156
mert egy szirupos nyál és ez a Némó is egy nagy szar meg azt is utálom ,hogy asszongyák a f@s*kalap disneysek meg pixszarosok ,hogy ezt még egy lázadó rocker tininek is tetszeni fog azt közben egy sza
-
#66 Ja tényleg a Spongyabob! :DD Az kb. ugyanakkora ökörség mint a Ren & Stimpy. Én legalábbis mindkettőn fetrengek :) -
#65 Én is utálom a Walt Disney filmeket. Mikiegér egy félrekefélt buzi! MEg az idióta plutó. Sehol nincs a Warna' Bros meséktől! Tapsi Hapsi rulz!
Walt Disney egy tehetségtelen senki volt. -
TneX #64 Spongyabob rulz :))) -
#63 hogy hívták a macskabandát ? _:D -
#62 Macskafogó 4ever!:) -
#61 jaja :DDDD az mekkora :DDD
sztimpíííííííííííííííí... ugye baráááááááááátok vagyuuuuuuunk ? :DDDDD -
#60 Nekem a Duck Tales volt a kedvencem! szvsz ez egy hulye topic!
Minnya nyitok egy "utalom a siemens telefonokat" topicot:P -
#59 A Disney meg a Pixar legalább értelmes meséket csinál, nem úgy mint a te kedvenceid a Szuper-aksönmen-robotcsapat, amik az RTL-n szoktak menni.
a normális mesék: (nem mind Disney meg Pixar)
Johny Bravo
Balukapitány
Hupikék Törpikék
Gumimacik
Csipet-csapat
Aladdin (legjobb)
Herkules (legjobb)
Eszeveszett birodalom (legjobb)
Oroszlány király (legjobb)
....stb
most akkor mondj egy értelmes mesét ezeken kívül. Neked azok tetszenek amik mondom az RTl-n meg a TV2-n mennek? A történettelen unalmas, gagyi szarok? G.I. Joe, vagy mi a faszom? Mondjuk a némót még nem láttam, de szerintem ez is király lehet.
Azé rtelmeteln szarok:
Minden ami a Cartoon networkon megy, pl az az Ted, Ed, és Jed, vagy mi, az vmi hihetetlen. Minden kisgyerek azt nézi ma, és látni is. Unokatesóm is már teljesen begolyózott. Azokban a szarokban kínozzák az állatokat, és az én okos 5 éves unokatesóm is dobálja a macskát, meg ilyenek. Csak azt nem értem, hogy szülei mért engedik nézni akkor? -
#58 Courage meg I am weasel kuurvajó:)
Meg persze South park is fasza, de az alap:D -
#57 Ren & Stimply rulz :D Akik azt a rajzfilet rendezik lefogadom meg vannak kattanva egy kicsit belül -
#56 "mert egy szirupos nyál és ez a Némó is egy nagy szar meg azt is utálom"
Hát persze, hogy szirupos nyál. Óvodásoknak készítik ezeket a rajzfilmeket...
Nézd a Cartoon Networkot, azon vannak olyan rajzfilmek néha, amit szerintem felnőttebbeknek csináltak, gyerekek szerintem nem is tudnák értékelni a poénokat.
pl. Courage, a gyáva kutya; Bari, a nagyvárosi birka; aztán volt régen a 2 stupid dogs, Cow & Chicken... :)
Meg a Niceklodeon-on a Stimpy & Ren; A hódító hódok (Norbi és Dugó)
És persze a South Park...
Üdv! -
selwik #55 A songoku meg a g.i. joe a jó, ők bármikor lenyomnák miki egeret!
Mint ahogy az én apukám is a tiédet, mert ő sokkal erősebb!
Gumiba vele... -
#54 Csipet csapat ? Duck Tales ? Kis Hableány ? Balu kapitány powa :D a zenéje mindig a fejemben van :D -
#53 Faszvagy N... -
#52 Ausztrál Expressz emlékeim szerint 1/2rulez -
#51 Balukapitány 1/2rulez -
#50 Csipet-csapat rulez -
#49 Családi Mozidélután Disneyvel rulez -
#48 A légy asszem Züm-Züm volt, a kövér egér meg mindig a sajttól indult be! Az tényleg király volt! -
#47 Jah, gumimaci roxxx!
Meg volt az a mese amiben valami mókusok, egerek meg egy légy valami titkos csapatot alakítottak ami mindig megmentette a világot a gonosz macskától és volt repülőgépük is meg minden :D Nem emléxem a nevére de az is király mese volt :P -
#46 nekem tetszet a nemo ;) ez meg egy IQ light topic vazz ... hja attol vagy kiraly hogy utalod a disney-t ? wow ... nemsemmi , huuuhaaa feltalaltad a spanyol viaszt ;) LOL
Grow up !!! ;) -
Cat #45 én régen marhasok disneyt néztem, emlékszem amikor vasárnap délután 5től 7ig mindig ez volt
elején donald kacsa, utána vmi hulye történet (azt nemtom mi), a végén meg egy gumimaci - na az kurvakkirály volt :) -
#44 -
#43 szerintem a Nemo tök jó mese volt -
#42 csalódott vagy mert meghalt valamelyik kedvenc mesehősöd, és így próbálod feldolgozni a tragédiát? -
N #41 Mi itt (lassan csak én) nem a múltal foglalkozunk(ok)
-
N #40 Jó cakkát!
Most multizok aztán alszom addig is jó beszélgetést!
Tökön szúrom magam ha holnbap ez lesz az utolsó üzenet amit ide beírtak>:). -
#39 miert Disney mi a turo?en meg ma is megnezem az igenyes rajzfilmeket, a regieket, tom n jerry, pink panther stb, meg egyenesen imadom.
Ugyhogy sajnalom ha te ilyen kis x-men en tsa i mocskokon nevelodott kiscsavo vagy. -
N #38 Nem azé nyitottam!
-
N #37 De volt de mi itt nem a múltal foglalkozunk! -
#36 Asszem megyek és megnyitom az "Utálom Scooby Doo-t" topicot, mert most épp olyanom van, hogy nem tetszik, és hogy a többiek lássák mekkora vagány csávó vagyok, hogy mindent lefikázok.
-
#35 nem volt gyerekszobad? -
#34 nem volt gyerekszobad? -
N #33 Dehogynem! -
#32 Mi van nem lehet más véleményünk vagy mi? -
N #31 Egyszerű vagy talán mégsem? -
N #30 Akkor nyissatok egy imádom a Disneyt topicot!
Ahogy Huan82 mondaná ha nem tetszik a topic nem is kell írni bele! -
#29 Egyébként csatlakozom HuAn82-höz, nekem sincs sincs semmi bajom a Disney-vel -
N #28 Na az első ellenlábas!
Tapsoljuk meg!
U.I.:
Én fogom előbb a ravaszt meghúzni! -
#27 Ha nem tetszik akkor ne nézd! Egyszerű! Vagy talán mégse? "Gépfegyver rulez Disney szar!" Majd akkor is ezt mondd amikor egy hozzád hasonló értelmes kisgyerek a képedbe nyomja és csak játékból meghúzza a ravaszt! De jó is lesz! LOL!!!