NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na 103. menetnél igynéz ki.
VÉLEMÉNY??

VÉLEMÉNY??

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Unique cuccokat honnan lehet szerezni?
Néha felajánlja a Time Trialt... Ott mind1, hogy milyen nehézséget választok, mindig ugyanazt fogja adni?
Néha felajánlja a Time Trialt... Ott mind1, hogy milyen nehézséget választok, mindig ugyanazt fogja adni?
Kiváncsi vagyok mit csinálsz a kertvárosi kanyargós útszakaszon a 3 váltásos unique nitróddal LOL 😄
kár hogy sok apro hibával elkurták a játékot, talán majd a 2-ben jobb lesz 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki fogom törölni, aki mind a két topicba ugyanazt rakja be, irogatja be. Nem erre lett kitalálva a 2 topic.
Vagy egyszerûen bezárom az egyiket, lehet választani!
Vagy egyszerûen bezárom az egyiket, lehet választani!
én nemtom de szerintem a másik nfs forumban volt már rola szo csak vissza kell lapozni ki tudja mennyit
*Posse*T.W.D*
Hát sajnálom azt akinek csak így megy... Nekem a Skyline-omban Unique Nitro van és 3 teljes sebességváltást kibír szoval nincs szükségem ilyenekre... 

respect to the man in the ice cream van
Jobban szeretnéd ha az alsó kocsi lenne a tied igazából, nem? 😊)
Ja bazz...
Kurvasokat szaroztam, hogy legyen ennyi stylepontom, erre ezek egy szaros gombnyomással megszerzik.... Direkt elvesztettem csomó versenyt, és a végén continuera raktam restart helyett, így megkaptam a pályán kapott (ugratással, farolással) pontokat. 😊
Kurvasokat szaroztam, hogy legyen ennyi stylepontom, erre ezek egy szaros gombnyomással megszerzik.... Direkt elvesztettem csomó versenyt, és a végén continuera raktam restart helyett, így megkaptam a pályán kapott (ugratással, farolással) pontokat. 😊
naygon nagyon bejön ez a játék de hihetetlen mennyi apró de annál idegesítõbb hibát bennehagytak ill. egy csomo lehetõséget meg kihagytak😞((
a multirész kezelhetõsége is botrányos (itt a kezelésre szerverindításra gondolok, nameg arra hogy a futam után nem lehet rastartolni ki kell lépni várni amig ujra csatlakozik stb stb..)
a multirész kezelhetõsége is botrányos (itt a kezelésre szerverindításra gondolok, nameg arra hogy a futam után nem lehet rastartolni ki kell lépni várni amig ujra csatlakozik stb stb..)
*Posse*T.W.D*
áááá megvannak cheaterek 😄
cheat trainer
4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points
Default Buttons:
F10: Enable
F9: Disable
cheat trainer
4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points
Default Buttons:
F10: Enable
F9: Disable
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
jah sajna, a neve ketchup asszem sima circuit modba ki is lehet kapcsolni de ug modban erre nincs lehetõség

*Posse*T.W.D*
Felrakod a vinylt, és aho la sorrendet is tudod változtatni van egy olyan, hogy COLOR. Kattints rá egérrel.
Ja nekem is a Pezsó meg a Focus, Golf tetszik a legjobban, kicsit unom ezt a sok sztráda-kakukkot. Azthittem, hogy, ha nem váltok sportosabb autóra, akkor nem lesz esélyem sem. 😊
Most vagyok az omnózus 7 körös Endurance pályánál.... Hát ezt képtelenség megcsinálni. Legalábbis nekem nem megy. Egyszer megelõznek, akkor vége, hiába megyek szinte hibátlanul. Egyszerûen csal a gép. Az elején sima gyorsabb vagyok nála, aztán egyszer kicsit hozzáérek a falhoz, és már meg is elõzött, úgyhogy a közelébe is alig tudok férkõzni.
Most vagyok az omnózus 7 körös Endurance pályánál.... Hát ezt képtelenség megcsinálni. Legalábbis nekem nem megy. Egyszer megelõznek, akkor vége, hiába megyek szinte hibátlanul. Egyszerûen csal a gép. Az elején sima gyorsabb vagyok nála, aztán egyszer kicsit hozzáérek a falhoz, és már meg is elõzött, úgyhogy a közelébe is alig tudok férkõzni.
Olyan nincs, hogy az egész városban szabadon lehessen menni, úttorlaszok nélkül?
Mire számithatunk a játék végén? Milyen extrákat ad? vagy scak egy videó, és annyi?
Én most épp itt tartok:

én csak azert választottam mert életben is 206 os van, a késõbbiekben meg nem váltottam mert egyre jobban beleszerttem ebbe a kis izmos külsõbe!😊)
*Posse*T.W.D*
HUUU BAZZ!!! Ez a pezsó izomdurva!!! elsõre sikerült megnyernem azt a 6 körös endurance pályát, amit a Skylinenal 4*-re sem 😄 Nem túl gyors, de kurvajól kanyarodik, meg gyorsul.
Az lol! 😄 Én a Skylinenal alig birom megcsinlni 😊 Pedig láthatod, hogy az adatai is jobbak.
Most vagy te vagy nagyon jó, vagy a Pezsónak vannak elírva az adatai 😄
Most vagy te vagy nagyon jó, vagy a Pezsónak vannak elírva az adatai 😄
nekem is lenne pár kérdésem.
megcsináltam az underground részt és szeretnék változtatni
a kocsi külsején de már nem aktiv aza rész ahol ezt lehetne állitani, szoval van rá lehetõség hogy változtassak még? meg lehet kocsit is váltanék mert most kis 206osom van.
saját feliratot lehet rakni a kocsira?
magyarok hol szokták nyomni, mi aszoba neve?
és az uccso kérdésem az hogy ennél lehetne e jobb a kis dlágaszágom, mármint a topspeed acc stb..

megcsináltam az underground részt és szeretnék változtatni
a kocsi külsején de már nem aktiv aza rész ahol ezt lehetne állitani, szoval van rá lehetõség hogy változtassak még? meg lehet kocsit is váltanék mert most kis 206osom van.
saját feliratot lehet rakni a kocsira?
magyarok hol szokták nyomni, mi aszoba neve?
és az uccso kérdésem az hogy ennél lehetne e jobb a kis dlágaszágom, mármint a topspeed acc stb..
*Posse*T.W.D*
Sztem nem csicsás ...
Uj "karrierbe" fogtam, eddig itt tartok:

Uj "karrierbe" fogtam, eddig itt tartok:

Magyarul maradhatok a GTInél, ha nekem az tetszik, mert az ilyen skyline csodaágyú sem fog jobban menni, ha mindent megvettem rá... csodás.
Nem igazán arra irányult a kérdésem, hogy melyikbe fektessek be.
Nemigaz nincs különbség autó és autó között, csak kinézetben???
Nemigaz nincs különbség autó és autó között, csak kinézetben???
Ha én betradelek egy golfot egy tiburon V6-ra, akkor nem kellene a csikok állásának változnia? Úgyértem, hiába ugyanazok az extrák lesznek meg azon is, nem jobb autó az a hyundai???? vagy mi a pénisz van?