NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Clava
zsír de ezt hogy csináltad ien van benne alapból?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

DJ Skyline
milyen a motorháztetõ vinylem???

robotnyk
tudom hogy ti tudjátok, de kovács gábor nem tudta
RelakSfromhome
Tudjuk 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

robotnyk
DJ Skyline
semmi!!!ma eddig ez a 3.-dik hozzászólás! 😞

Clava
hmm elég sokminden nemtörtén vagy történt itt lényegtele mostanába nem naon jártam itt.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

cement
Szerintem ha az egesz feher ugy kiralyabb

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
nekem a fekete jobban tetszik!!!!!!!!!!!!
a fehér az csak a fenn lévõ cuccok láthatósága miatt van mer a menüben a fekete kocsikból semmit nem lehet látni!!

karikusz
Fekete és fehér....😄DDDDD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
na a jobb alsó az pont nem az,itt van a jó!:

DJ Skyline
na kérem ez az én kincsem! lehet a véleményeket megalkotni!

ez az erdeti:

de hogy lássátok is mik vannak rajta itt van fehérben,és a felni ezüstben!:

DJ Skyline
A fekete fehér összeállítás!!!

Pyx
sztem fekete, és a zöld a legjobb ^.^

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

reaper4
nekem meg a kék és talán a piros

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bercy
nekem a piros és a fekete tetszik
cement
Szeretném a veleményeteket kérni, szerintetek melyik néz ki a legjobban?

Panjabi Mc
Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni???

Rotary & Dypee production

RelakSfromhome
Lent van, de ha felrakok egy ilyesmit, tuti rákattanok, ezért hanyagolom, míg habzó szájjal végig nem viszem a játékot

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

cement
Én mind a háromszor amikor végigvittem másikat 😛P Harmadszorra én is ezt, de töltsd majd le (ha végigvitted) Bercy oldaláról (www.tar.hu/nfs7) a unique cucc cserélgetõt, az feloldja az összes unique vinylt (is, a többi unique cucc mellett!)

RelakSfromhome
Nagyban a kep.tar.hu/relaks weblapon

RelakSfromhome
Ti melyik unice vinylt választottátok?
Én ezt:

cement
Királyok! Utolsó az nagyon bejön!

Bercy
video a 5.2 prociról
DJ Skyline
kicsit offolunk de nembaj! 😄
azé ez nem semmi hogy kicsit jegesedik!!!

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bercy
egy 2.6 ost huztak föl 5.2 re de folyékony nitrogén a hûtése. -198 fokos volt a masina
DJ Skyline
ill felhúztak!! 😄DD

DJ Skyline
mér én a napokban hallottam hogy felhúzat egy alaplapot több mint 5Ghz(!)-re!!! és egy qrva nagy henger alakú hûtõje van! 😄...az az 5Ghz nem semmi azért! Már egy 1.5-ös gépen is simán elfut minden nem hogy egy 5-ön! 😄DD

Bercy
na így már más, de a 800 nem gyorsító hanem alap órajel frekvencia
Bercy
az is igaz, az max pIII lehet
lokista12
a uncsim gépének adatai :😛4P800 2.4gigaherc,5800fx videocard,80giga vinyo csak az nfsu és cod van fenn!a 800 a gyorsitolya a p4-nek AMUGY KÖSZI A TIPPEKET HÉTFÕN MEGLÁTJUK MI LESZ

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
nekem most 2.4-es P4-em van!!!! 😄DD

RelakS
Egyébként ki látott 800MHz-s p4-et??? Sztem a p4 kb 1.2-1.4Ghz környékén indult anno

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bercy
akkor ott valami hiba van mert olyan nincs h tul jo gép. egy 800Mhz p4 meg nem is annyira jó gép, igaz a graf kártya erõs de sokak jáccanak itt 9800pro val ami azért jobb kártya és náluk nincs ilyen h kanyarban túl gyors
lokista12
én most azt akartam neked kifejteni hogy van p4p800 5800fx kártya 80giga vinyo amuy ez uncsim gépe megjelenít mindent csak ha kanyarodni akarok olyan gyors hogy szinte hihetetlen pl:battel filed 400%-os botokon semmi szaggatás nem észlelhetõ és azt irtamaz elõbb hogy kurva gyors a játék

robotnyk
hogy mi? az enyémen sincs se motion blur, se bump mapping, se semmi, mégis végig tudtam játszani...
lokista12
És azzal mit kezgyek ha a gépem már olyan jo hogy nem tudo lefolytani a játékot ??

robotnyk
a graf kártyádon nem fícsör, hardwaresen nem tudod megjeleníteni, tehát nincs rá szoftver, ugyanez vonatkozik az átláccó ablakra
lokista12
A gépem nem tudja megjeleníteni a normál sebességi elmosódást+a nitrós elmosódást meg végkép nem tudsz ajánlani valami erõsítõ pachet vagy tellyesen reménytelen .Ki sem lehet válsztani az optionsban/grafic le van szürkitve az amivel be kéne kapcsolni na meg hát a belsõ tér a honda civic-nél csak a hátso ablakon lehet belátni ugyszint a pözsónál van egy ujságom amibe tisztán kivehetõ a két üllés a hátsó ablakon kersztül de akkor már miért nem tudok belátni az oldalsókon keresztül?Amit be lehet állítani az fulloson van van valami ötlet?

gPROject
mármint quick race-ben

gPROject
nem ez single-be volt, öcsémnek 19.27 körül van a rekordja

lokista12
mikor megláttam a te 19.30-adat 2 percig nem tértem magamhoz ugye nem csitelsz semmit, meghát rx-7-tel menttél én meg lancerrel...

gPROject
19.30 körül van a legjobbam, de már rég játszottam
a lancerral 20.27-et mentem asszem

lokista12
Szerintem is ráadásul ugy lett a lancer ilyen hogy nem is mentem vele semmit az egész undergroundba a miatával mentem és csak a hec kedvéért megnésztom a többi autot a bady kittel és akkor vettem észre az adatokat amugy szerintem is az rx-7 a menö azzal tartom a dragon otthon a rekordom a második pályán 20.02 neked ?Majd hétfön ha minden igaz felrakom a kocsikat

gPROject
A legjobban gyorsul, de a topspeed-je így 100%-on is kevés ahhoz, hogy elverje az rx-7-et. Ami sajnos kiemelkedik a mezõnybõl.

gPROject
A Lancer az adatok(csíkok😊 alapján a legjobb autó, de sajna semmire nem jó.
Én is próbálkoztam vele, de kevés. Sajnos ezt a részt elszúrták a készítõk.

lokista12
ha valakit érdekel egy Lancer aminek az acceleration-ja 100%-os és a top speed-je is 100%-os akkor csak szoljn.Meg még lenne egy kérdésem van nekem PIII850mhz,g-force mx440 64mb 512ram és csak a hátso üvegen tudok belátni mit tegzek?

gPROject