3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#391 Én is csak néha találtam infot a "fő" topicban, de szerintem meg kell beszélni és bármikor...nem akarok idióta németekkel játszani állandóan... :) Ma is volt SG-s online gém órákig... -
#390 LOOOOOOOOOOL:))))))))))))))) azé nem gyengén soxor nyertem de ne is zavarjon senkit.. kis szönyegfutamosom!:)
amugy azért mert 1-15 fps el megy ez a szar:((((((((
örülök ha offlineban eltom terelgetni.. igy is egy versenyt 4-5 ször nyomok mert valahol ugyis elakadok.( vagy a kocsikbam egyek bele:((((( azért...de majd megprobálom.. egyszerre 4 en hogyan lehet csapatni: -
#389 Én már próbáltam többször, de soha nem találtam magyar szobát. -
#388 Muszály visszavágni neki, de asszem nem értetted meg a lényeget. :). Mind1..téma lezárva.
Jut eszembe Csocso! Te miért nem jössz a netre ezzel a játékkal sose? Félsz hogy megint elkenjük a szádat? Mi? Amatőrfesztiválos! :))))))))) -
#387 én szeretem ezeket a filmeket.. persze leginkább az autok miatt..de sokakkal ellentétben nem ugatom le a story miatt...ez nem egy mentsük meg a világot film.. nem mentsük meg az emberiséget... nem az a film ahol találjunk ki valami forradalmi újat hogy elüldözzük a godzillát stb... ez egy ilyen film.. egyikkel sincs bajom... -
#386 LOOOOOOOOOOOOL azért itt kurva nagyot röhögtem:) ahogy papolsz hogy igy matrica ugy matrica.. igy fikázza ugy fikázza.. erre te jösz hogy azért utcára ne vidd ki:))))))))))))))))))))))))))))) -
#385 Na itt van az IGAZI MAGYAR autó! :)
-
#384 Szomorú, ha tényleg ezek a kedvenc filmeid -
#383 Kellemes. :) De utcára ne vidd ki! :) -
#382 Én most természetessen nem ullrich autojáról beszélek, mert az nyilvánvalóan teszik neked...csak korábban fikáztál mindenkit, ami nem baj, mert neked is megvan a véleményed, csak nekem már uncsi volt. :). De tényleg nincs harag, csak azt hittem, hogy nem vagy képbe a játékkal kapcsolatban. -
Mondtam már, hogy nekem nem tetszenek az olyan autók, amiken sok a matrica és.... -
#380 A lényeg az, hogy ez nekem kicsit ugyanaz a kategória, mint amikor Alexease, aki egyébként jócskán az SG normálisabb figurái közé tartozik és általában értelmes építő jellegű dolgokat mond, mégis képes egy topicba 39.5X beírni, hogy nincs belsőnézet, szar a fizika és neki tetszik. Érted Csocsokám mire gondolok? -
#379 Láttam a fast and the furious mindkét részét, kedvenc filmem...Most, kedves Gyraph, nem fikáztam le konkrétan egy autót sem, csak csodálkoztam, hogy van valaki, aki nem fújta le az autóját és nem matricázta fel...Ráadásul neki is Golfja van...Kápísss???
Písz neked is! -
#378 Én is kakilok rá, de itt most nem ez a lényeg . :) -
#377 én kakilok mint mond.... az én suprám ilyen lenne az életbn is:))))))))) piros fekte.. alja a piros. lámpák is pirosak.. a szárny is piros a tárcsafék is piros a többi meg fekete.. hja és a visszapillanto is piros... szvsz nagyn dög -
#376 25X beírtad már ember, hogy nem tetszenek a festett matricás autok...nem unod még? Az ide képeket illesztők nagy része sem festené a saját kocsiját ilyenre valószínű, de ez a játék és az a világ amit bemutat erről szól. Láttad a The Fast and the Furious? Nem? Nem baj...ne is nézd meg, mert szar film, de ott legalább kaphatsz egy kis izelítőt ezekről a tuningcsodákról undorító FESTÉSükkel együtt. A játék készítőit pedig ez a film ihlette. Egyébként nincs harag...písz meg minden, csak ne gyalázd már le mindenkinek a nagy nehezen összepakolt autoját. Egyszer leírtad, hogy neked nem tetszenek az ilyen dolgok és mi tudomásul is vettük! peace. -
#375 Csináltam videnyót a kis Suprámmal miközben éppen gumit füstölök:)) lessétek meg!!!!:)
Jobb klikk save as... kb 2 mega -
#374 Mert megérdemled -
#373 Hi Ullrich! Mi van veled brádá? :) -
#372 Végre má nekem is van szuprám :)
-
[VeGa] #371 -
#370 Na ez jól néz ki! Mindenki szarrákeni az autóját és bűn ronda lesz! Nézd meg a #328-ast, az az enyém! -
#369 nemtom..-..én ki se probáltam.. elvagyok a suprával... megyek meg is lesem az uj fékeket... meghát kaptam turbot is:) -
#368 -
#367 Nekem kicsit nehézkesen megy a Skíline terelgetése -
#366 ezt a spoilert a suprára tervezték.. a töbi auton igen szarul néz ki -
#365 hm ahogy nézem a skylint nem is vagyok acc ilag lemaradva... -
#364 Végsebesség már vagy 400 lehet:)) mostmár csak egy kis acc ot és handlinget kéne szedni.. de van még mit beszerezni...
-
#363 Jó trükk! :)))
-
#362 Kösz.
Az autójeleket ismerem, de a képekből még nem derülnek ki az autónevek. -
#361 ami a 228-asban van -
#360 ??? -
#359 mi bajod van azzal a skyline-al? Tök szimpla fekete -
#358 a #228-as hozzászólásnál az autó elején az a jel ismerős, nem? -
#357 frankó autónevek...De miért nem nézel meg egy két képet???Skyline, Golf???Nem ugrik be? :) -
#356 Igyekeztem
De nekem te vagy a példaképem!
-
#355 nem kell szerénykedned, az a sárga-zöld kombináció egész egyszerűen lesöpri a műveimet -
#354 Mégegyszer: "Egyébként frankó autónevek vannak a játékban, vagy kamuk?" -
#353 Én direkt sem tudok olyan rondát csinálni mint te. A véredben van. -
#352 Ez egész normálisra sikeredett. Biztos nem te csináltad