Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Man Utd - Man City meccs-et a Sport1-en

Balo
Nem szoktam nappal tévézni

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

mukika
Simpson család!!!!!!!!! Videó........

FtranX
híradó rulez! 😊

zaki
sport1en az NBA Action-t

Punker
én a Híradót várom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FtranX
minnyá' jön a TOTÁLKÁR!!!

harakiri
nincs tv itthon, de ha családkámat meglátogatom, valahogy mindig a Discovery Crime Nighttal végzõdik az este, vagy valami jó kis Poirot résszel 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

zaki
viasat 3 megy a háttérben némán (közben szól arádió), nem tom mi megy most, de jó bulák vannak, az biztos

zaki
vágópityut

Punker
Al Bundy-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FtranX
akkor inkább ne nézd! 😊

Punker
azért nézem, pedig tanulni kéne mert délután szigorlat....

FtranX
azt láttam, nagyon érdekes.

Punker
Spektrum: Pia sztori

Punker
ja, csak annyit láttam hogy a másik válasz világít....

zaki
nem esett ki, hanem megállt 5 milcsinél

Punker
lol odakapcsoltam erre ki is esett......

zaki
nagyon jól nyomja a csávó

Punker
valahogy gondoltam 😊)

zaki
vágópityut

Punker
Al Bundy-t

Punker
Spektrum : Az utolsó bevetés - Memphis Bell

zaki
vágó pityut a retekklubbon

zaki
múltkor volt egy szõke csaj, de valami gyönyörû volt... egész reggel õt bámultam, nagyon szép nõ volt... igaz, hogy qrva idegesítõ volt, hogy be nem állt a pofája, de hát ez a dolga, gondolom már õ is qrvára únta, dehát ez van

CSOCSO
kb olyan szintû mint a többi kis csitri.. semmi tehetség a beszédhez
mindjárt elalszom a hangján...
CSOCSO
hát ez a monique LOOOOL
PResident Evil
trlen vmi lázadõ fiatalság van

viasat3 monique eleg szanalmas ..
inkabb nezem rtlt
CSOCSO
hát nem valami nagy film😞((((((
CSOCSO
rtl klubb.. remélem jo lesz ez mer rohadtul unatkozom
Evil
XXL

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Judit
Szépen levette a ruciját!!

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Evil
most jon a ketchup jelenet a freddy ben

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
viasat 3-on a meccs megy a háttérben

FtranX
inkább megvárom mikor adja a zertéel.

Evil
tõccsed lefele

FtranX
én az 5. részt várom nagyon. Azt láttam elõször, még kiskoromban.

Kandurex
Ja, ja a jó öreg piros pulcsis.....

1...2...3....4....Freddy bácsi kifiléz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
szintén

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FtranX
ja, RTL Klub

FtranX
Rémálom az Elm Utcában 2

Evil
baratok kozt LoL

HuAn82
Nekem is nagyon bejött!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Ma lesz Freddy bá 2 a retek-klubbon...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
és még annyit hogy ez a legdrágább és legértelmesebb hurrikános film...
CSOCSO
hát amikor kijött rohadtul nem volt gagyi...sõõõt a kis zenéje máig a fülemben van..igaz ha te is 98 körül meglesed egy szobában több ezer wattnyi Dolbyval akkor te is máshogy emlékeznél rá... annyit mondok hogy amikor néztem rázott a hideg és minden kis pukkanástol ugrottam egyett és végig a seggem alatt rázta a 400 watt mély a fotelt...ppfff... kibaszott jo film volt az!
hat nemtudom ...
engem kifejezetten idegesitenek a reklamok.. jo van 1-2 ami meg poen de amikor mar 10szer latom vhogy nem tudom elvezni.. az meg a legjobb amikor egy masfel oras filmben van 4-5 szor reklam.
PResident Evil
vmi vígjáték 😄

Lynx_TWL
sok van ami nem az

๏̯͡๏﴿