171
hálóó
-
#131 masik emu? az az igazsag; h. eleg sok plugin van ezekhez az emukhoz, mindegyik plugint masik amatör arc csinalja/csinalta; ugyhogy leszedsz parat(remelhetöleg emu-s oldalon fenn vannak plugin-ok is); probalgatod a beallitasokat; és nezed h. elindul-e game...én is azt csinaltam... :-) -
kohaku #130 amikor az emulatorral ele akarom indítani ezt irja ki: error loading [plugins]
nem tudja valaki hogyan tudnám elindítani
-
#129 google... -
kohaku #128 letöltöttem a tekken 3-at az emuparadise.org-ról. nem tud valaki ahhoz egy jó ps emulatort? -
#127 bocsi, a rom-ok között keresd; a sony PS isos-nal... :-P -
#126 emuparadise.org - on bittorrent trackernel sztem fenn van tekken3-...nem irtad melyik rész kell... -
Dj Animátor #125 gyerekek nem tudjátok honnan lehet tekken egész vagy demot letölteni???irjatok léccike e-mail-t
[email protected]
irjatok léccike köszi
csá -
#124 pankeee...melyik? Tag, 4 vagy 5-ö tekken? Ha 5-ös, akkor alapverzio? Van vmi Collectors edition; töltesnel vektoros lövöldözös gémmel; meg uj ruhakkal talan... -
PaNKeEe #123 holnap után meg lesz a lém a ps2re jejejje :D mire nem jo a szülinap....:$:D:D -
PaNKeEe #122 áh akkor mostmár értem 8) nahm jowa ha teccik a br2 8) megint nem nagyon tudok további dolgokat hozzáfüzni a dolgokhoz de ittvagyok 8) -
#121 nah, megneztem IGN-en Tag review-jat... szép kis gém; habar az uj Tekken5tel nem lehet összehasonlitani...amugy ez volt az elsö tekken ps2-re...korabban aszittem a tekken4 volt; de ezek szerint nem... -
#120 pankee... vazz, nagyot neztem..kiirtam vegre BRoar2-öt; full US verziot... Mondom a meglepetesélményt: anno mar megvolt a gém, de vmi japan betaban vagy rip-ben; és mar akkor nagyon szépnek tartottam a gémet.... beteszem a US verziot, és leesik allam...A sztori mód eleg aranyos, tetszeni fog... :-D A graf. sokkal jobb mint a korabbi beta vagy rip verziomnal, ott izombol latni lehetett pixeleket+kisebb volt felbont..US verzional izomnagy a felbont.+durvaszép a gém! 1ik legszebb PS1 title; nem akartam elhinni, h. a kis PS1 nyomja, nem pl. 1 dreamcast... :-D nagyonkomoly, keszitök elött le a kalappal... nem a graf. az elsödleges nekem, de elamultam... :-D durvanagy különbseg lehet ezek szerint 2 verzio között...(menü + picit hangok masok..) -
PaNKeEe #119 ;) nem tud valaki 30ezer körül nagyon jo állapotu esetleg uj ps2-t chipeztetve?:-/ -
#118 pankee...a tekken Tag picit a régi Tekkenekre hasonlit...a Tekken 1-2-3még nem igazi hatteres; hanem felfeszitett "körpanoramas", és végtelenitett szalag van karik alatt...a Tekken Tag picit visszateres ehhez a vonulathoz (Tekken 4-5 full 3D); igaz TAGban paralax-scroll-os a hatter(nagyon szép-de picit mas jellegü a kinezet is emiatt mint 4-5); de nem igazi 3D..kinezetre ennyi különbseget lattam havernal; jatekmenetre kb. inkabb regebbi karakterek vannak(ha jol tudom, nincs benn pl. Christie M.) ...köcci BR2 tippet, majd tolom, most irom ki, remelem menni fog a full verzijo; eddig rippem volt, ami 1 végigjatszas utan fagy... -
PaNKeEe #117 bazzz má én is tekken 5özni akarock :'''( de még minimum egy hét de sztem több8( amugy monnya meg má vki h a tekken tag az miben más mint a többi ? dinomano a bloody2-ben shanlongot és gadot lehet megszerezni meg plsuz ruhákat. -
#116 gondolom már tudjatok, ha nem, akkor talan hasznatveszitek a cimnek; ha meg ismeritek, akkor bocsi...
