3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#699 bazzeg ezt Fort Knox-ban gyártják? :P -
#698 ő itt a legnagyobb szakértő vagy nem?:) -
#697 Mivan, már CSOCSO a Supra optikai tuning-minőségellenőre???? :-DDDDDDDDDDDDDDDD -
#696 Csocso így milyen?
-
#695 kösz a tippet, tényleg jobb lesz nélküle -
#694 Remélem nem okoztam csalódást a képek elrendezésében -
#693 Na, itt vannak a képek. Azóta csináltam még egy kocsit: -
#691 De legalább én látom -
#690 Saját gépedről nem tudsz linkelni... Csak netről. Csinálj egy ingyenes tárhelyet valahol, oda töltsd fel és onnan be tudod szúrni ide. -
#689 Itt egy hátulról is -
#688 Én is csináltam valamit, csak nemtudom hogyan sikerült. Nincs tehetségem az ilyenekhez -
#687 Na megyek alkotok valami szépet és maradandót :D -
#686 Ez állat lenne, csak SZVSZ a right quaerter panelről és a left quaerter panelről szedd le a Stillen feliratot mert nem illik oda így ahogy most ez a kocsi van. -
#685 Ez abszolut nem igaz! Mutass egy autót a Fast & The Furius filmekből amelyiken csak 2 szín található meg! Nem fogsz találni, és szerintem igazából egy túraautót, rallyautót és forma1-es autót sem találsz amin mindössze kettő szín van... Szerintem semmi baj azzal ha több színű, csak az a több szín okosan legyen felhasználva, harmonizáljon ne rikitson, és akkor nagyon szép autot lehet csinalni... -
#684 Mármint a Skyline-ra gondolsz hogy tulzas?
Lehet at fogom festeni azt is de csak a Ti kedvetekért :DDD -
#683 -
#682 eztet töröljétek -
#680 :))))))))))))))))))))
-
#679 *tem ez letisztultabb:PPPP^.^
-
donpedro #678 Nyugi KG, nem a te ízlésedben van a hiba. Ha háromnál több szín virít egy autón az szvsz már matchbox... -
#677 bár igaz azóta világosabb metálszínűre cseréltem az alapszínt -
#676 abban nincsen barna, csak fekete szürke meg piros -
#675 szinek nem tetszenek.. barna?.. -
#674 Annyi baj legyen...majd adok neki :) . -
#673 mindjárt jön Valaki és leszólja:P -
#672 Csak szolidan...
-
#671 Nekem tetszik..szerintem semmi baja. Mindjárt berakom az enyémet és megérted miért. :) -
#670 Ha ezt is leszóljátok, többet nem rakok ide és inkább meghagyom a terepet a szivárványcsodáknak
-
#669 persze, mert nektek a lényeg, hogy minél rikítóbb szines kulimász legyen -
[Walaki]D`Lair #668 Délután berakom az enyémet...:) -
[Walaki]D`Lair #667 BOÁF de randa... -
#666 én ilyen letisztult külalakra álltam rá:
-
#665 A kék golf és a Celica bejön, a többi túlzás:) -
#664 nem jön valaki pár futamra? -
#663 ez meg a kedvencem:) -
#662 vááá ez is:)))) -
#661 yee ez brutális -
#660 Ügyi vagy :P :D
Én azért csináltam ezt, mert volt egy pálya, ami sehogy nem bírtam megcsinálni, és gondoltam, hogyha sok style összeszedek, akkor kapok perf tuningot is. Hát nem kaptam, viszont megkaptam az összes junik vinylt :D -
#659 Én ilyenek nelkul, tisztan Underground modban szereztem a lentebb látható 2721450 pontot... -
#658 Jaja. Én is így csináltam vagy 3-4 millat 5x multiplierrel. Sima elkezded a versenyt, és ugratsz, farolsz, mgcsinálod az összes levágást, stb. Bemész utsónak, és nem restartot nyomsz, hanem continuet. Ezzel a módszerrel pályánként annyit lehet szerezni amennyit akarsz. Érdemes Driftben csinálni ezt. Hardra nyomod, hogy még véletlenül se tudd megnyerni, majd csinlsz egy csomó fasza driftet.