NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Innen magadévá teheted..:
Ilyenek:

RX-7, amivel mostanában nyomom neten:
Miata, amire eredetileg tervezve lett:
Celica: ez a verda tetszik nekem a leg jobban
Még 1 celica:
És variáció golf-ra 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Na nembaj én dolgoztam tegnap is + ma is ezzel:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Van benne tojota, meg mazda mijata, meg ilyenek 😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Leginkább keleti meg európai verdákban gondolkodj (nem mintha a ferrari meg a lamborgini nem európai lenne 😄)

Magyarul: sztem színezd at mondjuk a legsotetebb kekre vagy mittomen...
Ha nektek is mûködik így, plíz írjatok vissza!
Plíz-!!! Köszi!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Jó nézegetést!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3