3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#2898 Supra bezony! azzal ami az oldalamon van bannerben!
csak annyi a kül hogy az enyémnek fekete még a felnije,és narancssárga neonja van az alján! -
#2897 Supra? Este csekk -
#2896 unikos suprával! perfect shift hegyek non-stop nitro...de a végére kell hagyni egy csöppet még(nitrot)!! -
#2895 De hpgyafaxomba? Nem tudok 20 alá menni rx7-tel. 351km/h felett mindig fel akkar robbanni :( -
#2894 legjobb dragom? 19.35 volt! :D -
#2893 bocs!! igazad van!!! mindjárt módosítom is!! -
#2892 Mindenki alszik???
Senki nem akar gamézni? -
#2891 thx -
#2890 Yó, holnap csinálok egyet-kettőt :) -
#2889 Küldjél már Rekord képet légyszives mert az a lap még üres..:( -
#2888 -
#2887 -
#2886 Jah, meg dragban ugye automata sávtartás. Hát 250-300 felett b@szhatjuk, ha a sáv kanyarodik! Én ha nem kormányoztam egy sávváltást a sáv kanyarodásának irányába (mintha le akarnék menni az útról), akkor bizony felkenődtem az előttem lévő akármire -
#2885 Megnéztem. Megemlíthetted volna a képek forrását
A Catch up-pal nem feltétlenül azt éred el, hogy nem marad le az ellen, hanem hogy Te tudod könnyebben utolérni őket. Kipróbáltam hardon! Kikapcsoltam, az elején lelécelt a banda, és soha többet nem láttam őket. 18 másodpercet rámvertek. Catch-up-pal meg állandóan utolértem őket (aztán belekötöttem mindig egy falba, de ez mellékes :D ). 5 másodpercnél messzebbre nemigen távolodnak, ha nyomod a pedált.
A TE legjobb dragod? :D
Nem mindegy, melyik kocsival mész pl dragban. Max tuning mellett nekem 351 km/h-t sikerült az rx-7-ből kisajtolnom, de a miata 330 körül fel akart robbanni, pedig jobban gyorsult :( Az más kérdés, hogy az MI ugyanazzal a miatával kényelmesen megverne... sőt, akár pözsóval is
A város szvsz nem unalmas, csak mikor már 100-adszor tolod ugyanott, akkor fejből tudod, mi lesz a kanyar mögött. Aztán mindig jön a meglepetés teherautó :D Mondjuk, ha több felé el lehetett volna menni...
Nem tér ki a közlekedés. Meg mész 1000L, és behajt a kereszteződésbe, amikor meg észrevesz, akkor az orrod elé nyom egy féket. Volt olyan eset, hogy a "fal" mellett süvítettem, és pont akkor kellett egy taxinak kijönni a kereszteződésbe... Meg gyanus, hogy a villamos, a teherautó, stb minden körben ugyan ott tűnik fel többé-kevésbé (triggerelt esemény)
Belső tuning ok. Először a háttérzene szokol minőség, a végén meg (ha a valóságban is megfelelően zörög a géped) hifi dudz-dudz :)
hirtelen ennyi.
Jah, meg a vinylek felfeszítése helyenként botrányosan el van cseszve, főleg, ha már tuning a kasztni. -
#2884 Elolvasva...nyugtázva...
hozzáfűzés: ...nekem volt olyan is hogy a tök egyenesben a másik sávban jön szemben az ipse és nekem jött...köze nem volt az én sávomhoz...biztos a sarki kocsmában volt...
-
#2883 frissítve lett az oldalam egy új cikkel! a cikkek alatt van! -
#2882 szerintem is! :DDD
ja így utólag kösz a happy tree friends linkjét! -
#2881 sztem nagyon jól néz ki az új design!!! -
#2880 Hi All!!
Küldjetek már rekordokról képet légyszives, mert csináltam a lapon egy ilyen menüpontot és gondolom senki se kíváncsi egy 40-50000 drift-rekord képre amikor vannak ennél 10x több pontszámot elért emberkék....hát hajrá!!!
-
#2879 Elmentek neki otthonról..:))
Bercy!
Mi a vélemény az új Designról? -
#2878 neked most mi is a bajod? -
#2876 engem minden nap megvernek -
#2875 LeMEOzzuk...leMEOzzuk... -
#2874 tök jó lett az oldalad ha arra célzol!!!
én is épp most csinálok egy új bannert az oldalamra! majd meglátod ilyen: jó lesz!! :DDD -
#2873 Mi a bajod a SW rajongókkal? Bántottak? -
#2872 Milyen lett a lap? -
#2871 Na egy idióta Star Wars rajongó....de jó hog yvalakinek ilyenre van pénze....szerintem többet ért volna ha eladományozza azt az összeget amit belefektetett... -
#2870 még nem!
de majd ma sort kerítek rá!! :D
-
#2869 Tényleg...feltetted a desktop progit? -
#2868 Ha gondolod küld el nekem is és akkor felteszem a lapra... -
#2867 LOL Amúgy kíváncsi lennék műszakin hogy tolja át -
#2866 Új design-nal szalad a
Need For Speed Underground HUN honlap...rengeteg újdonsággal...
-
#2865 már adtam nekI! :DD -
#2864 Itt is találsz mentéseket...
-
#2863 mail ment!
nincs mit!
majd írj vissza hogy sikerült e! -
#2861 mi a mail címed? -
#2859 nekem csak olyan van ami végig van vive! -
#2857 jesszusom! :DDDDD -
#2856 Ez sem lenne rossz saját autóterv! -
#2855 Megjelent egy új Desktop ..!!!