NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
egy kis FORRÓ kis újdonság...csak a mai nap lesz elérhetõ az oldalról....Ami mindig párosul a benzingõzhöz , a jó kocsikhoz....szerintem megéri za az egy kattintás hogy megnézd..
Need For Speed Underground HUN
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
....ha valakit érdekel..

De lássuk a tiedet...nem csak beszélni róla...

Micsoda design kérem szépen...
És ez a gép megveri az én kis Rx7-esemet drift-ben?
És ez a gép megveri az én kis Rx7-esemet drift-ben?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nah mindegy.. azhem itthon a komolyabb igazi tuning a turbo beszerelesenel kezdodik..
5zigen: 1400 dolcsi
konig:1300
arospeed 1200
velox 1200... szal nagyjabol egy arak vannak... de pl 17 es felnik kb 800 dolcsi korul vannak.. 18 1200.. 10 es meg 2000 dolcsis...
komolyabb lampaburak egokka;: 150-250 dolcsi...(mustang, camaro, focus, civic, accord, eclipse etc) hatso lampatestek is ilyen arban vannak.. sooot 100assal olcsobbak!
kipufogovegek ( apex meg tsai mar 55 dolcsinal kezdodnek)
HKS , blitz legszurok csak 20-30 dolcsinal kezodnek... ezek a dolgok az olcsobbikak.. marmint a kereket kiveve.. de az se hubazz.. bar azert egy magyar ember dolgozik par honapot.. szal az is meleg.. de a kemeny a turbo systemek.. amik 1-2 ezer dolcsik!! a cranks pl 800 dolcsi... a block meg 1800!! es akkor meg jon a pistons... ami megenn 600 dolcsi. es ezek kis szarok.. meg 120 dolgot lehet cisnalni a kocsiban.. vazz.. egy komoly Fnf supra auto siman 20 millio ft!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

El akarok menni a sulibol amibe jarok ide pesten, mert nem olyan amilyenre szamittotam... 😞 A leirasaban az volt hogy programozas meg minden frankon van erre forrasztgatunk és egész nap eredõ ellenállásokat meg kutyafaszát számolgatunk, köze nincs a programozashoz 😞((
Talan ha visszamennék Kecskemétre akkor jobban ereznem magam mert itt a koleszba unom a fejem... Hétközbe nem tudok játszani semmit (nincs net a szobakban ezert nem erdemes felhozni a gepet...), netezni is alig itt a könyvtárban, jo szar nettel...
Szoval ne nevess ki kérleeeek .... 😊)
Live your life like it\'s your last day...