3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#144 hogy a picsába lehet a vinyl-t szinezni???????????????? -
#142 A mostani:
Valaki tudja, hogy lehet a DECALS-ok szinét fehérről megváltoztatni? -
BlackWolf #141 lol vagy pepe -
#139 Az enyém így áll most:
-
#137 Ma idáig jutottam
-
rae #136 Sziasztok
Küzdött már valaki hogy a meglévő mentéseket atmásolni másik gépre?
Mert nem találom hogy hova menti! -
Borg #135 Én nem birom az ilyen agyoncsicsázott autókat... csak mert lehet, nem fogom minden szirszarral teleaggatni:) -
#134 Naa, hátulról egész baba. -
#133 -
#132 hja.. civilek SUXXXXXXXXXXXXXXXX -
#131 egy kis integra:
-
#130 Remélem nem kerül a kezem közé az az állat, aki kitalálta, hogy legyen a játékban forgalom:DDDD Így kurva nehéz hardon végignyomni:( -
#129 Skineket??? Magát az autót is! :)
Első, hátsó lökhárítót
Spoilert
Első és hátsó lámpákat
Motorháztetőt
Tetőt
Felnit
Neont
4 réteg matricát
Ablaküvegszínt
Autószínt
egyéb alkatrészek színét
A fenti dolgokat csináljuk mi a kocsin egy csomó lehetőségből választva (bár most így hirtelen biztos egy csomó dolgot kihagytam). ;D -
#128 Ezek a kocsik olyanok mint a csilli-villi matchboxok levonóval :D A skineket ti szerkesztitek? -
HoTDoG #126 Nagyon ottvan! -
#125 ehhe. nekem már miata ellen betett egy skyline-t:) nyehehe -
#124 style pontokat azt kapod...és leginkább festéseket.. meg decalokat meg vinyl kapsz.. pl én egy driftelés után kaptam hiretelen 4 féle matricát...
at hogy le tod cserélni az arra jo hogy...lecseréld:))))
először is... menj ki az undergreoundbol. majd ott a customize.és ott van egy csomo auto.. nah azokat motorilag meg mindenhogy tuningold szét.. ( kasznti, meg ilyen nem kell) ezekután nézd meg melyik autü a legzsírabb. melyik megy legjobban stb..válaszd ki amelyik a legjobb... majd menj vissza és traidelheted arra az alap autora az autodat amire akarod.. magyarul.. pl nekem a miata megy a legjobban az összes közül... bementem a kis civiccel és tradeoltam a miatara.. ekkore minden tuning átugrik miatára és egyből jobb is minden tulajdonsága.. remélem érted az egészet -
Nonoo #123 Mégegyszer
-
Nonoo #122 NISSAN SKYLINE GTR
http://www.tar.hu/nonooka/nissan%20skyline.jpg -
#121 Ezt nézzétek:
-
#120 tedd fel a tarra.. regeld magad és jelentkezz be.. aztána mehet gomb alatt vannak kis dolgok.. pl szmájluk... és van a kép..aztán rájösz.. -
outlaw #118 vegre megvan! :)
-
#117 bammeg.. rosszat linkeltem.. szal ez az új:
-
#116 nyah.. megenn itt az autom... tudom... fekete/fehér... de nembaj.. akkor is én voltam az első fekete/fehéres!!:))) és másnak ugysincs ilyen paintja... nemis beszélve a Styl pontokrol...:
most azt nemtom hogy ez a szebb vagy a piros?.... -
Nonoo #115
remélem működik -
outlaw #113 Eddig ez a talicska:
-
#112 Ide is berakom:)
-
#111 csak netrl tudsz betenni.. tegyél fel valami szerverre képet.. pl... tar.hu ra..és onnan simán be tudsz linkelni.. csak a Mehet gomb alatti Kép szóra kattints -
#110 még nincs supra sehol.... -
#109 hogy tudok berakni képet?? -
#108 Hát neméppen a legmenőbb, de azért gondolom elmegyeget az utcán. :DDD
-
#106 Még egy kis tuning és másik festés...
-
#105 Figyuzzatok! Annak amugy mi értelme hogy underground modba a traidel letudom cserélni a kocsim??(csak praktikus, hogyha megunom?vagy mi?). A másik meg az hogy mért kell gyüjteni a style pontokat mire jo az?? mit tudok kezdeni vele? -
#104 "Style pontokban le vagytok maradva...."
Hát én annyira azért nem. ;)
u.i.: Hogy-hogy nem Suprával vagy??? :) -
#103 a seggét még nem is láttátok. :D
-
#102 ehhe:) zsír -
#101 nyah itt a kis dögöm:) erősödik a kis dgyesznó:)))))))
Style pontokban le vagytok maradva.... -
#100 100 :D -
#99 Lacc kira az aláírásod. :DDD -
#98 Srácok valaki homályosítson már fel, hogy ez most mijjen autós game? Mint az a korábbi mmo-nfs eresztés? Vagy ez már nem a multira van kihegyezve?