3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#2854 Ezek meg az enyimék...DDD
-
#2853 -
#2852 -
#2851 Naszal, jelenlegi választék:
RX-7, amivel mostanában nyomom neten:
Miata, amire eredetileg tervezve lett:
Celica: ez a verda tetszik nekem a leg jobban
Még 1 celica:
És variáció golf-ra :D
-
#2850 Motorháztetőminta király -
#2849 -
#2848 lehet, de az nfsunak legalább normális a grafmotorja :P -
#2846 Hát nekem vannak:) -
#2845 én nekem még semmi ötletem nincsen saját vinyl kapcsán! -
#2844 Nah mi van itt?Tegnap óta senki nem írt?Nincsenek új rekordok + kocsik + miegymás?
Na nembaj én dolgoztam tegnap is + ma is ezzel:
-
#2843 THX4the·info :) -
#2841 -
#2840 ez az új zöldséges kocsi???? Nem jó az IFA!? :DD -
#2839 ÉN LÁÁÁTOM!!!
Motorháztető: Gombák
Tető: Borsó :D -
#2838 jó!
csak mit akar ábrázolni ami a m.tetőn van és ami a tetőn van? :D -
#2837 na milyen? :D
-
#2836 nem érdekes...
[mély depresszióba esett] -
#2835 Az mi? :D
Van benne tojota, meg mazda mijata, meg ilyenek :P -
#2834 Csináltam 1 vicces vinyl- t is:)
Hogy tetszik? -
#2833 Legalább egy nyüves 550 maranello?
[reménykedik] -
#2832 Bár...nem lenne "fer" a játék...semmilyen nitrós anyámkinnya nem lövi be :p -
#2831 Kár, pedig direkt azért kezdtem a gammához mert állítólag (most már nem csak állítólag) nagyon szépek a járgányok...és hát nekem egy örök kedvencem: Porche 911 GT....és nincs benne
[méltatlankodik] -
#2830 Ne sportautókat keress, hanem olyat, amit van értelme tuningolni...
Leginkább keleti meg európai verdákban gondolkodj (nem mintha a ferrari meg a lamborgini nem európai lenne :D) -
#2829 Maranello? (ferrari) -
#2828 911 és diablo van a játékban? -
#2827 -
#2826 Nah sikerült normálisan +csilálni a vinyljeimet:)THX RelakSfromhome!
-
#2825 _Esetleg majd :D -
cement at koli #2824 Tök jó lenne, ha a spoiler nem ilyen rusnya színű lenne... Illetve nem rusnya szinu csak ehez a szin-kompoziciohoz abszolut nem harmonizal (hu de szepen fejeztem ki magam)
Magyarul: sztem színezd at mondjuk a legsotetebb kekre vagy mittomen... -
rochy23 #2823 MŰKÖDIK WIN2000 ALATT AZ NFSU!Feltettem a 1.4-es patch-t(bár az 1.3-ast írja ki),levettem a képernyő színmélységét 16-ra és a felbontásom akkora,mint a játékban. Egérrel kattintok,nem enterrel. Nem tudom, hogy melyik miatt megy tovább a collect rewardnál, de az a lényeg, hogy működik! :)
Ha nektek is működik így, plíz írjatok vissza!
-
#2822 Tud valaki németűl?? Kéne nekem egy kis segítség!!
Plíz-!!! Köszi!
-
#2821 Hele all!
-
#2820 az oldalam bővült egy új képcsoporttal a Kocsik & Csajok, a Car Pics(Toyota Supra/3-as és 4-es képcsoport),és lett egy teljesen új galléria Sound Systems néven!
Jó nézegetést!
-
#2819 furcsáltam, hogy a 73. pálya után a 85. jön, ezért egy másik szálon is játszok, jelenleg ezzel a miatával:
-
#2818 suli 1000-el! :( -
#2817 A kocsik elmennek de amugy tegnap az orvos mit mondot de selytem mert ma még nem irtál semmit -
#2816 nemtom mit kéne teni. nekem meg sajna most nincs időm gammazni neten meg amúgyse de ha majd lesz 1 jó kis "HUN"-os összejövetel és v.mikor este akor szóljatok. -
#2814 tudom!!!!azér ilyen pixeles,mert 2x ekkora volt... :D -
cement at koli #2813 Kicsit pixeles, de amugy nem rossz az ötlet! Valami jó dögös csajt(okat) kéne rakni, unique vinyl formájában.. állati lenne :D -
#2812 nincs benne alapból...ki kell szedni egy editorral aztán meg egy photoshoppal átszerkeszted olyanná amilyenné akarod!