251
Milyen konzolt érdemes venni egy pc mellé, játékra, filmhez, zenéhez?
  • BONO
    Hát lehet, hogy fordul a kocka a következő generációban nézzétek meg a linket!
  • Ersiman
    Így igaz.. persze épp a GT és a MGS széria speciel egyáltalán nem érdekel. de van sok más jó játék.
  • Ersiman
    Több mint fél év? Lessz az egy év is! PS2-ből mostanában a PS two-t (a vékonyat) kapni, ebben volt egy rossz tápszéria, azt cserélik, de csak egy széria volt nem az összes rossz! A 174. hsz-t nézd meg.
    Az hogy az XBOXot nem dícsérik nem jelez csak annyit hogy a PS2nek nagyobb a tábora, ha egy xboxfanatic fórumon kérdezed ott nyilván pozitívabb válaszokat kapnál. De ha logikusan végiggondolod: ha veszed a játékokat akkor nem fogsz -pusztán anyagi okok miatt- több tucat játékot begyüjteni, tízet vagy amennyit egy év alatt megveszel pedig simán találsz jót bármelyik konzolra. Azt nézd meg melyik játék érdekelhet és milyen gépre elérhető, nagyon sok játék több géptípusra is kijött.
  • SiSkO
    Üdv.

Látom senki nem dicséri agyon a boxot, nem is vártam mást.De mivel még jópár hónap mig kijön a PS3 addig is vennék egy PS2öt.Egyáltalán érdemes?Mi igaz abból, hogy a háromra még várni kell több mint fél évet.De ha mégis veszek melyiket érdemes, gondolok itt tipusszámra, szinre stb.Azért kérdem mert olvasgattam, hogy egyes szériákkal bajok vannak.
  • Skyline
    Gt4,Metal gear és még lehetne sorolni....Ehhez képest az összes xbox játék napvilágot lát ps2-n vagy pc-n......Pc-n még szebb graffal mint boxon...
    Erről ennyit:)
  • Ersiman
    :-)
    Nem, JRPG-k persze meg sem közelítik pl. az eredeti Baldur's Gate sorozatot (nem, nem a konzolosra gondolok az hack and slash), de konzolon még mindig ezek a legjobbak.
  • MacrosTheBlack
    Az X360 nem egy időtálló befektetés, egy mai pc-n szebb játékokat látni. Inkább várjon még fél évet a PS3-ra.
  • MacrosTheBlack
    Autós rpg, meg verekedős rpg?
  • Max 36
    Egyetértek veled is,és Skyline-nal is,nekem is ez a 2gépem van,jól kiegészítik 1mást.De ha szegény srác az újgeneráción gondolkodik,akkor kénytelen lesz 1enlőre beérni x360-al.
  • Solidus
    Ha belegondolunk ez igaz.Például szájtátva néztem a Dino Crisis 3-at xboxon(igaz a graf szép de maga a játék idegesítően bonyolult néha)aztán a Resident Evil 4-et gamecubra(azóta kijött PS2-re is,szép is lett!) de a shadow of colossust a god of wart vagy elég csak a metal geart felhozni példának hogy jó gamák vannak PS2-öre és nem is kis számban!
  • Ersiman
    Én például kifejezetten az rpg-k miatt játszom vele, mert abból igen jók vannak rá.
  • Ersiman
    Az only PS2-k nagyrésze is olyan, hogy a doboz árát sem éri meg, de van néhány ami miatt érdemes egy ps2-t is tartani második gépként ez tény.
  • Skyline
    1 év ide vagy oda az első évben befogják hozni a lemaradást:)
    Ps2 lehet hogy már grafikailag nem nyújt annyit mint a box vagy a nintendo "csodája" de ez erősen felejthető mivel vagy 50szer több minőségi játék van rá mint a két másik konzolra...:)
    Hja és ezek a játékok Ps2 only-k...
  • SiSkO
    Üdv.

