156
mert egy szirupos nyál és ez a Némó is egy nagy szar meg azt is utálom ,hogy asszongyák a f@s*kalap disneysek meg pixszarosok ,hogy ezt még egy lázadó rocker tininek is tetszeni fog azt közben egy sza
-
hawkie22 #156 Az elsöt nem ismerem, a második az az Excaliburból van? A 3. Anasztázia, a 4. meg ha minden igaz, akkor A hercegnö és a kobold? -
Renata100 #155 -
Renata100 #154 -
#153 Nem vagy egyedül, más sem feltétlenül kedveli őket. -
#152 te sem írsz ide többet, köcsög unreg -
#150 azért itt is van szó róla :) védjétek meg ! -
#148 Látom de ez messze van tőle -
#147 ez az a topic :D -
#145 szerinted kik csinálták a Dreamworksöt? -
#144 képi megvalósítása terén mindegyik elég ronda
Spongyagyobb meg egy kibaszott nagy marhaság
tessék -
#143 ja értem, lényeg a csorda szellem
eszemetársakat keresel, aztán majd közös talikon ültök a kocsmában, és közösen utáljátok a Disney-t, és ettől mindenki boldogabbnak fogja érezni magát -
#142 én spec nem utálok semmit. minek utálkozzak? attól csak nekem lesz szarabb, de semmi nem változik.
szóval vmit utálni hülyeség
ami nem tetszik, avval közömbös vagyok
Pixar-t utálni egy számtech fórumon, meg öngyilkosság
hol láttál eddig ilyen vizet?
a története meg kit érdekel? -
#141 na végigolvasoma topikot, hm ahogy elnézem ki fog derülni egysmás emberkékről -
#140 szerintem a topiknyitó egyszerüen csak dögöljön meg -
#139 nemvagykirálycsávónehogyazthiddteeenémber :))) -
#138 Autogrammot nem adok... -
#137 Na ja... :D -
#136 de a logo ja a legkomolyabb :))) -
#135 Hülye! :DDD -
#134 LOL :DDDDDDDDDDDDDD -
#133 Még egyszer valaki azt mondja rám, hogy gyerekes vagy úgy fejbe verem a csörgőmmel, hogy ottmarad :D -
#132 jaja ez kurva idegesítő bejön anyám, megy éppen gits, erre anyám:
legózni nem ülsz le?
DE, BAZDMEG:) -
#131 jaja.. pedig mennyi mondanivalója van... csak oda kell figyelni ! -
#130 Az én anyámék is pont ilyeneket mondanak, amikor anime-ot nézek a gépen.
Amúgy némelyik mélyebb értelmü mű, mint bármelyik gimis kötelező olvasmányom. -
#129 Aha teljesen igazad van. Mikor néztem még nyáron a német VIVÁn a leadott pár animét (volt pár jó). Anyámék rögtön:-Ennyi idősen még mesét nézel? Nem lehet elémagyarázni, hogy ez nem az amire gondol...:-S -
#128 Abban is volt sok tanítás. Arra tanította a gyerekeket, hogy ahhoz, hogy valaki gyors okos, ügyes, egészséges legyen nem szabad dohányozni, piálni, cigizni :) -
#127 Az hát! NO VÁRJ CSAK! -
#126 Az a baj, hogy a magyar csatornák azt hiszik, hogy Anime-ot csak gyerekek néznek, pontosabban a felnőttek hiszik azt, hogy minden Anime gyerekmese így nem nézik. Pedig nem! Szerintem ha este vetítenék olyanokat, mint az NGE, Ninja Scroll, Samurai X, biztos, hogy nézettek lennének. -
#125 az kell nekem :DDDDDDDDD -
#124 az nagyon király mese, a szomszédom orosz, és megvan neki minden rész:) -
#123 az nagoyn király mese, szomszéd orosz, és megvan nekikmindne rész:D -
#122 A Nu Pagadi az az mikor a farkas enyhén rózsaszín pulóverben cigivel a szájában kergeti az NDK-melegítős nyulat nem? Igazán színvonalas alkotás :D -
#121 Na igen csak azt Magyarországon nem vetítik, mert attól a gyerekek epilepsziásak/őrültek/pszihopata gyilkosok lesznek a zseniális cenzorok vagy nemtomkik szerint...:( -
#120 Ez kb. olyan mint mikor pár éve vmi kanadai kitalálta, hogy a Micimackó a legkárosabb mesefilm, mert minden szereplőnek valami neurotikus betegsége van :D Na azon behaltam...
Asszem Micimackó szenvedélybeteg, Malackának kisebbrendűségi komplexusa van, Tigris übermensch szindrómában szenved a többire nem emléxem már...:) -
#119 A Gyerekek nézzenek inkább Dragon Ballt, NGE-t, meg Ninja Scroll-t! :) -
#118 Nem teszik jól.
Dagoberth bácsi arra tanítja a gyerekeket, hogy legyunk zsugoriak, és tegyünk meg bármit a pénzért, és akkor gazdagok lhetünk!
Bezzeg a Kis Vakondban benne volt, hogy hogyan csinálján az anyagot a nadrághoz, meg a kisautó működése stb. :) -
#117 Amúgy télleg van pár gagyi Disney rajzfilm, pl. mikiegeret sosem bírtam egész kicsi koromtól kezdve :)
De az Oroszlánkirály és társai nagyon jópofák és szvsz a gyerekek jól teszik ha ilyen rajzfilmeket béznek és nem bigbrádört meg hasonlókat... -
#116 Igen -
#115 a donald kacsa az disney ugye, és a dodó meg wb ?:) -
#114 ja és 104# :)