3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1077 Sziasztok!
Én az életben Supra fan vagyok( 2. a Skyline),de itt a játékban úgy érzem,h Skyline jobban sikerült. Pl.: Skyline 20-as kerék, míg a Supra max. 19-es!!! Kérdem én,h mi ennek az oka???
+ a vezethetősége is jobb.
Más:
Hiba a játékban sztem,h az autok hangja szinte uugyan olyan + kihagyták a egyedi logo készítés lehetőségét is,ami egy ilyen kaliberű játéknál érthetetlen ( MotoGP -ben király módon volt megcsinálva )!
Ezektől eltekintve fullos a game. -
#1076 Supra, Skyline, Rx7, Nissan silvia.. bst motoring show.... .. szipp szipp... hol van ilyen turbo füttyentés az NFS ben???:((( mint amilyen ennek a Suprának van.. -
#1075 bár a szárny és a visszapillanto nem piros.. de mindegy.. -
#1074 **mosolyog**
már megenn engem másonak:) amugy zsíír:) bár a sárga nem tetszik.. tedd azt is pirosra.. de akkor már full engem másolsz de mindegy.. -
#1073 -
#1072 igazad van.. THX -
donpedro #1071 csinálj új profile-t, és akkor nem vész el. -
#1070 ha új undegránd okosságot kezdek akkor mi lesz azzal az autommal ami még az online playinghpoz megmaradt nekem?? kitudja?:) -
#1069 Mehetsz a netre :) -
#1068 Irgum-burgum, csak egy oldalt kellene visszaolvasnod...
Amúgy meg nagyon egyszerű - egy p2p programmal keres rá az előadó és a szám címére... -
#1067 Nah nekem is sikerült végigvinnem. Nagyon tetszett!! :) Az utolso képem :
-
al^ #1065
-
Redfox #1064 Hali mindenkinek!
Most kezdtem el játszani a játékkal, és lenne egy kérdésem: le lehet valahonan a játék zenéjét, vagy esetleg konvertálni?
Előre is köszi! -
Borg #1063 Majd csinalok neked olyan háttámlát, ami ilyen forszfidbekk tudod -> ütközéskor szépen kifejelteti veled a képernyőt:)
Aztán vérző orral majd tényleg lesz miért siránkozni:) -
#1062 Én tényleg csak azt nem értm hogy 2004 küszöbén hogy gondolták azt a programozok hogyha neki megyek egy fának 200-al, akkor az megállit 0-ra? Vagy ha a kocsim orrábol egy centi neki megy egy kiállo fal sarkának, akkor az auto szintén megáll 0-ra, nem lepattan, megpörög vagy vmi, nem megáll nullára? Ilyen szar fizikát csinálni hogy lehet? Én szégyelném magam...
Arrol nem is beszélve milyen G hat a sofőrre egy ilyen megálláskor :))) -
al^ #1061 Az auto vitaba nem akarok beleszolni, hiszen az alap autokat lehet csak osszehasonlitani. A Hringes gyorsulason is van egy Subaru GT (Hunlimo autoja) ami most olyan 350LE korul van es koze nincs a gyari GT-hez...
En a jatekbol az M3 M5 BMW-ket hianyolom, ha mar belerakjak a fostalicska PG206-ot, akkor igazan lehetetne benne egy BMW is... Egy 206 PG akkor sem erne egy alap skyline nyomaba ha fullra van tuningolva, megerositve a motor es van rajta egy 100-as shot nitro... Es akkor nem is beszeltunk a 4-es GOLF GTI-rol, ami gyengebb, mint az 1-es Golf GTI... -
al^ #1060 Hali,
89-en vagyok es valamiert ugy erzem soha nem fogom tudni vegigvinni :) pizzadox mentese merre lelheto fel? Tud adni valaki URL-t?
