171
hálóó
-
JonasSandor #171 Most már pc-n is lehet tolni a sorozatot. -
Kistax #170 -
meawilliams #169 Sziasztok% Tekkenes fórum alapú szerepjáték indult: www.armleg.com/tetekkenrpg Sok szeretettel várunk mindenkit! -
#168 Úgy tudtam csak Jinpachit lehet behozni... és őt is csalókártyával... x) -
#167 sadfasdfasdfasdf
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected] -
szemi g #166 Ja és további rejtett karakterek vannak a játékban:
Armor King
Jun Kazama
A motoros rendőr(kód: POLICECHAR, valami MR. a neve)
Zombie Ogre (kód: BETTERGUY: True Ogre átváltozik Zombie Ogre-vá)
és Indigo Ogre(az emberi Ogre 3.ruházata)
-
szemi g #165 Visszatérve a Tekken 3-as titkos rendőrre,Seth.
Az nem Lei Wulong,hanem egy motoros rendőr,akit Paul Phoenix-el lehet behozni. Itt a kód is: POLICECHAR. -
ninana #164 Aki még nem látta volna, megnyílt M.O egyetlen Tekkenes oldala, ami még jópár évig nem szándékozik bezárni, és ha téved erre valaki, megleshetné: www.tekken.lapunk.hu ^^ -
Keelo #163 Jah értem. Okés. -
Renátó1985 #162 úgy tudom a konzolos szekcióban nincs WAREZ téma így nem segíthetek azért írtam amit írtam -
Keelo #161 Szerinted ha lenne PS2-m szenvednék én ezzel? ÉS az időm feles idejét azzal tölteném,hogy forumokba írogassak ...?!
Lécives valaki egy normális segítségenyújtást.
Köszönöm. -
Renátó1985 #160 van megoldás
Ps2alapgép
Tekken valamelyik részével
voálá már nyomhatod is :P -
Keelo #159 Hello.
Remélélem tud nekem valaki segíteni ...
Letöltöttem a Tekken 4 -et Torrental.Amikor ki csomagoltam ez lett belőle :
Tekken 4 NTSC-USA FullDVD {Blackcats}.mdf
Tekken 4 NTSC-USA FullDVD {Blackcats}.mds
Letöltöttem hozzá egy PS2 emulatort : Pcsx2
És az lenne a probelemám, hogy hiába szenvedek sehogyse sikerül elindítanom a tekkent.
Ha esetleg valami programot vagy megoldást tudnátok ajánlani azt nagyon szépen megköszönném :-)
Előre is Köszönöm. -
#158 Már miért lenne titkos, Lei Wulong, rendőr a foglalkozása,de ne úgy képzeld el, hogy rendőr egyenruhában van -
szemi gi #157 Mert van benne egy titkos rendőr játékos. -
szemi gi #156 A Tekken 3-ba elárulná valaki,mi a rendőrnek a neve? -
ninana #155 Szaisztok, akit érdeklne egy fórum alapú (!)tekkenes szerepjáték,és esetleg szívesen belebőjna egy hivatalos vagy egyedi karakter bőrébe, az látogasson el ide: www.armleg.com/huntekkenrpg. Szeretettel várunk mindenkit =) Szóval hajrá emberek! -
gohan100 #154 Hali, tud nekem valaki infót adni a Tekken6ról?
Például olyat, hogy hogy kerül újra Armor King a képbe? Én úgy tudtam meghalt.
Nagyon kérem, ha valaki tud nekem infót adni, írjon az e-mail-címemre! Nagyon szeretném tudni, hogy mi történik a Tekkenben, de sajnos nem tehetem meg, hogy veszek egy PS3at.
Nagyon szépen kérlek titeket, segítsetek és ha valaki tud valamit írjon egy e-mailt!
Nagyon köszönöm előre is!
e-mail-címem: [email protected] -
petikemény #153 Nem tudtok kódokat a tekken 5re ?PlayStation 2 re kéne -
#152 najo a tag jobb :P -
#151 én megtartotottam emlkébe anno cask a tekken 3mé vettem ps1et rohadjak a meg a létező lekjobb verekedös stuff :D -
Donát9 #150 Hát ezt nem hiszem el sehonnan nem bírok tekkent letölteni mármint olyat ami nem torrent!=((((((Ha tud valaki az létszi írjon a forumba vagy ide:[email protected] -
#149 BÓTBAN!
bolhapiac -
#148 Azt nem tudom... -
N3rg4l #147 a tekken 3mat psone-re honnantudom megszerezni??? -
Martin 11 #146 ok köcce -
Dajin #145 4-szer vidd végig a tekken force-t
vagy sokat jáccasz és eccer csak beadja -
Martin 11 #144 Hogy lehet megszerezni Dr. Boskonovitch a Tekken 3-ban? -
#143 Hali! Aki tekkenfan, az nézze meg az oldalt!
www.tekken.uw.hu
A legjobb magyar oldal! -
#142 csak kijavitotalak mert roszul irtad;) -
#141 bocsi, igazad van; tényleg... akkor csak a DAO 1 PS1-es... -
#140 már bocs de a DOA2 mióta PS1es verekedös game??
Szerintem az PS2es de mind1 -
Miller #139 Kár, hogy még nem lehet tökéletes ps2 emut készíteni. Nyomnám a Solul Calibur többi részét is :) -
Miller #138 Hy innen letudod szedni és vant fent még több verekedös játék is.
http://bt.emuparadise.org:8989/torrents.php?search=Bloody+&category=0&active=1
-
Crazy Mate #137 A Bloody Roar 1-et vagy 2-t honnan lehet leszedeni(ps 1)? -
Miller #136 Hali. Nagyon szépen köszönöm. -
#135 PS1-es verekedös gameket mar kerdezte vki nemreg vmelyik topicban... Hmmm...pár PS1 cim:
Dead or alive 2
Bloody roar 1-2
X-men:mutant academy 1-2
Ehrgeiz
King of fighters (talan 98-99-2000 ps1-re...ezek 2D-sek)
Jurasic Park
...ehhh....válogass itt(PS1):
http://psx.ign.com/index/reviews.html?constraint.game_genre_name.game_genre_1.game_genre_2=Fighting%3A&constraint.return_all=is_true
meg itt(DC):
http://dreamcast.ign.com/index/reviews.html?constraint.game_genre_name.game_genre_1.game_genre_2=Fighting%3A&constraint.return_all=is_true -
Miller #134 Csá mindenkinek. Lenne egy olyan nagy kérésem, hogy irjatok már pár jó ps1 meg Dreamcast-es veregedös játékot. Ami eddig meg van az a Tekken 3 meg a Soul Calibur Köszi elöre is. hi :D -
kohaku #133 sikerült elindítanom de valamiért akadozik nem tudja valaki mi lehet a baj? -
kohaku #132 nem tudja valaki leí rni milyen plugint használt mert nem sikerül elindítanom :(