NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
én totál nem értek az autókhoz,bár voltam már benzinkutas is,de sztem látszik a fényén,illetve,hogy több színû..vagy nem?

Danny
Mitol olyan draga?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

[NST]Cifu
Egy ilyen festés árából már egy jobb középkategóriás kocsit vehetsz.

De mondjuk Magyarországra ilyen nem kellene, mivel az itthoni helyzet, hát... a haver Stilo-jának motorháztetejét pár hete karcolták végig, ki is volt akadva nem kicsit...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én 1024x768-ban nézem, 'szal nekem tökmindegy, de van, aki 800x600, sõt 640x480-ban, rá legyél tekintettel - de ez már nem egy fórumban volt téma...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Dehogy unique 😊 3 Vinyl van összesen rajta.
svejk hallod ez nagyon brutélisra sikerült
egy kérdés csak: ezen hány vinyl van?vagy ez unique?
I.C.ram
Véleményeket kérek! 😊

Na itt van az új járgányom! 😊 CÍME: MENEKÜLÉS A DZSUNGELBÕL!

CSOCSO
sajna ezt nem tudja visszaadni a gamez.. de aki ezt lefikázza az idiota...legdrágább festések egyike
CSOCSO
szted rontja.. sztem meg nem.. és azért volt a motorháztetõn szûrke.. mert a szárny is az ..és a hátsó, oldalso spoilerben is volt carbon...
CSOCSO
ezt a szint meglátod élõben leszopod magad!
[Walaki]D`Lair
Így jó ahogy van...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke

A kocsim már nem így néz ki!
Majd berakom azokat is!
Sajna nagyon az elején vagyok még

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

DJ Skyline

DJ Skyline
Seake......na felraktam a képeidet...
itt meglehet õket nézni...

seAke
Mondjuk!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

DJ Skyline
BUZIS...ehhhh.......ja mondjuk nem pont gyöngyház lila és rózsaszínûnek kéne lennie........

seAke
Nekem se tetszik olyan buzis!

Pyx
jujj, de ronda 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Gunner
Felejtsétek már el a kiba szürke motorháztetõt, rontja a kinézetet szvsz

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Ruffi
Nagyon faszán néz ki

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

[Walaki]D`Lair

Nájsz....😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát szebb mint a tieid...

CSOCSO
most van az IGN insiderban összehasonlítás.. ugy meglesném melyik platformon a legjobb a gamez
CSOCSO

nyahmilyeeeeen??
KG21
úgy, hogy a menürendszert idétlen konzol gamepadra optimalizálták

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

I.C.ram
Ezt hogya francban nem vettem észre???
Beirom ide is, hátha:
Hali! Van egy kis problem...
A game elindul faszán, de amint versenyezni szeretnék a verseny töltése közben kivág a desktopra. Mitõl lehet? Bocs, hogy nem olvasok vissza, de az uccso 2 oldalon nem találtam semmit. A vas asusp4p800, 512ddr, shappire 9600pro, 80gb sata maxtor. A válaszokat elõre is köszi...

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

CSOCSO
bemész a paintban és fent 2-3 cm el a kis festékeskockák felett van a festék neve.. oda egérrel katt.. van jobra és balra kacsacsõr
I.C.ram
Meg kell elöbb venni õket 😄 Ramész egy lakatolt festékre, és kiírja az árárt, majd nyomsz egy entert.
Na lehet találtam egy hibát, de nem tudom ez csak nálam van-e!
A gond a következõ: már 66/111nél járok és most nyertem meg a level 3 paint-et, és ezeket nem tudom felrakni mint BASE, mert ott van rajtuk a lakat, szal nem tudom mi van.
Fõ tuningerek!

Az lenne a kérdésem, hogy van valamilyen hatással a kocsira, hogy melyik gyártótol teszek be valami cuccot vagy tökmindegy? Lehet keverni a gyártókat vagy kéne figyelni, hogy lehetõség szerint egy cégtõl pakoljak az autómba?

THX elõre is!

I.C.ram
Valaki mondja már el, hogy a gönygházas szineket hogyan lehet behozni????
CSOCSO
nyah itten van az eminyé.. kicsit cseréltem a festésen... csak sajna a Paint nagyon lerondította a képet😞
:

KG21
ne mondjátok már, hogy pl a 887-es szép!

KG21
na és aztán... nem igaz, hogy csak azt az egy Subarut találjátok rondának, amikor itt lejjebb vannak más ocsmányságok is

Na lehet találtam egy hibát, de nem tudom ez csak nálam van-e!
A gond a következõ: már 66/111nél járok és most nyertem meg a level 3 paint-et, és ezeket nem tudom felrakni mint BASE, mert ott van rajtuk a lakat, szal nem tudom mi van.
seAke
Az a Subaru tényleg kurva ronda!

Gunner
g - k

Gunner
Az embereg többségének szeretném ajánlani, hogy akik még nem játszották ki a játékot, addig ne próbálkozzanak semmilyen kérdéssel, mert mi se tudhatunk annyi mindent. Esetleg lökjétek be magatoknak PizzaDox savejét, ha nem tudtok várni. De könyörgöm, ne azzal szennyezzük ezt a topicot, hogy "most ezt mikor kapom meg, meg ezt mikor kapom meg..." majd akkor, ha eleget nyertél. Csak ennyit kérek, remélem nem sok.

KG21
nekem csak az alapra enged matricát rakni, akármilyen módosítottra már nem.

Nem egyedi hanem nem alap!
KG21
egyedire sztem nem lehet

Hányadik versenytõl tudok egyedi level 1-3 motorháztetõre matricát rakni?
KG21
nem, azért csináltam, hogy az ilyen kis köcsögök beleköthessenek

[Walaki]D`Lair
Ezeket a kocsikatte komolyan gondolod?

T-boy
Szegény topiclakók megy szívhatnak a képeim miatt... SORRY!

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

T-boy
Egy ilyet már láttam!

T-boy
És a végén egy kiadós Inger!

T-boy
A véres szem MÁR AL^ miatt van!

T-boy
Tessék matrinyák!