al -
#1059 Uccsó verseny után lesz TJ-től még egy utolsó Unique Upgrade. Aztán jön még egy verseny és kész. -
#1057 Most jöttem rá, hogy ezeket már rég próbáltam, áááááá, de szarok :D -
#1056 Online Game, brb ... :D -
#1055 Értelemszerűen Quick Race-nél és Online játéknál... -
#1054 quick racsniban azhem -
#1053 Rendben ez oké, de hol tudom őket kipróbálni, használni stb. -
#1052 Detto, medium mindenhol, párszor nyomtam drfitet és dragot hardban, meg néhány circuitot Easy-ben. -
#1051 bocs:)))))99 -
#1050 nem.. ezek azhem olyan autok.. amiket elnyertél.. tehát nem tudod őket változtatni... -
#1049 elivleg igen de nem tudom mert nekem még nincs meg a full game..... -
#1048 Most jól összekavartál ám -
#1047 most nem vágom:) szal csak ezt a 3 at tuningoltad.... de nemtom hogy van e értelme hardon szarakodni ha easyban is ugyan akkorát upgradel nekem?... te hogy nyomtad? mert én általában mindent mediumban.. csak a dragokat hardon -
#1046 Végig vittem, megkaptam őket, de akkor most tisztázzuk az értelmét. Ezek az unique festések? -
#1045 Mivel ezeket megnyertem, akkor játszhatok is velük, nem? Vagy rosszúl értelmezem a dolgot? -
#1044 azok szarok.. különleges festésük van de mindegyik középtudású.. ha véigvitted akkor megkaptad volna -
#1043 ezt hogy érted hogy hol próbálhatod ki? -
#1042 de nekem ez nem segít.. egy dolog kéne.. hogy át tudjam rakni az unique upgradet.. de ezt nem tom hogy fogom megoldani.. talán újra végigviszem... -
#1041 Ezek a Modified Cars dolgot hol próbálgathatom ki? mert szvsz mindegyiket megnyertem -
#1040 Mástól nem hiszem, hogy változna, amúgy a 102-idnél járok, de mindenből megvan az Ectreme tuning. Hacsak...
Anno vitáztunk azon, hogy a Brand 1-2-3 között van-e bármi különbség - na mi van akkor, ha valóban van? -
#1039 jóó tudom én is.. de akkor sem változtat a dolgon... oké.. végülis ha sim lenne.. akkor mindenkinek suprája meg skylinja lenne... -
#1038 To use these cheat codes, start the game as usual, go to the Main Menu and type your desired cheat from this list. These all work in Quick Race Mode and there is no sound or visual indication if they were typed correctly. -
#1037 Locations
gimmesomecircuits - Unlock all Circuits locations
gimmesomesprints - Unlock all Sprint locations
gimmesomedrag - Unlock all Drag locations
driftdriftbaby - Unlock all Drift locations
Modified Cars
gimmeppablo - Petey Pablo car (Mitsubishi Motors Eclipse, 4 rep.)
gotcharobzombie - Rob Zombie car (Nissan 350Z, 4 rep.)
havyamystikal - Mystikal car (Toyota Celica, 5 rep.)
needmylostprophets - Lost Prophets car (Nissan Skyline GTR, 5 rep.)
givemenismo - Nismo Nissan Sentra SER Spec-V (4 rep.)
Customizable Cars
342integra - Acura Integra Type-R
973rsx777 - Acura RSX Type-S
2000s2000 - Honda S2000
667tiburon - Hyundai Tiburon GT V6
222lancer - Mitsubishi Motors Lancer
240240sx - Nissan 240SX
350350z - Nissan 350Z
922sentra - Nissan Sentra SER Spec-V
111skyline - Nissan Skyline GTR
371impreza - Subaru Impreza 2.5 RS
228supra - Toyota Supra
Parts
allmylvloneparts - Unlocks all Level 1 Performance Parts
allmylvl2parts - Unlocks all Level 2 Performance Parts
seemylvl2parts - Unlocks all Level 2 Viusal Parts
Other
slidingwithstyle - Enables drift physics in all game modes
Unknown
All of these cars you start with in the game, so the effects of these cheats are unknown.
119focus
893neon
334mygolf
77peugeot
221miata
889civic
777rx7
899eclipse
-
#1036 Khmm...
Mond, mi köze a realitásokhoz az NFS:U-nak? Semmi. Tehát a kocsik összehasonlítására ne használjuk szvsz.
Különben igen érdekes lenne, ahogy egy 206-os képes lenne tartani az iramot egy csúcs sportkocsival (Skyline, Supra, Eclipse, tökmind1).