3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
[Walaki]D`Lair #742 Neked aztán nincs szépérzéked... -
#741 Megyek én is csinálok még valami egyedit... Elne alukáljatok addig :) -
#740 Na ez már Nissan! Végre egy élő példa, hogy szarból is lehet arany -
#739 kösz:) -
#738 Király -
#737 Van amelyik Vinyl kiterjed oda is, a legtöbb nem. Külön nem lehet színezni oda. -
#736 Meg a színátmenetek... -
#735 Apropó, hogyan is lehet a tetőre színezni? -
#734 A leginkább amit hiányolok a kocsik tuningolásánál, az a szín keverés -
#733 Kafa -
#732 kabbe!
-
#731 Az én járgányom:
-
#730 Csináltam Mazdával is képeket, nem rossz model:
-
[Walaki]D`Lair #729 az hogy csúnya... -
#728 akkor meg nem értem mi bajod volt az én Skylineommal -
#727 Ok megfogadom a tanácsod :) majd nyomok be arrol is kepet.. -
#726 Vote Smuggler, csak a motorháztetőt cserélje le valami másra, azonkívül nagyon jó -
[Walaki]D`Lair #725 Igen?
-
#723 -
#722 Kapucíner:P
-
#721 Nyomsz egy Print Screen-t. Kimész Windows-ba, megnyitod Paint-et, nyomsz egy CTRL+V-t. Ezután lemented a winyódra a képet, onnan feltőltöd a webtárhelyedre. Kinyomod ide és ha elég szép, akkor megdícsérünk. -
#720 print screen-t nyomd meg és illeszd be valami képszerkesztő progiba. -
mustar #719 Ez a szépségveserseny jó lenne, de még nincs kész a verdám szal addig ne O) -
#718 én benevezem a Suprámat.. de megyek meglesek vmi újat...azaz építek még vmit -
mustar #716 Az miért van hogy amikor felrakok egy különleges, vagy barmilyen alaptól eltérő motorháztetőt a festést le kell szednem hogy működjön. Hogyan lehet különleges és szines m.tetőt csinálni? -
#714 Rendezzünk szépségversenyt! Na mit szóltok hozzá? -
#713 -
#712 zsíííííír!!!! -
#711 Újabb versenyzőnk van:
RedBull Szelika -
#710 Danke Nagymester :D Így már ok a dolog =) -
#709 Ezt olyan 1 milla style pont után tudod csak megcsinálni. Akkor kapsz majd Body Vinylt. -
#708 Ehh :D Királyak a verdák. Nekem csak az az 1 kérdésem van. Hogy lehet külön a side skirts, és front meg rear bumpereket festeni? Szóval hogy mondjuk azok legyenek feketék míg maga a kocsi alapban piros. -
#707 ez tetszik -
#706 De már tudom hogyan kell csinálni rendesen és helytakarékosan, nem állíthatsz meg. Következő áldozatom a Ford Focus. Egyébként, ha csinálnának egy Próba gombot, akkor nem lennének ilyen gondok SZVSZ. -
#705 Neee. A moderátornál már reklamáltam a #693-as hozzászólás miatt úgyis, hogy rakja rendbe. -
#704 Kösz, csináljak még? Van még hely -
#703 Ez szép! -
#702 Itt van még egy alkotás két nézetből:
-
#701 minek egymás mellé rakni a képeket + ne bmp fileket hanem jpg ket szoktunk ide berakni mert ezzel a modemesek életét teszed tönkre.a képek között kellene 1 entert nyomni pl:
így kéne -