et mint pl. a Vegas, de csak akkor ha kint erdös résznél vagyok és ezt nem értem, mert hogy nem egy Crysis grafja van???
  • Ny Papa

Kaldor figyu. Nyomogasd a balgombot nekem igy sikerült tovább jutnom
  • Ny Papa

Köszönöm a segítségedet , sikerült

üdv. Pista
  • bigadam
    nekem is lefagyott ott, de én is át tudtam urani a bal gombbal. Nyomogasd a bal gombot, hátha sikerül.
    Amúgy jókis játék ez, csak elég csúnya...
  • Ny Papa

Szia, A tágyalást hogy lehet áturani. Ajobb egér nem csinálsemmit.
    Abal egérre meg kija,hogy Press 'Fire' to skip the movie.

Újra kezdtem és ugyanúgy lefagy
  • Joga
    Üdv !

Nekem is fagyott ezen a helyen; újraindítva a játékot, és a tárgyalás-videót átugorva (jobb egér) ment szépen tovább.
  • Ny Papa

Sziasztok. nekem lefagya játék. Annál a résznél amikor a zöld jelnél fekszik egy halott, bemegyek a zöld jelbe, és elkezdenek tárgíalni az emm berek. Jönnek az oroszlánok és kifehéredik a képernyőm, és tovább nem megy. Ha tud valaki segitsen.
  • Hellsing47
    hát lehet nem fogom :)
  • Prince of Máté
    sztem ne....
  • Tatyla
    xD
  • strebacom
    Hát én leszedtem, nekem tetszik, modjuk annak idején leszedtem ezt egy torrentröl a német vátozatot, az nem futott rendesen, de ez a feljavitott verzió(szerintem), mert ez frankón fut....Ja és angol!!!
  • Hellsing47
    hmm..elég sok negativ kiritát olvastam =/
    nemtom leszedjem -e :DD
  • MeTaL
    omg, mi ez a szar ? :D
  • strebacom
    Most megjelent valami ilyesmi cimmel egy változat:

Vivisector Beast Within-ViSTA

• Varg
    Már megoldottam thx !!!
  • Varg
    Nah srácok megszereztem naygnehezen eredetibe a játékot !
    Én is osztom a véleményeket, bár én is ilyen " anthro " lények rajzolásával foglalkozom ( mellesleg imádom ) és azzal keresem néha kenyerem ezért tehát kiállok a játék mellet ;P

Aki végigtolta az tud nékem segíteni remélem. Van egy nagy pajzsos bölény, annak kinyírására milyen tippet tudtok adni számomra ?
  • Varg
    Nem igaz hogy senki sem segit :(
  • grebber
    Megnztem a képed de sajnos nem ugrik be rég volt.
  • Varg
    Szia bendeguz !
    Voltam a Mamutban, bementem a Saturnba és a 576-ba és nem volt :( Aztán benéztem a Westendbe a Mediamarkba és ott is megnéztem az 576-ot de ott sem találtal.

Mit ajánlotok hol nézzem meg legközelebb, vagy ti hol vettétek, nagyon megköszönném mert nagyon kéne a game !
    Előre is köszönöm a segítséget !
  • Varg
    Az fasza :D hétvégén lehet rá is halytok. Köszi az infot ;)
  • bbendeguz
    2000 ft volt
  • Varg
    Köszi, és megtudod mondani mennyiért vetted ?
  • bbendeguz
    Sziasztok!
    tudátok segíteni abban, hogy hogyan tudunk átjutni egy fából készült kapun, amely mögött található az elérendő félnycsóva és mindez egy katlanba van (itt jelennek meg először a gorillák...)? Mert mi már odatologattuk az összes ládát, megpróbáltuk felrobbantani, de nem tudunk átjutni :(
    A segítséget köszönöm!
    PP
  • bbendeguz
    Szia én a Mammutban a fukarban vettem meg.
  • Varg
    Sziasztok !
    Ti hol jutottatok hozzá az eredeti játékhoz ? Én is megszeretném venni de a CD galaxisban nem találtam :(
  • human8
    hello mindenki...
    én 2 napja vettem a gamet nem hallottm róla....most játszok vele, és osztom a véleményeket...elég béna 1-2 dolog de amúgy bele tudom nagyjából élni magam..meg azért van vmi hangulata nekijje.
    na mind1 a kérdésem az lenne: nincs patch hozzá ??vagy valami ski vagy bármi tool ??
  • Elmör
    Sziasztok!

Ausztriában egy "4 Top Games" nevezetű pakkot vettem, amiben ez a játék is benne van: Vivisector - Beast Within. Olvasgattam véleményeket, talán tetszeni fog. Mindenesetre 4 Euró volt a pakk, szvsz nem pénz érte. Ami volt még benne: Elite Warriors Vietnam, MOB Enforcer, Navy Seals 2 és egy BOS demó.

Az egészben a Suck talán majd a némettel lesz, de reménykedem, hogy angolra lehet majd állítani.
  • Maxtreme
    többet nem is ér xD
  • gamerboy91
    Kis hazánkban a játék a Cool Games sorozat tagjaként 2000ft-ért lesz megvehető.
  • grebber
    Végigtoltam :D
  • grebber
    Külföldi fórumon utánnannéztem kis német tudásommal egyből meglett a megoldás :D
    Aki itt majd elakad akkor ahogy a képen van balra lesz egy rom ott lesz egy kapcsoló az nyitja a kaput.
    Bejátszásokba tudhatjuk meg kik is vagyunk ha jól vettem ki.
    Elvileg SPOILER!!!! ---> Egy hajóval mentünk, ütköztünk akkor még kisbabaként erre a szigetre sodort minket a hullám és beadtak nekünk valamit hogy mit aztmég nem tudom, csak kiderül. Remélem jól vettem ki a történetet ha nem akkor rohadjak meg.
    Fejleszteni csak akkor lehet ha a gép kiirja.
  • grebber
    Elakadtam itt:

Azthiszem az 5. pálya a kpu mögött van a checkpoint de nemtudok bejutni :(
  • Gabe18
    Igen,nekem is ez volt az érzésem hogy valami SS féle játékmenet jön itt létre.Csak én ezt egy reálisabb játéknak gondoltam...
  • grebber
    Valamit motyogott még de nem értettem mit :D
    Ő volt az

Életerönk ugyis nő ha lelöjjünk az ellent.Kapunk érte pontokat fejleszthetjük magunkat.
    Ez is olyan hent mint a SS2. Folyton az van hogy körbezárnak és jönn csomo ellen kinyirod őket azt mehetsz tovább.
    Mindegy egyszer végigtolható.