251
Milyen konzolt érdemes venni egy pc mellé, játékra, filmhez, zenéhez?
-
#171 kösz a sok választ megfogadom mindet -
#170 és az új chipelhetö -
#169 Ha újat veszel, nem fontos, hogy hol és mikor készült, úgy is ugyanazt a "lapos" verziót kapni már csak.
Ha esetleg mázlid van és valahol kifognál egy új, de nem laposat, akkor azt vedd, azok valamivel megbízhatóbbak. -
#168 még egy kérdésem lenne mit nézzek a vásárlás elött hol készült vagy gyártási idö vagy milyen az scphja -
#167 Szerintem mindegy, körülbelül ennyibe kerülhet mindenütt...
Itt is találsz árakat. -
#166 oké megnézem a MMbe mondj véleményt ha a medimarktba 40000FT-ért tudnám megvenni megvegyem vagy keresem más lelöhelyet -
#165 Semmi, csak a színük.
Érdemes azért utánanézni, előfordulhat, hogy ugyanannyiért a feketéhez két kontrollert adnak, vagy esetleg egy játékot, az ezüst alapból drágább. -
#164 lenne mégegy kérdésem mi a különbség az ezüstös és a fekete ps2 közt -
#163 kösz meglesz -
Ersiman #162 Akkor semmi gondod nem lesz, megéri venni egyet. Jó szórakozást hozzá! -
#161 eredeti dvdket adna -
Ersiman #160 Igen...
Vannak trükkök a megkerülésére, de az többnyire hardver módosítással jár, ugrik a garancia stb. -
#159 Ez kérdés akart lenni?
A haverodnak bizonyára másolt játékai vannak, ha "ki akarja dobni" azokat, viszont a másoltakat csak akkor viszi, ha chippelteted a gépedet.
Nem, a MM-ben nem fogják chippelni, ahhoz el kell vidd egy kis konzolboltba. -
#158 jó akkor memoria kártya -
#157 biztos vagy benne -
#156 Ez nem ram, szakadj már el a pc-től. :))
Ez memoriakártya, ez tárolja a mentéseidet, enélkül nem tudsz hova menteni. -
Ersiman #155 MM-ben is 40 csak az ezüst drágább. -
#154 oké csak ram ennyi elég
köszönöm mindenkinek hogy segitet nekem -
Ersiman #153 Azért azt kérdezd meg, hogy eredeti játékokat kapsz vagy másoltakat, mert a PS2-ön alaphelyzetben csak az eredeti játékok futnak. -
#152 50ezer az sok, cheapboynál 40ezerért megkapod ugyanazt. -
Ersiman #151 Csakis tv-n játssz konzollal! Arra a felbontásra van kitalálva, ott jó. Nem próbáltam monitorom, de szerintem kiábrándító lenne.
Vinyót sem kell venned a játékok futnak annélkül is. -
#150 kösz majd veszek egyet -
#149 lenne egy utolsó kérdésem szerintetek melyiken lenne szebb a játék pc vagy TV -
#148 Nem.
Egy ilyen kell még oszt csá (ja ,meg gamek)
-
#147 jó megértetem és ez igy nekem megéri -
#146 szóval minden jó csak memoriát kell venni és vinyot, elég 8 mb ram -
Ersiman #145 Üdv!
Ne pc-be gondolkozz! A PS2-höz azért kell memóriát venned, hogy a mentéseidet legyen min tárolnod, ez nem ugyanaz mint mikor a pc-be veszel még 512MBot hogy simábban fussanak a játékok. -
#144 alapgépre nem lehet menteni,nix a mentésekre memoria,se vinyo.
A belsö vga meg egyéb memoria meg nem érdekesek -
#143 kösz és az alapgép mennyi memoriásak -
#142 Na ha a mentési méretek érdekelnek és jo a szemed akkor:P
cdgalaxis.hu
És a gamekat kiválasztva ott vannak a boritok,hátoldalán alul menyi hely kell neki a memon,pl:
-
#141 és mennyi ram van benne -
#140 pl: Olcsó konzol, Game vagy Vétel\csere. -
#139 nemsok, enyimén 17 játék mentése van most,és még böven van hely ( tekken 4-5 gt3,klonoa2,dc1-2 stbstb) -
#138 melyik topikba irjak -
#137 No, ezt ne kérdezd, mert én Nintendós vagyok. A többi konzolró csak az alapvető dolgokat tudom. -
#136 akkor másképem
erös játékhoz mennyi ram kell -
#135 Az játékfüggő. -
#134 és mennyinek kell lennie a gépben hogy jó legyen egy 2004-2005 játékhoz -
#133 Eredeti, új az kb. 8-10000 körül mozog. 8 MB. -
#132 ez biztos és mennyibe fog kerülni