NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
mérnem?
CSOCSO
ps2-n nyomod??? haverom most mutatta meg webcammal😊)
Lazarus
én a vinyettát zöldre állítanám, úgy elég roxor
Na, hogy én se maradjak ki a sorból😊
Igaz, még az elején vagyok viszonylag (?), de ezt dédelgetem:

Semmi felesleges csicsamicsa😊
CELL StormBird
Jaj de szar , hogy nem tudom megmutatni nektek a verdáimat 😞

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CSOCSO
.....😊))
CELL StormBird
Fantasztikus , ahogy a camert mozgatod a kocsid körül 😊
Amugy szép.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CSOCSO
mivan videokat nem kommentáljátok?
GmorpH
Elnézve a képeket az enyém nemnagyon tud labdába rúgni a ti járgányaitok mellett, most így néz ki:

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

csum666
kg?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
hallod msn messengert használod?

Lazarus
😄D
KG21
hihetetlen, de az én kedvenc játékosom is KG😛

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

csum666
nálam bejössz aza neved kedvenc játékosom KG😄DDDDDDDDDDD

Qurva nagy 😄

KG21
itt csak autókról kéne dumálni, vagy leginkább képeket berakni.
Az enyém most ilyen:

csum666
aha nekem ne mmegy sajna 9700 és 1,7ghz
akad

KG21
ne ide írkáljátok már a kinek mé' nem megy baromságokat lécci

Lazarus
2000+ 512ddr
csum666
proci?

Lazarus
Nekem 9500Proval jól szuperál
csum666
hm nekem kilép de szaggat de ne mto mmiért

CalebJoe
Nekem az van és kurvára szaggat nem lép ki egyszer se csak szaggat már minden beállítást kipróbáltam de sehogy sem akar normálisan futni.
csum666
ATi videókártyával jáccik valaki?????????????

CalebJoe
Próba
CSOCSO
nem kéne lezárni.. a másikban másrol sincs szó csak kinek mé nem megy..ide legalább járhatunk képeket betenni hogy kinek mije van....
pl itt van két video a suprámrol...
elsõ video.. itt látható sok sok szinben a suprám....szvsz full jo a piros fekete vagy a fehér fekete.. jobb mint a többi...:

jobb klikk..save

itt pedig a piros suprámat lehet látni ... zsííír!!!
jobb klikk..save
gyraph
Miért? Ide elvileg csak képeket kéne beszúrni, hogy a másik topic ne lassuljon. Az más kérdés, hogy átfolyt ide is a csevej...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Lazarus
amúgy ezt a topikot jó lenne zárni
gyraph
A vortex, ha jól emlékszem egy felni, de szerintem nem fogod már mektalálni sehol, mert csak 1bizonyos idõmérõ futam sikeres megnyerése után kapod meg és késõbb nem választhatod. Van még pár festés és néhány alkatrész, ami szintén ilyen "exkluziv" cucc.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Lazarus
kipufogó asszem
vortex...
errõl kinek mi jut eszébe?

Kaptam (unlockoltam) egy ilyen fejlesztést, egyik verseny után, de véletlenül túl gyorsan leOK-ztam...
Nem találom sehol, hogy mi lehet? Autókat néztem, oda nem adott ujat...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CSOCSO
véletlenül😊))))))) megvettem a lámpákat meg a hátsó lámpát is.. majd bementen a vinyl be és ott a hood utûn van valami body festés..rátettem és kifestette ezeket is... ! de ha más lámpát veszek azt nem festi ki.. a hátsó lámpa is ki van festve.. nagyon zsír
[Walaki]D`Lair
Hogy a picsába festetted be a lámpatestet és a visszapillantót???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Benő
ez szerintem annyira nem gáz...

CSOCSO
itt a mostani suprám.. nekem ez tetszik. lehetne rajta valami szines krix krax.. de az nem tetszik annyira... tehetnék rá nonfiguratívot is.. de most az se tetszik annyira... nekem most ez jön be...
és LFS ben is vagymár fél éve piros/fekete autom van....
CSOCSO
és itt egy driftelés is:
Hmuda
Ez engem is érdekelne. Márcsak azértis, mert az MX5-ömmel nem tudtam megverni Josét a 20. menetben se, erre egy golfra lecserélve másodikra megvolt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DJ Skyline
Nya....akit érdekel!
Tettem fel a Supráról képeket...eredeti,valós supráról...
http://www.gportal.hu/djskyline/

Marcell
Na megtalaltam, koszi!
De miert van az, hogy minden mas auto, ami eddig megvan, gyengebb az Mx-5-osomnel?
Pedig a tuningot elvileg atviszi a masik verdara is..
Megis a kiirasok szerint minden szempontbol gyengebb a Golf, a Micu, a Focus, az Impreza, a Dodge, stb...

VEGE!!VEGE!!!El sem hiszem hogy sikerult vegigvinni.3 atvirrasztott ejszaka😊Nagyon kemeny vege fele.
2XP

gyraph

DJ Skyline
Csak annyi,hogy nem jön be a fehér lámpa meg a fehér alsó rész...de ebbõl ne nyissunk vitát! ez csak az én véleményem semmi több....majd holnap nekem is meglesz a full game...és majd én is teszek fel kocsimról képet! majd azt is lehet fikázni...ennyi..

Rincewind
LOL 😄
gyraph
Akarom mondani...skyline-nak. 😊

Lazarus
kattincs rá kétszer és akkor összehasonlítja
gyraph
Nem értem mi baja van annak a suprának, de te tudod.

Marcell
Ti hogy hasonlitjatok ossze a kulonbozo jarganyok adatait? Mert nalam mindegyik autonak ugyanakkora a tulajdonsag-csuszkaja mindenhol. 😞

DJ Skyline
Egyébként bocs a Supra miatt CSOCSO...nem tudtam hogy a tied...De nem tom szerintem akkor se néz ki jól fehéren!
Miért nem hagytad fönn az eredeti lámpabúrát? Miért cserélted le egy ilyen "izére"?