2121
Mit nézel a TV-ben?
-
#600 én is azt nézem, de csak most kapcsoltam od, mert nem tudtam hogy lesz :( -
#599 Még zöldebb a szomszéd nője
Iszonyat jól nyomja a két öreg csóka, kár hogy már nem élnek :(((( -
#597 James Bond: Oroszországból szeretettel Tv2 -
#596 semmit -
#594 MEGA allSTAR -
#593 Végveszélyben M1-n -
#592 Dzsentlemanus -
#591 megastar -
#590 Liverpool-Aton Villa megy a háttérben -
#589 Sajnos most nem láttam a filmet, de a legsokkolóbb jelenet szerintem, amikor nyakonszúrják a kisgyereket, és mondja, hogy "Így nem ér"! -
#588 totalcart -
#587 lolság, de a száját hogy átmetszette... na bazz nem merek kimenni fogat mosni ! -
#586 másik az, hogy mi a francot keresett egy olyyan sizke, iylen díszdobozban meg minden a táskában?:)) -
#585 vá bazz nekemis tök szar volt, ahogy nézem tévét, térdelve ültem, és a lábam az ágy felé lógott:D.... -
#584 de hogy a gecibe lehet álvágni vkinek a sarkát ??? most is a lábam simogatom -
#583 :DDDDD jaja így jött a kissrác hopp kinyúlágy alól:DDD sutty elvág achilles cucc:))) ilyen tök könnyedén, aztán a legjobb az volt ebben a jelenetben, amikor így ment az öreg felé, és iylen gonosz fejet vágott:D -
#582 meg amikor a papót megölte.... nekem az teccett :DDD -
#581 kedvencek temetője:DDDDD uh mekkora nagy volt ahogy a kissrác rárepült az apjára:D -
#580 bázz most kelltem fel... nem láttam elejétől :( -
#579 olasz bajnoki összefoglaló megy a háttérben -
#578 wáááááááá kedvencek temetője wááááááá -
Cat #577 sztm meg az egyik legjobb, a gülüszemei... vmi iszonyat jók :D (sztm jobb a "vissza a suliba"nál) -
#576 Levante - Barca meccs megy a háttérben -
#575 az öreg leggyengébb filmje.... :( -
Cat #574 katicák @tv2
iszonyat kurvajó film, rodney dangerfielddel!
KÖTELEZŐ! -
#573 m+
kész átverés
-
#572 már semmit -
#571 Szülőszoba LOL ! -
#570 besavazósót :P -
#569 Szörnyecskék 2 HBO, ezer éves film de még mindigg jobb mint a többi szemét.... -
#568 Al Bundy, ez nagyon jó rész volt. -
#567 Egybként mindkettő: -
#566 Régen (1999) csak azér néztem a délelőtti ismétlést, mert amikor vége volt, pontban akkor kellett menni az ételhordóért :D -
#565 akkó nézd a barátokköztöt -
#564 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ISTENMENTS!!!!!!!! -
#563 nézzed a Való Világot, mert az a VALÓ VILÁG -
#562 végülis kétévenként felváltva. 2 év eltelik, Olimpina, 2 év eltelik, VB. Az már kétszer olyan gyakori... Egyébként úgy értettem, hogy nem tapadok olyankor sem a képernyőre, hanem csak néha nézek meg egy-egy meccset, vagy sporteseményt. -
#561 "meg néha a foci vb-ket, meg az olimpiát"
hát azért olyan gyakran nincsenek, csak 4 évenként -
#560 HírTv (ja, meg az összes brazil-mexikói-venezuelai szemetet... ), meg néha a Foci VB-ket, meg az Olimpiát. Ja, meg nagyrészt külföldi (főleg német+angol nyelvű) adókat. -
#559 Roma-Milan meccset