3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
Redfox #1284 Mielőtt belépsz Undergroundba Loadold be a mentést. -
Itt van! -
Redfox #1280 Kell hozzá a pecs, többet nem tudok.;D -
#1279 hali!
megtudná mondani vki hogy kell MULTIPlayerezni??? -
Redfox #1278 Ezt már ötödszörre kérdezitek és neked is csak azt tudom mondani, hogy nézd meg az 1250-1251-es hozzászólást! -
#1277 olyan nehéz lenne ide csak autók képeit rakosgatni? -
#1275 tegnap valami gyökér holland ellen először tapasztaltam meg a csítelés örömeit. 4en Circuitban mentünk. az elején elmentem 3-4 mp re, aztán hirtelen elém került 3 mpel. a nagyobb kanyarok előtt olyan jó fél kilóméteres gumicsíkok voltak. de akkora balfasz volt a gyerek, hogy így is 4-szer behoztam a 3 kör alatt, de mind a négyszer mikor 1mpn belül értem, vagy leelőztem, megnyomta a varázsgombot, és 3-4mp előnyre tett szert... nem tom mi ebben az élvezet neki, de biztos tetszik neki. -
#1274 Szokott valaki online módban magyar szobát csinálni??? -
Redfox #1273 Pár tíz hozzászólással alattad van a megoldás leírva.;) -
Redfox #1272 Piero!
Én már egyszer beírtam az e-mail címemet, de nem küldtél semmit, most mégegyszer beírom:
[email protected] -
#1271 #1235
Én lenyomom neked Slow ha ez a gondod:))))
-
Lemming #1270 Megkeresem, thx -
#1268 ppppff:))) nem fájt a segged???mondjuk az már két napnak számít:))))))) nálam az egy napi játék az olyan 5 ora gamez...
-
#1267 Én multheten szombat reggel héttől hajnal fél hatig kentem a gamét és kb 20-ről elvittem 90-ig... :D -
#1266 neked is van patch = itt az utcso két oldalon keresd a kék szöveget) vagy a windows nyelvet vagy területet kell angolra állítani??.. nemtom.. elöbb patchet keress -
Lemming #1265 Na emberek... miért van az, hogy telepítem, fasza nagyon, lenyomok pár versenyt, majd mikor azt írja: collect reward, kirak vindózba? :) -
#1264 ja azt nemis írtam hogy meglestem a ferrarikat.. lamborghiniket és láttam egy BUGATTI EB110 est is.. szerintetek mennyira vagyok készen????
(autoszalon) -
#1263 olyan fáradt hogy alig bírok gépezni!!.... aludtam 4orát.... majd sétáltam 8 km et bécsben.. és eléggé tömör.. húzós nem volt.. lefárasztotta az agyamat a sok KIRÁLYSÁGOS dolog.. ha vmit nem jol írok vagy nem ugy vagy mittom én... akkor az azért van mert szokásos
1)kihagyok, átrendezek betüket (kéjbord + gyors nyomkodás
2)vagy az eszem már elörébb jár mint amit írnék és még szavakat is kihagyok talán:)))))
3)álmos vagyokkkkkkkkkk -
#1261 nyehehehe.. 50 ig simán elvittem egynap alatt minden elsőre nyerve.. majd lesd meg 80 nál.. mikor a 80-90 közti pályák magu 1 naposak:) 20 szor újrakezd stb:) -
#1260 VISSZATÉRTEM bécsből!:) gyááááj gecc... ugprjatok be a starbucks kaféba.. igyatok egy machitot vagy micsodát. igaz 5 euro de ilyen finomat életemben nem ittam.. vanilla kávé.. és a hab tetején caramellszósz vagymi.. huhhhhhhhh
ÍZORGIA!!! cukrot nem tettema kávéba olyan finom volt!...
aztűn IMAX mozi.. de most 3d ben!!! öcsém.. nem írom le mien.. nem tudom leírni.. a 2d is olyan mint a sima tv után a mozivászon... de ez a 3d... pppfff..ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
KisKolok #1259 A festéseknél, felül van egy olyan hogy "Gloss Paint". Meg mellette nyilak. Na katt a nyilakra és 2 újabb festéscsoport nyílik meg! -
Sonic13 #1258 Hello mindenkinek!
Meg tudja vki mondani mit javít a peccs?
Most már látjátok a kocsit vagy még mindig nem? -
#1255 Szerintem eclipse jobb mint Tiburon... -
#1254 Nálam még mindig Imperza RULEZ! :-DDD
60 és 70 között járok, de nincs értelme lecserélni a drágaszágomat :-D -
Borg #1253 Max mert nem próbáltad a tiburonV6-ot. Messze jobb mint az eclipse.
Btw, most kb 80 előtt adott egy új mazdát, nemtommianeve, de egyelőre bejön. Jobb gyorsulás, és jobb handling, változatlan topspeed mellet, mint a hyundai. -
Redfox #1252 Köszi! -
Redfox #1249 Gondoltam, de akkor nem fogja újra kérni? Vagy egyáltalán backspaceszel lépjek vissza? -
Redfox #1247 Nem, ugyanis GeF 3 Ti 200!:D -
Redfox #1245 A játék elején nekem azt csinálja, hogy carrerben a sprint módban, még az elsőnél, mikor átvenném a díjat kidob a winfosba. Erre van valami megoldás? Patch segít? -
#1244 Mi volt a probléma amúgy? -
#1241 Kipróbálva. Letöltöttem, és a WinRAR 3.0 szépen kicsomizta. Ennek már mennie kell... -
#1240 Az alsó valami irtó durván néz ki, ez a szinösszeállítás eszembe se jutott eddig :) -
#1239 Ha így se megy, akkor becsomizom külön, és úgy rakom fel... -
#1238 Még 7 perc és felér, most nem alakítottam kis betűsre a nevet (a TC alapból megteszi, én meg megfeledkeztem erről), hátha ez a probléma forrása...
NFS.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar -
#1237 Megpróbálom újra felrakni, hátha... -
#1236 nekem az MX5-ös kött be, eddig semmi sem nyomta le..:)
-
al^ #1235 Az eclipse nem tudom mikor volt szarabb, mint a hyundai... Se a jatekban, se az eletben... Amugy en sokat enm szorakoztam eddig, mx5, eclipse, integra, most a 86-on pihenek es nagyon nem erdekel tovabb az underground mode, marad az online drift party :) -
#1232 hát ez sajna az áletben is igy van valami valamiert. ha lenne tökéletes autó(majdnem azt lett sky) akkor mindenki azzal lenen ugy meg bnem valami izgi -
#1231 Én sem látom! -
Borg #1230 Próbálgattam össszevissza az autókat, de nem igazán találok olyant, aminek a teljesítménye meg a kezelhetősége is jó.
Gondoltam lecserélem a tiburont, mert a kezelhetősége néha nem tökéletes. Lecseréltem, persze, de amelyiket jobban lehet kezelni (max 1 vagy 2) az meg szarul megy. Tiburon végsebességét is csak 1-2 tudja überelni, de persze ez nem ugyanaz a 2 mint az előbbi... Eclipse tetszik még, de nagyon táncolni kezd néha, bizonyos szempontból szarabb mint a tiburon, ráadásul lassabb. Van ez a honda2000 ez meg gyorsabb, viszonylag jol kezelhető, de nem tetszik:)
Nem találom az ideális autót egyszerűen. Még a celica is tetszik, de az se egy csúcs, ami a sebességet illeti.
Még a 240sx-et kipróbálom, az talán bejön, de a többi autó amelyik jó teljesítményű az meg egyszerűen túl ortopéd, is idegesítő velük versenyezni:)