Köszönöm a válaszokat.Azóta persze néztem képeket, infókat stb.Nos még anno PS1-röl volt nagy kedvencem a Gran Turismo.Ha jól tudom ez a játék csak Ps-re létezik.Bizony irigykedve nézem a GT topic képeit mert Pc-re ilyen játék szerintem a büdös életbe nem jön ki(ezért is kell nékem konzol).A lényeg, hogy bár valóban jobbnak igérkezik PS de bizony lemaradt a Sony.Meg ugye amire lesz W az lesz a nyerő.
  • Max 36
    De ha az újgenerációs gépekre vársz,akkor X360 egyenlőre,mert erősebbnek tűnik a PS3,de lesz 1 év lemaradása a piacon,mire megjelenik.
  • Max 36
    Én szerencsés helyzetben vagyok,mert bár rabszolga módjára dolgozva,de összegyüjtöttem 1 Xboxra,és 1PS2-re is.Pár éve megvan mindkét masina.Ha a játékválaszték a döntő nálad,akkor talán a Ps2 felé billen a mérleg,bár csendben megjegyzem,a multiplatform fejlesztéseknél általában az X-es verzió viszi a pálmát grafixban,márcsak a hardver erőssége miatt is.Viszont az X-.nek nagy előnye a grafix,mint említettem,több játék játszható multiban[XBC rulez:-)],és a vinyónak hála nem kell még 1 plussz memória kártyára beruháznod idővel.
  • Derapo
    Elég lesz néhány év.
  • Solidus
    Kicserélik?A rosszat vissza kell adni?(egy kis zsebpénz:megjavit házilag elad házinak)Biztos hogy csak a táp rossz?
  • Ersiman
    Nekem sikerült megszereznem a Zelda Collector's Editiont is: Zelda, Zelda II., MM, OOT. Mostmár csak idő kellene, hogy végig is játszam őket.
  • Ersiman
    Igazad van Wind Waker, fogalmam sincs miért gondoltam én állandóan walkernek.
  • Ersiman
    Nekem is van PS2-m, de szerintem nem jobb a többinél, legalábbis ahol volt alkalmam összehasonlítani a PS2-s és a GC-s verziót ott a GC vitte a pálmát. Viszont a program ellátottsága annak a legjobb a bolti is meg az "egyéb" beszerzési lehetőség is.
  • Super Mario
    Szőszálhasogatás: The Wind WAKER
    Persze, hogy megérte. Sajna nincs meg nekem az a játék, azt mondják, hogy nagyon jó. Biztos, hogy megveszem majd egyszer...
  • Ersiman
    A magam részéről újra vettem egy GC-t :-) Zelda pak 15 ezerért szerintem nagyon megérte, főleg hogy a Zelda Wind Walker nekem még nem volt meg.
  • Super Mario
    Azt én is olvastam egy újságban, de azt írták, hogy azt díjmentesen kicserélik.
  • Solidus
    Nekem van egy SCPH30003-as PS2-esem már 2 éve.Egy hónap terhelés után lett megchippelve.Azóta sincs semmi baja a fejnek.Szal én nem panaszkodhatok pedig állitólag ez a szériaszámú gyártmány a leggyengébb fej tekintetében,vagy csak szerencsés vagyok.Pedig minden nap bekapcsolom a gépet és legalább 4 órát pörög.Nyugodtan vegyél PS2-öt de semmiképpen se a vékonyat.Annak van egy sorozata amelyik táphibás.
  • Brian87
    Sziasztok!!

Én is PS2-t ajánlanék neked mert sztem sokkal jobb mint a többi konzol.
    Sajna nekem nincs PS2-m de a tapasztalat beszél belőlem amit PS1-en szereztem anno de sajna 4 év után elkellett adnom mert szegénynek meggyengült a lézer ,,életvitele".
    Ezzel kapcs. nekem lenne egy kérdésem.
    Közel jövőben szeretnék vásárolni egy PS2-t.
    Aki régóta használ PS2-t mit gondol a lézeréről??Ugyan olyan kényes rá mint a PS1-nél tehát szereti megadni magát tehát szeret legyengülni??Vagy ezt kicsit kijavították azóta.

Kösz a választ !!

PS2 RULEZ!!!!!
  • Super Mario
    Azt én is várom. Én a Nintendót javasolnám.
  • Ersiman
    Mint már írták, alapvetően a játékok alapján dönts, bár sok játék nyilván mindkét konzolra kijön (a kiadók a legritkább esetben ellenségei a saját bevételüknek). Ami az új XBOX mellett szól az az lehet, hogy sokkal hamarabb hozzájuthatsz mint a PS3-hoz, illetve valószínűleg olcsóbban is. Én megvárom a Revolutiont :-)
  • Skyline
    Nem tévedsz:)
  • Super Mario
    A gúny legkisebb látszata nélkül írtam le a 180-asat! Nem kell azonnal megsértődni!
  • biomage
    ki veszekszik csak megjegyeztem tudod mit mindanyian felélesztetük a topikot
  • Super Mario
    Akkor legyél te! Ezen ne vesszünk össze :-)
  • gyurmandia
    Milyen játékokat szeretsz? Ez az elcsépelt kérdés nagyon fontos lehet.
  • SiSkO
    Üdv.

Gyors kérdésem volna.Konzolra váltanék PC-röl de nemtom melyik lenne a jó választás.Xbox360 vagy a PS3?Kicsit utána olvastam és ha mindent összevetünk nálam a PS3 jött ki gyöztesnek, persze lehet tévedek hisz sose volt konzolom.Aki tud cáfoljon meg bátran miért vegyek pl Xboxot.
  • biomage
    nem én voltam az
  • Super Mario
    Na! Újraélesztettem egy meghalt topicot!
  • biomage
    köszönöm a segitségeteket
    és majd ha meg vettem akkor az lesz az elsö hogy meg nézem a tápot
  • Ersiman
    És még egy apróság: Ugyan kicsi az esélye hogy pont ilyet fogj ki, de nézzd meg a tápegység matricáját, ha 2004 augusztus és december közötti és ez a kódja HP – AT048H03 akkor cseréltesd ki (vagy válassz másikat)! Bővebben itt.
  • Ersiman
    Az MM-k árai nem egyformák valamennyi eltérés még ugyanazon áruházlánc boltjain belül is elő szokott fordulni. A Westendben a fekete biztosan olcsóbb.
    Itt is körülnézhetsz.
  • biomage
    had mondjak egy viccet bementem a mediamarktban hogy megnézem a ps2 árát
    46000FT és mindenböl egyet van a dobozban