251
Milyen konzolt érdemes venni egy pc mellé, játékra, filmhez, zenéhez?
-
#131 Ja, az más! Hát mem kártyát mindenképp kell, vagyél. -
#130 nem érted én nem értek hozzá igy valakinek bekénne mennie és megnézni hogy kell e vennem az alapgéphez valamit -
#129 Az kevés! A PS 1-be volt annyi! Ha jól emlékszem, a PS -be 32 MB ram van. -
#128 igen de mintha azt olvastam volna hogy az alapgép 2 mb ram van benne vagy lehet hogy nem a ps2re emlékszem -
#127 Na, ha ingyen játékokat kapsz hozzá, akkor szerintem ruházz be egy PS 2-re! Végülis, csak egyszer kell azt az 50000 forintot kiadni :-) -
#126 a lényeg az hogy az ismerösöm kiakarja dobni az összes ps2 játékát mert a gépe már használhatatlan, és ingyen oda adja a játék dvd-it szal a mediamarktban láttam hogy milyen olcsó kb 50 ezerbe kerül -
#125 Mindegy, van ilyen is. A Chihuahua and friends sárga színben pompázik. Az előtérben az sárga chihuahua -
#124 nem halotam rolla -
#123 NintenDogs Special Editionről nem hallottál? -
#122 ha valaki ráér menjen be a MMbe ott akarom megvenni de nem vagyok járatos ebben a témában hogy kell e ram vagy ilyesmi belle -
#121 nem talált miótta van a nintendo ds sárga dobozban
na jó ps2 -
#120 Nintendo DS. -
#119 kiváncsi vagyok ki fogja tudni mit akarok venni -
#118 hellósztok úgy döntötem veszek egy konzol gépet
azért irók hogy meg tudjam kell e vennem hozzá valamit
aki ráér, menjen be a médiamarktba, és a sárga dobozt nézze meg, és irjok kell a vennem hozzá valamit játékon kivül -
#117 PlayStation 2 (zwei)
Kaplan -
Caponee #116 Tényleg? És abbol mi derul ki bameg ?? Mondjuk ,hogy vegyél ps2-t?? Ez igen te aztán marha értelmes vagy.. -
#115 Talan el kene olvasnod pl. a elso harom hozzaszolast jouember. -
Caponee #114 Ez aztán a segítőszándék!! A srác, aki kérdezett az elején igazából semmire sem kapott választ. Vagy direkt tette fel a kérdést, hogy itt mindenki jól összebalhézzon, és jókat mulat az itt lévő vitatkozó embereken.
Szerintem elfogulatlanul az tudna nyilatkozni, akinek mind a 2 vagy 3 féle konzol a tulajdonában van. És ráadásul van még 1 PC is otthon.
-
#113 Elég perverz lehetsz, ha kexboxra vered...
Szar lehet. -
#112 a konzolnak mi köze a tahó fórumozókhoz ??? -
IGAZIWILLIAMS #111 milyenek miatt? -
IGAZIWILLIAMS #109 ha már van saját "véleményed"kispajtás válassz hozzá egy saját nevet is -
#100 Konkrétan te anyázol és káromkodsz itt minősíthetetlen hangnemben. Nem véletlenül lettek törölve a szóban forgó hozzászólásaid. Viselkedj, ha megkérhetlek. -
#97 Felkérnék minden érintettet, hogy póbáljon meg kurvaanyázás és személyeskedés nélkül, kultúráltan beszélgetni/vitatkozni, ellenkező esetben súlyos modelálásnak néztek elébe. Köszönettel. -
#87 +zsebkonzolok is jönnek!!! pl.:PSP -
#86 Mindkettőn a hanyag programozói munka a ludas. Olyan ugyanis nem létezik, hogy "nem bírja a hardware", csak olyan, hogy "szarul van optimalizálva". -
#83 Hehe :) -
#82 Namost aztán ránk ijesztettél ! :DDD A gond az, hogy csak a hülyék játszanak önként ilyen mocskokkal... -
CHEAPBOY 2 #80 Új akciós árainkkal, megújult (egyre bővülő) kínálattal várunk minden kedves vásárlót újonnan nyílt Online Konzolos Webshopunkban.
Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítők) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
Mindenre teljeskörű garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
[email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07
-
#79 "+nemsokára kijönnek új konzolok"
Khhhmmm... azér' ez még kicsit odébb van... A 3. generáció még csak épülget-szépülget. -
#78 minden konzolnak van hibája.... +nemsokára kijönnek új konzolok -
#72 Hát már nemazért de az EA MINDEN játékát kihozza Gamecube ra is. -
#71 "De ha kisgyerek jatekokat szereted akkor GC"
Most ki fikázza ki gépét? =)
Na mindegy, megyek tolni egy kis REmake-et. -
#70 Vigyázz a szádra p!na lover ! :DDD -
#69 nabazz ovirobot :) -
#68 PS2 ÜBER ALLES -
#67 Pedig máris fikáztad a PS2-t, pedig a saját gépeid felsorolásából kihagytad, tehát megkérdezem: MIÉRT is fikázod csípőből a mindentverő überPS2-t ?!! :DDD -
#66 Nemiiis ! :DDD -
#64 "Ps2 nagyon sokk a gond"
Konkrétan mire gondolsz??? -
#63 Egyí érdekesség látam egy reklámot a viasaton Nc-re! Medal Of Honor új része, nem is tudtam hogy Gc-re is fejleszt a Ea. Mindenesetre bődületessen jól nézett ki a játék!