251
Milyen konzolt érdemes venni egy pc mellé, játékra, filmhez, zenéhez?
  • Super Mario
    Ja, az más! Hát mem kártyát mindenképp kell, vagyél.
  • biomage
    nem érted én nem értek hozzá igy valakinek bekénne mennie és megnézni hogy kell e vennem az alapgéphez valamit
  • Super Mario
    Az kevés! A PS 1-be volt annyi! Ha jól emlékszem, a PS -be 32 MB ram van.
  • biomage
    igen de mintha azt olvastam volna hogy az alapgép 2 mb ram van benne vagy lehet hogy nem a ps2re emlékszem
  • Super Mario
    Na, ha ingyen játékokat kapsz hozzá, akkor szerintem ruházz be egy PS 2-re! Végülis, csak egyszer kell azt az 50000 forintot kiadni :-)
  • biomage
    a lényeg az hogy az ismerösöm kiakarja dobni az összes ps2 játékát mert a gépe már használhatatlan, és ingyen oda adja a játék dvd-it szal a mediamarktban láttam hogy milyen olcsó kb 50 ezerbe kerül
  • Super Mario
    Mindegy, van ilyen is. A Chihuahua and friends sárga színben pompázik. Az előtérben az sárga chihuahua
  • biomage
    nem halotam rolla
  • Super Mario
    NintenDogs Special Editionről nem hallottál?
  • biomage
    ha valaki ráér menjen be a MMbe ott akarom megvenni de nem vagyok járatos ebben a témában hogy kell e ram vagy ilyesmi belle
  • biomage
    nem talált miótta van a nintendo ds sárga dobozban
    na jó ps2
  • Super Mario
    Nintendo DS.
  • biomage
    kiváncsi vagyok ki fogja tudni mit akarok venni
  • biomage
    hellósztok úgy döntötem veszek egy konzol gépet
    azért irók hogy meg tudjam kell e vennem hozzá valamit
    aki ráér, menjen be a médiamarktba, és a sárga dobozt nézze meg, és irjok kell a vennem hozzá valamit játékon kivül
  • Kaplan
    PlayStation 2 (zwei)

Kaplan
  • Caponee
    Tényleg? És abbol mi derul ki bameg ?? Mondjuk ,hogy vegyél ps2-t?? Ez igen te aztán marha értelmes vagy..
  • Sephi
    Talan el kene olvasnod pl. a elso harom hozzaszolast jouember.
  • Caponee
    Ez aztán a segítőszándék!! A srác, aki kérdezett az elején igazából semmire sem kapott választ. Vagy direkt tette fel a kérdést, hogy itt mindenki jól összebalhézzon, és jókat mulat az itt lévő vitatkozó embereken.
    Szerintem elfogulatlanul az tudna nyilatkozni, akinek mind a 2 vagy 3 féle konzol a tulajdonában van. És ráadásul van még 1 PC is otthon.
  • Al Age
    Elég perverz lehetsz, ha kexboxra vered...
    Szar lehet.
  • Sir Quno Jedi
    a konzolnak mi köze a tahó fórumozókhoz ???
  • IGAZIWILLIAMS
    milyenek miatt?
  • IGAZIWILLIAMS
    ha már van saját "véleményed"kispajtás válassz hozzá egy saját nevet is
  • Martin576
    Konkrétan te anyázol és káromkodsz itt minősíthetetlen hangnemben. Nem véletlenül lettek törölve a szóban forgó hozzászólásaid. Viselkedj, ha megkérhetlek.
  • Martin576
    Felkérnék minden érintettet, hogy póbáljon meg kurvaanyázás és személyeskedés nélkül, kultúráltan beszélgetni/vitatkozni, ellenkező esetben súlyos modelálásnak néztek elébe. Köszönettel.
  • Police88
    +zsebkonzolok is jönnek!!! pl.:PSP
  • Rincewind
    Mindkettőn a hanyag programozói munka a ludas. Olyan ugyanis nem létezik, hogy "nem bírja a hardware", csak olyan, hogy "szarul van optimalizálva".
  • Sephi
    Hehe :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost aztán ránk ijesztettél ! :DDD A gond az, hogy csak a hülyék játszanak önként ilyen mocskokkal...
  • CHEAPBOY 2
    Új akciós árainkkal, megújult (egyre bővülő) kínálattal várunk minden kedves vásárlót újonnan nyílt Online Konzolos Webshopunkban.
    Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítők) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
    Mindenre teljeskörű garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
    [email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07
  • cenobite
    "+nemsokára kijönnek új konzolok"

Khhhmmm... azér' ez még kicsit odébb van... A 3. generáció még csak épülget-szépülget.
  • Police88
    minden konzolnak van hibája.... +nemsokára kijönnek új konzolok
  • mb66
    Hát már nemazért de az EA MINDEN játékát kihozza Gamecube ra is.
  • Petyus_
    "De ha kisgyerek jatekokat szereted akkor GC"

Most ki fikázza ki gépét? =)

Na mindegy, megyek tolni egy kis REmake-et.
  • Sir Quno Jedi
    Vigyázz a szádra p!na lover ! :DDD
  • FREAK
    nabazz ovirobot :)
  • Sir Quno Jedi
    PS2 ÜBER ALLES
  • Sir Quno Jedi
    Pedig máris fikáztad a PS2-t, pedig a saját gépeid felsorolásából kihagytad, tehát megkérdezem: MIÉRT is fikázod csípőből a mindentverő überPS2-t ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nemiiis ! :DDD
  • Al Age
    "Ps2 nagyon sokk a gond"
    Konkrétan mire gondolsz???
  • Bogyi007
    Egyí érdekesség látam egy reklámot a viasaton Nc-re! Medal Of Honor új része, nem is tudtam hogy Gc-re is fejleszt a Ea. Mindenesetre bődületessen jól nézett ki a játék!