www.replacementdocs.com -rem. jol irtam; sok platform original bookjai talalhatok meg itt; pdf formatban(PC-PS2-PSX-AMIGA-C64)..csak banyapapa elözö hozzaszolasa kapcsan beugrott; hogyha nincs is meg vkinek eredeti guide book-füzetecske gémhez, megnezheti... -
#115 öszes tekken plussz füzet,meg artbook -
Nasty Playable #114 És ez a szeretet csomag mit tartalmaz? -
#113 nemsokara nekikezdek Bloody roar2-nek..Mit lehet benn kikodolni 1 végigjatszasra(ill.több vegigjatszasra?); nekikezdek ma sztem... :-D -
#112 Jinpachit nem lehet megnyitni(csak action replay cuccossal).
Eddy Christienek az extra "ruhája", vedd meg neki. -
kawa700 #111 Hali mindenkinek !valaki megtudná mondani hogy a Tekken 5-ben hogy lehet megszerezni Jinpachit és Eddie-t,a többi már megvan.Elöre is köszi! -
#110 pankeee...en is neha csak ezééé irok, h. a felsö sorba' maradjon a topic, nehogy lesüllyedjünk! :-D LOL!!! -
PaNKeEe #109 hát nem tudom most ehhez mi szojjak hozzá,de azé irock h tudjátok h nézem én azé a forumot :DDD -
#108 Ember ellen nehez küzdeni; autos + lövöldözös gémben is... Ugyi, egy AI mindig véges; az emberi butasag/okossag meg végtelen, ami lecsapodik 1 online gémben is... :-D (Pl. amikor körbevesznek öten 1 unreal tournament meccs közben, és sz*rrálönek..ilyen mértékü genyasagra 1 program nem képes... :-D) -
jin #107 Az tök mindegy, hogy ki milyen jó ultra hardon, mivel ember ellen küzdeni sokkal nehezebb. Főleg, ha valaki bajnok:) -
Brezsnyev #106 csá, nah nekem lenne pár kérdésem
ugyanis faterommal játsztottam a mi nap tekken 3 at ( lei az isten Jin egy mocskos bajnok karakter, kb songoku :D )
És pont jinnel voltam, mert nem szeretem és nem tudok vele semmit, viszont rájöttem h miért bajnok kari és miért ocsmány :P
Fater ütött egyet, én meg megszopattam az öreget egy Chikennel.
elindul a chiken erre fater valahogy ellök és leoszt egy sallert :P
Ezt hívom én anti chikennek, ( faterom összevisszanyomkodik, ezt tudni kell) utána öcsémmel practikoltunk, másfél óra alaat nem sikerült ez az " anti chiken!"
Jah amugy nekem vanank kis titkaim a 3 ban ha gondoljátok leirom őket :D
1. Legyen valaki DR.B vel valaki más pedig Gun Jackel.
A dokinak va egy becsuszós mozdulata jobbkezes ütés ( tehát háromszöggel kell : D )
és egy gyomrost oszt.
Nahmármost, ha Ez Gounter hitben van ( azaz éppen ütne jack is de a doki előb talál be) akkor jack szépen összeesik!
DE ha a doki az ütés után nyom egy hátrát meg háromszöget, vagy csaksimán háromszöget ( már nem emlékszem pontosa) akkor egy dobást ad be, ami abból ál h megnyomja jack hasát, jack pedig a SZUPERJÉT ( legnagyob ütés ha igy teccik :D )
Elkezdi csinálni , majd a doki elkapja és a földhöz bassza, SEMELYIK MÁSIK KARINÁL a doki nem dobja el.
A másik az tekken 2 őhöz kapcsolódik.
Mindeki tudja, hogy Rogert és Alexet ugy kell előhözni hogy a 3ik ( talán 4 ik ) menetben greatre kell nyerni és akkor beadja.
