3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1328 Őszintén szólva még sosem néztem ... :) De kb olyan 345-öt láttam tőlle max asszem ... 21.8 a legjobbam dragbe ... biztos valamit elbaxok! Pedig volt már olyan is, hogy 6 perfektet váltottam ... de én igazából a pályaversenyeket szeressem! :) -
#1326 Szép a Honda csak nekem kicsit ortopéd az a szárny ... -
#1325 muszaj volt! saját magam előtt is égtem ... :) persze utanná szépen visszavettem 640*480-ra no grafikára, hogy ne akarjon ... :( a játék akadásmentes élvezete fontosabb ... :) -
#1324 látom beraktál high detailos képeket az előbbi ocsmány kockakerekűek helyett:) -
#1323 tetszenek! Jók a szinek -
#1322 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#1321 de rajöttem, hogy ha kicserélem a tarhelyen a filet akkor itt is megváltozik! hihhetetlen agyam van! :P -
#1320 szép ez a verda annyi szent!
én meg elfelejtettem felvenni a felbontást meg a sallangokat, hogy mutassanak is jól a verdák ... :( -
RedRiot #1319 Hyundai (remélem tetszettek :)
-
RedRiot #1318 240SX
-
RedRiot #1317 206 -
#1316 Na ezek a drágájaim!
A verseny verdámat megismeritek ... a másik egy szipla gyönyörű sky! A suprában meg az a szép, hogy eccerű sallangmentes ...
-
#1315 -
#1314 Ha tunna vki segiteni az jó lenne. plz
Amikor be akarom zárni a programot (kilépek windowsba) és lefagy a gép. Aztalra még kimegy, de egér nuku, és semmire nem reagál... csak a resetre -
#1313 -
#1311 majd a legvégén:)))) -
mustar #1310 Mikortól elérhető az a kaszni szélesítés amiről itt valaki írt? Én már végigtortam a gémet de nem kaptam vagy csak nem találtam meg. Milyen menüpont alatt található? -
#1309 Kösz!! lecserélem a spoilert most vettem én is észre hogy nem valami jo !! -
#1308 Kár nem tudod mit hagysz ki! -
#1307 Lehet hogy igazad van! sőt biztos kipróbálom majd!! -
#1306 Sajna sok más dolgom van de igyekszem...
Ha tudsz szolgálni egy pár infoval hogy merre keressek legújabb cuccokat híreket az sokat segítene...
...köszi...
[email protected] -
#1305 jajjj mar ugy varom hogy lehessen ilyen buci kaszniszélesitést rakni a kerekek köré, de a 70. racenél sem nem akarja még unlokkolni -
#1304 Ide még mindig jöhet a kép özön!!! -
Redfox #1303 Jónak tűnik, mikorra lesz kész teljesen? -
#1302 megváltozott a címünk....
Need For Speed Underground [HUN] -
#1301 nekem is kilép, ne is csodálkozz ezen. miután megnyerted a versenyt, ne nyomj a collect reward-ram hanem a restart race-ra, és miután elkedődött az új verseny, egyből nyomj egy leave race-t -
Sonic13 #1299 Dragon 21,72 mp
Végsebessége meg 363 km/h
A Skylineommal 21,33 mp
Végsebesség 377,78 km/h és itt még nem sült el a motor se! :) -
#1298 Nemes egyszeruseggel PIMP-CAR-nak beceztem el eme alkotasom :)
-
#1297 Ezt mondtam én is, hogy az a spoiler nem kéne, többi rulez -
#1296 mentést a settings-en belül lehet betölteni!!!
figyeljetek azt irja, nincs 1 csillagom és nem mehetek versenyezni
csillagot hogy lehet szerezni? vagy most mi a teendő??? -
mustar #1294 Na én is végigtoltam: nekem az utsó 15 race volt a legkönnyebb, majdnem az összeset restart nélkül csináltam. Lehet azért mert rendesen kipihentem magam. Nem rossz játék de felejthető. -
Bandeeka #1293 Hali!
Érdemes ugy jáccani hogy a statisztikám tökeletes legyen? Ez alatt azt értem hogy ha vesztek egy 6 körös vereseny alatt 1 kört akkor érdemes vissza loadolni? De persze a végén első vagyok... Tehát röviden a kérdésem. A statisztikával érdemes foglalkozni? Thx -
#1292 Merre keressem a menteseket, amit a jatek csinal? -
#1291 zsíír.. szinileg is.. bár az első spoiler valami ocsmány. nemtom mé kell rally stlos spoilert felrakni egy Suprára.. de nembaj.. legalább senki máson nem látod:)))) -
#1290 tök zsír lenne.. de az oldalso spoileren lévő csikok baromi rondák... -
Sonic13 #1289 A tiédet sajna valamiért nem látom! :( -
Sonic13 #1288 Itt van az én kis Suprám! :)
Látjátok? -
Sonic13 #1287 A rekordokat melyik topicba írjam?Írhatom ide?
Nektek mennyi a végsebesség rekordotok? -
#1286 Na ez egy csinos gép, csak az első spoiler-t lecserélhetnéd valami lágyabb hatásúra. Az túl agressziv erre a kasznira szvsz. -
#1285 Valaki árulja el plz, hogyha felteszek egy felnit, és átfestem, akkor hogyan tudom visszaállítani az eredetí színét, mert valamiért nem engedi. Bár lehet rossz helyen keresem.