Nahmár most én zseniálisan megoldottam 6 éve.
ugyanis véletlen mázli folytán, ha az ember egy bizonyos sorrendben végzi el a játékot ( arcade módót) akkor bizony amikor kazuyáért meg devilért megya harc beadja rogert vagy alexet a 7ik pályán.a sorrendre nem emlékszem már amugy, de ezt a megoldást egy fórumon nem olvastam, meg ezt a dokisat se. Amugy még van valami , de nem emlékszem már :DJah igen, sokinál, ha counterhitben eltalálja a táncolása ( ilyen ruszki tánc, jacknek is van ) akkor valami kegyetlen élményben lesz részetek, :Dcsak végig kell támclmni az egészet, és nézni a másik kari reakcióját ár :D -
#105 csodaszép; nyam! na bye, hetvegere off... -
#104 volt ilyen,csak nem itt:P
-
#103 collectors edition-verzijok nekem tetszenek gémekben; normalkon felül..kis plussz... :-D -
#102 És ez nem is platinum hanem a normal változata (honositott füzetkével),és foliás is (ha ez számit valakinek:P). -
#101 :-D -
#100 Két hete kijött a Platinum, és már érzékelni a hatását itthon is? Még a végén télleg' közeledünk "nyugathoz"? -
#99 Tekken 5 - 5990 HUF!!!
Semmi közöm a céghez, akit linkelek, szóval nem reklám vagy ilyesmi, csak gondolom szólok, mert elég barátságos ár. Én most rendeltem meg! :P -
#98 System-et nagyon nem komalom, jok zeneileg, de nem én stilusom.. Korn-uccso elötti albumat (You'll want a single+többi szam)azokat szerettem, uj megint nem jön be annyira); Mudwayne-t nem ismerem...
A Tekken ota pedig szeretem Ken Ishii szamait! :-D (meg a ps2-es REZ ota; nah, az "eldobom az agyam gém" volt... :-D -
PaNKeEe #97 én hardon megyek mostanság tekkenben és nekem is szoljatok ha van verseny ^^ nem sokámeglesz a ps2m és akkor má tok tagozni,4ezni meg 5özni is wíí 8) dino nekem a KoRN a kedvencem 5 éve immár,meg még ilyen nu metalos és azokhoz hasonlo dolgom mint mudvayne,destones,ill nino,system of a down meg ilyesmi 8) -
#96 thudnerhawk..nem én vagyok az én embered, én még easy-n küldöm.. :-D -
Thunderhawk #95 Hi all!
Ha valaki tud a közeljövőben valamilyen Tekken versenyt, akkor az mindenáron tudassa, mert nagyon szeretnék egy jót harcolni a legjobbakkal Ugyanis sajna a Tekken 3-at már nem nyomom mert very hardon is unalmassá vált a játéknemrég szereztem be a Tekken 4-et de az sem bírja nálam sokáig Ultra Hardon sajna. Egyetlen ellenfelem csak a haverom, de már őt is nagyon kiismerem. Tehát ha lesz valahol verseny közöljétek tudassátok velem! Előre is köszi -
#94 bákráu...nézd meg az emuparadise.org -on a bittorrent trackeren+ esetleg piratebay.com, vagy torrent reactor... itt torrentlinkeken talan le tudod tölteni... (vmikor fenn votlak azt tudom; de ezek a torrent file-ok nem hosszu eletüek ált...) -
Bákráu #93 Hello!
Vki tud olyan honlapot adni, ahonnan letölthetem a Tekken 3-4. részét és a Virtua Figter 2-3. részét. Fontos lenne! Kösszi. -
#92 ...öh...igen, eleg sok fajtat... A nu-bol a Primer 55, Snota kedvenc jelenleg; régen mindent hallgattam szinte(Limp B., Linkin és egyeb sz*rokat utalok...); Sepu, jorégen Metallicsa volt favorit... Anno Dreamtheateres voltam, de miutan elnyalasodtak; faxomkilett velük; még Petrucci izomgyors gitarjatekat imadom; most töltöm épp a Suspended animation-t töle...Gótmetal; "középkoris"speed-metal kilöve nalam; anno régen volt 1-2shadow gallery albumom, de nem fogott meg nagyon...
Ujabban egy-két betegebb techno-s, rave-es vmit is elhallgatok + 1-2 rockosabb light-osabb vmit is...(a jackass-körbe tartozo CKY pl. jo music-ot nyom... :-D)
BR2 metalmusics? Akkor tetszeni fog!